|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przedluzanie wlosów,problemy ,pytania-czesc IV wątek zbiorczy.
nie barzdo szybko przyszła, kilka dni, zamawialam chyba we wtorek, maial dostałam ze wysłali w srode, a dzis juz je mialam
|
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ten kolor mi chyba nie pasuje cos:/ wolalałabym takie jak mialam czyli:
----------------------------------------------------------------------------------------- napisałam dzisiaj jeszcze maila do pani z chic, zaciekawil mnie fakt ze na stronie swojej maja wlosy drozsze niz na allegro, a adres maiowy ten sam. "witam serdecznie jestem zainteresowana kupnem włsoków na państa aukcji, prosze o informacje czy włosy na oficjalnej stronie sa tymi samymi które sa sprzedawane na allegro?? skad wynika róznica w cenie? prosze o informacje ( na allegro: 199 zł, na stronie 229)" ====================== odp "Witam Cena wynika z jakości włosów , im leprze tym droższe i można je dłużej ponosić. Może również złożyć Pani zamówienie drogą mailową na ten adres email i zapłacić za włosy przy odbiorze ale wcześniej proszę o kontakt tel pod nr. 604 906 900. <na biało Pozdrawiam Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2011-11-01 o 01:02 |
|
|
|
#4413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4414 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze pewnie tak, albo odesle i zamowie ciemniejsze, ale wysylac do szwecji?? szkoda mi odsylac bo jakosciowo ok, musze sie z tym przespać jeszcze:/
|
|
|
|
#4415 |
|
Rozeznanie
|
asiulka fajne te włoski
jak będziesz miała jeszcze chwilkę mogła byś trzasnąć zdjęcie pojedynczej taśmy w świetle dziennym? wyglądaja bardzo łądnie tylko czy to faktycznie było by 110g ![]() ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ---------- teraz mam dylemat bo porównując zdjęcie asiulki ze swoim zdjęiem wychodzi że były by to za jasne włoski dlatego chciałam jeszcze w świetle dziennym żeby się upewnić no nic ja już podjełam decyzję biorę Rapunzelki w przyszłym tygodniu zamawiam wezme tylko clipy a jak nie będą pasowały to wezmę sobie jeszcze chic' ^^ ps. dziewczynki miała któraś z was prostownicę z turmaliną? Zastanawiam się nad taką z firmy GA.MA może znacie ?
|
#4416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakościowo ok czyli polecasz? ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
a gdzie można zobaczyć te chic? |
||
|
|
|
#4417 |
|
Zakorzenienie
|
chic to sa te: http://www.chichairextensions.com/?6...emy-human-hair, ale na all, są za za 199zł, inna jakosc włosa czy jak?
|
|
|
|
#4418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pytałaś i odpisali że cena zależy od jakości?te mają 150gram te z all też?
|
|
|
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
tak , tak własnie odpisała.
a co do rapunzeli to nie odsyłam, będe je mieszac na przemian z cameroami, fajnie to wyglada, UWAGA!!!! wazyłam je, słuchajcie one maja owszem 110 gr, idealnie>>> ale ze spinkami. są na 100% naturalne, nie dopatrzyłam sie plastikowych nitek, test z podpalaniem przeszly pozytywnie, są zdecydowanie lepsze/ dłuższe grubsze/ niz te camerony które do mnie przyszły ostatnioo, ale i tak chudsze niz te które kupiłam 9 mies, temu, na pewno gruboscia nie powalaja, ale na poczatku wszystkie włoski sa gładkie, z zcasem, " robi sie ich wiecej" no tak waga razem z cameronami ( starymi) to ok 215 gr- razem ze spinkami. Rapuzele sa gładkie, nie błyszcza przesadnie, nie ma na pewno efektu lalki barbie, ani "wielkiej głowy", spinki świetne!!!, ale minusem jest to ze końcówki nie są idealne: co mam na mysli takie troche "rozdwojone" no ale efekt naturalnych wosow gwarantowany. zobaczymy jak wytrzymaja jutro 8 godz, w pracy, będe informowac was na bieżąco ![]() ========================= ========================= ====== w świetle dziennym, z wyłączona lampą Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2011-11-01 o 10:48 |
|
|
|
#4420 |
|
Zakorzenienie
|
rapunzel of sweden
na ostatniej fotce mix; rapunzel+ camerony |
|
|
|
#4421 |
|
Kazar Lady
|
Asiulka piękniście wyglądają te włoski, najbardziej zazdraszczam tego przejścia, którego u ciebie nie widać
Prostujesz swoje włosy? Kolor mi sie wydaje dobry, ale mam dzis podgląd przez notebooka to może przez to. A powiedz, czemu tych włosów nie powinno sie farbować? Na ich stronie jest napisane, że nie polecają tego typu zabiegów
|
|
|
|
#4422 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Ale łądnie to wygląda, nie widać przejścia z naturlanych do doczepek Czytałam gdzieś na tym wątku, że chicki ważą owszem 150 ale z całym opakowaniem I ciekawa ta różnica w cenie. Niby w sklepie są lepsze? Eh.... Teraz jeszcze te rapunzele - nie wiem kompletnie co kupić a bawić się znowu w odsyłanie do Angli(chicki) bądź Szwecji (rapunzele) mi się nie uśmiecha
|
|
|
|
|
#4423 |
|
Rozeznanie
|
ja też nie jestem przekonana w 100% ale spróbuje z Rapunzelami, cholerka muszę dzisiaj zrobić sobie foto bo nie mogę zidentyfikować swojego koloru włosów.... nie wiem czy kolorek taki jaki asiulka ma mógł by pasować do moich kosmyków
muszę się was poradzić wieczorkiem wkleję zdjęcie najaktualniejsze może wy coś wymyślicie kochane bo ja zgłupiałam na amen---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- PS. Asiulka i bardzo Ci dziękuje za wklejenie tej fotki w świetle dziennym z lampą błyskową wyglądały na ciemniejsze
|
#4424 |
|
Raczkowanie
|
Asiulka, powiedz mi proszę ile zapłaciłas za włosy razem z przeyłką i jak dokonywałaś płatności?? jestem na ich stronie ale niestety nie nie widze nic na ten temat...
Bardzo chciałabym nosic klipy, ale jakos zwyczajnie sie ich obawiam, imam sie juz z tym ponad rok czasu:/ Mam jeszcze pytanie dotyczące Twoich naturalnych włosków, nie wie czy dobrze widziałam ale masz ścięte na prosto? Ja mam swoje podobnej długosci, ale niestety dosc mocno wycieniowane, boje sie róznież widocznego przejscia:/ |
|
|
|
#4425 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiejsze
|
|
|
|
#4427 |
|
Zakorzenienie
|
.
|
|
|
|
#4428 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4430 |
|
Rozeznanie
|
i tak oto przedstawiam wam mój nie wiadomo jaki kolor ^^ z lampą i bez
proszę o podpowiedzi asiulka jak myślisz taki kolor jaki ty wzięłaś był by ok?
|
#4431 | |||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
przeslicznie wyglądasz w tych clipkach ![]() ![]() klask i:![]() ![]() kla ski:zazdraszczam okrutnie braku widocznego przejścia Cytat:
![]() bo same spineczki ( komplet ) ważą 20deko - wazyłam, gdy kupowałam do falowanych taśm ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
dl mnie to kolor clipowy 1b lub poziom wyżej czekolada ( clipki 1b są jaśniejsze ciut od farbowanych włosów castingiem ciemny brąz) Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2011-11-01 o 18:20 |
|||
|
|
|
#4432 |
|
Rozeznanie
|
No właśnie jeszcze jutro zrobie foto jak bedzie dużo jaśniej bo to ni w pipke ni w oko
ani czekolada ani ciemny braz .... :/ ciężko dobrać... może wzięła bym ciut jasniejsze to zawsze można pofarbować
|
#4433 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
najlepiej jak swoje będziesz farbowac to tym samym przeciągnąć ![]() chociaz niedawno na próbę kumpela dekoloryzator położyła i też się odbarwiły
|
|
|
|
|
#4434 |
|
Rozeznanie
|
ja bym sie pofarbowała z chęcią ale mam uczulenie na wszystkie dostępne farby do włosów więc to odpada
chyba że chcę kolejny raz siedzieć w szpitalu z gębą jak po walce z Gołotą
|
#4435 | |
|
Zakorzenienie
|
wiec tak ten kolor co mam ja czyli #2 będzie idealny wyadaje m sie, szcze gólnie widac to na drugim zdjeciu, pani z rapunzel mi napisałam / gdy tes sie wahałam/ ze kolor 1b to u nich jest czarny naturalny i nie wpada w brąz:/ / chociaz camerony jak miałam to własnie 1b/ wiec mysle ze bedzie za ciemny dla ciebie.- tym bardziej ze nie mozesz farbować włosków.
w rapunzelach #2 to najciemniejszy brąz jaki maja/ ten co ja mam/ ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
wiecie co mi w nich nie pasuje???>>> to ze nie maja tej otoczki silikonowej,mogły by bardziej błyszczeć ; blink, blink Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2011-11-01 o 20:14 |
|
|
|
|
#4436 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
w hennach jest kolor ciemny brąz z zimnym odcieniem ( piękny, taki jak Twój) Asia, bo ten kolor 1b to własnie czarny naturalny z tzw ciepłym odcieniem, czyli w słońcu błyszczy na brązowo a nie na zimno, jak przy farbowanej czerni ( a jaki jest na prawdę same wiemy ) chyba też w tą czekolade bardziej bym uderzała.. ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a chici się błyszczały na początku? Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2011-11-01 o 20:16 |
|
|
|
|
#4438 |
|
Rozeznanie
|
to może spróbuje z tym co asiulka zamówiła
jeszcze do Rapunzeli jutro napisze co oni sądzą na ten temat żeby się upewnić Miskaa78 jedyny specyfik jaki mnie nie uczula to odżywka koloryzująca na pewno mi wyślą w następnej paczce na święta w razie co zawsze troszeczkę przyciemni chociaż to nie to samo co normalna farba
|
#4439 |
|
Szara Eminencja
|
|
|
|
|
#4440 |
|
Raczkowanie
|
Asiulka, ne gniewaj sie, że tak Cie męczę, ale mam jeszcze jedną wątpliwość, czy Twoje nowe clipy grubościa włosa są zblizone do naszych naturalnych włosów? Ja z natury mam dość cienkie i mało ich:/ a patrząc an zdęcia wyglądają na dość grube (chodzi mi o pojedynczy włos).
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

jak będziesz miała jeszcze chwilkę mogła byś trzasnąć zdjęcie pojedynczej taśmy w świetle dziennym? 

a pytałaś i odpisali że cena zależy od jakości?

klask i: