|
|
#4891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Cytat:
![]() to i nie ma o czym pisać...
|
|
#4892 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam z balkonu super widok na park, ale cóż, skoro nie da sie go sfotografować tak żeby nie ująć rudery stojącej na przeciwko, parkingu i centrum handlowego ![]() Cytat:
![]() Ja bywam bez zmian chociaż zazwyczaj nic mądrego do powiedzenia nie mam |
||||
|
|
|
#4893 | |||||
|
Panaroja
|
Ziut
![]() od trzech dni koty robią mi nocny alarm od czwartej do szóstej , zważywszy że dziś o szóstej musiałam wstać ...Cytat:
![]() 2.dobrze tym żabom chyba naleśniki zrobię (jak mi się bedzie chciało stac przy kuchni )3..tiaa , ale do końca miesiąca coś jeść trzeba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A fogle to przeze mnie , bo jak się w coś włączę , to to zaraz pada chyba se pójde czy co...
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-10-31 o 11:05 |
|||||
|
|
|
#4894 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ziuty
Stwierdziłam dziś rano że erdolę szysko i poszłam do pracy w glanikach Jestem tró poza tym to moje jedyne wygodne buty na taką pogodę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ciekawe co znajdziesz w drugiej szafie? ![]() Cytat:
Cytat:
o! ![]() no niestety, czas chrypy nadszedł
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#4895 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2.też jestem ciekawa , ta druga szafa jest większa
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4896 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja nie mam glanów
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4897 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() To nie jest obowiązkowe
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu nawet Polly ze swoją klonfą nie dała rady zepsuć, więc luz ![]() ja też nie mam chociaż czasem by się przydały
|
|
|
|
|
#4899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nawet więcej, bo Polly założyła jeszcze tró i prf i też nieźle się trzymają... koszmara miałam w nocy... ![]() i popieprzone sny też się w niego wplotły. ![]() zmęczyłam się takim spaniem...
|
|
|
|
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4901 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście, Bar się zrobił bardzo ospały...
![]() Idę dziś do fryzjera na dalsze podcięcie gumowych i rozdwojonych końcówek z tyłu- nie wiem, na ile to zmieni mi fryz Ale po prostu to rozciąganie mnie dobija. Z drugiej strony zawszse miałam na równo (boba?) a teraz nawet te dłuższe z tylu mi się podobają... fryz31.10.11.jpg
|
|
#4902 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() glany dobre som ![]() ![]() ![]() ooo , będę dziś w Kerfurze , poszukam przyprawy do kawy ![]() Ju , tylko cieniujesz czy skracasz jakoś wyraźnie ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-10-31 o 12:47 |
|
|
|
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze wczoraj chciałam skrócić, ale doszła, do wniosku, że tylko podetnę końcówki z tyłu, choć może sięokazać, że wtedy trzeba go będzie skrócić- czyli krótko mówiąc, nie wiem, co będzie
|
#4904 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4905 |
|
Panaroja
|
Fajnie by wyglądały takie mocno podcieniowane z tyłu , to ładnie wysmukla szyje i zwiększa optycznie ilośc włosów na głowie , strasznie mi się taka fryzura podoba , ale z moich włosów jest niewykonalna
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
mnie by sie tez przydały, będę na koncertach łysolo kopac po ....zanim mnie zmasakrują
Diewczyny macie pomysł na przepieranke halołynową dla faceta ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
ale Ju ma gęste włosy , u niej da się zrobic
|
|
#4907 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() co do baru to ja akurat się cieszę, nadrabianie bywało meczące, poza tym wydaje mi się że mimo wszystko wciąż idziemy tym samym tempem Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4908 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4909 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.do tego muszą być albo całkiem proste , albo całkiem kręcone , a ja mam wokół twarzy kręcące się każdy w inną stronę , a z tyłu prawie proste
|
|
|
|
#4910 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
|
|
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4912 |
|
Nindżopesz
|
Hm, butla się skończyła i wywaliłam ale na bank była czarna i z różowym korkiem - możliwe, że oficjalnie to był płyn do płukania a nie prania ale i tak używałam go jak proszku
I jeszcze bardzo, bardzo ewentualnie mógł to być proszek do dzieckich ciuchów ale z tego co pamiętam dzieckie prałam osobno, hm O wiem, to może być też zapach z szafy A konkretnie saszetka Korzenna Pomarańcza z serii Pachnącej Szafy.Jak to nie ![]() Zmotywowałyście mnie - oddam swoje dziurawe glany do szewca i jednak będę nosić, skoro Parabelka może długie to i ja mogę, o
|
|
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Macham z nad likieru Sheridan's
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
mie da rady , młodszy mogłby ewentualnie , ale starszy ma za miekkie rysy , poza tym trzeba coś wymyśli na dzisiaj wieczór , nie ma czasu na szycie czy długie szukanie
|
#4915 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
chyba klima przestała działać, włącznik nie mryga, wywietrznik nie buczy (plus!) ale i nie grzeje (minus)
acha w takim razie to co Parabelka podpowiada - nieboszczyk - wystarczy umalować
|
|
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewien znany poseł/posłanka?
|
|
#4917 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koniec miesiąca już dziś Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Przebranie tak? Wampir, Herman Potwornicki ... ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Skąd wiesz? ![]() Znad czego? ![]() Ja wypróbowałam to wino Florkowe z Biedro, czyli Mateus, całkiem dobre, taka oranżadka, wchodzi jak.. oranżadka ![]() Pytanie: Czy ma ktoś u siebie kaloryfery panelowe? Bo mam pytanie..
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
ja chcę na przebierany helołin!
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4920 |
|
Zakorzenienie
|
Bo jestem
![]() Nigdy nie oglądałam The Nightmare before Christmas. Może dziś powinnam? ![]() Fajny kontralt |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

No ewentualnie i nocą ludzie się trochę schodzą, jak ja już wyszłam, ale też tłumu postów nie ma... 

ja mam z balkonu super widok na park, ale cóż, skoro nie da sie go sfotografować tak żeby nie ująć rudery stojącej na przeciwko, parkingu i centrum handlowego 

...
gratuluję

ale Ju ma gęste włosy , u niej da się zrobic