|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Moderator
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II
ej Dziewczyyyyynyyyy
przyszłam się z Wami moją radochą podzielić wchodzę sobie na facebookowy profil TheBalm a tam info, że za kilka minut ostatnia możliwość zaklepania sobie miejsca i zamówienia w order list takiego cuda:http://www.temptalia.com/thebalm-cas...watches-part-1 http://www.temptalia.com/thebalm-cas...watches-part-2 No to poczekałam chwilę, pamiętałam jakie mniej więcej zasady były wcześniej. Wysłałam maila i ... dostałam potwierdzenie że zmieściłam się na listę!!! Siedzę przed kompem i małż się ze mnie śmieje bo cała moja twarz to jeden wielki uśmiech
|
|
|
|
#782 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie nowy post
O lakierach do paznokci na jesień.http://lajfstyle.blogspot.com/2011/1...-ulubione.html ![]() Zapraszam wszystkie miłośniczki lakierów do paznokci )
|
|
|
|
#783 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się
![]() U mnie dziś w wyszukiwaniach "zapach szuflad z bielizną" ![]() Było o pracy- a czym się zajmujecie w ciągu dnia oprócz bloga i pracy? (Nie wiem jak to poprawnie napisać, wybaczcie, bo coś mi nie pasi:P)
|
#784 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Książki, książki, książki. Odhaczenia rzeczy z listy "koniecznie kiedyś to zrobić, gdzieś pójść, coś zobaczyć" - jest dłuuuga, ostatnio byłam w teatrze i zrobiłam pierwszy raz panna cottę i jeszcze lampion z dyni. No i podróże tu i tam. Dwa ostatnie punkty najlepiej z TŻ.
|
|
|
#785 | |
|
Moderator
|
Cytat:
lubię też książki (choć niestety, literaturę złej sławy czyli powieści kryminalne, thrillery itp - akurat tutaj z TŻtem się świetnie dogadujemy bo on też taką lubi) no i seriale ) Ostatnio obejrzeliśmy The Killing, polecam jak ktoś lubi klimatyczne sprawy kryminalne No i gotowanie, w kuchni odpoczywam myślę też o powrocie na siłownię
|
|
|
|
|
#786 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie pracuję, jednak studiuję dziennie dwa kierunki dość wymagające, więc większość mojego czasu pożera jednak uczelnia, no i języki
![]() ![]() jak mnie napadnie mania czytania, potrafię czytać książki jedną po drugiej, ale nie jestem molem książkowym ![]() gotować nie lubię i spedzanie czasu w kuchni to dla mnie największa kara
|
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ogolnie jestem trampkowa i na plaskim mi najlepiej ale w nich da sie chodzic.. mnie dzisiaj daly w kosc bo ja nie mam przyzwyczajonych stop do obcasow ale jak ja nog nie polamalam to kazda z dziewczyn ktora ma jakiekolwiek obcasy na nogach wiecej niz 2x do roku da rade ![]() no ja mam 180 hehe a jak postawie wlosy to juz w ogole hehehja mam takie ![]() da sie w nich chodzic bo odczuwalna wysokosc to ok 7-8 cm..wiec w miare luzik tylko trzeba miec stopki przyzwyczajone do obcasow a jak ja z balerin wskoczylam w nie to co sie dziwic hehe
|
|
#788 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym gratuluję wytrwania w blogowym postanowieniu- podziwiam, nie wiem jak to ogarnęłaś. Jak widać dla chcącego... ![]() kasiaj85 mnie kiedyś wciągnęło oglądanie Miasteczka Twin Peaks - zamiast wysypiać się na zajęcia, to ok. 1 w nocy klikałam w kolejny odcinek....ale jest co wspominać Te niesprzespane noce, żeby dowiedzieć się co było dalej.
|
|
#789 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moje najwyższe mają jakoś 12,5 cm, więc pewnie dałabym radę
|
|
|
|
|
#790 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chodzę na obcasach, ale lubię grunt pod nogami, a na tych bym się czuła jak w powietrzu.---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Wierzycie w zasady Feng Shui? Myślicie że to coś daje? A może stosowałyście? Tak pytam odnośnie tego co właśnie czytam. Jestem ciekawa czy to coś działa.
|
|
#791 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokusze sie bo chyba trafi w moj klimat
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Candy Killer masz te co mi sie podobaja tak bardzo
one sa swietne, a ja czesto smigam w obcasach, ale jak mialam kase to ich nie bralam, no bo nie za bardzo wiem gdzie ja je zaloze, do szkoly na pewno nie, bo chodze do liceum jeszcze
|
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
ja + 15cm obcasy =
185 cm huhu ![]() ja poza studiami to uwielbiam czytać, do tego filmy/seriale, spacery. A przede wszystkim to uwielbiam piec ciasta
|
|
|
|
#796 |
|
Klientka w krawacie
|
Ja nie pracuję, tylko studiuję. Zaczynam się udzielać jako wolontariusz. Poza tym czas upływa mi na czytaniu wszystkiego, co wpadnie w ręce.
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
laaaski da sie chodzic lajtowo :P
|
#798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powinnam dodać aktualizację na blogu, ale nie chce mi się... ![]() Chyba coś obejrzę, ogarnę się na jutro i spać.
|
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie ucze w liceum jeszcze, ostatnia klasa, wiec przygotowania do matury i czytanie ksiazek Ale teraz musze sie zabrac za lektury i czytam Chłopow heh ;D
|
|
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
ja teraz czytam ksiazki na bazie ktorych powstal serial czysta krew
![]() aleee ze teraz jest sezon serialowy to ogladam Housa , gotowe na wszystko i the walking dead ![]() hehehe
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Candy Killer ja teraz nie bede mogla przez Ciebie spac, chce te buty !!
|
|
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie to teraz calkowity misz masz mozna powiedziec, ze mam okazje zaczac wszystko od nowa.Na obecna chwile oprocz pracy bloga zabijam czas przygotowaniami do wyjazdu, nie sadzilam ze czlowiek ma taka nature chomika ![]() Nie odmawiam sobie drobnych przyjemnosci jak basen, dobry film, ksiazka,spacer itd.Jednak rozlaka jest na tyle odczuwalna, ze...odliczam dni do wyjazdu. Candy-buty boskie!!! szkoda, ze teraz rzadko siegam po obcasy, bo na co dzien lubie na sportowo
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Destii..zaraz wysle Ci makijaz jaki dzisiajzrobilam..mysle ze zrobie jeszcze jedne bo ten to taki na szybkooo
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
heheh dobry motywator
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#807 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#808 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czysta krew, pamietniki wampirow i plotkara tez fajne- zaczelam ogladac z nudow we wakacje i sie wciagnelam![]() Cytat:
![]() Cytat:
ogladalam ja na ebayu byla po 30$ wlasnie tak srednio - na licytacji, ale nie wiem po ile schodzila bo ja nie cieniowa jezeli jednak cienie maja tak samo swietne jak pudry to to bedzie hit !
|
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż wstyd liczyć ile godzin spędzam przy kompie jakby mi mało było 8 godzin w pracy ![]() i tylko 'latam' między bloggerem i wizażem moje dziecie na szczęście z tych grzecznych i dających zająć się sobą rodzicom
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
o zombie
![]() pewnego dnia koles budzi sie w szpitalu i szpital jak po wojnie..pusty..zywej duszy nie ma..no i wychodzi powoli a na ulicach zombie no i powoli swpotyka innych ludzi..nawet swoja zone z synkiem odnalazl no i smigaja sobie przez kraj szukajac odpowiedzi jaaak to kazfdy film o zombiakach ![]() Dimiti oooj tam szczudla :P
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

przyszłam się z Wami moją radochą podzielić
Siedzę przed kompem i małż się ze mnie śmieje bo cała moja twarz to jeden wielki uśmiech
Lush & China Glaze lover!