Zazdrośnice - część 43 ^^ - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-31, 10:15   #3631
kasia0912
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^

Hej umieram przez @. Dziś ja mam wolne i TŻ też Musi jechać do banku i zmienić opony bo zima idzie.
ale dziś cieplutko jest,aż dziw.

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 10:16   #3632
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Byou no tylko z tym będzie ciężko ponieważ wszyscy pracujemy.
Teraz już nawet gdy mama wraca z pracy to bierze babcie do nas aż do samego wieczoru .
Aż się boję tego wszystkiego....a najbardziej tego , że babcia coś sobie zrobi
Stary 2011-10-31, 10:19   #3633
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Grape no takzrobiłam Mu pranie mózgu
ale On sam twierdzi, że u nas jest wesoło, rodzinnie np na Wigilii, wszyscy są zaangażowani w ubieranie choinki, kłocą się kto zawiesza czubek, w kuchni każdy ma przydzielone zadanie i gadamy do późna, śpiewamy kolędy. a u Niego jest jak na stypie i po kolacji każdy idzie do swojego pokoju
no i był zdziwiony, że moi Rodzice śpią w jednym łóżku bo u Nigo to już jakieś 15 lat nie a są w tym samym wieku-52 lata
no i widzisz Ty po prostu zła kobieta jesteś ino patrzeć jak go bić zaczniesz a mamusia przyleci na ratunek może teściowa jest mało sympatyczna bo zazdrosna że u nich tak nie ma a też by chciała - wszak ma tyle osób w domu a tak naprawdę to każdy żyje osobno trochę zamotałam ale mam nadzieje że wiesz o co chodzi

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Hehe, świetnie napisane
dziękuję
czasem i mnie coś wyjdzie ciekawego
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 10:24   #3634
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Rain

Korni tylko ja jestem tak wyjątkowa rodzeństwo TŻ mieszka raem z Nią
No to się uparła na Ciebie. Może jak zobaczy, że te Jej mądrości nic nie dają to się do Ciebie przekona.
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Jeju to to jest fuj:P
Wiesz właściwie zawsze gdzieś chowamy pieniądze, po prostu on o nich zapomniał a że akurat mieliśmy ekipę remontową to...ech...

Nie udowodnimy im,ale może ich zapytamy czy gdzieś widzieli,bo się zgubiły.Przynajmniej im głupio będzie...

Na zimę mi wyskakują jakieś syfki,ale nie ma tragedii.Póki co mam z Clareny od Kawki i daje radę,chociaż czoło mi się świeci

Odzyskać to pewnie nie odzyskam...

Co się stało?

A ja w klubie coś napiszę...
Kurczę, szkoda tej kasy, bo to jednak dużo pieniędzy. Musicie poważnie pogadać.
Jak będziesz miała okazję to weź sobie ten diorskin forever wypróbuj, powinien być dla Ciebie ok. I jeśli będzie to będę Ci zazdrościć
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
lepiej zapobiegać niż leczyć, ja też jak w ogóle sobie przypomnę o nakładaniu kremu to używam przeciwzmarszczkowego a dopiero za pół roku kończę 23 lata
Ja mam prawie 25 i zaczęłam stosować dopiero w tym roku. Chociaż poprawy nie widzę, ale może te kremy zapobiegają pogłębianiu się i pojawianiu nowych zmarszczek niż spłycają te już istniejące.
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
chodzi o babcie już trochę było lepiej i znów się zaczyna ...ale teraz to już w ogóle wszyscy się wystraszyliśmy i o nią boimy ...
dziś przyjechała do nas o 2 w nocy na rowerze Cały dom powstał na baczność .
Mama kazałą jej się położyć w pokoju .. nie minęło 5 minut a babcia mówiła, że ona nie chcę tu spać i możemy ją do domu odwieźć mimo, że sama tu przyjechała ( powiedziała, że ktoś jej buty ukradł ) Mama miała rano zadzwonić do brata i powiedzieć ,że babcia jest u nas ale zaspała .
więc rano brat przerażony jak wstał szukał jej wszędzie a potem z przerażeniem zadzwonił,że babci nie ma ....
Nigdy jej się nie zdarzyło coś takiego więc się o nią boimy ... teraz jest w miare ciepło ale gdyby to była zima ? albo gdyby wyszła w nocy i nie wróciła ? Więc jesteśmy przerażeni
Moja babcia też niestety szaleje. Tylko ona ma chore nogi, więc z mieszkania nie wychodzi. Za to gada o swojej rodzinie obcym ludziom takie rzeczy, że szkoda gadać. Starość jest straszna
Korniszonek2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 10:27   #3635
BYou
MBZ♥

Grape wiem o co chodzi
może tak jest, ale mój limit wyciągania ręki do Niej i próby normalizacji naszych stosunków został wyczerpany. została resztka grzeczności ale zimnej. na więcej mnie nie stać.

Anioł to może jakaś Pielęgniarka?choć to pewnie swoje kosztuje

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 10:28   #3636
upadly_aniol00
Zakorzenienie

korniszonku o gadaniu to już nic nie mówię ... babcia różne rzeczy wygaduje po rożnych ludziach jeździła i gadała głupoty na szczęście teraz już wszyscy wiedzą , że babcia jest chora i nie biorą tego do siebie .
Ale po dzisiejszej nocy bardzo już się boję o nią .
Nie wiem czy ona jeszcze nawet dziś panięta , że przyjechała o 2 w nocy do nas
Stary 2011-10-31, 10:30   #3637
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Grape wiem o co chodzi
może tak jest, ale mój limit wyciągania ręki do Niej i próby normalizacji naszych stosunków został wyczerpany. została resztka grzeczności ale zimnej. na więcej mnie nie stać.

Anioł to może jakaś Pielęgniarka?choć to pewnie swoje kosztuje
Pielęgniarka też nie wiadomo czy pomoże, moja miała już 3 i każda Jej nie pasowała i nie pozwalała się im do siebie zbliżyć.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-31, 10:30   #3638
BYou
MBZ♥

Korni wątpię
i szczerze się cieszę, że mieszkamy daleko i nie może mi zatruwać życia na codzień moi rodzice woleliby żebśmy mieszkali bliżej no ale po takich akcjach są tego samego zdania.

Stary 2011-10-31, 10:30   #3639
frezyjka85
Zakorzenienie

carmelka - mnie się podobają te co pokazałaś z pronovias - zwłaszcza ta druga

motylku - strasznie szkoda tych pieniędzy.... myślisz, że Ci robotnicy wzięli? zupełnie nie rozumiem jak można zabierać czyjąś rzecz..... nienawidzę złodziei!
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 10:31   #3640
butterfly20
Zakorzenienie

Oł siet...

To mówicie,że już trzeba kremy na zmarchy?Ja sobie mówiłam,że jeszcze za wcześnie

A ostatnio miałam klientkę,która jest chirurgiem i pracuje w gabinecie medycyny estetycznej.Powiedziała mi,że mam u niej darmowy zabieg, na co ja jej wypaliłam " A co pani u mnie widzi nieładnego?".Głupio jej się chyba zrobiło
Proponowała mi mezoterapię,alę tę z igłami- bardziej inwazyjną.
Powiedziała,że mam dobre kości policzkowe (teraz podobno modne jest wstrzykiwanie czegoś) i dlatego nie robią mi się jakieś straszne zmarchy.
I że teraz modny jest kwas hialurynowy na powiększenie lub podniesienie piersi.Myślałam,że po dzieciach sobie to wstrzyknę (widziałam na stronie jednej z klinik zdjęcia przed i po, a efekt jest super),ale ostatnio wyczytałam,że w Francji zabraniają już tych zabiegów,bo są niebezpieczne dla zdrowia.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 10:32   #3641
BYou
MBZ♥

Korni mój dziadek z kolei to twierdził, że cała rodzina chce Go otruć i ufał tylko pielęgniarce

Stary 2011-10-31, 10:32   #3642
upadly_aniol00
Zakorzenienie

BYou no kosztuję .
Ale tak naprawdę babcia jest sprawna wszystko robi sama . Więc pielęgniarka tu nic nie zdziała chyba nawet .
Szkoda mi trochę mamy w końcu ma 2 rodzeństwa ale oni raczej nic z tego sobie nie robią .
A mogli by ją częściej odwiedzać chociaż .
Poza tym no w końcu babcia nie mieszka też sama jednak.
Cóż na noc chyba brat będzie musiał chować klucz do drzwi czy coś ...pewnie dopiero będziemy wszyscy rozmawiać o tym .
Ważne by babcia za bardzo nie ruszała się z domu sama
Stary 2011-10-31, 10:34   #3643
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Oł siet...

To mówicie,że już trzeba kremy na zmarchy?Ja sobie mówiłam,że jeszcze za wcześnie
ja właśnie zamówiłam swój pierwszy krem przeciwzmarszczkowy

lepiej zapobiegać niż leczyć
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 10:34   #3644
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Oł siet...

A ostatnio miałam klientkę,która jest chirurgiem i pracuje w gabinecie medycyny estetycznej.Powiedziała mi,że mam u niej darmowy zabieg, na co ja jej wypaliłam " A co pani u mnie widzi nieładnego?".Głupio jej się chyba zrobiło
Proponowała mi mezoterapię,alę tę z igłami- bardziej inwazyjną.
Powiedziała,że mam dobre kości policzkowe (teraz podobno modne jest wstrzykiwanie czegoś) i dlatego nie robią mi się jakieś straszne zmarchy.
I że teraz modny jest kwas hialurynowy na powiększenie lub podniesienie piersi.Myślałam,że po dzieciach sobie to wstrzyknę (widziałam na stronie jednej z klinik zdjęcia przed i po, a efekt jest super),ale ostatnio wyczytałam,że w Francji zabraniają już tych zabiegów,bo są niebezpieczne dla zdrowia.
Motylku ja mam na razie tylko zmarszczki mimiczne, ale użwam tego kremu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ry.html&next=1 ... 40+ !
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 10:40   #3645
kasia0912
Zakorzenienie

widzę,że temat zmarszczkowy.

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-31, 10:44   #3646
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Motylku ja mam na razie tylko zmarszczki mimiczne, ale użwam tego kremu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ry.html&next=1 ... 40+ !
Ja mam największy w kącikach ust od nosa (nie wiem czy wiecie o, które chodzi). I wkurzają mnie niemiłosiernie, bo wszystkie podkłady mi się w nich zbierają.
Motylku, ja jestem chyba zbyt wielki boidudek, żeby decydować się na jakieś zabiegi inwazyjne.
Byou, dobrze, że Twoi Rodzice rozumieją Waszą decyzję o zamieszkaniu, nawet kosztem rzadszych spotkań z nimi.
Stary 2011-10-31, 10:45   #3647
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
wow, a nie boisz się że później nic nie będzie na Ciebie działać ? Bałabym się tego napisu 40+

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 10:46   #3648
BYou
MBZ♥

Korni też mam taką krechę i wkurza mnie niemiłosiernie

Stary 2011-10-31, 10:47   #3649
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Korni mój dziadek z kolei to twierdził, że cała rodzina chce Go otruć i ufał tylko pielęgniarce
Wiesz, to jest ogromnie przykre... Mi bardzo żal takich ludzi. Z bratem czasem rozmawiamy w kontekście naszych rodziców i mówimy, że dwie rzeczy w życiu są najgorsze: starość i samotność. Jak człowiek dostrzega, że już nie jest tak sprawny i bystry jak kiedyś, to buntuje się przeciwko światu. Moja mama bywa wrzodem na tyłku, serio. Zresztą nieraz o tym tu pisałam. Jest cudowna i kochana, i podziwiam ją, i biję pokłony za to, jak sobie w życiu radziła, bo miała bardzo ciężko. Ale siedzenie w domu, brak kontaktu z ludźmi i coraz większa potrzeba zależności od innych sprawia, że robi się opryskliwa i zgorzkniała i wiem, że nie jest to jej wymysł, kaprys... Po prostu taki jej sposób na radzenie sobie z czasem. Tata z kolei ma masę problemów ze zdrowiem, teraz ma z kręgosłupem, coś jak ja we wakacje. Ledwo chodzi, ale do lekarza nie pójdzie, chociaż mieszka (do dzisiaj, bo się właśnie przeprowadza) 50 m od szpitala!!! On nie ma czasu, samo przejdzie, on wie lepiej... Choć u niego to też ma duży związek z charakterem. Ja dopiero teraz zaczynam sobie zdawać z tego wszystkiego sprawę, ale nieraz byłam naprawdę okropna dla mamy (i pewnie nieraz jeszcze będę) zamiast zrozumieć, schować dumę do kieszeni i ją wesprzeć.

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 10:49   #3650
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
wow, a nie boisz się że później nic nie będzie na Ciebie działać ? Bałabym się tego napisu 40+
Jeśli przestanie działać to Carmibędzie do tego czasu obłędnie bogata i se wstrzyknie botoks

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
Korni też mam taką krechę i wkurza mnie niemiłosiernie
ja mam z obydwu stron, z tymże z prawe bardziej widoczna. Kupiłam nawet drogie serum z nadzieją,że coś pomoże, ale poza tym, że skóra bezpośrednio po aplikacji przez chwilę wygląda ładnie nie zauważyłam jego zbawiennego wpływu i więcej go nie kupię.
Stary 2011-10-31, 10:51   #3651
BYou
MBZ♥

Tysia dlatego ja wolę się ugryźć w język niż potem żałować, że wybuchnęłam. a starość z chorobami, zwłaszcza takimi które zaburzają świadomość jest okropna

Carmi ile znalazłaś odcinków tego american?

Stary 2011-10-31, 10:51   #3652
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Grape wiem o co chodzi
szczerze to wcale Ci się nie dziwię ale podziwiam bo ja już dawno bym nie wytrzymała i powiedziała co o tym wszystkim sądzę co pewnie skończyło by się obrazą do końca świata i o jeden dzień dłużej ale ja to mam specyficzny charakter niestety

Motyl współczuje sytuacji z kasą

Anioł dobrze że babci nic się nie stało ale niestety to wróży dalsze takie akcje jak zaczniecie chować klucz to pewnie będzie się buntować ale to póki co chyba najlepsze wyjście

Ilsa kremy kremami ale czytałam gdzieś że też nie warto zaczynać za wcześnie bo wtedy skóra się rozleniwia i zamiast poprawiać to mogą wywołać odwrotny skutek póki skóra młoda powinna sama sobie radzić co nie oznacza że nie można jej delikatnie pomagać według mnie takie kremy powinno się zaczynać stosować od możliwie najsłabszych ale też raczej nie codziennie tylko na przykład co drugi - trzeci dzień ale to moje zdanie ja tak właśnie teraz robię a i tak widzę poprawę
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 10:52   #3653
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Korniszonek2010 Pokaż wiadomość
Jeśli przestanie działać to Carmibędzie do tego czasu obłędnie bogata i se wstrzyknie botoks

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

ja mam z obydwu stron, z tymże z prawe bardziej widoczna. Kupiłam nawet drogie serum z nadzieją,że coś pomoże, ale poza tym, że skóra bezpośrednio po aplikacji przez chwilę wygląda ładnie nie zauważyłam jego zbawiennego wpływu i więcej go nie kupię.

Ja się od ponad roku chyba przymierzam do zakupu dobrego kremu pod oczy. Teraz używam jakiegoś rossmannowego i widzę, że to jeden wielki szit, zmarchy mi się pogłębiły

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2011-10-31, 10:53   #3654
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Tysia dlatego ja wolę się ugryźć w język niż potem żałować, że wybuchnęłam. a starość z chorobami, zwłaszcza takimi które zaburzają świadomość jest okropna

Ja odpowiem, ja!!! Są na razie 4 odcinki

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość

Ja się od ponad roku chyba przymierzam do zakupu dobrego kremu pod oczy. Teraz używam jakiegoś rossmannowego i widzę, że to jeden wielki szit, zmarchy mi się pogłębiły
Ja mam jakiś pod oczy apteczny- svr, ale też szału nie ma.
Stary 2011-10-31, 10:54   #3655
_Remedios
Zadomowienie

Dziewczyny macie gdzieś linka do przepisu na pierś kurczaka w cieście francuskim?? Tego z tymi rysunkami? Bo szukam, ale nie mogę znaleźć tego z rysunkami jak pociąć ciasto. Podrzućcie

Edit. już znalazłam w historii

Edytowane przez _Remedios
Czas edycji: 2011-10-31 o 11:00
_Remedios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 10:56   #3656
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Nie sądzę, że krem za 18 zł ma jakies magiczne super składniki i jest bardzo inwazyjny, a fajnie nawilża twarz i jest naprawdę miły w użyciu
Cytat:

Chyba są dopiero 4. To nowy serial. Wczoraj oglądaliśmy trzeci odcinek i w pewnym momencie aż podskoczyłam.
Stary 2011-10-31, 10:57   #3657
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie sądzę, że krem za 18 zł ma jakies magiczne super składniki i jest bardzo inwazyjny, a fajnie nawilża twarz i jest naprawdę miły w użyciu

Chyba są dopiero 4. To nowy serial. Wczoraj oglądaliśmy trzeci odcinek i w pewnym momencie aż podskoczyłam.
Ja jestem najbardziej ciekawa czym jest to dziecko, które ona jeszcze w sobie nosi.

REKLAMA
Stary 2011-10-31, 10:59   #3658
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Rem proszę https://wizaz.pl/kulinaria/przepis_widok.php?id=4241
Grape ale chodzi nam tylko o noc i wtedy w razie czego babcia na pewno , by jakimś sposobem obudziła brata dzięki czemu on by jej wszystko wytłumaczył i poszłaby dalej spać .
Jak babci się wytłumaczy to po chwili zaczyna rozumieć , że znowu coś jej się pomieszało ... a Rtm sposobem chociaż by nigdzie w nocy nie wyszła
Stary 2011-10-31, 11:00   #3659
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Korniszonek2010 Pokaż wiadomość
Ja jestem najbardziej ciekawa czym jest to dziecko, które ona jeszcze w sobie nosi.
No fakt, bo wtedy jak się kochała z tym gościem w lateksowym wdzianku, to na pewno nie był jej mąż
Stary 2011-10-31, 11:00   #3660
BYou
MBZ♥

https://wizaz.pl/kulinaria/przepis_widok.php?id=4241 przepis

tez znalazłam 4 odcinki n i podskakuje co chwile

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości