![]() |
#2701 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: suknia marzeń
Cytat:
![]() ja też nie wierzę w przesądy , bo to przynosi pecha ![]()
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
Wiktorynka, śliczne te Twoje typy. A Ty jaką w końcu miałaś suknię? Bo zanim dotarłam do wątku ze zdjęciami ślubnymi, zdążyłaś już swoje pousuwać.
W razie możliwości proszę o zdjątko na @. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Zadomowienie
|
Lazy_Morning
Faktem jest byłoby to niesamowite uczucie brac ślub w swoim dziele ![]() Tylko pomijając przesądy, ja jednak bym się tego nie podjęla ... z dwóch powodów ... wlasciwie z jednego ... jak coś robię to do perfekcji ... dzień noc, byle było idealne ... takie podejscie + nerwy przedślubne ... wolałam nie ryzykowac ![]() ![]() W kazdym razie trzymam kciuki ... i troche zazdroszcze zacięcia ... elsi Moja sukenusia była troche inna od tych które teraz podrzucam... między innymi z tego względu, że , jak juz wspominałam, wiekszość mojej szafy ma taki krój ![]() A to moja na modelce 401_A_jpg.jpg401_B_jpg.jpg
![]() Edytowane przez Wiktorynka Czas edycji: 2006-11-03 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zacięcia raczej brak, chyba, że sprawa tego warta hihi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Zadomowienie
|
a wiec do dzieła Lazy_Morning lajkonik.gif
i zacznij ODPOWIEDNIO wcześnie ![]() ![]() ![]()
#2707 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Ależżżżż!.... fajny lajkonik! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Zadomowienie
|
Czesc Dziewczyny. Jak czytam te wasze wypowiedzi, to jest w nich tyle optymizmu! A ja jestem zalamana. Jak kiedys ogladalam suknie to podobaly mi sie wszystkie, a teraz jak przyszlo co do czego to ZADNA. Wymyslilam sobie suknie marzen ale problem polega na tym ze nigdy takiej nigdzie nie widzialam! 90 % sukien ma gorset a ja nie chce gorsetu. Mi najbardziej pasuje fason z wiazaniem na szyi, albo ze stojka wokol szyi i do tego odkryte plecy. Dol chcialabym z tiulu nakrapianego cyrkoniami (bo ja jestem "sroka" lubie wszystko co sie swieci). Na glowe diadem i welon. No i gdzie tu znalezc te moja suknie??? Narazie nigdzie nie znalazlam nawet podobnej. Moze ktos widzial? Prosze o pomoc.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zadomowienie
|
Lazy_Morning,
oczywiście niecierpliwie czekam na efekty Twojej pracy ![]()
#2710 |
Zadomowienie
|
Lazy Morning dopiero teraz przeczytalam twoje ostatnie posty. Mi tez chodzi po glowie uszycie sukienki wlasnego projektu ale z pomoca krawcowej oczywiscie. Tylko gdzie ja znajde kogos kto "czyta w myslach"?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny!
Ja też myslę, żeby sobie uszyć sukienkę. Byłam juz prawie w kadym salonie-najbardziej odpowiada mi jednak z sukienek w Cymbeline, ale sobie zaśpiewali 10300 zł !!!!! ![]() Ale wczoraj znalazłam fają alternatywę. Byłam na targach slubnych w PKiN i dostałam na wczoraj wieczór zaproszenie na elegancki pokaz sukienek od projektantki (Boże wyglądałam jak idiotka...wszyscy postrojeni a ja w zwyczajnych ubraniach...no może wyszłam bardziej na ekscentryczkę z moim TŻ) W kądym razie, sukienki były fajne i nietypowe. Mam fotki-a jak wieczorem odzyskam aparat, to dodam foty. ![]() ![]() A teraz podaję wam adres stronki tej projektantki: nazywa się Venika (Monika Dudek) O ceny się jeszcze nie dowiadywałam, ale na razie chyba nie chce wiedzieć, wydaje mi się, ze mnie już nie zaskoczą... www.venika.pl A i wczoraj były w sprzedaży w PKiN sukienki z salonów, wyprzedawane po 200-300 zł (cymbeline). Nóweczki, służace do przymierzania w sklepie ale do skorygowania i wyczyszcenia u nich= w sumie koszt do 500 zł i tu chyba sie zakochałam, ale nie było mojego modelu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
www.pronovias.com umarłam z zachwytu....
![]()
#2713 |
Raczkowanie
|
www.pronovias.com umarłam z zachwytu....
![]() Mnie też się podoba kilka ich sukienek. Na początku pomyliłam ich z pronuptia paris w Blue City. Pronovias fakt, ma ładne suknie ale także niebiańsko wysokie mają ceny. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
ceny mają powalające.... chyba już bardziej by się opłacało jechać mi po taką kieckę do Madrytu
![]()
#2715 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Rozeznanie
|
spodobała mi się ta suknia slubna
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Rozeznanie
|
dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ech, jestem ciekawa, ile % tej sumy to faktyczny koszt projektu, materiałów i pracy... a ile- metka, marże itp. Venika- faktycznie, sporo ciekawych, część "już to gdzieś widziałam" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
uszyj mi wszystkie!
![]() ![]() ![]()
#2721 |
Zadomowienie
|
Lazy Morning jesli chodzi o "dol" sukni to chcialabym rozlozysty, ale nie za bardzo ("beza"
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Raczkowanie
|
10300,-... Anew, kopara mi opadła
![]() ![]() ![]() Ech, jestem ciekawa, ile % tej sumy to faktyczny koszt projektu, materiałów i pracy... a ile- metka, marże itp. Venika- faktycznie, sporo ciekawych, część "już to gdzieś widziałam" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To tegoroczny model nazywa się VERONA. podobny troszkę do modelu o 2 lata wczesniejszego tzw.Heloisy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Przyczajenie
|
z górą na szyje znalazłam cos takiego
Prosze o opinie ![]() mierzylam juz taki gorset i musze przyznac ze jest bardzo wygodny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Raczkowanie
|
![]()
Przekonani ze polaczylo ich uczucie nagłe! a co na to schody,korytarze,ulice? moze jakies"przepraszam"w scisku? moze bylo cos zgubionego i podniesionego? klamki na ktorych dotykl kladl sie na dotyk? 21.02.2009 Maja03.03.2014 Jakub |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Raczkowanie
|
i jeszcze...
Przekonani ze polaczylo ich uczucie nagłe! a co na to schody,korytarze,ulice? moze jakies"przepraszam"w scisku? moze bylo cos zgubionego i podniesionego? klamki na ktorych dotykl kladl sie na dotyk? 21.02.2009 Maja03.03.2014 Jakub |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Raczkowanie
|
...
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | ||
Wtajemniczenie
|
Mła?
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2728 |
Wtajemniczenie
|
I jeszcze parę "na szyję"- & rozłożystych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zakorzenienie
|
nie bądz @! chociaż jedną?
![]() ![]() P.S. Mam nową wizję, ale to już na PW ![]() ![]()
#2730 |
Wtajemniczenie
|
No i się wydało, żem @
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.