|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | ||
|
szeryfcio
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻtów wychowują i coraz więcej kupują część 7
A co Wy z tym dobranoc, dobranoc...
Pobudka! Ja tu prasuję i odświeżam ![]() Jestem za Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja Hołowni nie lubię.
|
|
#1742 |
|
Raczkowanie
|
heja, ktoś jest???
|
|
|
|
#1743 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() No nie kupił Bo mówi, że chce żebym sobie sama wybrała... a ja chcę, żeby on wybrał... ja chcę niespodziankę kurna, co on się tak z moim zdaniem liczy.A kurtkę wybraliśmy, ale nie było rozmiaru i i tak musi tam jechać pod koniec tygodnia Kurcze zastanawiam się czy jechać jutro na te groby.... Czuję się tak fatalnie, że nie wiem czy jutro się dobijać, czy położyć się i kurować....
|
|
#1744 | |
|
Rozeznanie
|
haha normalnie jak bym kolekcję swoich lakierów widziała
ale z innymi kosmetykami bijesz mnie na łebCytat:
---------- Dopisano o 03:22 ---------- Poprzedni post napisano o 03:14 ---------- o tez jesteś z okręgu trendującego ! super ! juz myslałam ,ze wszytscy tu są z wcześniejszego regionu.
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
witam śpichym co tak mało wczoraj naprodukowalyscie
nie ma co czytac , kawka wypita z ciastem, zbieram sie na groby, potem bede ale tylko z doskoku bo ostatnio nic nie robie tylkoz wami przebywam, a to juz uzależnienie. Jak kolezanki w pracy cos opowiadaja to ja zaraz a moje kolezanki z wizazu....... i patrza na mnie jak na jakąś troche nie teges , juz nawet zapraszaja mnie na kawe abym miala kolezanki w realu |
|
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
dzinn dybry
![]() kawkę popijam, ale jeszcze w łóżku leżę Cytat:
dałam sławkowi na chwilę laptopa, bo coś chciałm mi pokazać, więc się położyłam i ... obudziłam rano
|
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
witam i ja
szybka kawka i spadam do łazienki, co by koło 10 wybrać się z domu później wrócimy na drzemkę Klaudi i po południu druga tura![]() Cytat:
|
|
|
#1749 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejo
Ja tu mtślałam, że wnocy naprodukujecie drugie tyle, co w ciągu dnia, a tu doopa. Cytat:
Cytat:
![]() Boska ![]() Cytat:
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sheryl tylko ciekawe czy tamta poprzednia karta się przedawniła...czy można tak sobie nową zakładac....kiedy zakładałaś pierwszą...??? Ja jednak jadę na cmentarz...ale tylko na chwile...też coś mnie bierze... ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Wypiłam kawkę i szykuję się na cmentarz...muszę jeszcze tylko poprawić ten wczorajszy makijaż...bo jakiś taki za skromny mi wyszedł... ![]() Miłego dnia! |
|
|
|
|
#1751 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() witajcie na każdy ruch się krzywię jak diabli brr...chyba poćwiczę coś na rozgrzewkę,tylko się boję czy jak się schylę to wstanę ![]() No,dopijam kawkę,kończę makijaż i do kościoła,potem wracam do Was
|
|
|
|
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laski,
Cytat:
a ja mam dziś DZIEŃ WARIATA... od rana bez humoru i od rana wrzeszczę... o 7mej rano teściowa mi dowaliła na korytarz kolejne 5 zgrzewek zniczy "bo od nas bliżej" a i tak autem przyjedzie i zaparkuje nam w ogrodzie, więc mogła je mieć przecież w bagażniku, bo jeepem jeżdżą to by się zmieściła chyba... już to mnie rozwaliło bo smród od tego wosku syntetycznego jest teraz x3 ... ![]() oczywiście za to dostało się mężowi, bo musiałam gdzieś się wyładować potem idę do kuchni a tam....otwarta zamrażarka... bo dzieci wieczorem lody jadły.... o matko.... dostało się córce bo ona "myślała że zamknęła" - nie mam dziś czasu rozmrażać z tego powodu , a to już czwarty raz... zwyzywałam od bezmyślnych.. wyrzuciłam wszystkie lody z zamrażarki i powiedziałam że teraz mają je jeść bo więcej nie będzie - więc na śniadanie będą jadły lody.... ja potrzaskałam szufladami aby sople odpadły z nich i na szczeście udało mi się zamknąc drzwi... potem dołożyłam jeszcze mężowi wyrzutów i na razie nie krzyczę oooo... teściowa dzwoni do drzwi... wrrr... idę |
|
|
|
|
#1753 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Pudło Pomagałam Mamuśce jeszcze z ciastami A później rozkładałyśmy znicze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A gatki (te jakby z koronką) weź 34Cytat:
![]() A dzieci powinny docenić takie "niezwykłe" śniadanie ![]() Spokojnie, nie stresuj się U mnie to samo - Mamuśka wydziera się na Tatuśka A to ciasta nie potrafi sobie ukroić, a to nie wiem które znicza ma wziąć, a to torebki z herbaty nie wyrzucił i zostawił w szklance... Ja też na niego krzyczę, bo stanie na środku jak sierota i tamuje ruch ![]() Ja właśnie kończę jeść "chińską" sałatkę i pić herbatkę z syropem malinowym
|
|||
|
|
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
Dokia Kochana...aż strach się bać...gdzie mogę się zgłosić na te lody
??? A te znicza to wy nimi handlujecie czy co, że w takich ilościach...![]() Ja też mam Dzień Wariata...z siostrami nie mogę się coś dogadać, a mąż mnie wk..wił na maxa! Na szczęście mam 15minut żeby odsapnąć i lece na te groby...ale mi się nie chce...
|
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
My za niedługo wybywamy
|
|
|
|
#1757 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry! Właśnie wstałam, pospałam, że szok, aż mi się nie chciało wstawać.
Ja chwilkę idę głowę myć, bo jak bym wczoraj poszła z mokrą to dzisiaj ładne afro bym miała i znów bym poszła umyć. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kochaniutka nie denerwuj się Cytat:
U mnie znając życie i jak będzie trzeba wychodzić na cmentarz( 10 minut drogi spacerkiem) to będzie mega awantura, zresztą jak co roku. Na razie jest cicho...
|
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wkurzają mnie rodzice, którzy w domu swoich dzieci zachowują się jakby byli u siebie
|
|
|
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie też wkurza, że tak bez pytania sobie przywozi i stawia bo ma bliżej od nas... tak sobie myślę co ja bym mogła spakować i do niej zawieźć?? może motyczki? - bo jak jadę na rancho to mogę przejechać jej ulicą i zajechać bo po drodze, no nie?? jestem dziś jak balon co ma wybuchnąć ... o matko jak dotrwać do wieczora?... ona właśnie pojechała się stroić... za godzinę msza na cmentarzu to znowu mi tu zaparkują i potem będę ich gościć... uf godzina przerwy... Dzięki Dziewczyny za ciepłe słowa, bo się mogłam wyżalić i ciut mi lżej |
|
|
|
|
#1760 |
|
szeryfcio
|
Cześć
![]() A ja jednak zostałam, będę odpoczywać i się kurować i tu zaglądać, ale pewnie wszystkie będziecie w biegu na cmentarze. Nie wiem, nie mam pojęcia kiedy. Nie wiem czy nawet ją zarejestrowałam, wiem, że nigdy w życiu jej nie używałam. To samo z kartą Sephory, też użyłam jej raz w życiu i latami gdzieś się poniewiera.
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Głęboki oddech.. Przetrwasz
cześć!! My wstalismy o 10.15
|
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
No a ja juz dawno po
Tzn wrocilismy ok 10.15. Ale wyjechalismy po 8. Spokojnie, bez tlumow, milo.Oja a czy za ten portfel i krem ta woda Vibe i swirl to nie za duzo? Bo jak nie to moze sie wymienmy a today niech czeka. Jak ci sie trafi klient to sprzedaj a jak zdaze z czyms co Cie zainteresuje to wtedy sie wymienimy za today. Co sadzisz? Bo nie chce Ci tego today tak zamrazac na tak dlugo Czekam na wiesci
|
|
|
|
#1764 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wysle w srode a najpozniej w czwartek (wczoraj byly mega kolejki i jesli jutro tez beda to poczekam do czwartku). Super! Dziekuje |
|
|
|
|
#1766 |
|
szeryfcio
|
Mam przepisany Fluimucil 600.
Po 2 tygodniach suchego męczącego kaszlu w końcu zaczyna mi się robić mokry i odrywać....
|
#1767 | ||||
|
w krainie snu i marzeń
|
pasowałaby bardziej krwista pomadka
![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1768 |
|
|
Dokia ale miałaś ciężki poranek,mam nadzieję że już spokojniej,cooo...?
ja byłam w kościele i znowu miałam śmiechawkę przez Despę był "Jej" Krecik i ciągle mi się przypominało jak pisałyśmy tutaj że jest seksowny i ma to coś w sobie![]() a ja właśnie się męczę jak diabli |
|
|
|
#1769 | ||
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1770 |
|
|
http://turkusoowa.blogspot.com/2011/...m-essence.html
2 paznokcie mam pokiereszowane od nożyka,nigdy wiecej tego lakieru! wrrr....z nerwów zgłodniałam,idę coś zjeść
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.

ale "upodobanie" do religijności zostało 

kupił Ci w końcu te majty
Bo mówi, że chce żebym sobie sama wybrała... a ja chcę, żeby on wybrał... ja chcę niespodziankę
kurna, co on się tak z moim zdaniem liczy.
, kawka wypita z ciastem, zbieram sie na groby, potem bede ale tylko z doskoku bo ostatnio nic nie robie tylkoz wami przebywam, a to juz uzależnienie. Jak kolezanki w pracy cos opowiadaja to ja zaraz a moje kolezanki z wizazu....... i patrza na mnie jak na jakąś troche nie teges
dałam sławkowi na chwilę laptopa, bo coś chciałm mi pokazać, więc się położyłam i ... obudziłam rano 

Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012