|
|
#3871 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXX
Treść usunięta
|
|
|
|
#3872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a o wezwaniu policji u mnie decydowali rodzice czy chca zeby wzywac lepiej zawsze miec sprawdzony bus |
|
|
|
|
#3873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesze się że pupka zaleczona ![]() z takim wsparciem na bank ![]() ![]() no w poprzednim przedszkolu też tak było, a tu laski same piszą z góry prośbe o sprawdzenie i jedna z tych co jadą zawsze jest przy sprawdzaniu zeby wziąć protokół, umawiaja się w określonym miejscu i sprawdzaja - dyra tak ustaliła bo zawsze to bezpieczniej wiedzieć, rodzice spokojniejsi no i wrazie w jesteśmy kryte
|
|
|
#3874 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jak wczoraj wyszłam to wróciłam dopiero ok 24 Co za dzień ![]() Marta z suszonymi jak na razie. Marta a to jest taka legitymacja?? Nawet nie wiedziałam. Fajnie Gucia co to są karminadle?? ech.. jak pomyslę ile trzeba prezentów kupić to się wkurzam. Wolałabym coś dla dziecka kupić
|
|
|
|
#3875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Guciol u mnie tez dzis kotleciki
|
|
|
#3876 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
To ja się z taką nazwą nie spotkałam. ja też dzis mielone robię z pieczarkami
|
|
|
|
#3878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
google nie gryzie ![]() polecam ze świeżymi, są boskie ale dłuzej trzeba piec, no jest taka legitymacja jak widać ![]() o ubezpieczeniu nic nie wiem ale poczytam warunki tego co maja w przedszkolu i zobacze co dalej
|
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
Marta a to kiedyś spróbuję, ale dajesz bez skórki czy z??
|
|
|
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam ochote na mielone! moj małż nie lubi i nie robie,zawsze wpraszam sie do mamy
z buraczkami pycha!aniczko moge sie do ciebie wprocis na karminadla ?
|
|
|
|
#3881 |
|
Zakorzenienie
|
gucia ale zes zaleciala regionalna nazwa!
![]() maryucha pfi co to dla Ciebie
|
|
|
|
#3882 |
|
Zakorzenienie
|
bez, najpierw je sparzę potem drobnitko kroje, i wrzucam do ciasta, są przepyszne takie mokre ale takie pomidorowe, tylko jak mówie trzeba dłużej piec
ba
|
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
Marta i dużo dajesz tych pomidorów?? Ile mniej więcej pieszczesz?? Bo z suszonymi 18 min daję.
Wczorajszy tekst teściowej na mój widok "oooo witaj grubasie, widzę że ledwo się w kurtce dopinasz" ![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- aaa i Ktosiu od wczoraj musze Twój patent używać. To znaczy spodnie zapinać na gumkę od włosów |
|
|
|
#3884 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do prezentów świątecznych, to też jestem przerażona... no ale cóż zrobić. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakbyś potrzebowała pomocy czy coś, to daj znać ![]() mięsko mielone tzw sznycle ![]() to prawie tak jakbyśmy razem obiad jadły! Cytat:
Natomiast u nas tato, w którymś filmie wysłuchał tę nazwę i tak się do nas przyjęło
|
|
#3885 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A o udkach dobrze wiedzieć Cytat:
no pewnie że dasz radę!Cytat:
i do tego gniecione ziemniaki ![]() Cytat:
Zostałam bohaterem w swoim domu - umyłam wszystkie okna u mnie na górze, no prawie wszystkie - zostało mi u brata w pokoju. Wyczyściłam jeszcze kafelki na balkonie, posegregowałam ciuchy małej - odkładamy dla kuzynki No i jeszcze obiad został do zrobienia, dziś zapiekanka makaronowa z brokułem
|
||||
|
|
|
#3886 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu aaaa to ja nie wiem co mi się z tobą ta gumka kojarzyła
Moje dziecie mi pamięć zabiera uuuuu to prawdziwy bohater domu
|
|
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dziecie zjadło dzis całą porcje zupki maminej (3/4 słoiczka) łyżeczką
pomały zaczyna łapać o co w tym chodzi ![]() A u mnie diety ciąg dalszy. Bez słodyczy dzień 11 |
|
|
|
#3888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja jutro idę na kurs na kierownika wycieczek ![]() apropo... jadąc na wycieczkę na ile dzieci ile opiekunów musi być? i czy każdy opiekun musi mieć ten kurs na kierownika? bo u nas to nawet woźne musiały zrobić
|
||
|
|
|
#3889 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i są bardzo miękkie Cytat:
a my prezenty w tym roku robimy tylko mojej rodzinie (rodzice babcia siostra jej tz i Alek) ze strony tż tylko dla brata najmłodszego i bratanicy - w zeszłym roku się naszarpaliśmy kupiliśmy już w listopadzie prezenty, i co nic od nich nie dostaliśmy, my jak my ale Pat też nic nie dostał nawet przysłowiowych skarpetek i wu sie wkurzył i powiedział że on bastuje, kupuje Kubie bo młody i bez sensu zeby nic nie dostał no i bratanicy. dziękuje ![]() Cytat:
11 dni bez??? ja 1 dnia nie wytrzymam! wowwww a ja uciekam na szkolenie i jeszcze o szewca musze zahaczyć, dziś mam dzień załatwiania i chce dzieciom wycieczkę do szewca zrobić jako ciekawy i zapominany zawód ![]() ciekawe czy się zgodzi ;D ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
![]() a co do opiekunów to 1 opiekun na 10 dzieci, na wycieczce ma być 1 kierownik, reszta to opiekunowie których tylko wypisujesz w papierach wycieczkowych
|
|
|
#3890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wycieczka do szefca super! Faktycznie mało kto pamięta o tym zawodzie jako wartym pokazania, a ja uważam, że naprawdę jest wart tego by opowiadać o nim |
||
|
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
my prezenty jak zwykl etylko dzieciom, a doroslym winko albo slodycze
dzieci jest 3 i tez jestem przerazona. ale starszej kupie chyba rajstopy z reserved albo cos co bedzie na liscie - bo spytam o kilka rzeczy a ze szwagierka sie umowilam, ze ja kupie zuzce, a ona kupi swojjej corce, i sie pod choinka wymienimy dla mnie bomba bo kupie to co chce konkretnie i pewnie przez internet a i tak nas na wigilii nie bedzie. bo jdziemy do moich rodzicow. ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- martuchajeszcze zegarmistrza wez znajdz
|
|
|
|
#3892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mam pojęcia co kupić Marcelinie
|
|
|
|
|
#3893 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3894 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia za 3tyg wracaja
![]() ja zuzce kupuje albo recznik nowy z kapturem metr na metr albo klocki w dziewczecych kolorach, albo drewniane klocki.jelsi zlicytuje na allegro pchacza to jeszcze pchacza dostanie - uzywanego bo na nowego mnie nie stac. ale to wczesniej niz pod choinke ale w ramach choinki![]() rosi o wpsolczuje ![]()
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-11-02 o 16:08 |
|
|
|
#3895 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kiedy Ty masz wizyte? Cytat:
![]() Cytat:
duzo zdrowka dla malego Cytat:
chyba kazdy was zrozumie ze teraz bedziecie mieli duze wydatki .. ![]() Cytat:
![]() taaaak mamy Czesc dziewczyny Mamy prad !!! Alelluja wczoraj o 20 dali .. i dobrze by bym ani dnia dluzej w tej zimnicy nie wytrzymala .. Wczoraj powiedzialam mamie dziewczynek ze jestem w ciazy strasznie sie uucieszyla az swieczki w oczach miala od razu pobiegla po ksiazki dla mnie hehehe ledwo wyjechalam od nich a dzwoni jej maz z gratulacjami uwielbiam ta rodzinke ![]() No i pochwalilam sie na fb No i dowiedzialam sie ze dwie moje kolezanki sa w ciazy nic sie franie nie przyznaly dopiero jak zobaczyly u mnie opis to zagadaly Takze juz 3 brzuchate bedziemy chodzic
|
|
|
#3896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupujesz jej osobno coś na urodziny, czy dostanie też w ramach gwiazdki? No chyba, że o tym pchaczu myślałaś? ![]() Klocki hmmm musze to przemyśleć Bo nie widzi mi się kupować kolejnej grzechotki albo tego typu pierdół jak za moment jej to nie będzie już interesować
|
|
|
|
|
#3897 |
|
Zakorzenienie
|
Zabcia no to super, że jest prąd. No w sumie jakby co to i tak drogich prezentów nie będzie, bo przeciez teraz nie dość że dziecko to jeszcze mój ang, męża studia. Kupa kasy na to nam idzie. A prezenty musimy kupic dla... 9 osób (nas nie liczę).
|
|
|
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
My Agatce pod choinkę kupimy chyba krzesełko do karmienia może też jakąś zabawkę, ale niedrogą, szczerze mówiac to po cichu liczę, ze chrześni za nim coś kupią tosię zapytają, to by mi dorzucili do tego krzesełka, to kupilibyśmy coś lepszego
|
|
|
|
#3899 | |
|
Zakorzenienie
|
fajnie
przynajmniej nie macie problemu do ktorych rodzicow isc duzo bedziecie mieli osob? Cytat:
Najblizsi napewno bedzie wyrozumiali
|
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
Zabcia widzisz... moja mam ostatnio do mnie dzwoniła i sama wyskoczyła aby im nic nie kupować bo nam teraz kasa jest potrzebna. Ale przecież nie zrobie tak, ze im nic nie kupię a teściom kupię, gdzie nawet u nich na świta nie będę, a u rodziców w 2 dni aż będę. Poza tym mąz się pluje, ze jak to tak nic nie kupić
Ja za to całą kase jaką dostabę dla siebie chyba na dzidzulka przeznaczę.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.

no pewnie że dasz radę!
i do tego gniecione ziemniaki