Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz. 10 - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-31, 14:37   #1111
Lusia 13
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz. 10

Cytat:
Napisane przez myszka__77 Pokaż wiadomość
martinia, cudny

kootekk, branso zaje..sta Mnie się podobają ażurowe pierścionki z TOUS
Które? Możesz podesłać linka ??
Lusia 13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 14:56   #1112
martinia
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz. 10

Cytat:
Napisane przez myszka__77 Pokaż wiadomość
martinia, cudny

Cytat:
Napisane przez egocentryczna Pokaż wiadomość
witam, tez chcialabym dolaczyc kocham bransoletki!
dostalam w prezencie z kamyczkami swarovskiego, ale szarpnęłam i musiałam kupić zapięcie.. (z pandory) więc teraz mam swara i pandorę w jednym później pokaże zdj
witam! i czekam na zdjęcia

Cytat:
Napisane przez _Novotna_ Pokaż wiadomość
Odpisali mi z brytyjskiej pandory, że nie moga oczywiscie wystawic ekspertyzy na podstawie zdjec ktore im wysłałam ale sklep ma obowiazek wysłać do centrali i tam ich jubiler sprawdza. Czyli kierowniczka sklepu nie miała prawa odesłać TŻta z kwitkiem
Charlotte również odpisała, że przekazuje moją sprawę brytyjczykom, bo ona jak się okazało jest od USA. Rozpętałam pandorowa III wojne światową
no i dobrze! niech się nauczą traktować klienta
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 15:29   #1113
martiryb
Wtajemniczenie

dziewczyny poratujcie dobrą radą stanęłam w martwym punkcie i nie wiem co dalej.. miało być czarno- srebrno.. wychodzi czarno-srebrno-złoto.. wywalę chyba tę czarną dyndającą kuleczkę i dyndający kwiatek.. czekam na drugiego tego srebrno-złotego dyndałka z onyksem i diamencikiem i przy nich dwóch zostanę.. myślę tez nad zabezpieczającym łańcuszkiem z tymi złotymi serduszkami.. a to poczeka na moją drugą - fioletową Pandorkę

i sama nie wiem czego mi tu jeszcze brakuje nie jestem przekonana do murano.. ale może co radzicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_4489.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpg (43,7 KB, 176 załadowań)

mój blog

www.beautyness.pl

martiryb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 15:58   #1114
aliena7
Zadomowienie

Cytat:
Odpisali mi z brytyjskiej pandory, że nie moga oczywiscie wystawic ekspertyzy na podstawie zdjec ktore im wysłałam ale sklep ma obowiazek wysłać do centrali i tam ich jubiler sprawdza. Czyli kierowniczka sklepu nie miała prawa odesłać TŻta z kwitkiem
Charlotte również odpisała, że przekazuje moją sprawę brytyjczykom, bo ona jak się okazało jest od USA. Rozpętałam pandorowa III wojne światową
no i wszystko!!

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
Witamy nowe dziewczyny i od razu ostrzegamy ten wątek grozi niewypłacalnością , rozwodem i niepoczytalnością
jakoś nikt się nie rozwiódł jeszcze

Cytat:
Napisane przez martiryb Pokaż wiadomość
dziewczyny poratujcie dobrą radą [...]co radzicie?
jak dla mnie wygląda baardzoo ok

zdjęcia brązowych w świetle dzinnym
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brąpase1.jpg (33,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brąpase3.jpg (27,3 KB, 11 załadowań)

2011-01-02, 17:45 #2206
"idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013

Stary 2011-10-31, 16:00   #1115
_Novotna_
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny poratujcie dobrą radą stanęłam w martwym punkcie i nie wiem co dalej.. miało być czarno- srebrno.. wychodzi czarno-srebrno-złoto.. wywalę chyba tę czarną dyndającą kuleczkę i dyndający kwiatek.. czekam na drugiego tego srebrno-złotego dyndałka z onyksem i diamencikiem i przy nich dwóch zostanę.. myślę tez nad zabezpieczającym łańcuszkiem z tymi złotymi serduszkami.. a to poczeka na moją drugą - fioletową Pandorkę

i sama nie wiem czego mi tu jeszcze brakuje nie jestem przekonana do murano.. ale może co radzicie?
Ja bym dała albo: z 4 jakieś czarn0-szarobure Murano aby pozostała czarno-srebrna bransoletka ze złotym akcentem

albo....... z dwa wielkie złote korale i jakieś duotone i byłoby pięknie złoto-srebrno z czarnym akcentem to taka wersja na wypasie

ja widze duzo dziewczyn ma kolorowe bransoletki ja noszę się głównie na czarno-szaro-granatowo-biało i np taka turkusowa by mi do niczego nie pasowała, ale jeśli lubisz kolory to może pare akcentów właśnie kolorowych kryształów lub szkiełek...?

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Ale wogóle to sliczna bransoletka i bardzo w moim stylu czarno-srebrna i troszke złota, takie jes tmoje marzenie Klasycznie i ponadczasowo
_Novotna_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 16:55   #1116
martiryb
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aliena7 Pokaż wiadomość
jak dla mnie wygląda baardzoo ok
dziękuję

Cytat:
Ja bym dała albo: z 4 jakieś czarn0-szarobure Murano aby pozostała czarno-srebrna bransoletka ze złotym akcentem

albo....... z dwa wielkie złote korale i jakieś duotone i byłoby pięknie złoto-srebrno z czarnym akcentem to taka wersja na wypasie

ja widze duzo dziewczyn ma kolorowe bransoletki ja noszę się głównie na czarno-szaro-granatowo-biało i np taka turkusowa by mi do niczego nie pasowała, ale jeśli lubisz kolory to może pare akcentów właśnie kolorowych kryształów lub szkiełek...?

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Ale wogóle to sliczna bransoletka i bardzo w moim stylu czarno-srebrna i troszke złota, takie jes tmoje marzenie Klasycznie i ponadczasowo
dzięki Kochana właśnie zostanę chyba przy złoto-srebrnej z czarnym akcentem.. wzięłam właśnie się za wersję czarną, bo do wszystkiego pasuje.. w planie mam drugą - fioletową ale czarna zawsze i wszędzie będzie dobrze wyglądać.. kolorowe mi się podobają u kogoś, ale sama bym chyba rzadko nosiła.. no chyba, ze by mnie było stać na 10 wersji kolorystycznych to bym wtedy szalała

myślałam o jakichś 2-3 złotych, ale te co mi się podobają kosztują kupę kasy ale może do nich dorosnę.. jak zaczynałam 3 miesiące temu, to te srebrno-złote wydawały mi się drogie.. a teraz tylko na takie mam chrapkę

mój blog

www.beautyness.pl

Stary 2011-10-31, 17:09   #1117
Diedra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lusia 13 Pokaż wiadomość
No to super - 18 i 19,5 to jest tyle samo
Toteż właśnie, byłam przekonana, że została źle ometkowana i poszłam zareklamować, ale ekspedientka wyjęła kilka 18-stek w różnych kolorach, przymierzałyśmy je do mojej i wszystkie były tej samej długości - 19.5 cm

PS. Giorgio Martello robi wrażenie

Martiryb, ja nie poszłabym w murano, bałabym się, że złote akcenty "znikną" po dodaniu szkiełek. Za to dołożyłabym jeszcze:

http://www.yes.pl/images/file_column...jpg?1299771077

i coś ze złotem, ale już bez kamieni... może coś w tym stylu:

http://www.yes.pl/images/file_column...ad-7941400.jpg

Niebieski kwiatek-dyndak też bym usunęła
Diedra jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-31, 17:12   #1118
paulina95
Wtajemniczenie

martiryb, zawsze możesz dokupić kilka złotych beadsów np. w Aparcie Mają kilka ciekawych wzorów które nie straszą ceną aż tak jak złote beadsy z Pandory No chyba że chcesz mieć na Pandorce samą Pandorkę Tak jak jest bardzo mi się podoba, bardzo elegancka bransoletka

paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 17:22   #1119
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492
Konto usunięte

Cytat:
Możesz pokazać tą branso z charmsami - oddzielne zdjątko, bo słabo widać ??
nie ma problemu! jak będę robić koeljną sesję to popstrykam

Cytat:
aliena- nastaw pupkę! będę bić!!! zakochałam się w tyym koralu i stwierdziłam, że mam zbyt mało pomarańczów, bo moje pomarańcze ograniczają się jedynie do bursztynków
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 17:24   #1120
_Novotna_
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękuję

dzięki Kochana właśnie zostanę chyba przy złoto-srebrnej z czarnym akcentem.. wzięłam właśnie się za wersję czarną, bo do wszystkiego pasuje.. w planie mam drugą - fioletową ale czarna zawsze i wszędzie będzie dobrze wyglądać.. kolorowe mi się podobają u kogoś, ale sama bym chyba rzadko nosiła.. no chyba, ze by mnie było stać na 10 wersji kolorystycznych to bym wtedy szalała

myślałam o jakichś 2-3 złotych, ale te co mi się podobają kosztują kupę kasy ale może do nich dorosnę.. jak zaczynałam 3 miesiące temu, to te srebrno-złote wydawały mi się drogie.. a teraz tylko na takie mam chrapkę

Ja to jestem czarna dama zawsze wybieram czarne, szare, srebrne i złote
Jak będziesz już miała pełną bransoletkę czarno-srebrną to zawsze łatwiej dokupić np. 4 kolorowe murano czy trolle widziałam , że czasem są takie zestawy kolorystyczne już gotowe i wtedy podmienić parę korali na te kolorowe i proszę bardzo branso z akcentem kolorystycznym gotowa

Niewiem czy Tobie się podobają kryształki ale np. Swarovski ma fajne korale i Chamilia również i one mogą dodać tego 'blink' do bransoletki.
Są tańsze niż złote ale moim zdaniem efektowne również i ja mam takie coś na swojej wishliście również
np. takie disco z chamilii pasuje i do złotych i do srebrnych korali wklejam w załączniku,

http://www.swarovski.com/Web_GB/en/1...ion/Beads.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1125433W240.jpg (16,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1134809W240.jpg (14,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1134824W240.jpg (14,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1134825W240.jpg (13,9 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg disco.jpg (5,8 KB, 250 załadowań)
Stary 2011-10-31, 17:28   #1121
_Novotna_
Wtajemniczenie

niestety nie mam pojecia czy te svarowskie wchodza na pandore ale jestem pewna ze innych marek mozna znalezc cos takiego.
Stary 2011-10-31, 17:35   #1122
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:
Potem złoże skarge na menadżerke tegoz salonu.
Potem bede kupować online lub w innych sklepach

wyobraziłam sobie ciebie jak wchodzisz do pandory w kapeluszu w ciemnych okularach, w płaszczu z wysoko postawionym kołnierzem i zmienionym dla niepoznaki głosem prosisz o jakiś koralik
(a tam na ścianie pod napisem "tych państwa nie obsługujemy" twoje zdjęcie)
Nika_2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 17:35   #1123
aliena7
Zadomowienie

[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;30249406]aliena- nastaw pupkę! będę bić!!! zakochałam się w tyym koralu i stwierdziłam, że mam zbyt mało pomarańczów, bo moje pomarańcze ograniczają się jedynie do bursztynków
[/QUOTE]

mrrrr...będą klapsy!

KUP KUP KUP KUP KUP

2011-01-02, 17:45 #2206
"idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013

Edytowane przez aliena7
Czas edycji: 2011-10-31 o 17:37
aliena7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 17:57   #1124
Cierpliwa2008
Rozeznanie

Aliena dziękuję za zdjęcie Koralik pięęęęęękkkkkkkny
_Novotna_ dobrze, ze coś się ruszyło w sprawie bransoletki
Witam również wszystkie nowe na wątku

Cierpliwa2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 18:05   #1125
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
i bardzo dobrze, trzeba dbać o swoje racje.
Życzę, aby sprawa z bransoletką wyjaśniła się na Twoją korzyść
Bo to naprawdę nie profesjonalne podejście, tyle się za to płaci, a oni łaskę z reklamacją robią

W końcu udało mnie się zakupić charmsa sowę tą kolorową z YES

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl

Edytowane przez kaatiiaa
Czas edycji: 2011-10-31 o 18:06
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 18:36   #1126
martinia
Zakorzenienie

Cytat:

piękna jest taka elegancka ja bym pozostała przy takiej jak jest, ewentualnie zdjęła tego dyndającego kwiatka. dodała tak jak myslisz łańcuszek ze złotymi serduszkami i inne beadsy - srebrne lub srebrno-złote. wg mnie całe złote nie są tu potrzebne i nawet chyba zepsułyby tą delikatność bransoletki. masz tyle czarnych elementów (kamieni), że murano to już byłoby za dużo (z murano proponuję zaszaleć przy drugiej fioletowej branso) - takie moje zdanie na szybko choć wiadomo, że w innych wersjach też może wyglądać świetnie
Stary 2011-10-31, 18:36   #1127
martiryb
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Diedra Pokaż wiadomość
Martiryb, ja nie poszłabym w murano, bałabym się, że złote akcenty "znikną" po dodaniu szkiełek. Za to dołożyłabym jeszcze:

http://www.yes.pl/images/file_column...jpg?1299771077

i coś ze złotem, ale już bez kamieni... może coś w tym stylu:

http://www.yes.pl/images/file_column...ad-7941400.jpg

Niebieski kwiatek-dyndak też bym usunęła
ten z pierwszego linka jakoś mi się nie widzi.. sama nie wiem czemu.. ten z drugiego rozważałam myślałam też nad tymi spacerami.. i może te charmsiki by się jeszcze zmieściły wszystko w załącznikach

kwiatek-dyndak nie jest niebieski, tylko clear.. światło się odbiło ale usuwam go na pewno.. jakoś mi tam nie pasuje..

Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
martiryb, zawsze możesz dokupić kilka złotych beadsów np. w Aparcie Mają kilka ciekawych wzorów które nie straszą ceną aż tak jak złote beadsy z Pandory No chyba że chcesz mieć na Pandorce samą Pandorkę Tak jak jest bardzo mi się podoba, bardzo elegancka bransoletka
no właśnie tylko Pandorkę.. nie lubię mieszać.. takie moje zboczenie..

Cytat:
Ja to jestem czarna dama zawsze wybieram czarne, szare, srebrne i złote
Jak będziesz już miała pełną bransoletkę czarno-srebrną to zawsze łatwiej dokupić np. 4 kolorowe murano czy trolle widziałam , że czasem są takie zestawy kolorystyczne już gotowe i wtedy podmienić parę korali na te kolorowe i proszę bardzo branso z akcentem kolorystycznym gotowa

Niewiem czy Tobie się podobają kryształki ale np. Swarovski ma fajne korale i Chamilia również i one mogą dodać tego 'blink' do bransoletki.
Są tańsze niż złote ale moim zdaniem efektowne również i ja mam takie coś na swojej wishliście również
np. takie disco z chamilii pasuje i do złotych i do srebrnych korali wklejam w załączniku,

http://www.swarovski.com/Web_GB/en/1...ion/Beads.html
bardzo mi się podobają, ale wolę zostać przy Pandorce ale dziękuję za propozycje

mój blog

www.beautyness.pl

Edytowane przez martiryb
Czas edycji: 2011-10-31 o 18:38
Stary 2011-10-31, 18:41   #1128
martiryb
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
piękna jest taka elegancka ja bym pozostała przy takiej jak jest, ewentualnie zdjęła tego dyndającego kwiatka. dodała tak jak myslisz łańcuszek ze złotymi serduszkami i inne beadsy - srebrne lub srebrno-złote. wg mnie całe złote nie są tu potrzebne i nawet chyba zepsułyby tą delikatność bransoletki. masz tyle czarnych elementów (kamieni), że murano to już byłoby za dużo (z murano proponuję zaszaleć przy drugiej fioletowej branso) - takie moje zdanie na szybko choć wiadomo, że w innych wersjach też może wyglądać świetnie
dziękuję utwierdziłyście mnie tylko w moim postanowieniu.. od samego początku nie chciałam murano.. ale ostatnio jak tak się naoglądałam bransoletek z ich udziałem, to zaczęłam wątpić ale zostanę w złoto-srebrneo-czarnej kolorystyce

mój blog

www.beautyness.pl

Stary 2011-10-31, 18:56   #1129
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję utwierdziłyście mnie tylko w moim postanowieniu.. od samego początku nie chciałam murano.. ale ostatnio jak tak się naoglądałam bransoletek z ich udziałem, to zaczęłam wątpić ale zostanę w złoto-srebrneo-czarnej kolorystyce
ta bransoletka w samym srebrze i złocie z dodatkiem czerni jest taka elegancka aż szkoda byłoby to 'psuć'
ale ogólnie murano jest świetne (długo sama chciałam mieć bransoletkę bez szkiełek ale teraz je uwielbiam) dlatego proponuję tworzyć z nim kolejną fioletową.. fioletowe murana są piękne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-31, 19:10   #1130
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:

piękne, kocham takie ladrynkowe, prześwitujące Trolle
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 19:32   #1131
martiryb
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
ta bransoletka w samym srebrze i złocie z dodatkiem czerni jest taka elegancka aż szkoda byłoby to 'psuć'
ale ogólnie murano jest świetne (długo sama chciałam mieć bransoletkę bez szkiełek ale teraz je uwielbiam) dlatego proponuję tworzyć z nim kolejną fioletową.. fioletowe murana są piękne
no właśnie taki był mów zamysł.. klasyka i elegancja
a w fioletowej pewnie skuszę się na murano..
dzięki

mój blog

www.beautyness.pl

Stary 2011-10-31, 19:51   #1132
chmurka33
SPAMER
Nieopłacona reklama

Cytat:
dzięki

Bardzo sliczna masz bransoletke. Ja bym tak trzymala z tymi kolorami (niebieski kwiatuszek bym zdjela). Jeszcze kilka bialych zyrkonii...

Taka na przyklad, albo taka, albo taka.
chmurka33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 23:03   #1133
sorina
Zakorzenienie

Ja tak na szybko tylko zdjęcia wrzucam Nowe koraliki siostry i moja różowa kompozycja różowy pąk w wersji ciemnej super tylko mógł być większy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01525.jpg (32,1 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01526.jpg (36,2 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01527.jpg (35,0 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01528.jpg (39,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01530.jpg (49,8 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01531.jpg (35,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01532.jpg (35,0 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01533.jpg (32,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01534.jpg (38,7 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01535.jpg (36,7 KB, 14 załadowań)

Edytowane przez sorina
Czas edycji: 2011-10-31 o 23:06
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 09:07   #1134
Lusia 13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Ja tak na szybko tylko zdjęcia wrzucam Nowe koraliki siostry i moja różowa kompozycja różowy pąk w wersji ciemnej super tylko mógł być większy
Ale się wiosennie zrobiło Śliczne róże

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
dzięki
Bardzo fajną masz tą bransoletkę. Delikatna i elegancka. Jeśli takie były plany to Ci się udało
Lusia 13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 09:44   #1135
sorina
Zakorzenienie

Martiryb śliczną masz pandorę
Stary 2011-11-01, 10:08   #1136
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Piękności wszystko!
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 12:29   #1137
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:

OMG
Ja chce taka bransoletkę!!! Jest cudowna
Nie miałam pomysłu na drugą ale dzieki tej fotce.. moje życie chyba się zmienilo

Jest cudo!!

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-01, 12:30   #1138
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
śliczne korale

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 12:39   #1139
martiryb
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo fajną masz tą bransoletkę. Delikatna i elegancka. Jeśli takie były plany to Ci się udało
Cytat:
Martiryb śliczną masz pandorę
Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
OMG
Ja chce taka bransoletkę!!! Jest cudowna
Nie miałam pomysłu na drugą ale dzieki tej fotce.. moje życie chyba się zmienilo

Jest cudo!!
dziękuję Wam Kochane miałam chwile zwątpienia, ale teraz nabiera to wszystko wyrazu i wygląda coraz lepiej

Tinka cieszę się, że mogłam pomóc

mój blog

www.beautyness.pl

Stary 2011-11-01, 12:48   #1140
sorina
Zakorzenienie

A dzisiaj połączyłam sobie 2 bransoletki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01545.jpg (33,4 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01546.jpg (26,2 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01547.jpg (45,4 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01548.jpg (45,4 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01549.jpg (38,6 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01550.jpg (32,2 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01551.jpg (33,6 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01552.jpg (47,5 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01553.jpg (47,9 KB, 36 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości