|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XIV
Cytat:
![]() ![]() ![]() taaak oficjalny ![]() o juz dzwoni, leceeeeeeeeeee ![]() potem cos napisze Ci jeszcze ![]() buziaki Blondaski |
|
|
|
|
#4112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() A ja wciągnęłam dziś 2 rogale marcinkowskie ![]() byłam już na cmentarzu, jutro nie będę musiała się przeciskać ii dorwałam w końcu żurawinowe redds'y
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
Snow
Słyszałam o nich! Szukałam w Tesco,ale nie było. DObre?!? ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Dziewczynki używała któraś z was tej farbki? https://wizaz.pl/kosmetyki/foto/40099_500.jpg
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś patrzę, jeden jedyny czteropak ale w takim droższym sklepie ii cena ponad 18zł ale odebrałam to za znak i wzięłam ![]() a castingiem Agatka robiła chyba i nieanonimowa tym 1021 kilka razy, widziałam na blogu
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
! Idę szperać, choć kojarzy mi się,że to była excellka.A co do piwka, to poproszę później recenzję xD
|
#4117 |
|
Zadomowienie
|
Blondyny, czy jest gdzieś na forum instrukcja JAK farbować włosy? Wiem już że zaczynamy od tych znad karku
|
|
|
|
#4118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ok zdam relacje, jakieś fotki też mile widziane? ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
chyba, że chcesz stracić włosy ![]() wystarczy malaks co jakiś czas tzn przed zmywaniem jakieś 5-10min delikatnie zwilżasz włosy wodą, masujesz całość tak jak byś myła je i trzymasz tak chwile
|
|
#4119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4121 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z majirela 10.21 jestem zadowolona (na początku trochę fioletowy połysk wychodzi, ale się wymywa), nienej jak oglądam na forum zdjęcia włosów dziewczyn które Londą farbowały ale kusi, oj kusi
|
|
|
|
|
#4122 | ||
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() chciałam L'oreala True Match,ale zazwyczaj kupowałam u takiego dziadka,on miał z Niemiec podkłady i sprzedawał za 30 zł,ale miał zamknięte ![]() ale kupiłam róż z Essence i lakier wybielający ![]() ja też ja swoją kupiłam w Piotrze i Pawle ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
Princesska
o, to świetnie niebawem się przejdę.W ogóle zaplanowałam pomyć włosy odżywką i zadbać tak typowo pod kręcone. Kto wie, może jak odrosną będę miała ładne falki, a raczej krzywdy im to nie zrobi
|
#4124 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ale nie mam żadnej odżywki z tym citrimonium chloride czy jakoś tak co pisała Caskada muszę się zaopatrzyć ![]() a maske kup kosztuje ok. 5 zł,a naprawde jest super i bez silikonów Snowi a jak się sprawuje ten szampon Biedronkowy
|
|
|
|
|
#4125 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
dziewczyny takie bluzeczki kupilam
http://www.butik.net.pl/product-pol-127589-Bluzka.html# tak jak na zdjeciu, czerwoną i taką http://www.butik.net.pl/product-pol-127708-Bluzka.html# tylko że czarną z czarna kokardka
|
|
|
|
#4126 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam, ze sie wbijam, ale potrzebuje porady
Moj naturalny kolor to jasny braz i zamarzylo mi sie ombre. Przeczytalam, ze farba jest mniej niszczaca od rozjasniacza. Marzy mi sie w miare "naturalny" efekt o taki: http://3.bp.blogspot.com/__fqeDi2iVl...ombre+hair.jpg Nie chcialabym czegos takiego: http://www.misscabrina.com/wp-conten...ore-ombre.jpeg Teraz moje pytanie: czy blond farba mozna osiagnac stopniowanie rozjasniania tak jak za pomoca rozjasniacza? Tzn trzymam dluzej= mam bardziej rozjasnione, trzymam krocej= mam rozjasnione lekko. Jesli wstawilabym zdjecie wlosow moglybyscie mi ewentualnie doradzic kolor/firme farby, bo kompletnie sie w tym nie orientuje( w sensie w blondach), a nie chcialabym sobie zrobic krzywdy?
Edytowane przez curry Czas edycji: 2011-10-31 o 20:43 |
|
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4128 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
uciekam na Martini z TŻtem i film ![]() dobranoc |
|
|
|
|
#4129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ta z kokardką mi się jednak bardziej podoba
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||
|
|
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
bayka nie wiem czy ja cie dobrze zrozumialam. Masz czesc wlosow z farba ciemny blond a czesc swoje?pod spodem rozjasniacz? Jesli tak to sama farba ci tego nie rozjasni. Kolor bedzie bardzo nierowny i laciaty a jesli chcesz osiagnac kolor kotki to trzeba uzyc rozjasniacza najpierw. Potem farba ale rowno nie bedzie, moim zdaniem szkoda wlosow bo masz bardzo ladne... Generalnie u ciebie trzeba robic dekolor i dopiero farby,jak przy sciaganiu farby. Jesli zdecydujesz sie to lepiej robic to pasemkami-po 3razach bedzie ladny blond.
|
#4131 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dzieki dziewczyny, no pani do mnie przemowila tym kuponem znizkowym
dzieki niej wzielam dwie bluzki ![]() Widzialam dzis w leclercu ten olejek Gliss Kura o ktorym pisala Snow, ale on jest drogi myslalam ze kosztuje gdzies 15-20zl a on 29,99 (zawsze odnosilam wrazenie ze sklepowe kosmetyki do wlosow kosztuja tak do 20zl) ale byl tester wiec sprawdzilam jak pachnie- dla mnie baaardzo przyjemnie ![]() I jeszcze byla promocja niektórych produktów garniera (szampony i odzywki)- do niech dolaczana byla gratisowo szczotka do prostowania wlosow, myslicie, ze ta szczotka dziala? Zdjecie zapozyczone z internetu
|
|
|
|
#4132 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kiteczko strasznie przykra sprawa widzieć takie rzeczy dobrze, że kolorek się podoba. 3maj się tam cieplutko ![]() Cytat:
ostatnio siedziałam na wykładzie i patrzyłam na inne dziewczyny blondynki i rozkminiałam. ![]() Cytat:
:Cytat:
![]() aa to jest prawda że blond łepki przyciągają uwagę ale niektóre blondyny mogłyby zawitać tu do nas i się trochę poduczyć. bo włosy mają masakryczne ![]() Snowi daj znać jak te piwko smakuję czy dobre może i ja się kiedyś skuszę ![]() jeju dziewczyny, z tżtem się już do siebie nie odzywamy ze 3 dni. tylko półsłówka. nie wiem ile ja to zniosę.... |
||||
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
paulinko a co sie znow dzieje, pisz szybciutko w klubie
jestem wreszcie! alez jestem zmeczona ![]() zrobilam dziewczynie brata tz pazury standardowo i miala sprany czarny kolor na wlosach do brazu plus odrost z 5 cm to wpadlam na pomysl ze zrobie z niej blondi powoli- bo w czarnym naprawde jej zle - i zrobilam dzis jej pasemka rozjasniaczem bardzo geste i wyszlo super bardzo w typie naszej snowi jest ona- taka chudziutka kruszynka, bladziutka i tez niebieskie oczka wiec ten czarny to same wiecie ![]() wszystkim bardzo sie podobalo zajelo mi to jedyne 1,5 h na dlugie wlosy do talii tylko rozjasniacza mi zbraklo i chlopcy lecieli do rossa biegiem ![]() snow widzialam dyskusje o kolorach wlosow... dla mnie teraz masz mistrzowskie wlosy- jak dla mnie anja rubik dla mnie super w takim blondzie wygladasz jak masz- jestes piekna!
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i powiem Ci że długo się wyleżała w szafce nieużywana i od kilku razy jak umyję włoski to jej używam pod koniec suszenia i fakt prostuje włoski ale troche się po niej elektryzują ogólnie wolę to niż prostownicę
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#4135 |
|
Wtajemniczenie
|
przepraszam że tak dawno mnie tu nie było ale nie miałam dostępu do neta
postaram sie wszystko nadrobić
|
#4136 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
zastanawialam sie czy kupic specjalnie szampon/odzywke, ale odpuscilam ![]() ogolnie lubie zakupy w leclercu, do trzech butelek jantaru dostalam 3 probki szamponu fructis ![]() przedostatnim razem tez cos dostalam do malej wody termalnej z avene lubie leclerc ![]() Nove pytalas gdzie mozna kupic Jantar- ja tylko widzialam na dozie (teraz jest niedostepny) i w leclercu. Bylam dzis w zielarskim i powiedzieli mi, ze nie maja |
|
|
|
|
#4137 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja od zawsze mam blond na głowie i czasami korci mnie żeby spróbować brązu albo czerni.....ale mój mi to szybko wybija z głowy
|
|
#4138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam takie puszące się i niesforne i delikatnie wygładza i modeluje je tą szczotką ,ale przy kręconych to nie mam pojęcia
|
|
|
|
#4139 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ale dziekuje za opinie |
|
|
|
|
#4140 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a nie te które coraz częściej widzę na ulicach.....czyli długie farbowane czarne kłaki, pomarańczowy ryj od solary i czarna sztuczna henna
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.

a Ty zdecydowałaś się na jakiś?

ii dorwałam w końcu żurawinowe redds'y
ale odebrałam to za znak i wzięłam
i nieanonimowa tym 1021 kilka razy, widziałam na blogu

dobrze, że kolorek się podoba. 3maj się tam cieplutko 

ja mam takie puszące się i niesforne i delikatnie wygładza i modeluje je tą szczotką ,ale przy kręconych to nie mam pojęcia
nawet bardziej niz blondynki ktore przy nich wypadaja bladziej i mniej wyrazisto