|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: `Mówić prawdę` uwielbiamy i II część na wizażu zakładamy!
Dominiczko Najpierw busem ( Jak dobrze, że są! Bo zwykłym autobusem to już chyba nigdzie bym nie dojechała
Mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Oj tam oj tam jest okazja to trzeba świętować!
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Kompot z prądem
![]() a ja zaopiekowałam się paczką ciastek czekoladowych
|
#363 |
|
Rozeznanie
|
aj tam... biorę na siebie odpowiedzialność za was wszystkie xD
![]() http://kwejk.pl/obrazek/617796/nie,bardzo..html
![]() Edytowane przez xoanitkaxo Czas edycji: 2011-11-01 o 14:02 |
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Opole przeprasza za Anię Bałon
|
#365 |
|
Rozeznanie
|
Nie ma za co
w każdej rodzinie czarna owca się znajdzie albo baranica
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, bez ryzyka nie ma zabawy! A od kompotu z prądem jeszcze nikt nie umarł
![]() Ja niedawno upiłam się cukierkami, lekkiego kaca miałam następnego dnia
|
#367 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pewko! raz nie zawsze, zawsze nie wciąż!! jak postawię to nie ma że nie
|
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Ania (Rilen) o ludzie, to nieźle się najeździsz. ja bym chyba oszalała. tym bardziej w takie dni, gdy kończę lekcje o 19. do północy bym do domu nie dojechała
![]() Cytat:
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja niedawno wróciłam, bo byłam z tata ćwiczyć jazdę autem i powiem wam że całkiem nieźle ![]() Też zrobiłam sobie dzisiaj paznokietki, ale nic specjalneto, tylko pomalowałam na turkusowy ![]() mam mnóstwo nauki na ten tydzień |
|
|
|
#370 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale dobrze że jest taka możliwość żeby sobie poćwiczyć ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- taaaaaak ![]()
|
|
#371 |
|
Konto usunięte
|
Cześć misiaki
Wróciłam z cmentarza na pieszo. Prawie 8 km. Fajnie się szło. Zjadłam obiadek i teraz odpoczywam ![]() A na cmentarzu ile ludzi, istna rewia mody. U mnie dzisiaj jest gorąco na dworze. Ubrałam się w płaszczyk i myślałam, że nie dojdę do domu. Tak mi było ciepło. Anita ale ona jest pusta;/ Dziwię się, że ona tak chętnie okazuje swoją głupotę. Jak ją słyszę to mi się śmiać chce. Ona sama sobie robi wstyd. Ja mam urodziny 23 listopada , więc też będziemy pić.... kompot W sumie nie. Biorę również tak jak Anita za was odpowiedzialność i pozwalam wam wypić za moje zdrowie ![]() Ja właśnie sobie siedzę z laptopem na kolanach, ciepła herbatka z cytrynką i leniuchuję
|
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30261759]Cześć misiaki
Wróciłam z cmentarza na pieszo. Prawie 8 km. Fajnie się szło. Zjadłam obiadek i teraz odpoczywam ![]() A na cmentarzu ile ludzi, istna rewia mody. U mnie dzisiaj jest gorąco na dworze. Ubrałam się w płaszczyk i myślałam, że nie dojdę do domu. Tak mi było ciepło. Anita ale ona jest pusta;/ Dziwię się, że ona tak chętnie okazuje swoją głupotę. Jak ją słyszę to mi się śmiać chce. Ona sama sobie robi wstyd. Ja mam urodziny 23 listopada , więc też będziemy pić.... kompot W sumie nie. Biorę również tak jak Anita za was odpowiedzialność i pozwalam wam wypić za moje zdrowie ![]() Ja właśnie sobie siedzę z laptopem na kolanach, ciepła herbatka z cytrynką i leniuchuję [/QUOTE]Oo, Ty masz 23 a ja 26 nie zdążymy wytrzeźwieć to za mnie będziemy pić
|
#373 |
|
Konto usunięte
|
Ania to szykuje się nam imprezowy miesiąc
![]() Będziemy balować na wątku
|
|
|
|
#374 |
|
Rozeznanie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30261759]Cześć misiaki
Wróciłam z cmentarza na pieszo. Prawie 8 km. Fajnie się szło. Zjadłam obiadek i teraz odpoczywam ![]() A na cmentarzu ile ludzi, istna rewia mody. [/QUOTE] tiaa można popatrzeć na top models włosy zrobione, odwalone jak na dyskotekę co niektóre ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30261859]Ania to szykuje się nam imprezowy miesiąc ![]() Będziemy balować na wątku [/QUOTE]a jak
|
#375 | |
|
Zakorzenienie
|
czyli listopad urodzinowo się zapowiada
![]() Cytat:
mój nie ma wcale cierpliwości. praktycznie nikomu nie pozwala kierować "jego" samochodu :P ma fioła na punkcie aut. siostra raz z nim gdzieś pojechała i kierowała. powiedziała, że nigdy więcej bo ciągle jej nad uchem jeczał i stękał, że to źle i tamto nie tak
|
|
|
#376 |
|
Konto usunięte
|
Anita widzę, że Ty pałasz miłością namiętną do Tap Madl hahaha
Ale tak na serio to faktycznie , co niektóre ubrane jak na dyskotekę. Ciuchy więcej odsłaniały niż zasłaniały. Były dwie bliźniaczki i miały włosy koloru siwego a mój brat do mnie "Patrz Lady Gaga przyjechała do Polski " ![]() Widzę, że czekasz już na świeta ![]() Ja też Dominika chyba większość właśnie facetów jęczy gdy jedzie z kobietą za kierownicą. Według nich wszystko źle robimy A w statystykach to oni popełniają najwięcej błędów i powodują wypadki.Dziewczyny widziałam ładną cukienkę na wesele ![]() Bo przyznam się szczerze, że buty kupiłam we wrześniu a nie mam do nich sukienki. Te buty były z wyprzedaży letniej . Z 89 zł kosztowały 29.99 zł ![]() Są cudne Bo one do mnie mówiły Wołały i krzyczały z półki i kupiłam.Pognałam z nimi do kasy uśmiechnięta jakbym wygrała co najmniej milion zlotych haha One były szczęśliwe i Ja też Powolutko zaczynam rozglądać się za fasonem bo kolor sukienki musi być niebieski, do tego czarna kopertówka. Tak myślę ![]() Wesele w kwietniu, więc mam jeszcze troszkę czasu
|
|
|
|
#377 |
|
Rozeznanie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30262087]
Widzę, że czekasz już na świeta ![]() Ja też [/QUOTE] gratuluję zakupu
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
Patrycja no toż proste... mój tata jak gdzieś jedziemy i np. nagle ktoś sie wpycha przed niego albo jakoś wolno jedzie to zawsze słyszę tekst "na pewno baba za kierownicą"
![]() do kwietnia masz jeszcze mega dużo czasu. możesz już się powoli rozglądać i na spokojnie znajdziesz coś wartego uwagi. no i jak najszybciej musisz pokazać nam te buty Anita tak się wczoraj przez Was wprowadziłam w klimaty świąteczne, że teraz o niczym innym nie myśle :P
Edytowane przez latin Czas edycji: 2011-11-01 o 15:41 |
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam właśnie z cmentarza, więc wpadłam na sekundę
![]() ponadrabiam Was wieczorem. ![]() zaraz przyjdzie TŻ i jedziemy na cmentarz. może uda mi się sfotografować ten widok na cmentarzu nocą ![]() miłego popołudnia życzę!
|
|
#380 |
|
Konto usunięte
|
Anita dziękuję
![]() Zakup był udany. Buty zeszły z 89 zł na 29,99 zł. Defektu nie ma, obejrzałam z każdej strony a sprzedawczyni w sklepie do mnie , że mają kilka dni by to wyprzedać wszystko bo przyjdzie nowa kolekcja jesienna. Ja też czekam na świeta Od wczoraj mi chodzą po głowie A śnieg ponoć ma spaść dopiero w grudniu i zima ma byćostra;/ Dominka znam ten tekst na pamięć Każdy facet go powtarza jak mantrę.Powoli właśnie się rozglądam za sukienką. Tak, zeby się zorientować nad fasonem. Zapisuję sie na zajęcia na biodra i brzuch bo chcę ładnie wyglądać w sukience. Zdjęcie butów zrobię i wstawię Postaram się dzisiaj wrzucić zdjęcie ![]() Sylwia dziękuję i wzajemnie. Miłego popołudnia ![]() Spróbuj zrobić zdjęcie. Cmentarz nocą pięknie wygląda. Znicze tak pięknie świecą z daleka widać tysiące światełek. Mi się to kojarzy ze świetlikami |
|
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój ciągle mówi "gaz do dechy" ![]() nie no a tak całkiem na poważnie, to mój pozwala, ale strasznie ma rozregulowane biegi i kierownice, ale dobrze, że jeździ. ja nie porzebuje super bryki ![]() ide sobie zrobić maseczkę na włosy i uczyć się dalej
|
|
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30262310]
A śnieg ponoć ma spaść dopiero w grudniu i zima ma byćostra;/ Dominka znam ten tekst na pamięć Każdy facet go powtarza jak mantrę.Powoli właśnie się rozglądam za sukienką. Tak, zeby się zorientować nad fasonem. Zapisuję sie na zajęcia na biodra i brzuch bo chcę ładnie wyglądać w sukience. Zdjęcie butów zrobię i wstawię Postaram się dzisiaj wrzucić zdjęcie ![]() [/QUOTE] to dobrze, że śnieg dopiero w grudniu. o nie, nie - w listopadzie to jest masakra, codziennie rano jak idę na przystanek to zaliczam jeszcze tysiąc gleb na lodzie a chcesz sukienkę jakąś krótką? przed kolano? za kolano? ![]() oonaa 'miłej' nauki, z efektami ![]() jeju a ja się czuję jak jakaś intruzka. nawet na cmentarzach nie byłam
|
|
#383 |
|
Rozeznanie
|
ja sobie pościągałam piosenki świąteczne wczoraj
nie nie ,niech śnieg tak szybko nie przychodzi bo chciałabym prawko zdążyć przed tym zrobić
|
#384 |
|
Konto usunięte
|
Dominika skąd Ja to znam?
Sama zaliczam glebę na lodzie Mam bliskie spotkanie z lodem ![]() My się raz w roku przyjaźnimy Moi rodzice się śmieją już z tego bo ja raz w roku jak spadnie śnieg zawsze zaliczam upadek ![]() Mówią, że tańczę na lodzie^^ Chcę sukienkę przed kolano byle nie była za krótka ![]() Chcę w niej dobrze wyglądać i dobrze się w niej czuć. Anita jakie ściągnęłaś? Ja muszę ściągnąć sobie na laptopa " Last christmas" ![]() Ale masz dobrze ![]() Będę mocno trzymała za Ciebie kciuki byś zdała. Dużo Ci zostało jeszcze wykładów i jazd? Ja chyba prawo jazdy będę robić w śniegu;/ Bo w styczniu mam się zapisać. Najpierw mówili, że w październiku, później , że w listopadzie a teraz , że w styczniu
|
|
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
Patrycja ja nie raz i nie dwa. w tamtym roku miałam mega śliskie buty... zawsze jak szłam z eksem to tak kurczowo sie go trzymałam, myślałam że rękaw mu wyrwę
![]() a no tak też myślałam - niedługo pewnie wejdą jakieś nowe sukienki... bo sylwester i w ogóle później karnawał także na pewno coś znajdziesz
|
|
#386 |
|
Rozeznanie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30262553]Dominika skąd Ja to znam?
Sama zaliczam glebę na lodzie Mam bliskie spotkanie z lodem ![]() My się raz w roku przyjaźnimy Moi rodzice się śmieją już z tego bo ja raz w roku jak spadnie śnieg zawsze zaliczam upadek ![]() Mówią, że tańczę na lodzie^^ Chcę sukienkę przed kolano byle nie była za krótka ![]() Chcę w niej dobrze wyglądać i dobrze się w niej czuć. Anita jakie ściągnęłaś? Ja muszę ściągnąć sobie na laptopa " Last christmas" ![]() Ale masz dobrze ![]() Będę mocno trzymała za Ciebie kciuki byś zdała. Dużo Ci zostało jeszcze wykładów i jazd? Ja chyba prawo jazdy będę robić w śniegu;/ Bo w styczniu mam się zapisać. Najpierw mówili, że w październiku, później , że w listopadzie a teraz , że w styczniu [/QUOTE]takie mam na kompie : ![]() basshunter - jingle bells bryan adams - christmas time cartoons - santa claus is coming to town cliff richard - mistletoe and wine dean martin - let it snow george michael wham -last christmas mariah carey - all i want for christmas is you sarah connor - white christmas shakin stevens - merry christmas everyone train - shake up christmas mam 15 h więc jestem na półmetku ale ostatnio instruktor powiedział że przyspieszymy więc jakoś w listopadzie powinnam mieć egzamin ![]() już sie boję ![]() za kciuki nie dziękuję , ale buziam
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
lubię to
![]() a co do egzaminu na prawko - na pewno zdasz skoro mówisz, że dobrze Ci idzie. później będziesz do nas przyjeżdżać
|
|
#388 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
szczególnie że bardzo łatwo jest oblać na byle głupocie ale instruktor wróży mi zdanie więc zobaczymy ![]() byle mnie stres nie sparaliżował ..
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
Nie życzę nigdy nikomu żeby spotkał mnie na swojej drodze jak będę jechała samochodem
trzeba mieć talent żeby przez 7 okrążeń za każdym razem wjeżdżać w opony, nawet brat mnie nie mógł wyciągnąć
|
#390 |
|
Konto usunięte
|
Dominika wiesz teraz też się nie opłaca kupywać sukienki.
Bo po nowym roku pewnie wejdą nowe, ja chcę zrzucić parę kilo. Teraz ceny będą wariować bo studniówki się zbliżają ![]() To współczuję. Mam nadzieję, że w tym roku nie zaliczę gleby i Tobie też tego życzę ![]() Anita znam, niektóre z tych piosenek. Kochana nie ma czego się bać ![]() Dasz radę ![]() A później jeśli udałoby nam się spotkać to na nasze spotkanie przyjechałabyś już samochodem ![]() Wybrałybyśmy dogodne dla wszystkich miejsce i spotkałybyśmy się wszystkie w wakacje ![]() Coś czuję, że świetnie byśmy się bawiły razem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

można popatrzeć na top models 
:P