|
|
#1321 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki za odpowiedź Jak to inny gość, to zrób koniecznie, bo nie mogę sobie wyobrazić facjaty ![]() Cytat:
![]() Dobra, dobra, nie udawaj, że nie wiesz
|
|
|
|
#1322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bardziej po all jak coś "buszuję"-stwierdzam,że drogie i wychodzę ![]() Może wpadnie do nas w tym tyg to zrobię z ukrycia Ja bym chciała wisiorek z jakimś kluczem np,albo jaskółką ![]() bez komentarza
|
|
|
#1323 | ||
|
Zakorzenienie
|
zrobie jutro ale ptaszka mam z 'normalnego' sklepu, az za 19zl ale nie moglam sie mu oprzec a paw to pierscionek, ale tez pokaze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
liski i jelonki mnie nie interesują akurat bo sa złote, a raczej takie zielonkawo-złote, a mi taka bizu do zbyt wielu rzeczy nie pasuje, mam tą żabe w takim kolorze i styknie
|
|
|
#1324 |
|
|
Widziałam fajne klucze i może nawet sobie kupię
[a potem jak znam życie to i tak nie będę nosić ]Jaskółki widziałam w naszyjnikach, ale nie solo, tylko z czymśtam jeszcze.
|
|
|
#1325 |
|
Zadomowienie
|
o jacie jacie...o czym Wy mówicie? gdzie Wy taką bajeczną biż zwierzęcą kupujecie, szybko dajcie mi linka
![]() Ja ostatanio w necie gdzieś ujrzałam takiego piknego ptaszka, ale nigdzie nie znalazłam gdzie można byłoby kupić... Estelle, weź już nic nie mów bo naprawdę jakaś nieteges się czuje... oglądałam Nieznajomych, właśnie skuszona tym, że niby na faktach, ale nudne było ![]() Oj nie mów że tak strasznie wypadały wlosiska, bo po krótkich widać że miałaś jeszcze mega grube! Jak za kolana były takie be i nie praktyczne rzeba było obciąć do pasa... dobra ja się już zamykam może i faktycznie się nudzą, ale mi jeszcze od 21 lat się nie znudziły, jako 4 latka miałam do ramion,a później jak coś mnie napadało i obcinałam do łopatek to za każdym razem żalowałam A gdybym zrobila tak jak Ty chyba mąż by się do mnie nie odzywał, aż by nie odrosły![]() A co do dzieciątek ja niewajemniczona.. poproszę chociaż o info o imionach i wieku(te drugie wiem że kilkumiesięczne maleństwo) ![]() Heroldin, dzięki! styl empire mówisz, teraz będzie łatwiej mi szukać na allegro ![]() Finlora, ja farbowałam kilka razy całe włosy na czekoladowy brąz, co na moich włosach lekko przyciemniało (wyrównywało koloryt po całości) i ślicznie błyszczały, ale strasznie szybko się wypłukiwał. Jak wyszedł efekt na Twoich włosach. Ja nie wtajemniczona, w ogóle co teraz masz na glowie?? ImmortalLover, a ja nie widzę zdjęć więc chętnie się zaprzyjaźnię ![]() a o dzieci się pytają, bo już ubezpieczają Twoją przyszłość
|
|
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Ano widzisz - dla chcącego nic trudnego . Nieskromnie powiem, że mój bigosik też niczego . Tylko nie wiem, czy będzie miał kto jeść . Deszcz pada i trudno w taką pogodę po dachu skakać {robią stalowe kołnierze przy kominach}. Tyż ładnie ! Ty Marudo, a powiedz tak szczerze - byłaś już w jakimś sklepie, salonie, oglądałaś coś w necie ? Sukienka sama do Ciebie nie przyjdzie. To wymaga pracy. Jak mantrę powtarzać będę - mnie się bardzo podobałaś w tych krótkich . Utrzymujesz tą fryzurę czy zapuszczasz. Ładna bransoletka . Należy kuć żelazo póki gorące . Miłego dnia |
|
|
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienki , bo śniegowców dla siebie nie znalazłam. Tzn. znalazłam - za ponad 700,oo zł.
NK - nie zrażaj się cenami. Wybierz taką, w której obskoczysz więcej imprez . http://www.galeria-mody.com.pl/index...3683&site_no=1 http://www.butikbrigitte.pl/sukienki...FcMm3godbSj5nw http://modbis.pl/search.php?node=152&counter=4 |
|
|
|
|
#1328 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z jelonków mam kolczyki Cytat:
Cytat:
Do dzieci jeszcze mi daleko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn rozjaśniony paroma sztucznymi refleksami ![]() Pasemko się ufarbowało, wyszedł brąz ale z takim rudawym refleksem, zobaczymy jak się będzie zmywał ![]() Muszę też kupić sobie Vitapil i Seboradin, żeby podratować moje kłaki bo lecą ostatnio jak szalone ![]() Cytat:
![]() O, ja też
|
||
|
|
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czesto można cos fajnego kupic za grosze, jeszcze jak wysyłka darmowa to juz w ogole
|
|
|
#1332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie kuś!Cytat:
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
pomysl ze zamiast placic 18zl za sówke, zapłacisz jakies 6zł
![]() wstawilam zdjecie zwierzynca i kolczykow do albumu, dwie pierwsze od lewej pray kolczykow od chinczyka za 4zł i 3zł ) tylko myslalam ze będą wieksze, bardziej widoczne i dałam AŻ 9zł za nie przepłacilam
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2011-10-31 o 18:13 |
|
|
|
|
#1334 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam oj tam
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, tak patrzę na to Twoje zdjęcie z długaśnymi włosami (to na blogu, na którym stoisz tyłem) i tak sobie pomyślałam, że szkoda, że nie zrobiłaś takiej fotki z przodu - w długiej koszuli, z rozpuszczonymi włosami i lekko pochyloną głową, żeby spadały Ci na twarz (i żeby nie było jej widać) wyglądałabyś jak wypisz wymaluj dziewczynka z Kręgu
|
|
|
|
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
a później bym się bała ;o i musiałabym spać ze współlokatorką
|
|
#1341 | |||||||
|
|
Cytat:
![]() Powinno się udać znaleźć podobny wisiorek Cytat:
Ale jakby obcięła do pasa, to praktycznie jak bez zmian, bo i tak by były długie . Obcinałam włosy praktycznie dwa razy w życiu, w tym jeden z krótkich na krótsze, więc się nie liczy ![]() Wahałam się bardzo długo, chłopu memu też trułam, szkoda było, ale w końcu i mąż był za, więc ciachnęłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Znowu omijam fryzjera, tylko grzywkę podcinam = zapuszczam Już są prawie do łopatek Cytat:
Cytat:
![]() Ja czuję się już prawie zaspokojona kosmetykowo, więc teraz pewnie właśnie na biżu się przerzucę Cytat:
![]() A wiesz, że ja kiedyś miałam taką sesję? O poranku, zimno, mgła i jeszcze włosy wtedy miałam na czarno wymalowane ![]() W białej kiecce ślubnej Poszukam, może gdzieś mam foty zapisane, bo to kumple z forum foto robili, więc miałam tylko jakieś takie pojedyncze
|
|
|
|
#1342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moje ebayowe fatum chyba zostało złamane - jak na razie wszystkie zamówione rzeczy docierają - pisałam, że została jedna, mama dzwoniła, że coś dzisiaj przyszło czyli są już wszystkie |
||
|
|
|
|
#1343 |
|
Zadomowienie
|
No dobra za głupia jestem, jak wejść na album?
|
|
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
wchodzisz w profil i po prawej stronie na dole powinna byc miniaturka albumu, chyba ze ktos ma ukryty a Ty nie masz tej osoby w znajomych
|
|
#1345 | |
|
|
Cytat:
![]() Powinny być miniatury fotek i nazwy po prawej stronie w profilu. Większość z nas ma ustawiony wysoki priorytet poufności, więc musisz być zaprzyjaźniona, żeby widzieć albumy. Już wysłałam zaproszenie
|
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
A Wy mi powiedzcie, w jaki sposób potraficie wybrać wśród takiej mnogości biżuterii rzecz "na dziś" ? Ja chyba nie wyszłabym z domu, bo nie mogłabym się zdecydować. ![]() ![]() Czym się martwisz ?! To teraz takie w modzie, takie trendy . No to laicka, świecka kultura dotarła i na moje zadupie . Miejsce akcji : wczoraj, "moja" wieś; czas akcji : około godziny 20-tej ; sceneria : noc ciemna i głucha, bo jak wiecie latarnie tylko na głównej ulicy . Dzwonek do furtki . Aż podskoczyłam ze strachu . Jako forpocztę psy wypuściłam, zaktywizowały one lampy oświetlające bramę, furtkę i cały teren przed domem. Patrzę i co widzę : przed furtką stoją przebierańcy, w liczbie sześciu osób. Jakieś truposze i inne scream'y, jak z obrazu Muncha . Ledwo wyszłam przed drzwi, a usłyszałam : cukierek lub psikus . Będą się smażyć w piekle . Oj, będą ! Jak nic teraz pewnie i "kolędnicy" z turoniem łazić będą . Miłego dnia |
|
|
|
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wolę jednak spać sama no ewentualnie... Nawet u mnie czegoś takiego nie ma Powiem Wam,że dziwnie mi jest w domu ;o strasznie tu cicho,mało miejsca i nie mam z kim wyjść chociażby na spacer...
|
|
|
#1348 | |
|
Zakorzenienie
|
taka opcja też jest brana pod uwagę
![]() Cytat:
![]() ![]() jednak nie kupię tej sukienki, jeszcze partner ze mną nie pójdzie, jest śliczna ale kupię coś prostszego |
|
|
|
|
|
#1349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
|
|
#1350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj tam oj tam, ja wiem ale czasu nie mam ![]() Cytat:
![]() Imm fajnie wygląda te stworzenie płci przeciwnej, jakby tak jeszcze twarz pokazał ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- wczoraj robiłam za upiorną czarownice na halloweenowej imprezie, przegięłam trochę z makijazem oczu, ale fajnie wyglądalam
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

jak go spotkam to zrobię
nieeee. To inny gość

się zawstydzę
[a potem jak znam życie to i tak nie będę nosić 

Nie kuś!