|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻtów wychowują i coraz więcej kupują część 7
hehe byłam w urzędzie i 'zahaczyłam' o naturę ... dwa nowe lakiery same wpadły do koszyczka
![]() i jeszcze dwie kredki do oczu wzięłam Cytat:
Cytat:
![]() i widzę, że masz masełko kawowe joanny ![]() no to teraz żałuję, że nie wzięłam jednak ![]() jak widać
|
|
#1382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piszemy o tej z demo Lumiere...mi się nie podoba...Kasi i jej mamie tak... ![]() Ten złoty tusz jest podobny do Fulla..
|
|
|
|
|
#1383 |
|
szeryfcio
|
Mój miał w zeszłym roku buty czarno grafitowe z Ecco, teraz mnóstwo takich modeli, to normalne
W tym roku kupiliśmy mu brązowe, akurat takie były... ale wolałabym czarne albo granatowe, bardziej by pasowały, bo całą wierzchnią garderobę; spodnie, kurtka, czapka, wszystko to ma w tonacji niebiesko - granatowej.
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
widzicie jak umiecie doradzić
i jak nie miałam co wybrać, to teraz muszę z czegoś zrezygnować
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1387 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
Już pisałam wyżej że model samochodu tylko nie wiem na który model się zdecydować
![]() A ja śmietankowe
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
#1389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1390 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#1392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie żebym się sama pchała, żeby do tego urzędu jechać ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- no szukam dla niech nowego mieszkanka, ale znaleźć nie mogę
|
|
#1393 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
loda to bym zjadła (nie zrobiła kuźwa miałam iść robić pranie a siedzę i F5 odświeżam |
|
|
|
|
#1394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie no, ależ skąd chyba tak, tylko by ię dzieciak pewnie bawił
|
|
|
#1395 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam na jedno oko -5,75 a na drugie -3,25. Kiedyś o tym myslałam, ale przy jakimś badaniu parenaście lat temu oulistka stwierdziła, że mam jaskrę. I tak się z tą diagnozą bujałam chyba z 15 lat aż w końcu trafiłam na rewelacyjną lekarkę, która stwierdziła że ciśnienie w oczach się ot tak nie normuje- wysłała mnie do szpitala zrobiła wszystkie badania i wyszlo że jednak jaskry nie mam. Cytat:
Cytat:
Moja ma czarne ciuchy i bluzki i getry i swetry. Zresztą kiedyś wyszła fajna seria w KappAhl z Hannah i High School i wszystkie bluzki czapki i inne gadżety były czarne. I wolę jak np. idzie na plac zabaw w czarnych getrach, krótkich spodenkach czy dżinsach niż białych bo bym ich nie doprała. Cytat:
bo mojej Oliwii nie widziałaś Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dokia, znam to Oliwia dwa lata temu miała coś takiego. Zrobił jej się taki guzek/bąbel tylko, ze pod językiem nie wiem gdzie Ty masz umiejscowiony. Ból przechodzi gorzej ze ślinianką. To się bierze ponoć z tego że zatyka się ujście ślinianki . Jeśli jest tam kamyk to wyjdzie po piciu i jedzeniu kwaśnego. I tak są dwie drogi leczenia bo to schorzenie się powtarza bardzo często, nacięcie i całkowite wycięcie ślinianki podjęzykowej- 90% laryngologów to praktykuje. Oliwia miała i nakłuwaną tą gulkę i nacinaną nic nie pomagało, byłyśmy już umówione na wycinanie w Prokocimiu i wyobraź sobie że jej to nabrzmiało masakrycznie, urosło i samo pękło. Od tamtego czasu spokój. |
|||||||||
|
|
|
#1396 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1398 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
domyślałam się, że to chyba Ty pisałaś
|
|
|
|
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
uwaga: taaaaa daaaaam, mama kupiła mi granatowe rajstopy
|
|
#1401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasza kochana służba zdrowia Ja płyn świąteczny wezmę dopiero w następnym katalogu ![]() A pisałam Wam do czego B. porównał nasz naturals mleko i miód? Do zapachu zanęty na ryby A ja jestem głupia, bo mogłam iść do Natury i kupić szampon Radical - mgiełka mi przypadła do gustu A promocja kończy się 2-ego i już nie pójdę na zakupySarunieczko, miałaś mi objaśnić smak tej kawki
|
|
|
|
|
#1402 | ||||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Natomiast szminki i błyszczyki, to dłużej niż ponad termin nie trzymam, zresztą po nich czuć jak są przeterminowane. Na szczęście błyszczyki mi szybko schodzą.... Cytat:
![]() przygotowuje ci stopy do dalszej obróbki zmiękcza, wygładza, relaksuje ![]() Cytat:
Chodzę często za ubrankami dla dziecka (dział chłopięcy) i nie zauważyłam braku czarnych/ciemnych ubranek. A jeszcze jeśli chodzi o elementy garderoby galowej; spodnie, kamizelki, sweterki, palta - bardzo często spotyka je się w kolorze czarnym/grafitowym. No bo jakim? ![]() Szczególnie w markowych firmach, te ubrnka od razu bardziej elegancko wyglądają. Co innego dla dziewczynek Chociaż też w markowych firmach wiecej jest kolorów stonowanych niż pstrokacizny.Cytat:
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-10-31 o 13:58 |
||||
|
|
|
#1403 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
raz w miesiącu robię rachunek sumienia i co nie używam to do kosza, żeby mi się bez sensu nie zbierało z ciuchami też tak robię i jak wszystko w praniu po całym tygodniu, to nie mam co na siebie włożyć
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczęta, czy któraś z Was ma kupon z super-pharm na paski wybielające do zębów?
Napaliłam się i wysłali mi inne kupony Cud Czy Wy też pitrasicie coś na jutro? My zawsze w tym czasie jesteśmy w rozjazdach, więc nigdy nie mamy normalnego obiadu Ja zrobiłam sałatkę "chińską" i piekę babkę, a Mamuśka jeszcze będzie robić 2 ciasta Młoda oczywiście nawet palcem nie ruszyła |
|
|
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
a nie mogla dokupić granatowego lakieru?
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi kiedyś okulistka wmawiała astygmatyzm i nawet okulary takie przepisała...a nic takiego nie mam...choć wadę wzroku mam od 3 roku życia... ![]() Są jeszcze te lody...??? Ja też mam jakieś czarne getry czy bluzkę tylko myslałam, ze buty to tak się bardziej rzucają w oczy...to prawda że jest coraz więcej czarnych ubrań dla dzieci i to ładnych
|
|
|
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co ja nigdy nie chodziłam do okulisty na nfz- bo co jak co ale o oczy trzeba dbać- nie uśmiecha mi się czekać i ślepnąć. Wolę zapłacić. Mam jedną za✂✂✂ista okulistkę na osiedlu a drugą odkryłam dzięki dodatkowemu pakietowi medycznemu w pracy. Ta z osiedla zawsze ma czas zawsze wytłumaczy doradzi, a ta druga to naprawdę wybitny specjalistą i oddana pacjentom. Jak mi kazała przyjść na oddział, żeby wyjaśnić sprawę jaskry dała swój prywatny numer żeby dać jej znać kiedy będę. Zarejestrowałam się a później się okazało że ona w tym terminie jedzie na sympozjum, więc do mnie zadzwoniła że przekłada mi termin szpitalny na wcześniejszy bo chce mnie zdiagnozować osobiście od A-Z. Mało tego jak już dotarłam do szpitala to wiadomo jedna rejestracja dla wszystkich byłam tam o 7 w kolejce ponad 200 osób, wysłałam jej smsa że jestem ale stoję- to przyszła po mnie. I żeby była jasność nic ode mnie dodatkowo nie dostała, w pracy za to ubezpieczenie płacę coś koło 45 zł i mam dostęp do wszystkich specjalistów. A Oliwia cóż- wydaje mi się że zepsuła sobie oczy kompem i tv, na razie ma -0,5 na obydwa oczka. Ale odkąd ma stwierdzona cukrzycę to co pół roku musimy robić wszystkie badania, łącznie z dnem oczek i ciśnieniem, więc jak jej zrobię w lutym to napisze co i jak. Miałyśmy termin wcześniej umówiony ale nasza diabetolog powiedziała, że bez sensu tak często chodzić i robić te same badania , jak za pół roku i tak muszę sprawdzić czy się złogi cukrzycowe nie robią |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.

a Sarunieczka i Jamapi już ją gonią

Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012
no chyba był dobrze zabezpieczony w bąbelkach

Klinikę wybrałam i zrobię to tam gdzie chodzę do okulisty, nie kropią oczu do badań bo sprzęt jest tak nowoczesny, że nie trzeba. Robią te zabiegi bardzo precyzyjnie, ludzie zadowoleni, odpowiadają na wszystkie pytania 

Nasza kochana służba zdrowia