|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
|
|
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra ja uciekam spać
jutro o 9 muszę iść po wpis ![]() Dobranoc
|
#4114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
no coz.... teraz by chyba tego nie powiedzial
|
|
|
#4116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh ale to mi sie tak przypomina jak widze w jaka ruine teraz popadly
![]() no i zaskoczyl mnie tym wtedy bo nikt wczesnij mi nie powiedzial, ze mam ladne paznokcie.... ehh ide spac.... o 5.30 wstaje....
|
|
#4118 |
|
Wtajemniczenie
|
Lecę na filmik z Tżtem a potem nynu, do jutra Dziołchy
|
|
|
|
#4119 |
|
MBZ♥
|
Arrakis nie wątpię, że są ładne
ale pomysl o tym w kategorii taniego podrywu---ale masz piekne oczy czy coś...---- żeby Go sobie obrzydzić tak do resztyidę zagrać w mahjonga z rodzinką na czas i w wormsy![]() dobrej nocy |
|
|
|
#4120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też właśnie myślę, co kupić jako prezent dla siebie ![]() Bo się zastanawiam, czy nie kupić tacie i mężowi lotionu po goleniu z clinique i pewnie pójdzie jeszcze zestaw 3kroki (to będzie prezent 7 miniaturek) Głupia jestem, nie? ![]() No i jeszcze wpadł mi zestaw w oko z all (za 65zł, tylko muszę skonsultować z konsultantką, czy to będzie dla mnie ok). Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-11-01 o 22:34 |
|
|
|
|
#4121 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
News dnia: bobra ogoliłam tak w razie czego, bo mieliśmy baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ardzo gorącą rozmowę przez skype :P
|
|
#4122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale wiesz ![]() Początki zawsze potem miło się wspomina, więc lepiej mieć więcej do wspominania
|
|
|
|
|
#4123 |
|
Polka Ogarniaczka
|
nie zniechęcaj mnie, pfffffffffff
dobranoc
Edytowane przez antonina_bielska Czas edycji: 2011-11-01 o 22:58 |
|
|
|
#4124 |
|
Zakorzenienie
|
o lilou ze srebra - w sumie bratowej Tżta też można by coś takiego kupić.
Tylko co wygrawerować ? ![]() Trochę bez sensu. http://allegro.pl/oryginalna-bransol...888327000.html ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- http://www.youtube.com/watch?feature...&v=gz2_dWZb_mM
|
|
|
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
Kąpiel, książka i spanie. Dobranoc wszystkim
|
|
|
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() ja też uciekam..... chociaż spać się jeszcze nie chce - skutki wstawania o 12:30
|
|
|
|
#4127 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Dziewczyny
![]() wszystko co dobre szybko się kończy - taa Kasia musiała wrócić do pracy . Jeden z plusów -> będę na biężąco z wizażem![]() wczoraj jak wracaliśmy z cmentarza - zagadał nas facet i powiedział "że widać jak jesteśmy zakochani i bardzo mu się ten widok podoba " miło, że pijaczek widzi takie rzeczy
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
O 3 w nocy obudził mnie ból to się nigdy nie skończy? Dzisiaj jadę do dentysty po pracy i rękami i nogami się zaprę i nie wyjdę, póki nie obejrzy, co jest. Tylko nie wiem, co z kumplem zrobię, bo dzisiaj do i z pracy jedzie ze mną.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to wszystko się uwalnia do powietrza, nie ma roślin, które by to oczyszczały, a Ty tym oddychasz - szczególnie zimą to jest masakra. Kaszel, piekące oczy, paskudztwa w płucach i inne rewelacje :/A z tym dbaniem o storczyki to nie przesadzaj - raz na jakieś dziesięć dni trzeba wykazać odrobinę dobrej woli i je wstawić do kąpieli. Moje kwitną bez przerwy od zeszłej zimy - co kwiaty opadną to nowe wychodzą. A codziennie jedyne co robię to przechodząc akurat koło nich zraszam je wodą Cytat:
|
||
|
|
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
Rain, a jakiego światła potrzebuje storczyk?
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
Lubi jasne stanowiska, ale nie bezpośrednio padające na liście światło.
|
|
|
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() justyna - trzymaj się ![]() osz - chociaż tyle z tego, że będziesz nas nadrabiać - ach ten brak czasu w pracy
|
|
|
|
#4135 |
|
Zakorzenienie
|
hej piczonki
![]() powoli wracam do świata żywych, a do nadrobienia zostało mi zaledwie 90 stron supcio gicio![]() Elenko spóźnione życzenia z okazji ślubu, wszystkiego najlepszego dla Was!!! Zazdroszczę Wam przeokrutnie tego zlotu Gdyby nie to, że akurat mieliśmy wesele i egzamin, to chętnie bym przyjechała mimo tej odległości... zróbcie następny większy w Warszawie, co? Wtedy pewnie więcej zazdrośnic z północy by wpadło I super foty, a bimbałki to już w ogóle![]() Olka fajnie Ci w nowym kolorze Britni też![]() Simply zdjęcia domku suuuper!!! Taki ciepły, przytulny... no o kuchni nie wspomnę, bo od początku mi się podobała bardzo Ale jestem pod wrażeniem zmiany w łazience... piękny ten Wasz kącik![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Rain przestraszyłaś mnie z tym brakiem roślin w domu Mam zamiokulkasa (czy jak to tam się pisze), ale chyba troszkę podumarł, bo zapominam podlewać, storczyk jeszcze się trzyma, ale też zapominam podlewać jakie mogłabym mieć niewymagające, zielone roślinki jeszcze (które się podlewa tak raz w tygodniu, bo częściej nie będę pamiętać )?
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
|
|
|
|
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/lechuza-cubico-min...881439426.html Trochę grosza kosztują, ale warte swojej ceny
|
|
|
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam Ale podczytywałam Was cały weekend ![]() Niestety nie poczułam długiego weekendu przez szkołę w sb i ndz, ale za to po południu w pn pojechaliśmy z TŻ-em (!) do moich rodziców i wczoraj wieczorem wróciliśmy. Fajnie było, posiedzieliśmy, pojedliśmy, a wczoraj pojechaliśmy na cmentarz, tam spotkaliśmy resztę rodziny, potem odwiedziliśmy moją kuzynkę, a potem do babci na obiad pojechaliśmy W końcu moja rodzina od strony mamy poznałam TŻ-a Po prawie 4 latach A tak poza tym łapię jakiegoś doła, ale obiecuję postarać się nie marudzić ![]() Aaaa, i z tego co mi się przypomniało: Zuzik, ja też uwielbiam makaron z rosołem, a nie rosół z makaronem A TŻ znowu uwielbia rosół, ale koniecznie bez makaronu i do tego pity z kubka
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
Simply, dopiero teraz udało mi się obejrzeć foty domu i... wow!!!
|
|
#4140 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
śniły mi się jakieś pierdoły całą noc, ale w sumie się wyspałam, Tżcik mnie wyprzytulał i popędził do roboty, potem jedziemy na zakupy do Biedrony i chrześnicy Tżta kupić coś urodzinowego, bo w weekend nawiedzamy Bielsko Widzę tu ostre dyskusje na temat kwiatków ![]() To ja się poradzę Rain - dostałam w sierpniu storczyka miał ładne kwiaty, ale teraz juz mu wszystkie opadły (raz go trochę podsuszyłam - mozliwe ze przez to?) ale wypuścił dwa nowe soczyste liście. Podlewam go ok raz w tygodniu dużo wody na podstawek i tak się chyba przyzwyczaił. Kiedy pojawią się nowe kwiatki i czy powinnam mu dać jakieś odżywki? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.

Ale to jak wygram na loterii 

Dlaczego? Patrz zdanie numer dwa 

to się nigdy nie skończy? Dzisiaj jadę do dentysty po pracy i rękami i nogami się zaprę i nie wyjdę, póki nie obejrzy, co jest. Tylko nie wiem, co z kumplem zrobię, bo dzisiaj do i z pracy jedzie ze mną.

i to wszystko się uwalnia do powietrza, nie ma roślin, które by to oczyszczały, a Ty tym oddychasz - szczególnie zimą to jest masakra. Kaszel, piekące oczy, paskudztwa w płucach i inne rewelacje :/