|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXX
Cytat:
![]() wiesz ja tez mam nadzieje, ze to nie jest zapalenie, ale jakos malociekawie to wygląda ![]() a mnie all wciagnelo wylicytowałam sobie jedne botki, teraz walcze o kozaki - trzymajcie kciuki
|
|
|
|
|
#3812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po sterydzie wszystko schodzi jk kazal to ok ale strasznie sie zdziwilam ale otwarlas nową tubkę tak ???????????? BO CORTINEFF JAKO NOWO OTWARTY LEK MOZNA STOSOWAC TYLKO PRZEZ 3 TYGODNIE pozniej trzeba go wyrzucic ja co kazda wizyte mam 2-3 recepty ne niego bo nigdy nie wiem, kiedy bedzie potrzebny |
|
|
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
wygrałam ![]() moje nowe nabytki http://moda.allegro.pl/uwodzicielski...896390073.html http://moda.allegro.pl/czarujace-bot...895977605.html no to teraz moge spokojnie isc spac dobranoc |
|
|
|
#3814 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzieki .. ja juz mam dosc tej zimy
![]() dziekuje Cytat:
Cytat:
super ![]() to samo dzisiaj mowilam a zima sie jeszcze dobrze nie zaczela ![]() Cytat:
My nie mamy i cierpimy teraz ![]() dzieki kochana Cytat:
![]() ![]() U nas tragedia od soboty nie mamy w domu pradu czyli brak cieplej wody i ogrzewania .. spimy w swetrach pod dwiema koldrami ... a najgorsze jest to ze niby dopiero w piatek .. maja dac nam prad ![]() Bylismy dzisiaj na usg Slyszelismy mocno bijace serduszko naszego dzidziusia
|
|
|
#3815 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
ma tyle co napisali, rozciągnie się ze 3 cm
jest mocno opięte ale ja nie mam za wiele więc mi gra ale za to sweterek jest luźniejszy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale wiesz przy czarnych koniecznie mocno kryjących rajstopach będzie ok a jak nie to będę miała na szalone imprezy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
były pyszne mokre takie świeże bardzo nam smakowałysuper, mam nadzieję że bawiłaś sie dobrze, spontany sa najlepsze ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- mięliśmy jechać na groby do rodziny W do Boruszowca i dupa, Wu ma angine.. to se pojechaliśmy.. wiecie jak facet jest chory buhahaha to koniec świata
|
|
|
#3816 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Mąż właśnie pojechał z moim tatą na cmentarz, my jedziemy później, po obiadku. Marcelina nie lubi kaszki Albo to, że kaszka jest na innym mleku niż ona jada, albo ten sztuczny smak banana, albo sama konsystencja. Spróbuję zrobić jeszcze zwykłą naturalną kaszkę ryżową i dodać owoców i zobaczymy.Cytat:
Cytat:
Cytat:
A dla Wu zdrówka!
|
|||
|
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Zabcia szybko masz kolejną wizytę Marta ja tez uwielbiam te muffinki
|
|
|
|
#3818 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow ale super by było z tymi biletami Cytat:
Cytat:
Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2011-11-01 o 10:52 |
|||
|
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
Zabcia super że wszystko dobrze! no i trzymam kciuki za wizytę u lekarza 9listopada.
Martucha zdrowia dla wu. chory chłop zły chłop więc troszkę Ci współczuję ![]() my właśnie się zbieramy. idziemy na cmentarz. pogoda piękna więc miły spacer przed nami.
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
my tez idziemy na cmentarz, z zuzka na rekach bo wozek do tesciow nie wejdzie juz[bo potem jada na wies] wiec zu bedzie na rekach po cmentarzu noszona
slonko swieci jest cieplutko martuchaanginA? skad on ja przyplatal? zdrowka/ |
|
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa Anika bo zapomnialam. na te odparzenia Nati też możesz spróbować tego alloesu. on jest dobry na wszystkie tego rodzaju rzeczy.
Magda M się zaczyna mrrr!
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
a dziękuję
![]() a ty robisz z suszonymi pomidorami czy świeżymi? Cytat:
![]() z przedszkola pewnie przyniosłam, mnie gardło pobolewało ale się nafaszerowałam lekami i rano ani śladu ale on...
|
|
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciesze sie, ze malenswto dobrze sie rozwija ja po 8h sterczenia na cmentarzu- mam dosc
|
|
|
|
|
#3824 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() No szybko strasznie bo wczoraj wogole sie z moim ginem nie widzialam .. a pozniej mialam rozmowe z pielegniarka pytala czy jestem mezatka , czy byly u nas jakies powazne choroby itp ... No a 9tego mam wizyte z lekarzem .. wsumie to ja nie wiem na czym ta wizyta bedzie polegac .. dziekuje Cytat:
A u nas dzisiaj upal w domu haha az 9 stopni C ![]() Juz cieplej przed domem w sloneczku siedziec albo w aucie .. chyba zaraz sie ubiore i pojade na sklepy juz lepsze to niz siedzenie w zimnym domu ..
|
|
|
#3825 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3827 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2011-11-01 o 17:46 |
|
|
|
#3828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szybciutko kolejna wizyta dbaj o was!
|
|
|
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
India odpoczywaj! należy Ci.się! i cieszę się że była dzisiaj ładna pogoda i nie zmarzlas
![]() zabcia jaka jest szansa że w.piątek bedziecie mieli prąd? masz rację! idź na zakupy nie ma co siedzieć w tak zimnym domu. AgatkaL powodzenia jutro! Rosi to.się pięknie nachodziliscie dzisiaj no to faktycznie wczoraj było bardzo delikatnie a ja właśnie będę otwierac piwko. trzeba ten dzień wykorzystać do końca ![]() Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej nawet nie wiem kiedy mi te 4dni zlecialy. szok!
|
#3830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My dzisiaj mieliśmy mega intensywny dzień... byliśmy na 5 cmentarzach wróciliśmy do domu po 17 wszystko tak porozrzucane a jutro do pracy na 6... wstaje o 5
|
|
|
|
|
#3831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byle wam szybko wlaczyli ciesze sie ze z dzidzia wszystko OK! - dziek bijacego malutkiego serduszka bezcenny! india - kozaki fajniste! botki troche nie w moim typie ale na pewno dla ciebie beda super. My dzis tylko na dwoch cmentarzach i to u mnie na wsi. wczoraj zaliczylismy jeden u dziadka. nie chcielismy za bardzo szalec z chorym dzieckiem po innych cmentarzach. jak widzialam ruch jaki byll u mnie przy cmentarzu to az sie boje pomyslec jak bylo w miastach-masakra! |
|
|
|
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
My też byliśmy na grobach. W naszym mieście ok, ale w rodzinnym mieście tż korki masakryczne, choć gdyby nie strażnicy i policjanci kierujący ruchem byłoby jeszcze gorzej. A jeszcze dziadkowie tż leżą na dwóch największych cmentarzach w mieście
![]() Mąż jutro idzie do pracy szkoda, już się zdążyłam przyzwyczaić do tego, że cały dzień jest w domu. Ale może w przyszłym tyg weźmie urlop i będziemy się rozkoszować swoim towarzystwem
|
|
|
|
#3833 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
No szybko strasznie ale mysle ze od tego 9go pozniej bede miala co miesiac .. Cytat:
znajomi juz maja prad od wczoraj i namawiaja nas zebysmy przyjechali spac do nich .. ale kurde sama nie wiem ![]() Cytat:
![]() o kurcze to ladnie ciezki dzien mieliscie Cytat:
![]() ojj tak cos wspanialego a jak tam Tomus? juz lepiej sie czuje?
|
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
alez mi sie nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
miłego dnia
|
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
moj maz poszedl do pracy - w sumie to dobrze bo juz chyba zmeczyla mnie jego obecnosc
![]() ![]() no i burzy nam porzadek dnia z zuzka hjihihihh Co dzis na obiad zrobic?? nie mam weny - jak zwykle ![]() gucia na wlosy chyba znalazlam spodob. Przedwczoraj umylam glowe, wzielam porcje pianki, wgniotlam we wlosy - bo one jak sa wilgotne to sie lekko faluja. ale po wysuszeniu sie wyprostowaly, suszylam od spodu, bez szczotki zadnej. I jak juz wyschly potem jeszcze troche same, to podtapirowalam z tylu u gory [ciezko sie tapiruja jak sa gladkie ] i spyskalam lekko lakierem, tez od spodu by je podniesc. i znowu pogniotlam troche - i wyszlo z tego troche dziarskiego fryza hahaha - w sesie podoba mi sie, bo nie jest grzeczna fryzurka, z lekkim pazurkiem, przynajmniej ja ja tak odbieram. jak mi sie telefon naladuje to pokaze w klubie. ![]() A macie polecic jakas fajna pianke? Bo ja mam z tafta czerwona - juz troche stara jest a kupilabym sobie nowa, jakaas ladniepachnaca [fryzjerka mi wgniotla, fryzjerska pianke i zapachu owowcowymEdytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-11-02 o 08:34 |
|
|
|
#3837 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
te pompony są najlepsze Cytat:
Cytat:
ja to się denerwuje jak coś nie wygram Cytat:
![]() Cytat:
a ja lubię tą kaszkę ona nie wie co traci![]() Cytat:
![]()
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha teraz zobaczylam tego demotywatora - multiasking - no jakbym siebie widziala jak zuzka byla mala.
zuzka na cycu, a ja laptop na kolanach i wizaz ja tez sie w pepco zaopatruje - jak musze cos kupic - choc z tesco tez sa fajne ubranka, ale ceny czasami beznadziejnie wysokie. zuzka ma z tesco fajne dzinsy- z falbanka na kostkach, sie nie podwiewa wiatr, fajna tunike dostala ostatnio, zestaw disneja - bodziak i sukienka sztruksowa na prawde fajne rzeczy aa ano i tescowe bodziaki i biala bielizna jest super![]() aaa i w lidlu mozna tez fajne ubranka kupic - kupilam ostanio zuzke plaszczyk przeciwdeszczowy - ktory ponosi z 4 lata i teraz ma do kostek prawie, ![]() fajne bylypuchowe kamizelki w groszki
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-11-02 o 08:45 |
|
|
|
#3840 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

a zima sie jeszcze dobrze nie zaczela 
nie zazdraszczam pogody, mam nadzieję że szybko wszystko wróci do normy. U nas też bywają ostre zimy i tak sobie myślałam że jak kiedyś zbudujemy dom to koniecznie z kominkiem, w razie czego będzie trochę światła i ciepła
jest mocno opięte
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Albo to, że kaszka jest na innym mleku niż ona jada, albo ten sztuczny smak banana, albo sama konsystencja. Spróbuję zrobić jeszcze zwykłą naturalną kaszkę ryżową i dodać owoców i zobaczymy.

wróciliśmy do domu po 17