|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
Link do książki jest w moim podpisie, na razie piszę ją w formie bloga. Dziś się właśnie okazało, że zrobili mnie w ciula z jednym konkursem i nawet nie wiedziałam, że w nim udział biorę
![]() Także będę próbować dalej. |
|
|
|
#4054 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i ciezko sie czyta czerwoną czcionkę na czarnym tle, mnie wszystko po kilku sekundach zaczyna skakac. Masz jakies osiagniecia? Konkursy literackie, oprócz tego blogowego?
|
|
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
Co kupujecie tacie, teściom, braciom na święta?
|
|
|
|
#4056 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
szejm on mi.no to mi się podoba przestrzeń, bardzo fajnie - kuchnia świetnie zabudowana, podoba mi się tak (w sensie w kształcie litery U), no i zgadzam się chyba z Ilsą, że więcej kwiatów, lamp itp. i będzie mniami Cytat:
Witaj, Zawsze!!! ja też bym nie zdała matmy, to więcej niż pewne. ja mam 24 lata, konkubent 27, razem od 5 lat, mieszkamy wspólnie 2,5 roku, oboje pracujemy, ja kończę pisać magisterkę przy okazji pierścionka nie ma i pewnie nie będzie, ale lubię się oszukiwać i lubię dziewczyny z tego wątku, więc never nie odejdę!!! osz, murzyńska twarz to też twarz, więc masz laptop rasistę!
|
|||
|
|
|
#4057 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
brata nie mam
teścia tez na razie nie :P tacie może prenumeratę jakiegoś pisma motoryzacyjnego
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4060 |
|
MBZ♥
|
tacie portfel lub szalik
i ksiązkę o powstaniu warszawaskim![]() teściom-nic a tak serio to nie wiem jeszczenie wiem co TŻ wymyśli dla swojego brata-może tez portfel bo ma sfatygowany |
|
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Są i takie zestawy z pudełkiem łyżką i widelcem i nożem Ale ręcznika nie polecam Mam ja i kupiłam zresztą też Tżtowi (dawali jako gratis do 2 kosmetyków z dove), ale jakoś szybko łapie brzydki zapach :/ W zasadzie po 1 użyciu warto prać. hm, w sumie ciekawe, tylko, chyba u mnie nie zda to egzaminu :/ |
|
|
|
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam wątpliwości co do tego a jak mam dwie możliwości to ja zawsze wybieram złą ![]() Co do osiągnięć to kilka lat temu zakwalifikowałam się do międzynarodowego konkursu poetyckiego. Na finale niestety być nie mogłam ale ileś tysięcy ludzi pokonałam Jeszcze parę lokalnych konkursów ale tak dawno, że nie wiem, co wtedy wygrywałam
|
|
|
|
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pytam, bo nie mam koncepcji - o tacie myślałam o żelu po goleniu jakimś lepszym, a o Tż i jego bracie i ich tacie nie mam pojęcia. A znów nie chcę kupować czegoś, co się w kąt rzuca ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- no tak - ale to w sumie tylko Tżtowi mogłabym kupić National Geographic ![]() Chociaż on nie czyta, ale czasem przeglądał w sklepie
|
||
|
|
|
#4065 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i wiem że śmiesznie to kosztowało kiedyś w tesco chyba 5zł za dwie
|
|
|
|
|
#4067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No fajne, ale akurat teść się o kulach porusza, brat Tżta ma małe dziecko i drugie w drodze (więc na eskapady się nie szykuje), a mój tata chyba ma już coś takiego ![]() Myślałam, że ja mogę zrobić ![]() W sumie to nie jest zły pomysł, tylko musiałabym kupić albo przytargać z domu druty... |
|
|
|
|
#4068 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.vest.pl/product-pol-521-O...cz-zelowy.html o patrzcie to jest to! Jak ktoś uprawia sporty zimowe, to chyba dość fajna sprawa
Tż dostanie ode mnie prenumertaę "Żagli" już to rok temu wymyśliłam i wiem, że będzie się strasznie jarał bo normalnie chyba mu żal kasy kupić:P |
|
|
|
#4069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tej chwili mam w mieszkaniu tylko bazylię
|
|
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
maseczkę czekoladową
![]() tak Najuś mam rasistę w domu no, ale nie wywalę go z domu![]() zdenerwował mnie dzisiaj facet cioci Tż-ta powiedział, że jestem darmozjadem (tzn. ogółem o pracownikach np. budżetówki czy pkp)...
RAZEM ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2011-11-01 o 21:18 |
|
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widzę tego niezbędnika, ale w go-sport widziałam - takie trójkątne pudełko z plastiku z nożem, widelcem i łyżką.
|
|
|
|
#4073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O kwiatkach juz pisalam - ewentualnie ziola na parapecie w kuchni wchodza w gre A takie porzadne dekorowanie to chce zostawic do momentu az bedziemy mieli wlasciwy kominek bo to bedzie glowny punkt salonu. Sypialnia to wciaz "blanc canvas" ![]() Priti, priti Bubsy tez robi priti Mojemu Tacie (auto)biografie Jeremiego Clarksona po angielsku i byc moze do tego taki mini tlumacz elektroniczy (po uzgodnieniu z Mama, ze mu sie przyda), TZta Tata juz nie zyje, a jego braciom to jednemu cos zwiazanego z rowerami, drugiemu cos drobnego jedynie bo nie mamy z nim zbyt duzego kontaktu wiec moze jakis gotowy zestaw swiateczny z Bootsa a trzeciemu cos dla niego i jego zony - moze zestaw filizanek albo jakies porzadne swieczki zapachowe
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
kupię tacie 4-6 opakowań jego ulubionego dżemu, którego nigdzie nie może znaleźć (bo rodzice nie chcą dostawać nic wielkiego) a brata chyba oleję bo co roku mu coś daję a on mi nic i nawet życzenia składamy sobie tylko te przy opłatku
![]() |
|
|
|
#4075 |
|
Polka Ogarniaczka
|
tż oficjalnie mnie zaprosił na wesele i ślub brata ciotecznego - hulamy 7.01.2012
|
#4077 |
|
Polka Ogarniaczka
|
|
#4078 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No ciekawie ![]() Ja też zasuszyłam kaktusa
|
||
|
|
|
#4079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mozemy zalozyc klub Killerow Kaktusow ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Jak bylam mlodsza to chcialam zrobic mamie niespodzianke i popodlewalam wszystkie kwiatki w domu - w tym te sztuczne i te suszone
|
|
#4080 |
|
Wtajemniczenie
|
Tosia my w zeszłym roku hulaliśmy 8 stycznia:P Dobrej zabawy życzę:P
Byou jestem matołem nie rozumiem, rozszyfruj plis ![]() Simply można i tak albo jak szef nie pozwala zamknąć drzwi do sklepu przy 20 stopniowym mrozie 'żeby napędzić klientów' - mielismy tak w ksiegarni kiedys |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.

i ciezko sie czyta czerwoną czcionkę na czarnym tle, mnie wszystko po kilku sekundach zaczyna skakac. Masz jakies osiagniecia? Konkursy literackie, oprócz tego blogowego?

szejm on mi.

W tej chwili mam w mieszkaniu tylko bazylię
13.03.2008