![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG! część XXIV
a może chcesz wkroczyć na moją drogę
może chcesz iść przez życie ze mną ? mogłabym zostać na chwilkę ale prędzej czy później się w Tobie zakocham więc cóż żegnaj jeśli idziesz szukać szczęścia nie zapomnij zostawić za sobą problemy nigdy nie powiedziałam że nie mogłabym rzucić wszystkie dla Ciebie tylko dla Ciebie * * * impresion - ostatni post ( noo właściwie to każdy Twój post ![]()
![]() |
![]() |
#1082 |
Zakorzenienie
|
"Bo spodobał mi się sposób, w jaki na mnie patrzył . . .
Czasami jest tak, że trzeba pozbyć się tych złych i tych dobrych wspomnień, aby znaleźć w sercu miejsce na nowe... Przeszłość wzburzoną jak morze w trakcie sztormu zostawmy za sobą, spróbujmy jeszcze raz - z uśmiechem - na nowo..."
![]() |
#1083 |
Rozeznanie
|
a gdyby tak, oszukać czas.
udawać, że nie dotknie nas. na życie znaleźć nowy plan. straconych szans zapomnieć smak. Chodź poszukαmy te milion powodów, które utwierdzą nαs w przekonαniu że nie wαrto rzucαć się pod pociąg . dlatego nic mi się nie chce, szczęście wchłaniam z powietrzem. takiego świata ja nie chcę, więc go sobie ulepszę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1084 |
Zakorzenienie
|
Wypłakałam już wszystkie jesienne łzy
![]() |
#1085 |
BAN stały
|
...
here and now, being just for me. can You ? /tu i teraz, być tylko dla mnie. potrafi Pan ?/ przerażający potrafi być fakt niechcenia mnie przez Ciebie, w życiu nie pomyślałabym, że będę ci aż tak obojętna. mówiła do niego codziennie, opowiadała mu o swojej miłości, zmartwieniach i troskach, fakt, że jej słowa nigdy do niego nie docierały, nie miał żadnego znaczenia, albowiem, wiedziała, że mówi do niego. wielka i silna moc musiała by zaatakować moje serce, by kochać przestało, (nawet gdy ty nie kochasz). ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Rozeznanie
|
dziękuje, dziękuje, dziękuje ♥
caroline060 - trafiłaś w samo sedno ![]() zagłuszałaś kiedyś myśli muzyką, winem, a obraz wspomnień tuszowałaś dymem papierosowym? nie to żebym zmuszała Cię do złego, ale dziewczynko pojęcia nie masz co to bezsilność. a gdy papieros gaśnie co począć dalej? odpalić kolejnego czy męczyć się z tym gównem na żywca? może wódką dla Ciebie byłam, uzależniałam, ale każdy trunek kiedyś nudzi się... trzeba od niego odpocząć, zapić innym. nasze społeczeństwo sprawia, że coraz mniej wierzę w cokolwiek. czy to w bezinteresowność, dobroć, szczerość czy też jakąś tam miłość powiedzmy. głos tracę, nie ma osoby, która tęskniłaby za wydobywającym się z mej krtani dźwiękiem cichego mruczenia. z bardziej realnych chęci mam ochotę na wódkę z colą i malboro light, kto by pomyślał... wódka z cytryną - to napój bogów, albo znoszących cierpienie zbyt długo jak kto woli to ujmować. nie mam siły ubrać stanika, czy też uprać brudne skarpety nowemu partnerowi. Sypię czarną kawę w kremowy kubek i zasypiam przed serialem puszczanym na tvn. życie niektórych jest proste, nikt nie sięga w głąb. nie sugeruję, że powinieneś, ale mógłbyś. naturą człowieka jest to, iż gdy raz zazna szczęścia i zostanie mu ono odebrane nie chce potem otworzyć się na szczęście innego rodzaju, bo to dla niego klatka, klatka metalowa jak dla złotego słowika. pragnie, och jak ten człowiek pragnie usiąść na kanapie i nie móc się zaciągnąć papierosem przez uśmiech na ustach... leżysz mi pod drzwiami z miłością w rękach, a mnie w domu nie ma... nie ma mnie bo wyjechałam dosyć dawno.
![]() |
#1087 |
Zadomowienie
|
Płacząc chcę zgubić wszystkie łzy, może wtedy w końcu przyjdzie do mnie szczęście.
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1088 |
Rozeznanie
|
Czarne strony także potrzebują być kochane
Owijasz ramiona wokół mojej duszy Wszystkie nasze marzenia leżą na półkach, czekajac na swoją kolej. No powiedz coś, chwyć tą złość, rzuć nią we mnie.
![]() |
![]() |
#1089 |
Zadomowienie
|
***** 'deep in your heart there's a small hidden room. and you know that I hold the key głęboko w twoim sercu jest ukryty mały pokój. i wiesz, że trzymam klucz. ***** though the time will go on. and the seasons will change. I'll allways think back on our kiss myślałam, że czas pójdzie dalej. i pora roku się zmieni. Zawsze będę wracała myślami do naszego pocałunku ' *****
![]() |
#1090 |
Zadomowienie
|
Marika, Gloria - pamiętamy [*]
"Gdyby łzy mogły wskrzeszać, a miłość uzdrawiać, byłbyś dzisiaj Synku z nami. w moim początku jest mój kres Nie obwiniam Cię Boże, że nam go zabrałeś, dziękuję, że w ogóle istniał ... byłeś przez chwilę - zostaniesz na zawsze Żyła ile chciałeś. Umarła bo kazałeś. Zbaw bo obiecałeś. Mamo już nie płacz - ja czekam.. Z miłości zrodzeni - miłością pozostaniecie. Kocham Cię Duszo, która jesteś w sercu mym.. Za wcześnie zabłysłaś gwiazdeczko mała i zaraz zgasłaś. Nam boleść została. Dłoniom daleko - sercu zawsze blisko. Kochana Marysiu dzieli nas tylko czas. Janek. I gdzie, i dokąd Cię zabrano z domu, w którym wszędzie Rąk Twoich pozostały ślady? Poznasz mnie po utracie tchu, poznasz mnie po spiekocie warg, po urwanym śmiechu, łomocie obcasów, galopie serca. Myśl żem wyszedł z domu na dłużej, myśl cokolwiek lub myśl byle co, uśmiechnięta w słoneczny poranek wstaw gałązkę dzikiej róży w dzbanek na stoliku- tak myśl o mnie. Rozłąka jest naszym losem. Spotkanie naszą nadzieją. Kiedy umrę kochanie gdy się ze słońcem rozstanę i będę długim przedmiotem smutnym Czy mnie wtedy przygarniesz ramionami ogarniesz naprawisz co popsuł los okrutny My nie umrzemy nigdy. Umiera tylko czas. Kiedy kochamy, stajemy się nieśmiertelni i niezniszczalni, jak bicie serca, jak deszcz lub wiatr... Nie stój nad mym grobem i nie roń łez. Nie ma mnie tam; nie zasnąłem też. Nie stój nad mym grobem i nie płacz na darmo. Nie ma mnie tam. Ja nie umarłem." kilka napisów z nagrobków, które zawsze mnie wzruszają.
![]() |
![]() |
#1091 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego kim naprawdę jesteśmy. to dosyć subtelny rodzaj morderstwa. większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy... aby znaleźć miłość, nie pukaj do każdych drzwi - gdy przyjdzie twoja godzina, sama wejdzie do twego domu, w twe życie, do twego serca. Boże, cieszę się, że nie jestem mną. chaos jest moim przyjacielem. następne sześćdziesiąt sekund może być jak nieskończoność. nie można być rozważnym i zakochanym w tym samym czasie. wszystkie prawdy na świecie sumują się w jedno wielkie kłamstwo. każdy nowy dzień zaczyna się głęboka nocą. nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie gaś nigdy światła nadziei. zwycięża jak kobieta, kłamie jak kobieta, pożąda jak kobieta, ale pęka jak mała dziewczynka. wszystko, co potrafię, to być mną, ktokolwiek to jest. "
Edytowane przez latin Czas edycji: 2011-11-01 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1092 |
Rozeznanie
|
... i gdyby nie on,
i gdyby nie ona, Ty byłbyś mój, ja byłabym Twoja...
![]() |
![]() |
#1093 |
Przyczajenie
|
"Nie stój nad mym grobem i nie roń łez.
Nie ma mnie tam; nie zasnąłem też. Nie stój nad mym grobem i nie płacz na darmo. Nie ma mnie tam. Ja nie umarłam." Piękne.... Musiałam... Oj tak Glorus pamietamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
Raczkowanie
|
Latin, Paralogiczna , Lovely x3, - niesamowite
![]() ''Hej , tu nie dzieje się nic dobrego od lat'' Kolejny raz naiwność stała się moją etykietką Zdepcz , zgardz , zabaw się potem wyrzuć , nie przejmuj się przecież to tylko serce A to tak długo trwało bym po prostu poczuła się dobrze Pamiętasz jak przywrócić światło w moich oczach niegdyś ten uśmiech był szczery Wcale nie szukam rozwiązania w alkoholu , szukam w nim ukojenia chociażby chwilowo
![]() |
![]() |
#1095 |
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() Wszystkie czytam i od każdej coś podkradnę, ale PARALOGICZNA ![]() może pozwolę ci, byś ze mną budził się, może powiem ci jakie lubię wino, może pozwolę ci zapalić świeczkę gdy w pewną zimową noc zgaśnie światło. Hello hello Remember me. /cześć cześć pamiętaj mnie./ Podaruj mi coś, czego nie zdobędę sama, a wtedy ja szepnę ci: możesz mnie dotknąć.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1096 |
Raczkowanie
|
GUEEN, PARALOGICZNA -
![]() Może i jestem naiwna, ale wciąż mam tą nadzieję,
że kiedyś, podczas jednej z ciemnych i deszczowych nocy dotrze do Ciebie myśl, że jestem dla Ciebie wszystkim i przeszyje Twoje serce na wskroś. Zatęsknisz kiedyś wreszcie? Ludzie udają, że w ogóle siebie nawzajem nie obchodzą, a przez to wszystko tracą miliony szans na szczęście. Mogę udawac, że pomyliłam się i niechcący wysłałam do Ciebie smsa, mogę przez przypadek dzwonic, robic cokolwiek. Bylebym choc przez tą jedną, krótką chwilę była główną myślą w Twej głowie. I czuję znów na sobie wzrok Twój, chyba wspomnienia wybuchają, a moje serce pali się i chyba chciałabym byc teraz tam, gdzie Ty... Są wieczory, kiedy oddałabym wszystko za choc minutę Twojej obecności, a są wieczory, gdy z takim dziwnym spokojem zasypiam, gdybym nie wiedziała kompletnie nic. Chciałabym byc powodem Twojego uśmiechu, Twojego szczęścia, Twojego pożądania. Chciałabym byc sensem Twojego życia, chciałabym pokazac Ci nowy, lepszy świat. Pokazac coś, czego żadna inna nigdy nie będzie w stanie Ci pokazac. Jak idiotka jestem w stanie rzucic w każdym momencie wszystko, ale Ciebie nie stac nawet na jedno słowo.
![]() |
![]() |
#1097 |
Raczkowanie
|
Uwielbiam Was czytac
![]() SparklyAngel - Piękne. ![]() Na nagrobku dzisiejszy podpis mnie wzruszył gdy wracałam z cmentarza. Niby taki prosty a jednak... "Zniknęłaś nam z oczu,lecz nigdy z serca" 'Lecą w dal dawne dni, Co minęły daremnie.' Pełne lęku oczy a na ustach kłamstwa motyw. "Nie obchodzisz już nikogo, idziesz dalej swoją drogą." "W końcu gdzieś będzie lepiej, daję słowo." 'Później był ból, krew i stłumione okrzyki sprzeciwu. Łzy płynące po policzkach. Pogryziona dolna warga.' "Każdy nowy dzień jest kwiatem rozwijającym się w naszych rękach" ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- „Można odejść na zawsze, by stale być blisko.”
![]() |
![]() |
#1098 |
Raczkowanie
|
trzymasz klucz od mego serca. czy masz tyle odwagi, by stanąć prosto w oczy z miłością?
jeśli jesteś blisko, daj znać, bym mogła odszukać Cię i znów poczuć się bezpieczna w twych ramionach. przytłacza mnie miłość, która omija mnie zawsze. wtulona w twoje ramiona, ogrzana twoją miłością.
![]() |
![]() |
#1099 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym żeby było jak kiedyś,
że kłócimy się kto kogo bardziej kocha. Siebie mi daj na własność, bo ma dusza bez Ciebie traci swą wartość. Świat dookoła rzuca ludzi na kolana. Świat nie pieści, nie głaszcze jak mama. chcemy cudów, co wylecą z szafki. niech coś wreszcie zwali z nóg. talentów poskąpił pan urody żałował też w kieliszku topi łzy do płuc pompuje dym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1100 |
Raczkowanie
|
TwojaKokaina - cały post. <3 _________ uśmiechem pokoloruję świat, miłością otworzę bramę nieba.
![]() |
![]() |
#1101 |
Przyczajenie
|
Oszukując sama siebie błądzę w poszukiwaniu
tego co jest mym cholernym paradoksem. Na Twój widok czas nagle ustaje... Błagając Ciebie o kolejny kęs życia myśl słowa tajemne odkrywa.
![]() |
![]() |
#1102 |
Rozeznanie
|
dziękuję Gueen
![]() Gdyby tylko czas leczył rany... prawdopodobnie byłby słynniejszym lekarzem niż doktor House już wcale Cię nie kocham, ale gdyby ktoś mnie obudził o 2 w nocy, potrafiłabym wyrecytować z pamięci Twój adres, numer telefonu, znak zodiaku, datę urodzenia, wzrost, numer buta.. Gdyby świat miał się skończyć jutro, powiedziałabym dzisiaj, co czułam do Ciebie wczoraj. Gdyby szczęście leżało na ulicy Ludzie by po nim deptali Zawsze dałabym sobie rękę uciąć, że nie wytrzymasz beze mnie dłużej niż 24 godziny. Do tej ręki dołożyłabym nawet drugą i obie nogi. Od niedzieli minęło 96 godzin. Gdyby moja pewność zmieniła się w rzeczywistość byłabym kaleką.
![]() |
![]() |
#1103 | |||||
Zakorzenienie
|
Nie potrafię nikomu zaufać
Nigdy nie mów, że kochasz lepiej w ogóle tego nie mówić, niż mówić kłamstwo Powiedz jak zapomnieć, powiedz a spróbuję wystarczyło jedno słowo i to wszystko zniknęło ot tak Stawiam znicz dla nadziei która umarła. _________________ Cytat:
![]() + Malinowa Girl - dziekuje bardzo, staram sie 3mać. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gloria [*]
Marika [*] znicz dla Was zapalony, piękne płomyczki... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1104 |
Zakorzenienie
|
ej, bo się zarumieniłam ![]() *** let me hug someone. Nic prócz wspomnień w moim sercu się nie mieści. Pojemne serce mam. najlepiej było wtedy gdy pachniało deszczem marzyłam wieczorem słuchałam muzyki upijałam się winem Podaruj mi coś czego nie zdobędę sama, a wtedy ja szepnę Ci... Możesz mnie dotknąć. sypiam we wzroku perfekcyjnego mężczyzny. zasypiam za jednym dotknięciem, tak łatwo...tak łatwo ulec drodze okutej ciepłymi liśćmi pigwy, odradzając zieleń wśród nowiu z własną peleryną niewidką. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1105 |
Wtajemniczenie
|
Jak bardzo teraz krzyczę i ujadam?
Czy już czujesz głośny i bolesny wrzask w sercu? Zawsze byłeś czymś na kształt pamięci. Raz widziany, zostawałeś na zawsze, wszędzie. Jeden mroźny dzień, jeden zimny policzek, tysiąc uczuć do Ciebie.
![]() |
#1106 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() Kiedy tak mnie dotykasz, ból jest wprost proporcjonalny do szczęścia... więc przestań tak robić, bo inaczej nigdy nie przestanę Cię kochać. Z biologicznej definicji serce napędzane jest przez tlen, w praktyce zaś tylko miłość pozwala mu żyć.
![]() |
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
''
Za słowami 'nieważne' kryją się rzeczy najważniejsze. Na grobie Ewy Adam: Gdziekolwiek była ona, tam był Raj. Masz prawo czuć się źle, kiedy najbliżsi zawodzą. Największy ból mogą nam zadać tylko osoby najbardziej kochane. Najgorszy, bo zaczajony, zaskakujący wróg to ten, który jest najbliżej ciebie. a spokój ma kształt Twoich ramion. Poznasz mnie po tęsknocie w moich oczach, którą gasi widok Twój. Chcę mu powiedzieć, że go kocham, że jest wszystkim, czego pragnę. Że go sobie biorę i że mu się oddaję. Że chcę przy nim być, że będę się z nim dzielił, mnożył, dodawał i odejmował, że będę podnosił nas obu do potęgi i wyciągał z nas średnią. Że jest moją siłą nadającą prędkość, zrywem, masą i wektorem ruchu. Reakcją łańcuchową, cząsteczką, jądrem komórkowym, obwodem zamkniętym, (...), przydawką, dopełnieniem i mianownikiem - że jest definicją wszystkiego, co wiem. To takie przykre nie móc żyć bez kogoś, kto może żyć bez nas. Potrzebować kogoś, kto nie potrzebuje nas. Każde kolejne przesunięcie się wskazówki huczało jakby wprost do jej ucha: tęsknisz, tęsknisz, tęsknisz! i miss you w cholerę. Kobieta pali, gdy ma co. Pije, gdy musi zapomnieć. Płacze, gdy nie ma nic. I powiedz mi proszę, że tak jak ja wieczorami leżysz i myślisz o mnie, że nie zapomniałeś... Choćbyś miała przestać spać i zesrać się żwirem, nigdy, nigdy się nie poddawaj, moja droga. Zapamiętaj to sobie, bo jeszcze nie raz będziesz płakać pod prysznicem i tak samo często będziesz musiała wyjść spod strumienia gorącej wody i żyć dalej. Nie zgub się w tym syfie. ''
![]() |
#1108 |
Zadomowienie
|
"
You are beautiful. even if You don’t feel it. jesteś piękna. nawet jeśli tego nie czujesz. You are beautiful. I know, cause I made You. God. jesteś piękna. wiem to, ponieważ to ja Cię stworzyłem. Bóg. You are not perfect, and that is perfectly fine. nie jesteś idealna, ale to jest idealnie w porządku. November, please be good to me. Listopadzie, proszę bądź dobry dla mnie. I don’t have 1 favourite song. I have a hundred. nie mam jednej ulubionej piosenki. mam sto. I kissed Katy Perry and she wrote song about it. całowałam się z Katy Perry a ona napisała o tym piosenkę. "
![]() |
![]() |
#1109 |
Raczkowanie
|
a mój świat dzielę z tobą.
uwielbiam twoje zakłopotanie, gdy stoję obok Ciebie, a ty nie wiesz, czy mnie przytulić, czy całować. bez granic i zahamowań kocham twoją każdą część ciała. moje zachowanie, świadczy tylko o tym, że jesteś najważniejszą osobą w moim życiu, uciechą mego każdego dnia i powodem wstawania z łóżka nawet w poniedziałki.
![]() |
![]() |
#1110 |
Zakorzenienie
|
to smutne.
Dziewczynka z sercem na dłoni Z miłości zrodzona - miłością zabita Wiedziałam, że pójdziesz Że kiedy zamkniesz te drzwi nie zobaczę więcej twoich oczu że nie będziesz już z żadnym bukietem stał za nimi Jedyną rzeczą jakiej potrzebujemy w samotne wieczory jest koc. On otula szczelniej niż męskie ramiona. (...) i kiedy stukam paznokciami w blat to myślę sobie że chciałabym tak twoje stukanie do drzwi słyszeć A mi pozostała jesień po prostu jesień Cały listopad przemyśleń i jedna łza W usta gryząca
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2011-11-03 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.