|
|
#4831 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki M.A.C. cz. 5
|
|
|
|
#4832 |
|
Wtajemniczenie
|
jak coś kupię Ci u siebie.. kolekcja wchodzi dopiero w czwartek
|
#4833 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję wszystkim za odpowiedź z pigmentem Melon
|
|
|
|
#4834 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurczę, to może jednak Gareth wejdzie do PL? Ten ciemny pigment, cienie, no i nie ukrywam - ciekawe opakowania - intrygują mnie bardzo.
|
|
|
|
#4835 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Corii, irsin: we wro juz nie ma snowglobe :/ ale są za to inne piekności Corii Babolu przez Ciebie skusiłam się na niebiesko-fioletową szóstkę! :P czy tylko ja jestem dziwna, czy na kimś jeszcze Gareth nie robi ŻADNEGO wrażenia??? :/ Edytowane przez kasiaj85 Czas edycji: 2011-10-31 o 20:06 |
|
|
|
|
#4836 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki!!
|
#4837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż opakowania mi się podobają
|
|
|
|
|
#4838 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Marti, równiez dziękuję Ty moja Ukochana dealerko MAC-a ![]() Na razie zdam się na macowe siły Wizażanek w pl, jak to nic nie da, to wiem, gdzie pukać ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
A dyć gdzie ja ta szóstkę zachwalałam? Przeciez pisałam, ze tylko 2 kolory z niej sa ciekawe ![]() I na mnie Gareth równiez nie robie żadnego wrażenia
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
Corii, w razie czego i ja się oferuję
|
|
|
|
#4840 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Tiniaczku, również dziękuję ślicznie
Jesteście wszystkie Dziewczynki Kochane ![]() A tak przy okazji to doszły do mnie skunksiki i szóstki Warm - wszystko boskie
|
#4841 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
ale jest w niej więcej ciekawych kolorów niż dwa sesese... uff. to dobrze,bo już się bałam że coś mi dolega
|
||
|
|
|
#4842 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No niestety, mnei rozczarowała nieco, zwłaszcza te dwa najciemniejsze - takie szaro-buraki najbardziej z niego chciałam ten Warm & Smoky, ale dla jednego cienia, się mi nie opłacało, gdyby te dwa szaroburce były lepsze, to bym wzięła na bank.A ja w takim razie zamawiam sobie u Ciebie makijaż tą paletką - znaczy na blogu fotki prosiem ![]()
|
|
#4843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co myślisz o Snowglobe? Ciągle dumam, czy warto polować gdzie indziej, skoro nie załapałam się w salonie . Potrzebuję, żeby mnie ktoś przekonał . A co z Whirls & Twirls? Też jeszcze mi chodzi po głowie i chciałabym poznać Twoją opinię .
|
|
|
|
|
#4844 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
Bierzcie Snowglobe koniecznie!Nie mam z nim doświadczenia oprócz tego jednego makijażu na warsztatach, ale chyba będzie to jeden z moich ulubionych produktów w najbliższym czasie. Strasznie długo szukałam rozświetlacza bez drobinek, który nie będzie zbyt nachalny i błyszczący i Snowglobe zdaje się być właśnie ideałem. Taki ostateczny szlif do makijażu
![]() Tak jak zakochałam się w Stunnerze tak teraz pokocham chyba płomienną miłością Snowglobe
|
|
|
|
#4846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale jak jeszcze ktoś tu coś dobrego na jego temat napisze, to chyba Ebay pójdzie w ruch .---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
. Jeszcze chwila i będę klikać
|
||
|
|
|
#4847 | |||
|
Moderator
|
Cytat:
) nie tykam ich zanim nie walnę fotek na bloga bo tak jakoś pomaziane to mi się nie podobają na prezentacji kolekcji hehe. Ale mnie zaskoczył np Idol Eyes, albo ten białozielony frościak z tej paletki... pozytywnie. A poza tym, no nie oszukujmy sie w każdej z nas siedzi sroka, tylko moja się po prostu przy okazji tej kolekcji ujawniła. Nawet TZtowi się spodobała śnieżna kula na opakowaniu i się nią bawił wczoraj... a ja z drżeniem serca obserwowałam moją palecinkę w jego rękach i się modliłam żeby przy tym potrząsaniu nie wypuścił jej z rąk.... brrrr.... Cytat:
Cytat:
a także Let's skate i Love Alert,... ( to nic że nie lubię Dazzleglassów... ten jest jakiś inny... hłeh przy każdym sobie tak powtarzam...) Rozmyśliłam się za to ze szminki What Joy (na moją prośbę o szczerą opinię usłyszałam "eee wyglądasz jakos tak za poważnie.. jak Pani Nauczycielka" hihi) - za ciemna i za ponura, na swatchach u Krysi była bardziej pode mnie, żywsza.. (p.s. to jest te 10% naszej niezgodności). Whirls fajna, ja nie wiem, mnie normalnie nie ciągnie w takie szminki, ale ta jest jakaś inna.. nie wiem jeszcze z czym ją połączę dla mnie ładna. A Snowglobe nie macałam testera.. zapomnialam z tego wszystkiego. Ale jakoś nie miałam na niego parcia od początku. no i w końcu go nie było już..Kupiłam sobie przedwczoraj (po obejrzeniu recenzji Dusty'ego na YT) puder rozświetlający Modern Mercury z Estee i wczoraj Mary lou-Manizer z theBalmu więc rozświetlaczy chwilowo mam nadprogramowo dużo ![]() aa i wzięłam jeszcze z b2m szminkę Hot Gossip bo fajna jest a na nią nigdy nie zwróciłam uwagi. Edytowane przez kasiaj85 Czas edycji: 2011-10-31 o 21:22 |
|||
|
|
|
#4848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Gratuluję zakupów i czekam z niecierpliwością na relację blogową .Snowglobe nadal mnie męczy - po co ja go nakładałam na poliki, przecież miałam już wychodzić ... |
|
|
|
|
#4849 | |
|
Moderator
|
Cytat:
hehe... no nie to bym nie była ja... będzie prezentacja będzie tylko dzisiaj zanim się przebiłam przez przycmentarne korki to już się ściemniło = jutro dzień pod znakiem swtchowania )
|
|
|
|
|
#4850 |
|
Zakorzenienie
|
na szybko zrobiony swatch Snowglobe i Winterized: http://smoothmakeup.blogspot.com/201...c-glitter.html
Jutro jeszcze zrobię jakiś makijaż z nim, mimo że nie mam zamiaru z domu wychodzić - ale czuję, że muszę ![]() Jeszcze mam zachęcać?
|
|
|
|
#4851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4853 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#4854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4855 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A ja zgapiłam od Huntera sposób ze szminką i shimmerem
![]() Dzisiaj nałożyłam pędzelkiem GAT, a na sam środek dałam i roztarłam CCB Pearl i ... i małż aż się zapytał czym tak kapitalnie umalowałam usta, że wyglądają jak wycieniowane
|
#4856 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, narobiłyście mi ochoty na Snowglobe
![]() W związku z tym mam pytanie to tych, które go już mają: jak drobno jest zmielony? Czy błysk nie jest zbyt nachalny i nie podkreśli zbytnio tłustej cery lub nieco widocznych porów (taka moja uroda Z MACowych rozświetlaczy mam MSF-y i Chez Chez Lame i niestety tego ostatniego musiałam posłać dalej w świat właśnie dlatego, że był bardzo grubo mielony i przez te drobiny powodował, że na twarzy miałam bombkę . |
|
|
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
moje pierwsze zdobycze
![]() http://agatamanosa.blogspot.com/ |
|
|
|
#4858 |
|
Doncia
|
Poradźcie mi proszę, z jakimi cieniami połączyć CLUB aby wydobyć z niego zieleń. Stosuję go z VEXem ale przy nim robi się śliwkowy i zieleń zanika zupełnie.
|
#4859 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://macshadowcombos.com/2011/01/1...t-on-mac-club/ |
|
|
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
daj na czarną kredkę/bazę
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

wielka szkoda, lada chwila pewno już nie będzie żadnego Snowglobe
Jak cos to zadzwonie poprosic o odlozenie

Lush & China Glaze lover! 

A dyć gdzie ja ta szóstkę zachwalałam?
Przeciez pisałam, ze tylko 2 kolory z niej sa ciekawe 

zapomnialam z tego wszystkiego. Ale jakoś nie miałam na niego parcia od początku. no i w końcu go nie było już..Kupiłam sobie przedwczoraj (po obejrzeniu recenzji Dusty'ego na YT) puder rozświetlający Modern Mercury z Estee i wczoraj Mary lou-Manizer z theBalmu więc rozświetlaczy chwilowo mam nadprogramowo dużo