Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-01, 12:33   #1261
NataliaM1103
Rozeznanie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

u mnie też piękna pogoda dzisiaj,rodzice pojechali na cmentarz a tż pojechał ze swoimi rodzicami do swoich dziadków wiec ja zostałam sama w domu.umyję włoski trochę sie wyszykuję i potem pojedziemy do teściów z tż-em, a i zrobię ciastka francuskie i zabiorę je ze sobą
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 13:01   #1262
izulka4
Raczkowanie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez tygrysia Pokaż wiadomość

Ja oglądałam takie mebelki za 1600-1800 zł komplet i rzeczywiście jakość średnia. Wyglądają ok, ale widać, że jednak są gorszej jakości. Może bym i takie kupiła, ale boję się, że łóżeczko się rozpadnie jak mały będzie szalał Zdecydowałam się na firmę Bellamy - teraz mają promocje na niektóre zestawy i ok 2600 zł wychodzi za komplet a jakość jest o nieb lepsza.
Ja byłam wczoraj na zakupach i właśnie zamówiłam łóżeczko tej firmy, model Hubi. Koszt to niecałe 700zł. za wym. 70x140. Jestem baaardzo zadowolona

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Aaaaa..... i podjęłam decyzję, jeśli chodzi o zakup wózka. Zastanawiałam się między Maxi Cosi a X-landerem XA. Decyzja padła na ten drugi ze względu na lepszą spacerówkę. Tylko teraz jaki kolor

Już jako Żona od 03/09/2011

Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham 09/01/2012
http://www.suwaczki.com/tickers/0d1yrjjg4qj1zcx3.png
izulka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 13:23   #1263
aptak
Raczkowanie

Cześć Mamuśki!

Wpadłam tylko na chwilę, żeby sprzedać Wam newsa, że H&M są teraz przeceny 50% na kurtki, między innymi na tą kurtkę ciążową: http://www.hm.com/pl/product/92837?article=92837-A

Zamiast 199 płacimy 99 zł. Wpadłam na tą promocję wczoraj przez przypadek, bo i tak byłam nastawiona, że tą kurtkę kupię - żadnej mojej normalnej kurtki już nie jestem w stanie zapiąć. Kurtka ładnie leży i jest bardzo ciepła i na pewno mój brzuszek się w niej zmieści aż do lutego

Pozdrawiam wszystkie gorąco, trzymam kciuki za badania i za zdrówko zarówno Mam jak i bobasów.

(Przy okazji melduję się na nowm wątku - lepiej późno niż wcale. Pewnie jak pójdę na zwolnienie to będę się tu więcej udzielać.)
Stary 2011-11-01, 13:23   #1264
NataliaM1103
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez izulka4 Pokaż wiadomość
Ja byłam wczoraj na zakupach i właśnie zamówiłam łóżeczko tej firmy, model Hubi. Koszt to niecałe 700zł. za wym. 70x140. Jestem baaardzo zadowolona

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Aaaaa..... i podjęłam decyzję, jeśli chodzi o zakup wózka. Zastanawiałam się między Maxi Cosi a X-landerem XA. Decyzja padła na ten drugi ze względu na lepszą spacerówkę. Tylko teraz jaki kolor

no tak ja też wybrałam wózek Grander tyle ,że teraz znowu muszę pomyślec jaki kolor hehejak nie urok to sraczka-jak sie mowi
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 13:24   #1265
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Inutil polecić będę Ci mogła doiero w styczniu jak wszystko wypróbuję ale na dzień dzisiejszy mam
http://www.penaten.de/produkte/R/3/2...hutzcreme-.htm

http://www.penaten.de/produkte/R/3/2...enol-creme.htm

http://www.penaten.de/produkte/R/4/1...-nacht-bad.htm

http://www.penaten.de/produkte/R/4/29/pflege-bad.htm

http://www.penaten.de/produkte/R/4/39/shampoo.htm

http://www.penaten.de/produkte/R/4/29/pflege-bad.htm

http://www.penaten.de/produkte/R/1/1...siv-lotion.htm

http://www.penaten.de/produkte/R/1/2...es-sanft-l.htm

chyba to wszystko... kremów mam po kilka opakowan...kurcze nie wiem tylko czym się rózni ten zwykly na odparzenia od tego z pantenolem...w sensie jakie maja roznice w działaniu
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 13:28   #1266
tygrysia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Hej!

ja bym bardzo chciała monitor oddechu- bez niani ale zobaczymy jak to z finansami wyjdzie..
Tak w nawiązaniu do monitora oddechu to ostatnio na szkole rodzenia był ten temat poruszany. Ogólnie położne powiedziały, że monitory oddechu są wskazane przy wcześniakach. Jeśli dziecko urodzi się terminowo to nie ma takiej potrzeby.
Ja za to kupuję nianię

Cytat:
zgagi współczuję męczarnia- ale na szczęście na mnie działa Renia jak ost miałam to myślałam, że ogniem beknę zaraz tak paliło w żołądku... a ja po jedzeniu staram się jak małe dziecko w pionie posiedzieć dłużą chwilę czyt. godzinę

Biorę Renię, ale nie zawsze pomaga. Jem migdały, pije mleko i ..... Teraz to już chyba po wszystkim ją mam. Czasami tak pali, że zwariować można - jakby przewód pokarmowy płoną

Cytat:
No wiesz, ja też kupuję z serii Hubi Który kolor, bo są różne?
Stary 2011-11-01, 13:29   #1267
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

tez miewam zgage ale jak sie najjem smazonego ale staram sie unikac i jesc czesciej a mniej i wiecie co pomaga plus to ze jak sie najem to mam klopot oddychac
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-01, 13:30   #1268
klaurencja
Raczkowanie

Hej dziewczyny
Dosłownie na chwilę wpadam

Tradycyjnie gratuluję chłopców i dziewczynek, trzymam kciuki za wizyty

Zabieram się na przeczytanie kilku stron
Stary 2011-11-01, 13:31   #1269
tygrysia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aptak Pokaż wiadomość
Cześć Mamuśki!

Wpadłam tylko na chwilę, żeby sprzedać Wam newsa, że H&M są teraz przeceny 50% na kurtki, między innymi na tą kurtkę ciążową: http://www.hm.com/pl/product/92837?article=92837-A

Zamiast 199 płacimy 99 zł. Wpadłam na tą promocję wczoraj przez przypadek, bo i tak byłam nastawiona, że tą kurtkę kupię - żadnej mojej normalnej kurtki już nie jestem w stanie zapiąć. Kurtka ładnie leży i jest bardzo ciepła i na pewno mój brzuszek się w niej zmieści aż do lutego
Super, że napisałaś, bo właśnie szukam kurteczki zimowej. Jutro polecę do H&M i zobaczę tę kurteczkę.
Stary 2011-11-01, 13:34   #1270
zoskasamoska
Wtajemniczenie

No i jak zwykle w domu rozgorzała się dyskusja na temat ślubu i chrztu. Ojciec przyjechal na kilka dni i sie dowiedzial, ze nie bedzie slubu i nie umie sie z tym pogodzic. Tz on nic nie mowi tylko patrzy ukosem na mnie i mysli jaka to ma grzeszna córkę. A i dowiedział się, że chrzest będzie trzeba u księdza na pewno kupić za wielką kasę i mu po prostu jest wstyd za córke . Katolik się znalazł, wnerwia mnie to strasznie, jestem dorosła, nie bede tu mieszkac, a wtyka nos w nie swoje tak na prawde sprawy.

Wstydzi się do tego stopnia swojej córki, że na cmentarz nie chce iść, bo tam pełno znajomych i zaczną go wypytywac o ślub,o dziecko..

Tak szargam ojcowskie nazwisko..
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 13:49   #1271
klaurencja
Raczkowanie

Najważniejszego nie napisałam
Od tygodnia na Filipa czeka pięknie pomalowany pokoik i łóżeczko Złożone, bo TŻ nie mógł się doczekać

zoskasamoska, ty się nim nie przejmuj, bo szkodzisz i sobie i bobasowi Ja bym go po prostu olała, przecież z nim nie mieszkacie, nie będzie wam dziecka bawił.
Stary 2011-11-01, 15:06   #1272
*Agatek*
Zakorzenienie

Dziewczyny tak szukam i szukam wózka i chyba znalazłam! Wózek 2w1 - co myślicie? Cena w miarę, i ma: przekładaną rączkę, skrętne kółka, gondola- 15 kg, spacerówka 14 kg. Bardzo mi się podoba

Tak kiedyś myślałam o kupnie używanego wózka do 500 zł, a tu dołożyłabym małą kasę, a jest nowy i wydaje mi się porządny. Co Wy na to? Opłaca się?

A no i laski bolą Was może brodawki? tak w środku?? Bo mnie dziś boli i macam, macam w poszukiwaniu co mnie tam tak boli - cycek zalany od tego uciskania oczywiście i nie mogę domacać co to

Cytat:
Tak w nawiązaniu do monitora oddechu to ostatnio na szkole rodzenia był ten temat poruszany. Ogólnie położne powiedziały, że monitory oddechu są wskazane przy wcześniakach. Jeśli dziecko urodzi się terminowo to nie ma takiej potrzeby.
Ja za to kupuję nianię

Biorę Renię, ale nie zawsze pomaga. Jem migdały, pije mleko i ..... Teraz to już chyba po wszystkim ją mam. Czasami tak pali, że zwariować można - jakby przewód pokarmowy płoną
ja tam chcę mieć i tak taki monitor oddechu czy to będzie wcześniak czy nie już za 200-250 zł można kupić używaną tylko raz

Ja miałam do tej pory zgagę ze 3-4 razy... więc na szczęście nie mam tego problemu spytaj się ginka, może coś zaradzi???
Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
hmm, witam w klubie do tego dołożę problem z ubieraniem skarpetek, butów, spodni; goleniem wszystkiego hihi
ooo taak... ubieranie się to jest jakieś masakra sapię przy tym jak stara baba

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 15:39   #1273
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
No i jak zwykle w domu rozgorzała się dyskusja na temat ślubu i chrztu. Ojciec przyjechal na kilka dni i sie dowiedzial, ze nie bedzie slubu i nie umie sie z tym pogodzic. Tz on nic nie mowi tylko patrzy ukosem na mnie i mysli jaka to ma grzeszna córkę. A i dowiedział się, że chrzest będzie trzeba u księdza na pewno kupić za wielką kasę i mu po prostu jest wstyd za córke . Katolik się znalazł, wnerwia mnie to strasznie, jestem dorosła, nie bede tu mieszkac, a wtyka nos w nie swoje tak na prawde sprawy.
oj biedna nie przejmuj sie zyjesz dla siebie nie dla innych,dzis wypytuja o slub a jak go wezmiesz pytaja o dziecko jak masz jedno to pytaja o kolejne a potem o poshe poshe ile dzieci maja --nie dogodzisz
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 15:58   #1274
izulka4
Raczkowanie

Cytat:

No wiesz, ja też kupuję z serii Hubi Który kolor, bo są różne?
My wybraliśmy orzech A Wy?

Już jako Żona od 03/09/2011

Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham 09/01/2012
http://www.suwaczki.com/tickers/0d1yrjjg4qj1zcx3.png
izulka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 16:13   #1275
tygrysia
Rozeznanie

Cytat:

ja tam chcę mieć i tak taki monitor oddechu czy to będzie wcześniak czy nie już za 200-250 zł można kupić używaną tylko raz

Ja miałam do tej pory zgagę ze 3-4 razy... więc na szczęście nie mam tego problemu spytaj się ginka, może coś zaradzi???
Pytałam już ginki. Powiedziała, żebym jadła dużo surowej marchewki i brała Renię. Także wcinam marchewę

Cytat:
Najgorzej jest u mnie z zakładaniem butów i skarpetek. Masakra jakaś

Cytat:
My wybraliśmy orzech A Wy?

He, he.. my też orzech Moim zdaniem najlepiej się prezentuje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-01, 16:18   #1276
*Agatek*
Zakorzenienie

Pearl waham się między 2 łóżeczkami: Coneco - (cenowo wacha się od 400 do 250 zł )a Caretero Jak ostatnio gadałyśmy to które było lepsze? bo mi się już zapomniało Tylko szkoda, że Coneco nie ma wibracji (ale wydaje mi się, że można dorobić, albo mi się przyśniło coś )to bym wybrała coneco ze względu na atrakcyjny design + stabilny, sztywny przewijak. Bo w caretero jest ponoć miękki, lekki, widać na zdjęciu, że takie byle co No i ogólnie coneco jest droższe, może = lepsze?

O chyba znalazłam z wibracją - klik - coneco funny game

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2011-11-01 o 16:30
Stary 2011-11-01, 16:28   #1277
eliza1984
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny tak szukam i szukam wózka i chyba znalazłam! Wózek 2w1 - co myślicie? Cena w miarę, i ma: przekładaną rączkę, skrętne kółka, gondola- 15 kg, spacerówka 14 kg. Bardzo mi się podoba

Tak kiedyś myślałam o kupnie używanego wózka do 500 zł, a tu dołożyłabym małą kasę, a jest nowy i wydaje mi się porządny. Co Wy na to? Opłaca się?
Powiem Ci ,ze mi sie nie dośc ,ze wózek podoba ,cena rewelka to moze sama sie na niego skuszę.Właśnie miałam szukać wózków ,ale mówie przeczytam jeszcze wizaz i o proszę .A sa jakieś opinie na necie bo tak naprawdę nie wiem jak ten wózek sie nazywa czy Coral czy Bambino ale to chyba firma sprzeajaca wózki tak sie nazywa.
Już doczytałam firma Krasnal model Coral poszukam opini
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."

Edytowane przez eliza1984
Czas edycji: 2011-11-01 o 16:30
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 16:32   #1278
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Powiem Ci ,ze mi sie nie dośc ,ze wózek podoba ,cena rewelka to moze sama sie na niego skuszę.Właśnie miałam szukać wózków ,ale mówie przeczytam jeszcze wizaz i o proszę .A sa jakieś opinie na necie bo tak naprawdę nie wiem jak ten wózek sie nazywa czy Coral czy Bambino ale to chyba firma sprzeajaca wózki tak sie nazywa
no właśnie szukałam opinii ale nic nie znalazłam mi się podoba, polski produkt, to możliwe, że jest ok, co?
Ale wózki 2w1 chyba tyle kosztują co? Droższe o wiele są 3w1... hmm

Stary 2011-11-01, 16:33   #1279
kropeczka1984
Rozeznanie

W końcu Was nadrobiłam
Już nikomu nie odpisuję, bo chyba bym tu siedziała ze 2h jeszcze, więc wybaczcie
Dostałam od tej znajomej, o której Wam pisałam, fotelik samochodowy maxi cosi wanienkę ok baby, parę ciuszków, matę edukacyjną, 2 kombinezony i pachnące torebeczki na pieluchy
Z fotelika jestem baaardzo zadowolona. Z wanienki też, ale mam do niej stelaż na wannę, a u mnie w łazience jest tylko prysznic. Z góry wiedziałam, że i tak będę chciała mieć stojak na wanienkę, ale do tej ok baby stojak kosztuje ok 150-200 zł!!!! Będę polowała chyba na używany.
Ciuszki to takie średnie, bo niektóre to już podniszczone po dwójce dzieci, ale i tak przygarnę, bo tego chyba nigdy za dużo jak się maluch uleje
Kombinezony też chyba nie na tą porę roku, bo jest jeden ciepły na 68 cm, a ja rodzę w połowie lutego, więc raczej się nie przyda, ale może jakiejś znajomej oddam

Poza tym wczoraj odwiedziłam jeszcze ciucholand i parę ciuszków kupiłam. Teraz stwierdzam, że mam ich już całkiem sporo i chyba na razie daję sobie z nimi spokój. 2 koleżanki deklarowały jeszcze ubranka, więc niepotrzebnie będę kasę wydawała.

No i doszłam do wniosku, że przygarnę łóżeczko drewniane od siostry. Mieliśmy kupować nowe, bo siostra planuje dziecko jak ja urodzę, ale w sumie nasz Dzidek będzie miał pewnie z rok, jak ona będzie potrzebowała tego łóżeczka. Wtedy się pomyśli nad nowym. A doszłam do tego, jak sobie uświadomiłam, ile kasy trzeba dać za wyprawkę po sprawdzeniu ceny stojaka do tej wanienki
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 16:35   #1280
Lucy1111
Zakorzenienie

Agatko, mnie też się ten wózek podoba! widać lekki i poręczny

muszę pokazać tżowi...
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 16:47   #1281
eliza1984
Zadomowienie

Cytat:
no właśnie szukałam opinii ale nic nie znalazłam mi się podoba, polski produkt, to możliwe, że jest ok, co?
Ale wózki 2w1 chyba tyle kosztują co? Droższe o wiele są 3w1... hmm
Znalazłam jedna opinię ale to trochę mało i mógł ja napisać ktos z firmy bo 0 wad ,aż dziwne
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 17:01   #1282
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Hej mamusie

Ja mam przerwę w pracy, wróciłam jeszcze przed chwilą z wizyty u pielęgniarki. Siuśki ok, ciśnienie również. Serduszko małej bije idealnie no i oczywiście żaba skopała ktg No i cały czas jest główką u góry, wierci się i wierci a przekręcić się nie chce

No i muszę się jeszcze pożalić że w nocy płakałam z bólu. Coś mi "wlazło" pod łopatką albo mnie przewiało i nie mogłam się położyć na lewym boku ani nawet na plecach. Ból tak przeszywał mnie od łopatki do serca ze myślałam że zwariuję. Prawy bok już też bolał bo ileż można leżeć w tej samej pozycji, więc co mi zostało siedzenie co jakiś czas......masakra.....
Teraz jest już lepiej ale nie wiem co będzie w nocy
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 17:29   #1283
*Agatek*
Zakorzenienie

eliza1984 mam tak zasyfiony komputer, że nie otwiera mi tej strony co dałaś z opinią masakra ale mężulek wróci w sobotę, to zainstaluje system od nowa

kasikzaki a ja się tak zastanawiam, gdzie 1.11 Ty pracujesz... i dotarło do mnie, że nie mieszkasz w PL a na ból nie wiem co doradzić

idę jeść leczo!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-01, 17:44   #1284
Lucy1111
Zakorzenienie

mojemu tż też podoba się ten wózek (czarny w kwiaty )

Tylko że my mamy dylemat, bo dostaliśmy za darmo wózek od znajomej chicco. Jest dosyć stary, bo z 2002roku chyba, ale gondolkę ma zadbaną. Wzięliśmy go tylko ze względu na gondolkę, którą wiadomo - po 6,7miesiącach wymienia się na spacerówkę.

Ech, nie wiem co zrobić....
Stary 2011-11-01, 17:50   #1285
Haniula
Zakorzenienie

Agatek fajny ten wozek ! zdecydowanie najlepszy z tych co do tej pory pokazywałas

wiecie co moja babcia odwaliła przy stole pełnym gości rzuciła do mnie na głos czy hartuje już sutki
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 17:53   #1286
agawoo
Zakorzenienie

Hej

Wróciliśmy z wyprawy na cmentarze, dłużej nam zeszło niż planowaliśmy, ale co tam .. Ważne że pogoda się utrzymała i bylo cieplutko Jednak kiedyś to wyglądało o wiele ładniej, taka jasna łuna biła z daleka od cmentarza ...Teraz jak są te przykrywane znicze to już tak jakoś ciemno jest I mało przyjemnie się chodzi wieczorem

Cytat:

Wstydzi się do tego stopnia swojej córki, że na cmentarz nie chce iść, bo tam pełno znajomych i zaczną go wypytywac o ślub,o dziecko..

Tak szargam ojcowskie nazwisko..
Zoska, nie przejmuj się gadaniem ojca. Nie warto. Nie jego życie więc niech się nie wtrąca. Może wcale za ten chrzest nie będzie trzeba tyle płacić? Nie przejmujcie się tym i róbcie po swojemu

Cytat:
Spokojnie Kochana, każda ciąża jest inna,każde dziecko jest inne, więc nie panikuj za wczasu, o na pewno wszystko jest ok

TŻ przy okazji kupowania zniczy kupił mi róże, takie rózowe , sliczne , ahh kiedy ja ostatnio kwiatki od niego dostałam, hehe
dla TZta

Cytat:
Najgorzej jest u mnie z zakładaniem butów i skarpetek. Masakra jakaś
U mnie też jest z tym makabra .. niedługo TZ będzie mnie ubierał chyba

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Agatek fajny ten wozek ! zdecydowanie najlepszy z tych co do tej pory pokazywałas

wiecie co moja babcia odwaliła przy stole pełnym gości rzuciła do mnie na głos czy hartuje już sutki

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 18:00   #1287
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość

fajną masz babcię

Dziewczyny, w klubie poprosiłam Was o opinię na temat wózka, jak będziecie miały chwilkę, to zerknijcie
Stary 2011-11-01, 18:02   #1288
uska000
Zadomowienie

hej mamuski

ale sie nalazilam i najadlam dzis i pilam woide z biedrony jablko mieta ale pyszna

Agatek wozek super

Zoska olej ojca, jak sama pisalas sam nie jest ok to niech nie wymaga od innych tego czego nie chca..

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 18:05   #1289
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

Dziewczyny, a u mnie nie zatrucie, tylko jelitówka. Dzisiaj też się męczę blee wszyscy wokół załapali wirusa...

jutro o 8 rano wizyta u lekarza

BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 18:10   #1290
dph
Rozeznanie

Cytat:
Hej!
Ale miałam głupie sny ból głowy i zatkane zatoki są nadal... Pożyczyłam od dzidka nosefridę w sprayu i se psikam odetka na chwilę... mąż w sobotę będzie, a ja chora!
Wszystko przez teściową bo ona chora jest od ponad 2 tyg i smarka i zaraża ale po co zjeść czosnek itp? "nie bo ja pracuję wśród ludzi" od pt ma wolne i dopiero jutro idzie do roboty, to myślicie, że przez ten czas zjadła?? Pff.. leń i tyle. A ja się męczę- jeszcze taki gratis dodam, że ja nie choruję raz w roku ostro zachoruję, a tak to mnie zarażają niemądrzy ludzie

ja bym bardzo chciała monitor oddechu- bez niani ale zobaczymy jak to z finansami wyjdzie..
Agatek ta twoja teściowa to chodzący zarazek Odnośnie monitora oddechu to ja się waham bo z jednej strony moja starsza córka wychowała się bez takiego wynalazku (ale to było 7 lat temu a wtedy nie było takich cudów) a z drugiej strony czasami na pierdoły wydaje się kupę kasy a gdyby było coś nie tak to jednak zawsze może takie cudo pomóc coś zauważyć. Ahhh ta dzisiejsza technika jak te nasze mamy nas wychowały bez monitorów, pampersów, mleka w proszku i innych cudów techniki?

Cytat:
Napisane przez aptak Pokaż wiadomość
Cześć Mamuśki!

Pozdrawiam wszystkie gorąco, trzymam kciuki za badania i za zdrówko zarówno Mam jak i bobasów.

(Przy okazji melduję się na nowm wątku - lepiej późno niż wcale. Pewnie jak pójdę na zwolnienie to będę się tu więcej udzielać.)
super ta kurtka chyba będę się musiała wybrać do H&M a nie było jakiś gaci w przecenie?

Cytat:
Ja za to kupuję nianię
Ja nianię też na pewno kupię bo mieszkam w domku i myślę że to mi sie przyda a monitor oddechu miała moja przyjaciółka której pierwsze dziecko zmarło z powodu ciężkiej wady serca i ona już po prostu była przewrażliwiona o ile tak można napisać i bardzo sobie właśnie chwaliła monitor oddechu z nianią ANGELCARE czy jakoś tak.

Cytat:

A no i laski bolą Was może brodawki? tak w środku?? Bo mnie dziś boli i macam, macam w poszukiwaniu co mnie tam tak boli - cycek zalany od tego uciskania oczywiście i nie mogę domacać co to

wózek super bardzo mi się podoba i cena chyba też ok faktycznie dołożysz dwie stówy i masz nowy wózek

na razie nic mnie nie boli jeśli chodzi o piersi ale brodawki mam bardzo wrażliwe

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości