|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
Cytat:
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Heja
![]() Chciałabym zauważyć,że strasznie dużo piszecie - tak dużo, że jest to nie do nadrobienia jak się zajmuje człowiek wychowaniem owada na człowieka ![]() W związku z powyższym mogę tylko powiedzieć co u mnie: 1. widzieliśmy wczoraj ten samolot, co lądował awaryjnie (mieszkamy nie daleko lotniska, a on krążył dość nisko). Tylko nie wiedzieliśmy, co się dzieje, bo byliśmy akurat z Młodą na spacerze - widać było że kół nie ma - a to mi się wydawało dziwne, bo mieszkam koło lotniska 30 lat i nie widziałam, żeby tak samolot do lądowania podchodził Mówię do tż, że jakoś dziwnie wygląda.... wracamy do domu, dzwoni brat tż z takim newsem (nad nimi też latał, bo jakoś od tamtej strony podchodził). Włączamy tv, a tu taki news..... Strasznie współczuję tym ludziom, co lecieli tym samolotem. Znaczy super, że nic się nie stało, ale nie zazdroszczę przeżyć. Ja bym umarła na miejscu ze strachu. No ale pilot i szacun.2. Spełniłam swe marzenie i kupiłam kieliszki na wodę są na długiej nodze, mają szeroką bańkę i są boskie I w dodatku kupione w promocji w BRW za nie całe 40 zł za 6 sztuk. Przecenione z 120 ![]() 3. Ugotowałam wczoraj rosół i wyszedł mi po raz pierwszy w życiu mega smaczny. Zawsze mi wychodził takę mętny, a tym razem nie. Może to kwestia wody była ![]() 4. Wypróbowałam przepis na polędwiczki wieprzowe by Carmelka i mąż mi wpadł w dziki zachwyt, więc dzięki Carmi ![]() 5. Jestem słodyczomaniakiem ostatnio.... mam zachcianki na słodkie większe niż w ciąży. Znaczy w ciąży w zasadzie nie miałam, jak to porównać ![]() 6. Przeszłam ostatnio jakiś kryzys straszny..... i pomógł mi facebook..... mogę w klubie opisać ![]() 7. Mam dzisiaj mega podły nastrój - Córcia ma jakąś fazę na przytulanie. Ślini się obficie, wpycha łapki do buzi, więc sądzimy, że coś z dziąsłami się zaczyna dziać i będzie ząbkować. No a przy okazji jest trochę marudna i dzisiaj spała z nami. Przez to się nie wyspałam, bo domagała się ciągłego karmienia i przytulania. Więc jestem dzisiaj wymęczona, nie wyspana i poddenerwowana. Na szczęście udało mi się ją uśpić właśnie 8. nie poszliśmy na żaden cmentarz, bo w niedzielę zrobiliśmy próbę generalną - poszliśmy na jeden z grobów z Mrówką, ale zrobiła nam taką aferę, że uznalismy jej głos za decydujący w dyskusji o tym, kóre cmentarze odwiedzimy ![]() Ech, nie mogę się doczekać aż do pracy wrócę - będę mieć na Was więcej czasu
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
Ej lachony bo ja też zaczęłam oglądać tego horrora (dzięki Carmi) ale oglądnęłam dopiero 2 odcinki i nie wiem o co tam kaman. A wy tu na biało piszecie i ja to czytam i co?Jajo.Mogłyście na czarno,bo na biało zawsze bardziej mnie interesuje;P
|
|
|
|
#4324 |
|
MBZ♥
|
hej Gwizdaku
zazdroszcze kieliszków, widzenia prawo na żywo samolotu i mam podobne odczucia![]() pamiętaj o gotowaniu rosołu na wolnym ogniu nastepny będzie jeszcze lepszy![]() masz dla Mrówki taki żel na dziąsełka? i przytulam
|
|
|
|
#4325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i opisz, opisz
|
|
|
|
|
#4326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a rosół na wolnym gotuję, ale właściwie nie ogniu, bo jak na indukcji? ![]()
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4328 |
|
Wtajemniczenie
|
Gwizdak rozpal w salonie ognisko i w takim kociołku turystycznym....
Simply zajrzyj do szafy, może masz coś jeszcze do sprzedania za pościel ![]() Frezi Ty tajemnnicza Kobito, to trzymam kciuki, powal ich tam wszystkich:P Med to co piszesz to dla mnie istny kosmos Ja robię magisterkę z literatury a i tak momentami nie wiem w co łapy włożyć, no ale dobra widocznie Ty jesteś geniuszem, a mnie bozia dała co najwyżej długie nogi:P
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-11-02 o 14:36 |
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak cześć
![]() Cieszę się, że polędwiczki smakowały i udało Wam się kupić kieliszki Co do kryzysu, to pełne empatii czekamy w klubie A kiedy wracasz do pracy?
|
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nadrobiłam jeszcze...
Frezi a gdzie idziesz?Na rozmowę? |
|
|
|
#4332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
Do usłyszenia już z Rzeszowa
Co do tego samolotu to okazało się, że lecieli nim znajomi mojego kumpla. I w pewnym momencie jeden z nich usłyszał, jak pilot mówił do stewardessy, że mają pół procent szansy, że wyjdą z tego żywi... ![]() Dobrze, że nikomu nic się nie stało. |
|
|
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
polajkujcie plizzzz http://blog.fabrykafajnychfot.pl/?p=3103
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa podobają mi się buty PMki
Głównie chodzi o kształt noska i kokardkę (tylko te ćwieki są średnie :/ ).
|
|
|
|
#4336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Gwizd, gratuluję kieliszków i ząbkowania Mrówa, a teraz idę do klubu Med, super, że temat pracy masz rozwojowy i nie obijaj się jak koleżanka najeczka, bo nic dobrego z tego nie wyjdzie Wy tu o serialach... My teraz oglądamy jeszcze "Grę o tron". Pierwsze dwa odcinki mnie nie wciągnęły, ale po trzecim już się uzależniłam ![]() Padam na twarz, dziękuję za uwagę. |
|
|
|
#4338 |
|
MBZ♥
|
Gothko ludzie lubią czasem ubarwiać dramatyczne przeżycia
ciekawe jak mógl usłyszeć skoro przy takim lądowaniu-w takich warunkach stewardessy siedzą przypięte jak pasażerowie, a drzwi od kabiny pilotów są zamknięte i nikt nie kręci się w pobliżu???nie wyobrażam sobie, żeby kabina był otwarta-pełny lajt i rozmówki Polaków żeby pasażerowie słyszeli
|
|
|
|
#4339 |
|
Wtajemniczenie
|
Ujdzie?
|
|
|
|
#4340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wynika, że masz rację - do normalnego lądowania są przypięte stewardessy, a kabina pilotów jest zamknięta chyba cały czas, myślę, że to fizycznie niemożliwe, by usłyszeć cokolwiek (do tego wyraźnie). Zuzia, nie mój styl, ale ładne, a co to? sama robiłaś?
|
|
|
|
|
#4342 |
|
Wtajemniczenie
|
Kopertówka Dziewczynki
|
|
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
Mój szef jest the best. Poprosił, żebym przekazała Prezesowi dużego banku, że o umówionej godzinie może być "w haszczach" i tracić zasięg na komórce
---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Fajna do stroju w klimacie etno
|
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie pod kwiatkiem jeszcze mógłby iść jakiś frędzelek
wtedy by wyglądała trochę góralsko
|
|
|
|
#4345 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki jesteście boskie
jakoś mnie wzięło na robienie cudacznych rzeczy, to chyba od tego, że kończę w czerwcu studia i muszę mieć plan na życie, a nie mam, więc kombinuję
|
|
|
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zuzia, ładna, ja co prawda nie miałabym do czego nosić, ale znam dziewczyny, które by się dały poćwiartować za takową a sama robiłaś?
|
|
|
|
|
#4347 |
|
MBZ♥
|
Carmi gdziekolwiek to jest to musi być tam romantycznie
---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Zuz masz talent mnie wkurza jak mam guzik przyszyć
|
|
|
|
#4348 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
PEwnie będzie do domu jechał
Oby, bo o 17:00 chcę już wyjść
|
|
|
|
#4350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokażę im na co mnie stać ![]() do pewnej firmy w NS nie zapeszam nic na razie ![]() Cytat:
szczerze? nie wierzę w to..... jak ktoś mógł usłyszeć co pilot mówi do stewardessy? przecież piloci sa za zamkniętymi drzwiami, bez kontaktu z pasażerami.słodkie
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

a muffinkami to mi smaka narobiłaś, jak możesz
chyba dzisiaj jakieś upiekę, tylko nie wiem jeszcze jakie

i szacun.

sama robiłaś?