|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy temat do nowego wątku ! ![]() |
|||
. Chwyty, obroty i pierwsze zęby – letnie maluszki robią postępy! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 8,93% |
Pierwsze miesiące szybko zleciały, a dzieci jeszcze nam wypiękniały. |
0 | 0% |
Drodzy państwo, oto wątek najpiękniejszych na świecie dzieciątek! |
6 | 10,71% |
Pierwsze ząbki i w głos śmiechy - cudnie rosną Nam pociechy. |
16 | 28,57% |
Nasi chłopcy i dziewczęta, już czekają kiedy święta. |
1 | 1,79% |
Pierwsze ząbki dzieci mają i już zupki zajadają. |
3 | 5,36% |
Już tak dobrze się wszystkie znamy, ze swoje dzieci wesoło swatamy! |
1 | 1,79% |
To już pierwsze ząbki i zabawy, a my dalej się wspieramy. |
0 | 0% |
Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. |
24 | 42,86% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3001 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3002 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
![]() ![]() no właśnie: gdzie Zmalowana, Brunetka... Cytat:
przykro mi z powodu kłótni ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() lęce do klubu czytać szczegółowo ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
![]() aha pochwalę się ![]() przyszła mi nagroda z konkursu Biotherm ![]() ![]() https://wizaz.pl/Babskie-sprawy/Konk...y/%28page%29/3 - Zanka, Ty też już dostałaś? mnie przyszło chyba w piątek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3003 |
Zadomowienie
|
Marina, a kiedy załapałaś się na tą promocję? Myślisz, że mam jeszcze szansę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3004 |
Zadomowienie
|
Podpadłaś mi teraz
![]() Beatko, chyba i ja się skuszę na tego Babydreama w przyszłości skoro polecasz ![]() Super nagrody ![]() ![]() Ale za to czekam na odbiór torby Nivea Baby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Radek tak ma. Nieraz głowy nie uniesie tylko tyłek w górze i nóżkami wierzga w powietrzu ![]() Dziewczyny ja przepraszam Was strasznie, wiem że ten temat był już przerabiany ale... potrzebuje wywołać zdjęcia, dużo zdjęć. Gdzie polecacie to zrobić? Zależy mi na jakości ale na cenie też.... Idę karmić swoją GŁODZILLĘ ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3006 |
Zakorzenienie
|
Ja też kupiłam tego babydrem w Rossmanie ,
kupiłam ten dużyyyyy - bardzo ładnie pachnie. Teraz jeszcze mam jakiś tam apteczny, dostaliśmy w prezencie go skończę i Babydrem idzie w ruch. Wasze dzieci też takie marudne dzisiaj ? ![]() mojej się poprzestawiało lekko, o 14stej miało być jedzenie a ona sobie drzemkę walneła. |
![]() ![]() |
![]() |
#3007 |
Zakorzenienie
|
zgadzam się w 100%
Majonez Kielecki rządzi ![]() do jajek i sałatek niezastąpiony ![]()
![]() |
#3008 |
Zadomowienie
|
Zaneta, moja też tak nózkami przebiera, jakby pełzanie było jej w głowie... Ćwiczą nasze dziewczyny
![]() Moja dziś pogodna, jak zawsze ![]() Edytowane przez wodaqua Czas edycji: 2011-10-31 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja marudna od kilku dni - dziś już mniej - zwalam na skok ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3010 |
Zakorzenienie
|
wodaqua zaje..sta reklama! Aż bym ten majonez już kupiła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3011 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy w innych Tesco też tak robią. ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
dziękuje ![]() a na odbiór torby Nivea Baby też czekam bo się załapałam ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- oj bywa bardzo miłe ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3012 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję i torby! Ciekawe czy badziew będzie czy coś konkretnego ![]() Dzisiaj kupon -20 % zrealizowałam ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Dobra dobra, wiesz taki jest marketing w tych naszych zad.piach ![]() Ale majonez serialnie jest bardzo smaczny ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez wodaqua Czas edycji: 2011-10-31 o 13:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3013 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3014 |
Zadomowienie
|
Nie udało mi się napisać, ze trzymam kciuki za udany przebieg chrzcin, ale mogę za to pogratulować wszystkim dziewczynom, które je przeżyły.(Patik, Wodaqua, Babonik)
![]() ![]() Zapałeczka, ja też tak strasznie cierpiałam po wyrwaniu 8 (to trwało jakieś 2 tygodnie) - byłam nawet na kontroli i niby nic dentystka nie widziała nieprawidłowego, a ja po 3 tygodniach sama sobie pęsetą wyciągnęłam kawałek korzenia! (siedział wbity jak igła i ja go językiem wyczuwałam, o czym dentystce mówiłam, a ona twierdziła że tam nic nie ma ![]() Co do kąpieli to my używamy Hippa, który malej bardzo służy.( jak dla mnie ma świetny zapach) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3015 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
My też kąpiemy jeszcze w oilatum soft, ale jak się skończy nie będziemy już go więcej kupować ![]() ![]() ![]() Co do spania... Mała też nie zaśnie sama w łóżeczku ![]() ![]() ![]() Ja to cały czas zastanawiam się co się dzieje z Bridą???? Jak tam jej się wiedzie z maluszkiem... Szkoda, że nie wpada do nas ![]() ![]() Cytat:
No to jak działa to dobrze ![]() ![]() Czyżby koleżanka za Kętrzyńskim była? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- a próbowałyście Kętrzyńskiego? ![]() Edytowane przez karolinee1983 Czas edycji: 2011-10-31 o 13:53 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3016 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3017 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wcale nie chciałam ![]() Cytat:
![]() ![]() mój łobuz dziś mega marudnyw porównaniu do 2 poprzednich dni ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3018 |
Zadomowienie
|
Zakochałam się w tej piosence:
http://www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGY Muzyka cudna, głos Stinga, teledysk prosty aż miło i facet z krzywym zgryzem ![]() Edytowane przez wodaqua Czas edycji: 2011-10-31 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3019 |
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() Chyba podpadnę niektórym ale również uważam, że Kielecki jest najlepszy ![]() Gratuluję wszystkim udanych chrzcin!!! I zarazem zazdroszczę, że maci to już za sobą. My będziemy chrzcić dopiero na wiosnę... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3020 |
Zadomowienie
|
Dzięki Piwnooka! Teraz moge Ci powiedziec, że nie ma czego się bać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3021 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3022 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#3023 |
Zadomowienie
|
dzień dobry i nie dobry
padam na pysk ![]() ![]() opiszę Wam wszystko jak dojdę do siebie... bo zruinowała mnie psychicznie ta impreza... wrzeszczące dzieci, gonienie z talerzami i kolejnymi drinkami dla wszystkich tylko nie dla siebie i parę osób które mnie negatywnie zaskoczyły... ehhhh napiszę Wam żabki,a póki co życze szczęśliwych podróży we Wszystkich Świetych.Uważajcie na siebie !!!! do środy ![]() Patik i Wodaqua- mam nadzieje,że Wy w lepszej kondycji... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- niestety nie miałam okazji ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3025 |
Zakorzenienie
|
no niestety koniec drzemki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3026 |
Zakorzenienie
|
Ja tez najbardziej lubie kielecki,lokalny patriotyzm
![]() My z Agatką używamy Babydreama na pół. Ja tez go używam ![]() Na kolacyjke będzie świezy sandaczyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3027 |
Rozeznanie
|
Gratuluje wszystkim dziewczynom udanych chrzcin
![]() ![]() ![]() Lili83 nie wiem jak u Ciebie ale u mnie w MediaMarkt pozyzej 100szt wywałują zdjecia rozmiaru 9x13 i 10x15 po 29groszy, i ja osobiscie z jakosci jestem zadowolona ![]() Majonez Kielecki ![]() ![]() U nas tez jakos te skoki mało marudnie przechodzi moja Kupcia naszczescie a nowe umiejetnosci tez pojawiają sie po troszke z kazdym dniem a nie nagle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do tych tanich rzeczy w Tesco to u mnie tez sie tak zdazylo ze nawet nie bylo oznaczone ze jest tansze a czytnik i kasa wskazywało duzo nizsze ceny niz zwykle i tez zcasem sie na takie zalapalam naprawde warto sprawdzac ceny na czytniku ![]() Moja Karolinka tez czasen laduje u nas w łóżku rano jak sie pierwsza wybudzi a my chcemy dospac ![]() ![]() Karolinka spi nadal, przespala pore jedzenia juz o godzine, a co tam niech spi a słoiczek poczeka ![]()
.................... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia ![]() ![]() ![]() 24 tyg - 6770g ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Lilkaa82 Czas edycji: 2011-10-31 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3028 |
Zadomowienie
|
Żaneta skoro u Ciebie prawdopodobnie kryzys laktacyjny, to u Emilie pewnie skok
![]() ![]() Mojego jak się połozy na brzuch, to od razu próbuje pełzać do przodu ![]() ![]() Piwnooka mi jeszcze nikt nigdy nie zaproponował nawet, że wyjdzie mi z dzieckiem na spacer... (Inna sprawa, że niekoniecznie bym go od razu tak komuś dał, bo czasem jest niezła syrena na spacerze, ale ja już wiem, jak reagować. Ale początkowo nieźle się stresowałam) Beata ja też próbowałam kąpać w innych płynach, ale Mały ma tendencje do uczuleń niestety ![]() Gratuluję nagrody ![]() Wodaqua ja też nie panikuję, że mój nie zawsze robi to, co inne dzieci. Wiem, że rozwija się w swoim tempie i często zaskakuje mnie czymś nowym ![]() Babonik współczuję i doskonale Cię rozumiem. Ja nic nie skorzystałam ze chrzcin. Siedziałam z dzieckiem w innym pokoju (nie chciał spać) i pilnowałam, żeby mu jakieś dziecko krzywdy nie zrobił (było 7 dzieci w wieku 9 miesięcy-7 lat). Czekałąm tylko, żeby było po... Dziubek mój tylko na/po spacerze potrafi spać nawet 3-4 godziny. Reszta to własnie drzemki - nawet 10 minut czasem... Kupiłam dziś w Biedronce chusteczki huggies 3 szt. za 8 zł. Pieluchy huggies też były tańsze (35 zł duże pudła), ale tylko duże rozmiary zostały... |
![]() ![]() |
![]() |
#3029 | ||
Wtajemniczenie
|
Paticzku może za tydzień, dwa? nie spieszy mi się
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Harrego to bym schrupała ![]() ![]() ![]() Dziewczyny spokój ![]() Nie kłócić się o majonez, najlepszy WINIARY ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3030 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Do środy! Też na siebie uważaj! U nas chrzest tak jak pisałam dobrze przeszedł, ale zapowiadało się groźnie, bo mój braciszek (chrzestny) zapomniał zaswiadczenia ze swojej parafii o praktykowaniu wiary ![]() Tata w drodze powrotnej próbował załagodzić atmosferę i włączył Dodę ![]() ![]() ![]() ![]() Po mszy obiadek w restauracji, posiedzieliśmy ze 3 h i potem do nas na ciacho wszyscy przyszli... Utwierdziło to nas w przekonaniu, że nie dalibysmy rady w mieszkaniu z obiadem. O 17 zostaliśmy już sami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.