Żonki 2009 cz. XXX - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-31, 11:18   #3751
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXX

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ktosia india no ja siebie też zazdroszcze, ciesze się że będzie tu, a dwa jeszcze bardziej ze Pat będzie się wychowywał z Alkiem

india ja nie robiłam nigdy kwasów, ale hmm bardzo jest skóra zniszczona? czy to można robić na zimę? bo wiem że jest jakiś zabieg który tylko w określone pory roku się robi, ale nie znam się więc nie będę ci mieszać

kasiaher jaki fajny smyk!

SAMBA ciesze się że na pierwszy rzut oka wygląda ok, mam nadzieję że wszystko się wam poukłada!

Gucia
odpoczywaj!

ktosia KCIUKIIII

anika oty! jak będziesz jeszcze kiedyś na giełdzie to dawaj wcześniej znać ja mieszkam rzut beretem

---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ----------

agus gratuluje ząbka!!!
Marta dobrze kojarzysz, tego typu zabiegów złuszczajacych nie nalezy robic wiosna i latem. jesien zima to odbry okres bo jest słabe slonce

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hej
Ja od 7 już nie śpię i siedzę przed netem popijając kawkę i wcinając ciasteczka :P
Dziś mamy wolne, więc leniuchujemy, a wieczorem mamy imprezę u kolegi.
Wogóle ten tydzień będzie imprezowy, bo będziemy oblewać moja 30-stkę...aaaaaa rety, ale już będę wiekowa w piątek mamy imprezkę dla rodziców, a w sobotę dla naszych znajomych...uffff.
Żabcia...oby szybko Wam wszystko naprawili !!!
Gucia, ta praca to manager ds. personalnych w McDonalds. Nie robię sobie żadnych nadziei nawet co do tej pracy. Chyba za wysokie progi.
strarasz sie o nowa prace? zycze powodzenia

Cytat:
no właśnie to jest to czego chciałam uniknąć, jak rozmawiamy o mojej siostrze to Pat mówi kaka i palcem pokazuje na komputer, no to sorry... albo chodzi z fotką alka czy kaśki i ich tuli i całuje.. tak trochę mi przykro.. owszem nasi znajomi mają dzieci więc ma kontakt z maluchami, ale co "swoje" to swoje, jakieś wspólne noce u babci i dziadka, szaleństwa z moim tatą mamą po nocach , noce u nas na zmiane bójki poduchami, rozumiesz.. wakacje na wsi u rodzinki bieganie po krzakach drzewach zawsze mi sie marzyło żeby nasze dzieci miały ze sobą taki kontakt jak my z naszym kuzynostwem, no i mam nadzieje że się uda łapiemy swoje myśli w lot mamy takie same głupie pomysły i zawsze niepisaną sztamę przed dorosłymi
póki co po powrocie będa u moich rodziców więc chłopaki będą mnóstwo czasu spędzać razem, a potem oni idą na swoje ale u nas w mieście więc na pewno kontakt będzie duży no i mam nadzieję że znajdą wspólny język w końcu to tylko 8 mce różnicy
az mi wspomnienia wrociły

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Kurcze, no to już nie wiem. Nam odparzenia pojawiły się jedynie na początku po pampersach, ale zmieniliśmy pieluchy i już nigdy więcej problemu nie było.

Laski - dostałam paczkę z ciuchami Jakościowo bardzo dobre (zobaczymy jak będzie po praniu). Rozmiarówka koszul mocno zaniżona, przez co granatowa rozchodzi mi się na cyckach, ale to nic, zawsze pod to mogę założyć top i nosić rozpiętą na piersiach i będzie git
super, podaj jeszcze raz link do sprzedawcy. skoro sprawdzony warto go zapisac

ja TZa wysłałam po paczek, ale cos zaginał, bo jeszcz ego nie ma

ja tez mam dzis wolne dokanczam slubny album dla mamy po 2 latach
ale za to jutro bede wazonic w pracy od 7.30 - 16 mam nadzieje, ze bedzie ładna pogoda
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 11:30   #3752
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
nie

ostatnio robilam z przepisu 2 szklanki maki
1 szklanka mleka
3./4 szklanki cukru
jajo
2 lyzeczki proszku do pieczenia
no i ta czekolada

wyszly przepyszne

aniu i ktosiu sory
mój błąd

PROSZĘ

GUCIU DZIEKI
Aguś tłuszczu brakuje w tych muffinkach.

Dzięki za link, duzo fajnych rzeczy ma ten sprzedawca, ale ciuszków akurat nie
Stary 2011-10-31, 11:36   #3753
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

ło matko leci Magda M

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 11:38   #3754
mona_ja
Wtajemniczenie

Ktosia ciasto zrobiłam tak: upiekłam biszkopt, ugotowałam budyń na mleczku kokosowym, do tego wrzuciłam wiórki kokosowe i delikatnie wymieszałam z ubita śmietaną, przekroiłam biszkopt na pół i do środka wlałam masę. Na wierzch dałam polewę czekoladową i polałam wiórkami

żabcia jacie ale macie śniegu nie zazdraszczam pogody, mam nadzieję że szybko wszystko wróci do normy. U nas też bywają ostre zimy i tak sobie myślałam że jak kiedyś zbudujemy dom to koniecznie z kominkiem, w razie czego będzie trochę światła i ciepła chociaż fotka wyszła super

Agus gratuluję Oleńce ząbkano i zdrówka życzę!

India ja w zeszłym roku chciałam zrobić kwasy ale zrezygnowałam bo ja lubię czasem pójść na solarium a po kwasach trzeba się wystrzegać słońca, w tym roku też sie nie zdecyduję ze względu na staranka, u nas zabiegi są ciut tańsze, chyba 50 lub 60zł za jeden.

Kasiaher witaj! Ale Dominik to już duży kawaler!

Bzyczka jak czytałam o twoim śnie to mnie ciary przeszły...

Rossi współczuje z powodu wujka...

Gucia miłego weekendowania!

Anika pokaż zakupy!

AgatkaL trzymam kciuki za pracę!

Nasz Ślub 30.05.2009

Edytowane przez mona_ja
Czas edycji: 2011-10-31 o 11:43
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 11:39   #3755
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Może ja nie Madzia ale też piekę często muffiny, jak ostygną to wkładam je do plastikowego pojemnika na tort, szczelnie zamykam i nawet za 2 dni są jeszcze dobre

lecę nadrobić weekend no i na końcu sie przywitam: Cześć!
ja też tak robie albo owijam folią spożywczą

Cytat:
Aniu ja na allegro nie kupowałam. Jak chodzi jednak o zakupy ciuszkowe to polecam Ci pepco - ja tam kupiłam mnóstwo ciuszków: kaftaniki, body z długim i krótkim rękawem, półśpiochy, czapeczki za śmieszne pieniądze. Jakościowo są w porządku, bo prałam je wielokrotnie i nic się z nimi nie dzieje. O i ja jeszcze czekałam na promocje w tesco albo w carrefour - też maja dobrej jakości, a jak jest promocja to bodziaka możesz kupić za 5 zł.
o tak pepco jest super!!

Cytat:
nie

ostatnio robilam z przepisu 2 szklanki maki
1 szklanka mleka
3./4 szklanki cukru
jajo
2 lyzeczki proszku do pieczenia
no i ta czekolada

wyszly przepyszne

aniu i ktosiu sory
mój błąd

PROSZĘ

GUCIU DZIEKI
ja robie z tego przepisu ale dodaje jeszcze 100 g masła rozpuszczonego i są boskie i na noc do pudełka albo owinąc folią i są super nie trzeba sody
aaaa mam jeszcze jeden sposób
ZJEŚĆ wcześniej

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Marta dobrze kojarzysz, tego typu zabiegów złuszczajacych nie nalezy robic wiosna i latem. jesien zima to odbry okres bo jest słabe slonce
oo to cos słyszałam.. hmm a moze idz do kosmetyczki innej
a jutro co robicie obstawiacie drogi? cmentarze>
Stary 2011-10-31, 11:44   #3756
india83
Zakorzenienie

ok, maz paczke przytargał, jestem po przymiarkach i juz zdaje relacje

http://allegro.pl/22-klasyczna-super...862581010.html wygląda tak jak na zdjęciu (tylko ja mam sliwkowa, a raczej wpadajaca w róz) no i w sumie kolor mnie zaskoczył, bo myslałam, ze bedzie taka jak na zdjeciu. no i przesadziłam z rozm. wziełam L, a stwierdzam , ze M byłaby w sam raz

http://allegro.pl/38-klasyczna-dwuko...834997344.html fajna, najbaradziej mi sie podoba z całosci tylko strasznie cuchnie octem mam nadzieje, ze sie wypierze, no i dla mnie krótsza niz na zdjeciu

http://allegro.pl/39-efektowna-tunik...863947937.html na zdjeciu prezentuje sie lepiej, w rzeczywistosci kaptur wygląda dosc tandetnie i jest z beznadziejnego materiału. mam wrazenie, że po pierszym praniu biała czesc zafarbuje od czarnego

http://allegro.pl/18-super-bluzeczka...863382378.html jak na zdjeciu tylko sliwkowa czyli ok

http://allegro.pl/2-w-1-czapko-szal-...869741847.html ok, jak na zdjeciu, tylko plauje uciac pomopony
Stary 2011-10-31, 11:45   #3757
agus87
Zakorzenienie

jest masło 100g rozpuszczone
zapomnialam dopisac

dziekuje za gratulacje ząbka Oli i zyczenia zdrowka

Ktosiu wystawia ciuszki, trzeba patrzec, zalezy kiedy raz ma wiecej raz nie ma w ogole
Stary 2011-10-31, 11:47   #3758
india83
Zakorzenienie

Cytat:
ja też tak robie albo owijam folią spożywczą

o tak pepco jest super!!

ja robie z tego przepisu ale dodaje jeszcze 100 g masła rozpuszczonego i są boskie i na noc do pudełka albo owinąc folią i są super nie trzeba sody
aaaa mam jeszcze jeden sposób
ZJEŚĆ wcześniej

oo to cos słyszałam.. hmm a moze idz do kosmetyczki innej
a jutro co robicie obstawiacie drogi? cmentarze>
innej nie chce tak jest najlepsza u jakiej byłam i potrafi cudnie zrelaksowac. no fakt u innej mogłoby byc ciut taniej (bo ta moja nie ma najnizszych cen na rynku) alepewnie załowałabym zmiany. moze pomysle jeszcze i skusze sie, ale chyba nie w tym roku. za duze obciazenie budzetu

Marta była rozplanowana na głownym cemntarzu, ale czy sie nic nie zmieniło to nie wiem. na odprawie poznam szczególy

Edytowane przez india83
Czas edycji: 2011-10-31 o 11:48
Stary 2011-10-31, 12:09   #3759
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 12:12   #3760
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Kurcze, no to już nie wiem. Nam odparzenia pojawiły się jedynie na początku po pampersach, ale zmieniliśmy pieluchy i już nigdy więcej problemu nie było.

Laski - dostałam paczkę z ciuchami Jakościowo bardzo dobre (zobaczymy jak będzie po praniu). Rozmiarówka koszul mocno zaniżona, przez co granatowa rozchodzi mi się na cyckach, ale to nic, zawsze pod to mogę założyć top i nosić rozpiętą na piersiach i będzie git
super ze zakupy udane, faktycznie fajne rzeczy ma ten sprzedawca, warto wiedziec ze oplaca sie od niego kupowac

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Dziewczyny mamusie kupujecie ciuszki dla waszych maluszków na allegro?? Polecicie mi jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę? Tyle tego tam jest że trudno sie zdecydować, a chciałabym coś kupić jak sie dowiemy jaka jest płeć dzidzi
ja na all nie kupowalam
polecam tez tesco-gatunkowo super! a jak jest promocja to sie mega oplaca
ja teraz kupilam malemy kurtke na zime za 35zl z przeceny!

Cytat:
Ktosia ciasto zrobiłam tak: upiekłam biszkopt, ugotowałam budyń na mleczku kokosowym, do tego wrzuciłam wiórki kokosowe i delikatnie wymieszałam z ubita śmietaną, przekroiłam biszkopt na pół i do środka wlałam masę. Na wierzch dałam polewę czekoladową i polałam wiórkami

żabcia jacie ale macie śniegu nie zazdraszczam pogody, mam nadzieję że szybko wszystko wróci do normy. U nas też bywają ostre zimy i tak sobie myślałam że jak kiedyś zbudujemy dom to koniecznie z kominkiem, w razie czego będzie trochę światła i ciepła chociaż fotka wyszła super

Agus gratuluję Oleńce ząbkano i zdrówka życzę!

India ja w zeszłym roku chciałam zrobić kwasy ale zrezygnowałam bo ja lubię czasem pójść na solarium a po kwasach trzeba się wystrzegać słońca, w tym roku też sie nie zdecyduję ze względu na staranka, u nas zabiegi są ciut tańsze, chyba 50 lub 60zł za jeden.

Kasiaher witaj! Ale Dominik to już duży kawaler!

Bzyczka jak czytałam o twoim śnie to mnie ciary przeszły...

Rossi współczuje z powodu wujka...

Gucia miłego weekendowania!

Anika pokaż zakupy!

AgatkaL trzymam kciuki za pracę!
jejuuuuu jak to ciasto brzmi smacznie!!

india - wzorowa relacja z jakosci ciuchow-fajnie ze tak dokladnie nam opisalas
a co do kwasow tez mi kiedys kosmetyczka polecala ale za taka kase nie wiem czy bym sie zdecydowala. jesli bym miala bardzo zniszczona cere to moze tak ale jesli jest w miare OK to chyba bym odpuscila i wolala zainwestowac po prostu w dobry krem i maseczke

czesc
u mnie piekna polska jesien ja niestey w domku siedze zeby Tomcia za bardzo na dwor nie wyciagac bo popoludniu jedziemy do mojej babci i na grób dziadka

obiad zrobiony prawie-wczorajsza pomidorowka i zrobie jeszcze salatke gyros wiec teraz slodkie lenistwo i magda m.
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 12:27   #3761
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-10-31, 12:32   #3762
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Aniko spróbuj mąki ziemniaczanej. Wiele moich koleżanek próbowało różnych specyfków i dopiero to pomogło.

Ania ja kupowłam na all, ale głównie używane ciuszki, cartersa, nexta itd., firm które słyną z dobrej jakości. Polskich w ciemno bym nie kupiła, bo te mocam isą bardzo różne. Natomiast butelki i inne niemowlęce akcesoria kupowałam u tego samego sprzedawcy co Aga.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 12:49   #3763
gold-fish
Zakorzenienie

Cześć Laski

Agatko kiedy masz urodzinki? mi zostało 10 dni do magicznej 30 normalnie zaczeło się odliczanie

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 12:55   #3764
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
A u nas zima na calego .. nie mamy pradu od wczoraj .. w domu zimno jak nie wiem , cieplej wody tez brak jakas masakra .. pelno drzew pomalanych na ulicy lezy sasiadowi jedno spadlo na auto ... no i kable tez pourywalo ... ciekawe kiedy wroci prad .. ja jutro mam wizyte mam nadzieje ze nie odwolaja ...
masakra, dobrze, że ten agregat macie. trzymajcie się ciepło

Cytat:
oo to super może się skuszę na wrzosowy kardigan bo mi się spodobał Kupiłabym tez koszulę granatową bo fajna jest ale najmniejszy rozm. to L
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 13:40   #3765
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Aniko spróbuj mąki ziemniaczanej. Wiele moich koleżanek próbowało różnych specyfków i dopiero to pomogło.

Ania ja kupowłam na all, ale głównie używane ciuszki, cartersa, nexta itd., firm które słyną z dobrej jakości. Polskich w ciemno bym nie kupiła, bo te mocam isą bardzo różne. Natomiast butelki i inne niemowlęce akcesoria kupowałam u tego samego sprzedawcy co Aga.

slonce własnie maka najmniej pomaga :/ nie wiem teraz testuje zinalfat zobaczymy jeszcze czytałam w necie ze clotrimazol pomaga ale...

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 13:58   #3766
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

A u nas nie ma ani Papco ani Tesko

Kurde... o 11.30 zasnęłam i dopiero się obudziłam

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 14:03   #3767
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-10-31, 14:13   #3768
kliwia
Zakorzenienie

agus no trzymam kciuki zeby to azs szybko ustapilo. co do zeba, wow!
anika nooo zuzka jest za duza na taki spiworek
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 14:27   #3769
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
slonce własnie maka najmniej pomaga :/ nie wiem teraz testuje zinalfat zobaczymy jeszcze czytałam w necie ze clotrimazol pomaga ale...
a clotrimazol to nie jest cos podobnego do termentiolu?
bo ponoc zawiera bardzo szkodliwy kwas borowy...
nam pomogl zinalfat, oby wam tez
jak lekarze uslyszeli o mące to sie za głowy łapali...
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
dzieki
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
agus no trzymam kciuki zeby to azs szybko ustapilo. co do zeba, wow!
anika nooo zuzka jest za duza na taki spiworek
Stary 2011-10-31, 15:26   #3770
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-10-31, 15:39   #3771
kliwia
Zakorzenienie

clotrimazol - jest mascia przeciwgrzybicza i czasami pomaga przty pdparzeniach tez. z termentiolem nalezy uwazac z ilocscia stosowania, zeby nie narazac malucha na ten borny kwas co on w sobie ma.
anika
a mala ma od kupy na zeby czy dostaje jakies lekarstwo? Zuzce wypalilo dziury na pupie jak dostawala syrop na alergie - na katar. po odstawieniu zeszlo dopiero.
No najlepiej myc pod woda z mydelkiem, i duuuzo wietrzyc.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 15:51   #3772
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Rosi wpraszam się uwielbiam dania z woka.

Stary 2011-10-31, 15:58   #3773
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-10-31, 16:03   #3774
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Biegnę

Stary 2011-10-31, 16:16   #3775
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
india - wzorowa relacja z jakosci ciuchow-fajnie ze tak dokladnie nam opisalas
a co do kwasow tez mi kiedys kosmetyczka polecala ale za taka kase nie wiem czy bym sie zdecydowala. jesli bym miala bardzo zniszczona cere to moze tak ale jesli jest w miare OK to chyba bym odpuscila i wolala zainwestowac po prostu w dobry krem i maseczke

czesc
u mnie piekna polska jesien ja niestey w domku siedze zeby Tomcia za bardzo na dwor nie wyciagac bo popoludniu jedziemy do mojej babci i na grób dziadka

obiad zrobiony prawie-wczorajsza pomidorowka i zrobie jeszcze salatke gyros wiec teraz slodkie lenistwo i magda m.
no i wlansie ja tez tak sobie mysle
ostatnio sie wkurzam, bo mi na czole pomiedzy brwiami wysusza sie skóra,nawet to lekko swedzi. dermatolog i kosmetyczka stwierdzili, ze to na tle nerwowym mam takie reakcje. Wnerwia mnie to bardzo i nie wiem jak sobie z tym poradzic. a wy cos takiego miałayscie?
Stary 2011-10-31, 16:44   #3776
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Samba witaj Ile macie km do tego miasta w niemczech?? My do Holandii też jeździliśmy samochodem 1300 km i zajmowało nam to jakieś 13 godzin. Połowa to przejazd przez PL
my okolo 1000 km mamy (jestesmy 70 km od granicy holenderskiej, jakies 220 km od Amsterdamu - miasta moich marzen hehe ) w sumie od nas sie szybko jechalo bo caly czas mknelismy autostradami, wiec nawet na polskie drogi nie bardzo mozemy narzekac bo z katowic do niemiec caly czas jest dobra droga... no ale i tak przejazd jest meczacy

Cytat:
no i wlansie ja tez tak sobie mysle
ostatnio sie wkurzam, bo mi na czole pomiedzy brwiami wysusza sie skóra,nawet to lekko swedzi. dermatolog i kosmetyczka stwierdzili, ze to na tle nerwowym mam takie reakcje. Wnerwia mnie to bardzo i nie wiem jak sobie z tym poradzic. a wy cos takiego miałayscie?

mi sie cos takiego, takie czerwone wysuszone plamki robia na szyi... i nie chca mi sie goic... wygladam jakbym miala malinki heheh mi pomaga masc hydrocortizonium czy jakos tak... baja mi ja polecila

a w ogole to ta Polka mi wczoraj powiedziala ze bedzie gadac z szefem zeby mi refundowal bilety lotnicze zebym mogla czesto do meza latac... masakra...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 16:45   #3777
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Samba wow jaka firma, że nawet bilety refundują, super

Stary 2011-10-31, 16:51   #3778
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
my okolo 1000 km mamy (jestesmy 70 km od granicy holenderskiej, jakies 220 km od Amsterdamu - miasta moich marzen hehe ) w sumie od nas sie szybko jechalo bo caly czas mknelismy autostradami, wiec nawet na polskie drogi nie bardzo mozemy narzekac bo z katowic do niemiec caly czas jest dobra droga... no ale i tak przejazd jest meczacy

mi sie cos takiego, takie czerwone wysuszone plamki robia na szyi... i nie chca mi sie goic... wygladam jakbym miala malinki heheh mi pomaga masc hydrocortizonium czy jakos tak... baja mi ja polecila

a w ogole to ta Polka mi wczoraj powiedziala ze bedzie gadac z szefem zeby mi refundowal bilety lotnicze zebym mogla czesto do meza latac... masakra...
ooo musze kupic koniecznie, bo mi sie coagle te przesuszenia odnawiaja

a firma naprawde spoko
Stary 2011-10-31, 16:54   #3779
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
(...)

super, podaj jeszcze raz link do sprzedawcy. skoro sprawdzony warto go zapisac

ja TZa wysłałam po paczek, ale cos zaginał, bo jeszcz ego nie ma

ja tez mam dzis wolne dokanczam slubny album dla mamy po 2 latach
ale za to jutro bede wazonic w pracy od 7.30 - 16 mam nadzieje, ze bedzie ładna pogoda
A proszę bardzo http://moda.allegro.pl/listing.php/user?us_id=11166696
Współczuję pracy jutro, oby nie było zbyt dużo zamieszania.

Cytat:
(...)
dla wzorowej gospodyni. Ciasto mi się bardzo podoba

Cytat:
jest masło 100g rozpuszczone
zapomnialam dopisac

dziekuje za gratulacje ząbka Oli i zyczenia zdrowka

Ktosiu wystawia ciuszki, trzeba patrzec, zalezy kiedy raz ma wiecej raz nie ma w ogole
Rozumiem, teraz nic nie miał.

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
super ze zakupy udane, faktycznie fajne rzeczy ma ten sprzedawca, warto wiedziec ze oplaca sie od niego kupowac

(...)
czesc

A jak Tomuś się czuje?

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
masakra, dobrze, że ten agregat macie. trzymajcie się ciepło

oo to super może się skuszę na wrzosowy kardigan bo mi się spodobał Kupiłabym tez koszulę granatową bo fajna jest ale najmniejszy rozm. to L
Bajuś rozmiarówka koszul jest mocno zanizona, także jeśli normalnie nosisz M to tutaj L nie powinno być za duże. Porównaj sobie z wymiarami jakiejś innej koszuli najlepiej.
Stary 2011-10-31, 16:58   #3780
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

No a dzis chodzilismy sobie tutaj po sklepach i ceny porownywalne do polskich tyle ze w stosunku do zarobkow to taniej te wszystkie ubranka wychodza... wypatrzylam sobie super buty no ale to dopiero po wyplacie hehe dostalam za to od meza kolczyki
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości