Przedluzanie wlosów,problemy ,pytania-czesc IV wątek zbiorczy. - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-01, 00:53   #4411
asiulka_22
Zakorzenienie

Dot.: Przedluzanie wlosów,problemy ,pytania-czesc IV wątek zbiorczy.

nie barzdo szybko przyszła, kilka dni, zamawialam chyba we wtorek, maial dostałam ze wysłali w srode, a dzis juz je mialam
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 00:56   #4412
asiulka_22
Zakorzenienie

dziewczyny ten kolor mi chyba nie pasuje cos:/ wolalałabym takie jak mialam czyli:
-----------------------------------------------------------------------------------------
napisałam dzisiaj jeszcze maila do pani z chic, zaciekawil mnie fakt ze na stronie swojej maja wlosy drozsze niz na allegro, a adres maiowy ten sam.
"witam serdecznie
jestem zainteresowana kupnem włsoków na państa aukcji,
prosze o informacje czy włosy na oficjalnej stronie sa tymi samymi które sa sprzedawane na allegro?? skad wynika róznica w cenie?
prosze o informacje ( na allegro: 199 zł, na stronie 229)"
======================
odp "Witam

Cena wynika z jakości włosów , im leprze tym droższe i można je dłużej ponosić.
Może również złożyć Pani zamówienie drogą mailową na ten adres email i zapłacić za włosy przy odbiorze ale wcześniej proszę o kontakt tel pod nr. 604 906 900. <na biało

Pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00719.jpg (118,1 KB, 67 załadowań)

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2011-11-01 o 01:02
Stary 2011-11-01, 01:03   #4413
xLADYx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
dziewczyny ten kolor mi chyba nie pasuje cos:/ wolalałabym takie jak mialam czyli:
-----------------------------------------------------------------------------------------
napisałam dzisiaj jeszcze maila do pani z chic, zaciekawil mnie fakt ze na stronie swojej maja wlosy drozsze niz na allegro, a adres maiowy ten sam.
"witam serdecznie
prosze o informacje czy włosy na oficjalnej stronie sa tymi samymi które sa sprzedawane na allegro?? skad wynika róznica w cenie?
======================
odp "Witam

Może również złożyć Pani zamówienie drogą mailową na ten adres email i zapłacić za włosy przy odbiorze ale wcześniej proszę o kontakt tel pod nr. 604 906 900. <na biało

Pozdrawiam
i co teraz zamierzasz zrobić? będziesz je przyciemniać?
xLADYx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 01:06   #4414
asiulka_22
Zakorzenienie

kurcze pewnie tak, albo odesle i zamowie ciemniejsze, ale wysylac do szwecji?? szkoda mi odsylac bo jakosciowo ok, musze sie z tym przespać jeszcze:/
Stary 2011-11-01, 07:24   #4415
angeells
Rozeznanie

asiulka fajne te włoski jak będziesz miała jeszcze chwilkę mogła byś trzasnąć zdjęcie pojedynczej taśmy w świetle dziennym? wyglądaja bardzo łądnie tylko czy to faktycznie było by 110g

---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ----------

teraz mam dylemat bo porównując zdjęcie asiulki ze swoim zdjęiem wychodzi że były by to za jasne włoski dlatego chciałam jeszcze w świetle dziennym żeby się upewnić no nic ja już podjełam decyzję biorę Rapunzelki w przyszłym tygodniu zamawiam wezme tylko clipy a jak nie będą pasowały to wezmę sobie jeszcze chic' ^^
ps. dziewczynki miała któraś z was prostownicę z turmaliną? Zastanawiam się nad taką z firmy GA.MA może znacie ?

Olejek rycynowy na brwi i rzęsy
30.12.2011-> widoczna poprawa

Piję drożdże 01.02.12

Piję skrzypopokrzywę 11.02.2012
angeells jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 09:46   #4416
xLADYx
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze pewnie tak, albo odesle i zamowie ciemniejsze, ale wysylac do szwecji?? szkoda mi odsylac bo jakosciowo ok, musze sie z tym przespać jeszcze:/
przemyśl sobie to
jakościowo ok czyli polecasz?

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:
Napisane przez angeells Pokaż wiadomość
asiulka fajne te włoski jak będziesz miała jeszcze chwilkę mogła byś trzasnąć zdjęcie pojedynczej taśmy w świetle dziennym? wyglądaja bardzo łądnie tylko czy to faktycznie było by 110g

---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ----------

teraz mam dylemat bo porównując zdjęcie asiulki ze swoim zdjęiem wychodzi że były by to za jasne włoski dlatego chciałam jeszcze w świetle dziennym żeby się upewnić no nic ja już podjełam decyzję biorę Rapunzelki w przyszłym tygodniu zamawiam wezme tylko clipy a jak nie będą pasowały to wezmę sobie jeszcze chic' ^^
ps. dziewczynki miała któraś z was prostownicę z turmaliną? Zastanawiam się nad taką z firmy GA.MA może znacie ?
ja też napaliłam się na nie ale nie wiem jaki kolorek jeszcze bo nie wiem czy nie przefarbuje swoich więc decyzja chwilowo wstrzymana
a gdzie można zobaczyć te chic?
Stary 2011-11-01, 09:58   #4417
asiulka_22
Zakorzenienie

chic to sa te: http://www.chichairextensions.com/?6...emy-human-hair, ale na all, są za za 199zł, inna jakosc włosa czy jak?
Stary 2011-11-01, 10:02   #4418
xLADYx
Zakorzenienie

Cytat:
chic to sa te: http://www.chichairextensions.com/?6...emy-human-hair, ale na all, są za za 199zł, inna jakosc włosa czy jak?
nie wiem a pytałaś i odpisali że cena zależy od jakości?
te mają 150gram te z all też?
Stary 2011-11-01, 10:30   #4419
asiulka_22
Zakorzenienie

tak , tak własnie odpisała.
a co do rapunzeli to nie odsyłam, będe je mieszac na przemian z cameroami, fajnie to wyglada,
UWAGA!!!! wazyłam je, słuchajcie one maja owszem 110 gr, idealnie>>> ale ze spinkami. są na 100% naturalne, nie dopatrzyłam sie plastikowych nitek, test z podpalaniem przeszly pozytywnie, są zdecydowanie lepsze/ dłuższe grubsze/ niz te camerony które do mnie przyszły ostatnioo, ale i tak chudsze niz te które kupiłam 9 mies, temu, na pewno gruboscia nie powalaja, ale na poczatku wszystkie włoski sa gładkie, z zcasem, " robi sie ich wiecej" no tak waga razem z cameronami ( starymi) to ok 215 gr- razem ze spinkami.
Rapuzele sa gładkie, nie błyszcza przesadnie, nie ma na pewno efektu lalki barbie, ani "wielkiej głowy", spinki świetne!!!, ale minusem jest to ze końcówki nie są idealne: co mam na mysli takie troche "rozdwojone" no ale efekt naturalnych wosow gwarantowany. zobaczymy jak wytrzymaja jutro 8 godz, w pracy, będe informowac was na bieżąco
========================= ========================= ======
w świetle dziennym, z wyłączona lampą

Czas edycji: 2011-11-01 o 10:48
Stary 2011-11-01, 10:49   #4420
asiulka_22
Zakorzenienie

rapunzel of sweden
na ostatniej fotce mix; rapunzel+ camerony
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04188 (411 x 960).jpg (55,4 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04189 (960 x 540).jpg (64,1 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04190 (421 x 960).jpg (38,5 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04192 (506 x 960).jpg (53,4 KB, 47 załadowań)
Stary 2011-11-01, 12:18   #4421
Miskaa78
Kazar Lady

Asiulka piękniście wyglądają te włoski, najbardziej zazdraszczam tego przejścia, którego u ciebie nie widać
Prostujesz swoje włosy?
Kolor mi sie wydaje dobry, ale mam dzis podgląd przez notebooka to może przez to. A powiedz, czemu tych włosów nie powinno sie farbować? Na ich stronie jest napisane, że nie polecają tego typu zabiegów

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 12:31   #4422
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
"witam serdecznie
======================
odp "Witam

Pozdrawiam

Ale łądnie to wygląda, nie widać przejścia z naturlanych do doczepek
Czytałam gdzieś na tym wątku, że chicki ważą owszem 150 ale z całym opakowaniem I ciekawa ta różnica w cenie. Niby w sklepie są lepsze? Eh.... Teraz jeszcze te rapunzele - nie wiem kompletnie co kupić a bawić się znowu w odsyłanie do Angli(chicki) bądź Szwecji (rapunzele) mi się nie uśmiecha
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 13:00   #4423
angeells
Rozeznanie

ja też nie jestem przekonana w 100% ale spróbuje z Rapunzelami, cholerka muszę dzisiaj zrobić sobie foto bo nie mogę zidentyfikować swojego koloru włosów.... nie wiem czy kolorek taki jaki asiulka ma mógł by pasować do moich kosmyków muszę się was poradzić wieczorkiem wkleję zdjęcie najaktualniejsze może wy coś wymyślicie kochane bo ja zgłupiałam na amen

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

PS. Asiulka i bardzo Ci dziękuje za wklejenie tej fotki w świetle dziennym z lampą błyskową wyglądały na ciemniejsze

Piję drożdże 01.02.12

Stary 2011-11-01, 13:01   #4424
gwiazddeczka123
Raczkowanie

Asiulka, powiedz mi proszę ile zapłaciłas za włosy razem z przeyłką i jak dokonywałaś płatności?? jestem na ich stronie ale niestety nie nie widze nic na ten temat...
Bardzo chciałabym nosic klipy, ale jakos zwyczajnie sie ich obawiam, imam sie juz z tym ponad rok czasu:/
Mam jeszcze pytanie dotyczące Twoich naturalnych włosków, nie wie czy dobrze widziałam ale masz ścięte na prosto? Ja mam swoje podobnej długosci, ale niestety dosc mocno wycieniowane, boje sie róznież widocznego przejscia:/
gwiazddeczka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 13:19   #4425
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
Asiulka piękniście wyglądają te włoski, najbardziej zazdraszczam tego przejścia, którego u ciebie nie widać
Prostujesz swoje włosy?
Kolor mi sie wydaje dobry, ale mam dzis podgląd przez notebooka to może przez to. A powiedz, czemu tych włosów nie powinno sie farbować? Na ich stronie jest napisane, że nie polecają tego typu zabiegów
no wiesz zawsze będa pisac ze nie polecaja farboeania, bo : moga inaczej przyjac farbe, zle zostanie zabieg wykonany itp, ale bez obaw ja farbuje i si nic nie dzieje, tylko na poczatku, jak rorabiam swoja farbę, to nawet takim grubym grzebieniem mozna nia przejechac po dpinanych i jest ok. a włosy prostowałm troszke...>> lokówka, włąsnie odkryłam ze oprocz krecenia lokowke mozna tez uzyc do porstowania i sprawdz asie idealnie

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Ale łądnie to wygląda, nie widać przejścia z naturlanych do doczepek
dziękuje bardzo

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Napisane przez gwiazddeczka123 Pokaż wiadomość
Asiulka, powiedz mi proszę ile zapłaciłas za włosy razem z przeyłką i jak dokonywałaś płatności?? jestem na ich stronie ale niestety nie nie widze nic na ten temat...

Mam jeszcze pytanie dotyczące Twoich naturalnych włosków, nie wie czy dobrze widziałam ale masz ścięte na prosto? Ja mam swoje podobnej długosci, ale niestety dosc mocno wycieniowane, boje sie róznież widocznego przejscia:/
zapłąciłam dokłądnie 208zł razem s przesyłak ( 19 zł), swoje mam pocieniowane lekkko nie sa rowne napewno, końcowki podcina sama. jesli własnie sa wycieniowane to lepiej " wtapiaja sie w doczepki

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
ja też nie jestem przekonana w 100% ale spróbuje z Rapunzelami, cholerka muszę dzisiaj zrobić sobie foto bo nie mogę zidentyfikować swojego koloru włosów.... nie wiem czy kolorek taki jaki asiulka ma mógł by pasować do moich kosmyków muszę się was poradzić wieczorkiem wkleję zdjęcie najaktualniejsze może wy coś wymyślicie kochane bo ja zgłupiałam na amen

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

PS. Asiulka i bardzo Ci dziękuje za wklejenie tej fotki w świetle dziennym z lampą błyskową wyglądały na ciemniejsze
wklejaj, napewno doradzimy, a mi własnie odwrotnie, ze z lampa błyskowa jak robiłąm to jasniejsze mi sie wydawały i wpadały nawet pod bordo>>>> w rzeczywistosci ani odrobine nie sa czerwone, a co gorsza rude
Stary 2011-11-01, 13:35   #4426
asiulka_22
Zakorzenienie

dzisiejsze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04201 (312 x 540).jpg (41,9 KB, 84 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04203 (295 x 416).jpg (33,2 KB, 71 załadowań)
Stary 2011-11-01, 13:36   #4427
asiulka_22
Zakorzenienie

.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04202 (266 x 540).jpg (35,1 KB, 48 załadowań)
Stary 2011-11-01, 13:42   #4428
gwiazddeczka123
Raczkowanie

Cytat:
.
Przez Twoje zdjęcia zaczynam chorować na długie włosy:P
Jeszcze jedno pytanko, swoje naturalne masz gęste?
Stary 2011-11-01, 13:45   #4429
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazddeczka123 Pokaż wiadomość
Przez Twoje zdjęcia zaczynam chorować na długie włosy:P
Jeszcze jedno pytanko, swoje naturalne masz gęste?
raczej tak, fotka pierwsza i druga klik https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387119&page=147
Stary 2011-11-01, 16:25   #4430
angeells
Rozeznanie

i tak oto przedstawiam wam mój nie wiadomo jaki kolor ^^ z lampą i bez proszę o podpowiedzi asiulka jak myślisz taki kolor jaki ty wzięłaś był by ok?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wlos.jpg (11,7 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wlosy.jpg (138,8 KB, 18 załadowań)

Piję drożdże 01.02.12

Stary 2011-11-01, 18:19   #4431
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
no wiesz zawsze będa pisac ze nie polecaja farboeania, bo : moga inaczej przyjac farbe, zle zostanie zabieg wykonany itp, ale bez obaw ja farbuje i si nic nie dzieje, tylko na poczatku, jak rorabiam swoja farbę, to nawet takim grubym grzebieniem mozna nia przejechac po dpinanych i jest ok. a włosy prostowałm troszke...>> lokówka, włąsnie odkryłam ze oprocz krecenia lokowke mozna tez uzyc do porstowania i sprawdz asie idealnie

No a przecież wiemy, ze kolorek ładnie się przyjmuje, to po co tak piszą hehe

przeslicznie wyglądasz w tych clipkach klask i:kla ski:
zazdraszczam okrutnie braku widocznego przejścia
Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość

Czytałam gdzieś na tym wątku, że chicki ważą owszem 150 ale z całym opakowaniem I ciekawa ta różnica w cenie.
moze zważyć Ci tę folię, w którą były zapakowane, bo jeszcze ją mam
bo same spineczki ( komplet ) ważą 20deko - wazyłam, gdy kupowałam do falowanych taśm

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
i tak oto przedstawiam wam mój nie wiadomo jaki kolor ^^ z lampą i bez proszę o podpowiedzi asiulka jak myślisz taki kolor jaki ty wzięłaś był by ok?
taki kolorek mi się marzy, ale nie będę rozjaśniać onienienienie
dl mnie to kolor clipowy 1b lub poziom wyżej czekolada ( clipki 1b są jaśniejsze ciut od farbowanych włosów castingiem ciemny brąz)

Edytowane przez Miskaa78
Czas edycji: 2011-11-01 o 18:20
Stary 2011-11-01, 18:35   #4432
angeells
Rozeznanie

No właśnie jeszcze jutro zrobie foto jak bedzie dużo jaśniej bo to ni w pipke ni w oko ani czekolada ani ciemny braz .... :/ ciężko dobrać... może wzięła bym ciut jasniejsze to zawsze można pofarbować

Piję drożdże 01.02.12

Stary 2011-11-01, 18:38   #4433
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
No właśnie jeszcze jutro zrobie foto jak bedzie dużo jaśniej bo to ni w pipke ni w oko ani czekolada ani ciemny braz .... :/ ciężko dobrać... może wzięła bym ciut jasniejsze to zawsze można pofarbować
przyciemnić zawsze się da najlepiej jak swoje będziesz farbowac to tym samym przeciągnąć
chociaz niedawno na próbę kumpela dekoloryzator położyła i też się odbarwiły

Stary 2011-11-01, 19:10   #4434
angeells
Rozeznanie

ja bym sie pofarbowała z chęcią ale mam uczulenie na wszystkie dostępne farby do włosów więc to odpada chyba że chcę kolejny raz siedzieć w szpitalu z gębą jak po walce z Gołotą

Piję drożdże 01.02.12

Stary 2011-11-01, 19:35   #4435
asiulka_22
Zakorzenienie

wiec tak ten kolor co mam ja czyli #2 będzie idealny wyadaje m sie, szcze gólnie widac to na drugim zdjeciu, pani z rapunzel mi napisałam / gdy tes sie wahałam/ ze kolor 1b to u nich jest czarny naturalny i nie wpada w brąz:/ / chociaz camerony jak miałam to własnie 1b/ wiec mysle ze bedzie za ciemny dla ciebie.- tym bardziej ze nie mozesz farbować włosków.
w rapunzelach #2 to najciemniejszy brąz jaki maja/ ten co ja mam/

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
przeslicznie wyglądasz w tych clipkach klask i:kla ski:
zazdraszczam okrutnie braku widocznego przejścia
dziękuje kochana, ty tez slicznie wygladasz w tych chicach, przejscia nie zauważyłam również,
wiecie co mi w nich nie pasuje???>>> to ze nie maja tej otoczki silikonowej,mogły by bardziej błyszczeć ; blink, blink

Czas edycji: 2011-11-01 o 20:14
Stary 2011-11-01, 20:03   #4436
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
ja bym sie pofarbowała z chęcią ale mam uczulenie na wszystkie dostępne farby do włosów więc to odpada chyba że chcę kolejny raz siedzieć w szpitalu z gębą jak po walce z Gołotą
o kurcze, nie wiedziałam, a henna naturalna tez odpada? Czytałam, że tak sobie radzą kobitki z uczuleniami
w hennach jest kolor ciemny brąz z zimnym odcieniem ( piękny, taki jak Twój)

Asia, bo ten kolor 1b to własnie czarny naturalny z tzw ciepłym odcieniem, czyli w słońcu błyszczy na brązowo a nie na zimno, jak przy farbowanej czerni
( a jaki jest na prawdę same wiemy)
chyba też w tą czekolade bardziej bym uderzała..

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
dziękuje kochana, ty tez slicznie wygladasz w tych chicach, przejscia nie zauważyła również,
wiecie co mi w nich nie pasuje???>>> to ze nie maja tej otoczki silikonowej,mogły by bardziej błyszczeć ; blink, blink
ja moje myłam pare razy dziennie by zmyć tę otoczkę, babkom nie dogodzi

Stary 2011-11-01, 20:15   #4437
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]
ja moje myłam pare razy dziennie by zmyć tę otoczkę, babkom nie dogodzi
hehe szalona
a chici się błyszczały na początku?

Czas edycji: 2011-11-01 o 20:16
Stary 2011-11-01, 21:11   #4438
angeells
Rozeznanie

to może spróbuje z tym co asiulka zamówiła jeszcze do Rapunzeli jutro napisze co oni sądzą na ten temat żeby się upewnić
Miskaa78 jedyny specyfik jaki mnie nie uczula to odżywka koloryzująca na pewno mi wyślą w następnej paczce na święta w razie co zawsze troszeczkę przyciemni chociaż to nie to samo co normalna farba

Piję drożdże 01.02.12

Stary 2011-11-01, 21:12   #4439
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
moze zważyć Ci tę folię, w którą były zapakowane, bo jeszcze ją mam
bo same spineczki ( komplet ) ważą 20deko - wazyłam, gdy kupowałam do falowanych taśm
Ooo, bardzo bym prosiła Kupowałaś przez all czy sklepu internetowego?
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 21:19   #4440
gwiazddeczka123
Raczkowanie

Cytat:
rapunzel of sweden
na ostatniej fotce mix; rapunzel+ camerony
Asiulka, ne gniewaj sie, że tak Cie męczę, ale mam jeszcze jedną wątpliwość, czy Twoje nowe clipy grubościa włosa są zblizone do naszych naturalnych włosów? Ja z natury mam dość cienkie i mało ich:/ a patrząc an zdęcia wyglądają na dość grube (chodzi mi o pojedynczy włos).
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości