|
|
#3781 |
|
MBZ♥
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
Frezyjko
![]() wzrost nie najważniejszy niejedna top model może Ci pozazdrościć![]() ja mam 164 ![]() Simply też będę trzymać kciuki ![]() i zgadzam się z Twoją wypowiedzią
|
|
|
|
#3782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Frezjuszku, ja Cię doskonale rozumiem. Mam to samo... Tzn. teraz akurat nie, bo jakimś cudem wyglądam ok (nie wiem, ile ważę), ale chwilami jest kiepsko. Wiecie co, znowu wpadam w jakiś maniakalno-depresyjny nastrój i nie ma w tym nic z euforii... Cycki mnie bolą okropnie, ale tylko od dołu/boku, nie czuję żadnych zgrubień, gruczołów itp., a od góry jakby nic się nie działo. Ząb chce mi rozwalić buzię, a raczej to, co po zębie zostało, na dodatek caaaała głowa, twarz i szyja mnie swędzi i dostałam mega uczulenia!!! Nie wiem, na co. Podejrzewam, że na tabletki przeciwbólowe albo coś... No normalnie prawy policzek mam zdrapany prawie do krwi, głowę też
|
|
|
#3784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie głównie gubią: makarony - uwielbiam! słodycze - tu przygrywam w każdej postaci... uwielbiam wszelkiego rodzaju czekoladowe batony, muffinki!, czekolady i ciasta.... jem też dużo chipsów pizza i inne fast foody nie tak bardzo, ale faktycznie z braku laku zdarza się żywić takim chłamem do tego myślę, że bardzo zgubny jest alkohol... niby wino zdrowe, ale z umiarem.... no i lubię dobrze zjeść, a najgorsze jest to, że najlepiej smakuje około 21:00 |
|
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekowac
![]() Specjalnie poszlam do sklepu po pracy zeby dzieciom cukierki kupic a tu zonk - nikt jeszcze nie przyszedl ![]() Podziele sie chetnie cukierkami bo inaczej bede sie drapac i toczyc niedlugo
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi dokładnie tak jak JA
co do słowa. mam po Tacie,że uwielbiamy jeść po 21
|
#3788 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3789 |
|
MBZ♥
|
Frezyjko mnie zgubiło właśnie to jedzenie bardzo późno i niepracowanie. mam za dużo czasu i ciągle coś podjadam
reflektuję się jak pod ręką jest dno paczki po czipsach, albo woreczka po cukierkach.no ale wzajemna mobilizacja na wątku wierzę że pomoże no kto da radę jak nie my!
|
|
|
|
#3790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w dodatku chleb ryżowy mnie nie rozgrzewa więc wracam do zwykłego na zimne miesiące czyli zgrubnę od mąki. Postaram się od dziś robić znowu a6wbo płakałaś mi że chcesz mieć proste cięcie
|
|
|
|
|
#3792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje za kciuki za wage Cytat:
Dziekuje wszystkim za kciuki za moje szpilki
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ho
![]() Masakra z tym Halloween, nie wiem co się z tym krajem dzieje ![]() Najpierw w pracy dziewczyna opowiada że jej dziecko ma zabawę halloweenową w przedszkolu i jakaś babka się zapytała tego dziecka gdzie się zapala świeczkę 1 listopada, a te dziecko "w dyni!" Potem wracamy do domu ze sklepu z Wojtkiem, a tu idzie koleś jakiś wysoki w płaszczu jak z nocy żywych trupów, z kapturem dużym na głowie, i masce na twarzy z dłuuugim nosem i tak po ulicy normalnie szedł :/Potem chcę iść do właścicielki mieszkania zapłacić czynsz, a ona mi otwiera drzwi z cukierkami w ręce i mówi że już myślała że znowu jakieś dzieci po cukierki przyszły z okazji halloween ![]() No, jeszcze brakuje żebyśmy na 11 listopada zaczęli piec indyki |
|
|
|
#3795 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uważam, ze jest idealny, zwłaszcza przy moim ukochanym ![]() Cytat:
![]() ![]() tak się zastanawiam, że może tabletki antykoncepcyjne doprowadziły mnie do tego momentu w którym jestem ![]() zaczęłam je brać na 2-3 tyg przed ślubem i do tego czasu mogły zawojować.... Cytat:
ale jestem silna!!!!!!!!!!! nie ruszają mnie te cukierki |
|||
|
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
Obcasy są najlepszym przyjacielem kobiety
|
|
|
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak dzieci nie przyjda to wyniose te cukierki do TZta pokoju, pochowam po szufladach i zapomne ze kiedykolwiek tutaj byly
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby nie słodycze to tych 10 kg by nie było. a tak
|
#3799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wpisywałybyśmy tam swoje jadłospisy (jak pomyślę, że mam napisać, ze zjadłam kitkata i ciacho to mi wstyd i nie jem) oraz aktywność, sukcesy i porażki w zrzucaniu balastu i nabieraniu jędrności.Jest ktoś chętny? |
|
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
By, nie mam sudocremu
ech...Carmi, no obstawiam zdecydowanie tabsy, dramat... Najbardziej mnie zadziwia, że ja przecież już brałam te tabletki i nic kompletnie mi nie było. A teraz jakaś masakra... Simply, teraz biorę ibuprom, wcześniej brałam pyralginę i nic się nie działo. Zyrtec, mówisz? Spróbuję, dzięki ![]() Frezi, bardzo możliwe, że to hormony Cię doprowadziły do tego stanu, a przynajmniej pomogły. U mnie to jednak podjadanie późno, mało ruchu...
|
|
#3801 |
|
MBZ♥
|
o tak Frezyjko lubię się chować po ramieniem TŻ
![]() niektóre anty-źle dobrane mogą mieć wplyw na wagę może skonsultuj to z lekarzem?moja koleżanka przytyła po yasminelle, i miała znaczący spadek libido. robiła jakieś badania i teraz ma midiane i waga się trzyma ![]() Carmi są i jak w nich noga wygląda
|
|
|
|
#3802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze Gwizdak by nam co jakis czas jakiegos speciala wrzucila albo ciekawostke dnia
|
|
#3803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
skimos mi przypomniała że w tym roku obchodzimy w rodzinie 11 listopada 12. bo 11 to piątek i mama nie wiedziała że i tak jest dyspensa a przecież na 11. listopada się je golonki
|
|
|
|
#3805 |
|
MBZ♥
|
Carmi jestem za
Justyś a masz siemię lniane? trzeba zalać 2 łyżki gorącą wodą-przelać przez sitko i ostudzić. potem wacik maczaj w tej wodzie i nanoś na skórę
|
|
|
|
#3806 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no właśnie! ![]() Cytat:
to naprawdę może być fajne!! codziennie pisać to co się zjadło.... tak szczerze.... to by była dla mnie motywacja! zakładamy??? ![]() Cytat:
nie płakusiaj! bosz..... ja to faktycznie dzisiaj zryłam wszystkim humor Cytat:
|
||||
|
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
no i u mnie jeszcze tabletki bo odkąd zaczęłam brać to waga idzie do góry. A wcześniej ile bym nie jadła waga w dół szła.
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
Eeeejj...Eeejjj
Ja chyba żyję w innym kraju bo u nas nie chodzą żadne bachory po cukierki. I to od lat nie chodzą ![]() ![]() Postanowiłam się przejąć tym co tu dzisiaj pisałyście i tak: Krem kupię chyba ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ry.html&next=1 .Faktycznie lepiej zapobiegać ![]() A co do tycia to ja w dniu ślubu ważyłam 57 kg, a 2 miesiące później mam już 60 z kawałkiem ( w zależności od dnia ). Jest mi z tym źle,nie mam mięśni tylko tłuszcz.:/ A pierwsze 2 kg mi przybyły na wczasach w Turcji, a potem w Wiedniu napchałam sobie implanty w cyce i Kawka nie mogła mnie dopiąć. Dzisiaj jadłam penne z sosem śmietanowym. Ze słodyczy mogę zrezygnować,ale nie z makaronów!Muszę coś jeść!! Ale odchudzam się z Wami Kiedy zaczynamy?My z koleżanką co 2 dni ćwiczymy u mnie Aerobik przed Kinnectem.Teraz planujemy zakup zumby. Fajne to jest ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

masz może sudocrem w domu?może złagodzić swędzenie.

w dodatku chleb ryżowy mnie nie rozgrzewa więc wracam do zwykłego na zimne miesiące czyli zgrubnę od mąki. Postaram się od dziś robić znowu a6w

i tak po ulicy normalnie szedł :/