![]() |
#3631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
Hej
![]() ![]() ale dziś cieplutko jest,aż dziw.
#3632 |
Zakorzenienie
|
Byou no tylko z tym będzie ciężko ponieważ wszyscy pracujemy.
Teraz już nawet gdy mama wraca z pracy to bierze babcie do nas aż do samego wieczoru . Aż się boję tego wszystkiego....a najbardziej tego , że babcia coś sobie zrobi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czasem i mnie coś wyjdzie ciekawego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3634 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Jak będziesz miała okazję to weź sobie ten diorskin forever wypróbuj, powinien być dla Ciebie ok. I jeśli będzie to będę Ci zazdrościć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3635 |
MBZ♥
|
Grape wiem o co chodzi
![]() może tak jest, ale mój limit wyciągania ręki do Niej i próby normalizacji naszych stosunków został wyczerpany. została resztka grzeczności ale zimnej. na więcej mnie nie stać. Anioł to może jakaś Pielęgniarka?choć to pewnie swoje kosztuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3636 |
Zakorzenienie
|
korniszonku o gadaniu to już nic nie mówię ... babcia różne rzeczy wygaduje po rożnych ludziach jeździła i gadała głupoty na szczęście teraz już wszyscy wiedzą , że babcia jest chora i nie biorą tego do siebie .
Ale po dzisiejszej nocy bardzo już się boję o nią . Nie wiem czy ona jeszcze nawet dziś panięta , że przyjechała o 2 w nocy do nas |
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
Wtajemniczenie
|
Pielęgniarka też nie wiadomo czy pomoże, moja miała już 3 i każda Jej nie pasowała i nie pozwalała się im do siebie zbliżyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3638 |
MBZ♥
|
Korni wątpię
![]() i szczerze się cieszę, że mieszkamy daleko i nie może mi zatruwać życia na codzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3639 |
Zakorzenienie
|
![]() carmelka - mnie się podobają te co pokazałaś z pronovias - zwłaszcza ta druga ![]() motylku - strasznie szkoda tych pieniędzy.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3640 |
Zakorzenienie
|
Oł siet...
To mówicie,że już trzeba kremy na zmarchy?Ja sobie mówiłam,że jeszcze za wcześnie ![]() A ostatnio miałam klientkę,która jest chirurgiem i pracuje w gabinecie medycyny estetycznej.Powiedziała mi,że mam u niej darmowy zabieg, na co ja jej wypaliłam " A co pani u mnie widzi nieładnego?".Głupio jej się chyba zrobiło ![]() Proponowała mi mezoterapię,alę tę z igłami- bardziej inwazyjną. Powiedziała,że mam dobre kości policzkowe (teraz podobno modne jest wstrzykiwanie czegoś) i dlatego nie robią mi się jakieś straszne zmarchy. I że teraz modny jest kwas hialurynowy na powiększenie lub podniesienie piersi.Myślałam,że po dzieciach sobie to wstrzyknę (widziałam na stronie jednej z klinik zdjęcia przed i po, a efekt jest super),ale ostatnio wyczytałam,że w Francji zabraniają już tych zabiegów,bo są niebezpieczne dla zdrowia. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3642 |
Zakorzenienie
|
BYou no kosztuję .
Ale tak naprawdę babcia jest sprawna wszystko robi sama . Więc pielęgniarka tu nic nie zdziała chyba nawet . Szkoda mi trochę mamy w końcu ma 2 rodzeństwa ale oni raczej nic z tego sobie nie robią . A mogli by ją częściej odwiedzać chociaż . Poza tym no w końcu babcia nie mieszka też sama jednak. Cóż na noc chyba brat będzie musiał chować klucz do drzwi czy coś ...pewnie dopiero będziemy wszyscy rozmawiać o tym . Ważne by babcia za bardzo nie ruszała się z domu sama |
![]() ![]() |
![]() |
#3643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lepiej zapobiegać niż leczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3645 |
Zakorzenienie
|
widzę,że temat zmarszczkowy.
![]() |
#3646 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Motylku, ja jestem chyba zbyt wielki boidudek, żeby decydować się na jakieś zabiegi inwazyjne. Byou, dobrze, że Twoi Rodzice rozumieją Waszą decyzję o zamieszkaniu, nawet kosztem rzadszych spotkań z nimi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3649 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, to jest ogromnie przykre... Mi bardzo żal takich ludzi. Z bratem czasem rozmawiamy w kontekście naszych rodziców i mówimy, że dwie rzeczy w życiu są najgorsze: starość i samotność. Jak człowiek dostrzega, że już nie jest tak sprawny i bystry jak kiedyś, to buntuje się przeciwko światu. Moja mama bywa wrzodem na tyłku, serio. Zresztą nieraz o tym tu pisałam. Jest cudowna i kochana, i podziwiam ją, i biję pokłony za to, jak sobie w życiu radziła, bo miała bardzo ciężko. Ale siedzenie w domu, brak kontaktu z ludźmi i coraz większa potrzeba zależności od innych sprawia, że robi się opryskliwa i zgorzkniała i wiem, że nie jest to jej wymysł, kaprys... Po prostu taki jej sposób na radzenie sobie z czasem. Tata z kolei ma masę problemów ze zdrowiem, teraz ma z kręgosłupem, coś jak ja we wakacje. Ledwo chodzi, ale do lekarza nie pójdzie, chociaż mieszka (do dzisiaj, bo się właśnie przeprowadza) 50 m od szpitala!!! On nie ma czasu, samo przejdzie, on wie lepiej... Choć u niego to też ma duży związek z charakterem. Ja dopiero teraz zaczynam sobie zdawać z tego wszystkiego sprawę, ale nieraz byłam naprawdę okropna dla mamy (i pewnie nieraz jeszcze będę) zamiast zrozumieć, schować dumę do kieszeni i ją wesprzeć.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3650 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- ja mam z obydwu stron, z tymże z prawe bardziej widoczna. Kupiłam nawet drogie serum z nadzieją,że coś pomoże, ale poza tym, że skóra bezpośrednio po aplikacji przez chwilę wygląda ładnie nie zauważyłam jego zbawiennego wpływu i więcej go nie kupię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3651 |
MBZ♥
|
Tysia dlatego ja wolę się ugryźć w język niż potem żałować, że wybuchnęłam. a starość z chorobami, zwłaszcza takimi które zaburzają świadomość jest okropna
![]() Carmi ile znalazłaś odcinków tego american? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Motyl współczuje sytuacji z kasą ![]() Anioł dobrze że babci nic się nie stało ![]() ![]() ![]() Ilsa kremy kremami ale czytałam gdzieś że też nie warto zaczynać za wcześnie bo wtedy skóra się rozleniwia i zamiast poprawiać to mogą wywołać odwrotny skutek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się od ponad roku chyba przymierzam do zakupu dobrego kremu pod oczy. Teraz używam jakiegoś rossmannowego i widzę, że to jeden wielki szit, zmarchy mi się pogłębiły ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3654 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Ja mam jakiś pod oczy apteczny- svr, ale też szału nie ma. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny macie gdzieś linka do przepisu na pierś kurczaka w cieście francuskim?? Tego z tymi rysunkami? Bo szukam, ale nie mogę znaleźć tego z rysunkami jak pociąć ciasto. Podrzućcie
![]() Edit. już znalazłam w historii ![]()
Edytowane przez _Remedios Czas edycji: 2011-10-31 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba są dopiero 4. To nowy serial. Wczoraj oglądaliśmy trzeci odcinek i w pewnym momencie aż podskoczyłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3657 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem najbardziej ciekawa czym jest to dziecko, które ona jeszcze w sobie nosi.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3658 |
Zakorzenienie
|
Rem proszę https://wizaz.pl/kulinaria/przepis_widok.php?id=4241
Grape ale chodzi nam tylko o noc i wtedy w razie czego babcia na pewno , by jakimś sposobem obudziła brata dzięki czemu on by jej wszystko wytłumaczył i poszłaby dalej spać . Jak babci się wytłumaczy to po chwili zaczyna rozumieć , że znowu coś jej się pomieszało ... a Rtm sposobem chociaż by nigdzie w nocy nie wyszła |
![]() ![]() |
![]() |
#3659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
MBZ♥
|
https://wizaz.pl/kulinaria/przepis_widok.php?id=4241 przepis
![]() tez znalazłam 4 odcinki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.