|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mimozami jesień się zaczyna a zimą ruszy ślubna lawina- PM 2012 cz. XIII
Cytat:
wooow swietna! ja mam tez pewną wizje na moj stroj tylko nie wiem narazie gdzie idziemy szara obcisla tuniko sukienka + czarna kryjace rajstopy i czarny duzy naszyjnik ale nie wiem jeszcze jak to bedzie wygladalo
|
|
|
|
|
#3122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, poznaję ![]() niestety sukienki z asosa są dosyć krótkie... ja myślałam nad taką, ale boję się, że wielką dupe mi zrobi ![]() http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Twist-...t=3&clr=Fiesta
|
|
|
#3123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo my mielismy tez najbardziej skopanego sylwka z tamtym roku:P skonczylo sie na posiadowce i piciu w jednym z pokoi z garstką naszych snajomych, bo reszta towarzystwa byla.. nie do zniesienia..
|
|
|
|
|
#3124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym roku sylwek wypada w najgorszy możliwy sposób: z soboty na niedzielę, a w poniedziałek do pracy, więc nie będę miała nic wolnego. Dlatego robimy z Tżtem imprezkę w naszym przyszłym mieszkanku. Myślę że będzie fajnie, chociaż pierwszy raz będę czuła się jak gospodyni. Oby tylko pogoda dopisała i było biało...nienawidzę mokrego i szarego grudnia ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
na tym catwalku wygląda z tyłu całkiem fajnie, ale wiadomo, że modelka to wieszak - myślę jednak że o ile nie będzie obcisła to mogłaby wyglądać fajnie. Co do długości, to niestety ja mam wiecznie problem i z sukienkami i spodniami - zawsze są za krótkie. Ale myslę że nawet jak sukienka będzie za krótka to z czarnymi kryjącymi rajstopami i tak chyba będzie ok?? |
||
|
|
|
#3125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie, ze bedzie oki, to sylwester a nie kosciol poza tym masz takie nogi, ze tylko pozazdroscic A ja jak ostatnio kupilam sukienke z asosa to byla za dluga.. normalnie za kolana! to coprawa byla L, bo wg rozmiaru tak wyszlo, a zawsze nosze M, ale ona naprawda byla wielka
Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2011-10-31 o 22:15 |
|
|
|
|
#3126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszliśmy do naszych wspólnych znajomych impreza zaczeła się około 19-20 nawet nie pamiętam kiedy przyszliśmy w każdym razie około 22 połowa już byla napita druga połowa to jacyś obcy ludzie no porażka nudno się zrobiło więc zebraliśmy swoje manele i poszliśmy do TŻ i tego nie żałuję bo pościliśmy sobie muzyczkę w domu i się wygłupialiśmy we dwoje. A po 24 jeszcze przylazł sąsiad TŻ ten który zrobił aferę o łóżko tylko w styczniu to jeszcze było wszystko ok i udowodnił nam też to że i tak mieliśmy fajnego sylwka we dwoje on żonę olał pół nocy grał na kompie
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale ja jestem głupia..
Dostałam dziś skierowanie do hematologa bo mam malo płytek krwi i ogólnie nie za dobre wyniki. Wrzuciłam sobie w google niskopłytkowość i juz doczytałam, że jak sie ma mało płytek, stany podgoraczkowe (mam ostatnio cały czas 37 z groszem) i nocne poty (od 2 tygodni budze sie w nocy mokra) to jest to białaczka.... Teraz będę umierac ze strachu aż do czasu wizyty u hematologa. Dodam, że mam osteopenie..to juz jest problem z koścmi.. |
|
|
|
#3128 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli nie macie swojego złota to jest dobra opcja Cytat:
![]() Cytat:
czemu miałaby Cię dobić wielką doopę? przecież jesteś chudzinka
|
|||
|
|
|
#3129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
jak już jesteśmy w temacie najgorszych sylwestrów...
to my z Tżtem kilka lat temu zostaliśmy wystawieni przez znajomych. Do samego dnia sylwka mieliśmy iść na imprezę w mieszkaniu kumpla i nagle coś mu "wypadło" a my zostaliśmy na lodzie. W ostatniej chwili wylądowaliśmy na zorganizowanej imprezie w takich jakby to nazwać..kazamatach, bez ogrzewania. Było tak zimno, że wódka zamarzała. Siedziałam w rekawiczkach. Potem zaczęliśmy się wygłupiać na parkiecie, bo było tak zimno, że trzeba było się ruszać. Nagle zaczęły się jakieś przepychanki więc stwierdziliśmy, że spadamy i dobrze zrobiliśmy, bo była jakaś bójka na tulipany i przyjechała policja. A my poszliśmy do mnie do domu, załapaliśmy się na impreze sylwestrową rodziców i ich znajomych..ale generalnie sylwester do bani |
|
|
|
#3132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie starasz nas prosze Cie... kiedy masz tą wizyte u hemtologa? |
|
|
|
|
#3133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie można takich głupot czytać na necie i potem się zadręczać Cytat:
a ta sukienka się akurat marszy w tym "terenie". Zresztą r.8 już i tak nie ma, ciężko coś w tym rozm upolować na asosie
|
|
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
widziałyście?
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=33644
|
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
Najpierw trzeba znaleźć hematologa..to już wyższa szkoła jazdy....
Nie strasze, ale niestety mam już i tak duże problemy kostne. Właściwie mam prześwity w kościach. |
|
|
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
To teraz może w teracie najgorszego sylwestra ja się wypowiem... Miało to miejsce 2 lata temu... Jest 29.12. Pytam moją koleżankę gdzie idzie, a ona mi na to, że w takie jedno miejsce. Mówię- jak to? Bo tam była impreza zamknięta organizowania przez moich znajomych. Koszt 200 zł od pary, my nie szliśmy, brak kasy. No i ona mówi, że jakis chłopak ją zaprosił. Dostałam takiego ciśnienia na tą imprezę, że mimo to, że lista była już zamknięta to wpisali nas... I co? Nie wypiłam dużo a alkohol mnie zmiótł... i o północy to ja już w domu byłam.
|
#3138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma co sie nakrecac, moze jest wlasnie tak jak Nena napisala, z moze ta niskoplytkowosc jest zwiazana wlasnie z osteopenią? poszukaj jak najszybciej lekarza i wszystko sie wyjasni
|
|
|
|
|
#3139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
p.s. nie jest to powiązane z osteopenią. 4 lata temu leżałam w kilku szpitalach, byłam przebadana cała, calusieńka i nic mi nie było. Dzięki za kciuki Nie nakrecam sie już...staram się.. |
|
|
|
|
#3140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
oj kochana spokojnie do diagnoz w googlach trzeba podchodzić z umiarem też się kiedyś naczytałam o chorobie TŻ no maskara przez 3 tyg taka depresja była ale wszystko jest ok
|
|
#3141 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co do najgorszych Sylwestrów to mój zdecydowanie był ten który spędziłam z moim ostatnim exem i moimi przyjaciółkami (tylko ja byłam wtedy sparowana), na początku w mieszkaniu jeszcze było ok, ale później poszliśmy na imprezę i już przy wejściu strasznie się pokłóciliśmy, w ogóle dramat, szarpał mnie, omal mnie nie pobił. W końcu sobie poszedł sobie sam nie wiadomo gdzie, a ja z płaczem wracałam z dziewczynami na nogach do domu (jakąś godzinę a straszna zima była) Nie wiem jakim cudem się wtedy pogodziliśmy, na szczęście rozstałam sie z nim jakiś miesiąc później Aż sie trzęsę jak to wspominam
|
|||
|
|
|
#3142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spoko, teraz znajdzie następnego frajera i będzie miała kolejną okazję zaprezentowania się w sukni panny młodej. Oni od początku mi do siebie nie pasowali - zarówno wizualnie, jak też wydaje mi się że ten koleś jest dużo skromniejszy niż ona...ohhh aż idę spać, z tej rozpaczy
|
|
|
|
|
#3143 | |
|
Zakorzenienie
|
no ale jednak gruszką
i mam fioła na punkcie niepodkreślania bioder![]() Cytat:
ja też idę spać, dobranoc PMki
|
|
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
Macie racje dziewczynki..ide się pilingować, malować paznokcie a poźniej do wanny..Tz jak wróci mnie tam znajdzie
p.s. zrobili mi dziś psikusa i wysmarowli cała skrzynke pocztowa ketchupem...zostawiłam światlo zapalone jak poszlam z psem na spacer a dzwoniły dzieciaki "cukierek albo psikus.." i mam teraz sprzatnie |
|
|
|
#3145 |
|
Zakorzenienie
|
u was widzę obchodzi się halloween u nas jeszcze się nie spotkałam żeby dzieciaki ganiały przebrane co najwyżej młodzież idąca na imprezy
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zapomniałam się pochwalić, że już minął rok od zaręczyn
![]() Dobranoc
|
|
|
|
#3147 |
|
Wtajemniczenie
|
Jejku dziewczyny przepraszam tak bardzo chcialabym sie na biezaco udzielac ale poprostu nie daje rady
podczytuje Was co jakis czas ale na pisanie poprostu nie mialam czasu ;/ W sobote minela nam 2 rocznica slubu cywilnego i urodzinki meza mialam wiec swieto podwojne, cudownie spedzilismy weekend. Ja przygotowalam kolacje (fotka) a potem bylo naprawde wyjatkowo ![]() Co do spraw zwiazanych ze slubem to zarezerwowalam rozowego Cadillaca Dzis tez mam dzien zawalony bo goscie przychodza ale mam nadzieje ze potem troche Was poczytam.. milego dnia kochane
|
|
|
|
#3148 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Wstawajcie kochane piękny dziś dzień mamy we Wrocławiu Miłego pełnego zadumy dnia życzę do usłyszenia później
|
#3150 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też się naczytałam kiedyś różności w necie, które potem okazały się nieprawdą. Już myślałam, że dzieci nie będziemy mogli mieć z Tż Cytat:
Cytat:
Mnie tak Tż zaskoczył w piątek. Wrócił z nad morza i był u mnie w pracy na chwilkę. Jak wróciłam to zastałam na stole spaghetti, winko, świece i odpicowanego Tż czekającego przy drzwiach do pokoju Mówiłyście o sylwestrze. My zaprosiliśmy znajomych do Krk i pewnie pójdziemy na rynek, a później do naszego mieszkanka. Też będę mogła się wykazać jako gospodyni, bo będą to nasi pierwsi goście, których trzeba przenocować
Kallos Sthenos - Piękno i Siła Edytowane przez Nattiv Czas edycji: 2011-11-01 o 09:33 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

szara obcisla tuniko sukienka + czarna kryjace rajstopy i czarny duzy naszyjnik
ale nie wiem jeszcze jak to bedzie wygladalo

bo my mielismy tez najbardziej skopanego sylwka z tamtym roku:P skonczylo sie na posiadowce i piciu w jednym z pokoi z garstką naszych snajomych, bo reszta towarzystwa byla.. nie do zniesienia..
A ja jak ostatnio kupilam sukienke z asosa to byla za dluga.. normalnie za kolana! to coprawa byla L, bo wg rozmiaru tak wyszlo, a zawsze nosze M, ale ona naprawda byla wielka

podczytuje Was co jakis czas ale na pisanie poprostu nie mialam czasu ;/
Ja też się naczytałam kiedyś różności w necie, które potem okazały się nieprawdą. Już myślałam, że dzieci nie będziemy mogli mieć z Tż