Pół żartem pół serio -czyli jak chudniemy na wesoło!!! - Strona 589 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-04, 17:08   #17641
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala
Dot.: Pół żartem pół serio -czyli jak chudniemy na wesoło!!!

smutno mi i to bardzo

mądrala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-04, 17:31   #17642
*jamajka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mądrala Pokaż wiadomość
smutno mi i to bardzo
jeju Słonko co się dzieje??

niu lajf.. va bene?
*jamajka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-04, 18:33   #17643
*jamajka*
Zakorzenienie

ojjj smutno mi, że Ci smutno.. kurcze a ja wychodzę do Jubusia.... ale Mądralcia możesz zawsze do mnie pisać!! pamiętaj!!

kurcze stres mam przed tym Jubusiem.. o boże boże.. aaaaa...

trzymajcie kciuki, już sama nie wiem za co

niu lajf.. va bene?
Stary 2006-11-05, 12:17   #17644
*jamajka*
Zakorzenienie

jestem! ale puuusto tu

niu lajf.. va bene?
Stary 2006-11-05, 12:17   #17645
*jamajka*
Zakorzenienie

tzn. nie pusto, bo znów 9 gości mamy

niu lajf.. va bene?
Stary 2006-11-05, 12:36   #17646
*jamajka*
Zakorzenienie

no więc już zdaję relację.. bęzie longer

byłyśmy (4 dziewczyny-babski wieczór od bardzo dawna) w knajpie Jubusiowej

ogólnie niestety nic się do przodu w naszych relacjach nie posunęło, bo Jubuś miał koszmarny ruch w barze i zupełnie nie mógł mi czasu poświęcić, poza obsługiwaniem mnie.. więc lipa..

ale trochę dzieje się w knajpie bo.. drugi barman i ochroniarz chyba czają sprawę.. bardzo dziwnie na mnie patrzą, uśmiechają się, zagadują - choć ich nie znam.. poza tym full ludzi, a oni akurat do mnie muszą? taa

jak przyszłam zagadał mnie ochroniarz.. poszłam usiąść (siadłyśmy na takiej antresoli, więc widziałam z góry wszystko) i zaraz po tym ten ochroniarz chodził wte i wewte tak jakby kogoś szukał zaraz się okazało (moje koleżanki poszły do baru i słyszały rozmowę), że szukał mnie w sensie gdzie siedzę, ale zanim zauważył, że na górze, to minęło bo na tych antresolach poza nami jeszcze nikogo nie było, więc mu chyba do głowy nie przyszło luknąć w górę no i przyszedł do tego drugiego barmana i powiedział mu, że "przyszła, siedzi tam na górze!" a ten drugi "gdzie gdzie?pokaż!" nie wierzyłam, że to by miało być o mnie, ale wtedy tylko ja siedziałam na górze, więc raczej tak.. no tak mi to koleżanki zrelacjonowały a dzień wcześniej jak byłam cyknięta to się umawiałam z J.że przyjdę, więc pewnie się spodziewali.. tylko kurcze nie sądziłam, że tam już większość osób wie o tym

potem do baru poszłam ja sama i zrobiłam tak --> bo Jubuś wygląda coraz ładniej.. mój Boże.. to są jaja, piękny!! a jak ubrany..ehh przywitał się ładnie odrazu (zresztą on zawsze do mnie podbiega) no i coś tam kupiłam kurcze tak na trzeźwo to mam stres mega i chcę uciekać on też zresztą przy mnie trochę się robi yyyyy..

generalnie ludzi było tak dużo, że kosmos i smutno nam było z Jubusiem z tegoż powodu, bo zero kontaktu prawie.. aczkolwiek jak się widzimy, to nam się oczka świecą, a on taką ma buzię ładną, że jezus maria ehh nie mogę na to patrzeć wręcz

raz obsłużyć mnie musiał ten drugi barman, bo Jubuś obsługiwał kogo innego, no i nie mógł mnie heh to taka dziwna sytuacja wyszła, bo ten drugi wiedział, że jam dla Jubusia zarezerwowana, no ale musiał mi sprzedać on.. tośmy tak lali, bo kurcze nikt nic nie mówi, a wszystko wiadomo

cóż jeszcze dodać mogę.. no bylam parę razy u niego, ale no wiecie, ruch okropny był!

trza tam iść kiedyś w tygodniu, ale nie żeby było pusto, tylko tak średnio.. chyba w czw. pójdziemy

aha.. no i jest jeszcze jedna sprawa dot. Jubusia, ale to Mądralce i Agusi napiszę na gg, bo tu się obawiam! ale to potem Wam napiszę wszystko

teraz jestem w domu już.. zwlokłam się rano na zajęcia i miałam mieć do 14, ale facet nie przyszedł na 1 wykład, więc już wróciłam

kończę longera, bo nawet jak na longera jest koszmarnie długi

niu lajf.. va bene?
Stary 2006-11-05, 12:39   #17647
*jamajka*
Zakorzenienie

Mądralcia, jak w ogóle u Ciebie?? myślę o Tobie dużo tuuulam najmocniej jak się da

niu lajf.. va bene?
Stary 2006-11-05, 12:41   #17648
*jamajka*
Zakorzenienie

muszę się zebrać szybko i Wam na tym gg napisać o co chodzi, bo tylko Wam się przyznam bo mam obawy, że wieś okropna wyszła ale co tam.. raz się żyje

niu lajf.. va bene?
Stary 2006-11-05, 13:21   #17649
kasiakasienka
Wtajemniczenie

WITAM!

dzis tylko marudze,
po pierwsze rycze od rana
po drugie zaraz sie wykrwawie bo ucielam sobie opuszek palca i to baaaaaaaaaardzo boli. nie wiem jak zatamowac,

nie dosc ze serce placze, dusza krwawi, to jeszcze powaznie mam super dziure w palcu ktora sie nie chce zatamowac.shit
kasiakasienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-05, 13:32   #17650
*jamajka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiakasienka Pokaż wiadomość
WITAM!

dzis tylko marudze,
po drugie zaraz sie wykrwawie bo ucielam sobie opuszek palca i to baaaaaaaaaardzo boli. nie wiem jak zatamowac,

nie dosc ze serce placze, dusza krwawi, to jeszcze powaznie mam super dziure w palcu ktora sie nie chce zatamowac.shit
o matko kasieńka!! a nie masz jakiejś przychodni obok, albo dyżuru ostrego?lekarz by wiedział, jak to zatamować! o mamo ale się zdenerwowałam może poszukaj w goglach tamowanie krwotoku albo co.. kurcze, nie trzeba tego palca zawiązać? żeby kre nie dopływała??o mamo mamo, sama nie wiem może to trza zszyć albo co? jeju pomyśl nad lekarzem

niu lajf.. va bene?
Stary 2006-11-05, 21:37   #17651
agulla
Zakorzenienie

jestem i zaraz wszystko nadrobie
agulla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-05, 21:43   #17652
agulla
Zakorzenienie

Cytat:
Agulla co do tych kozaków, to ja bym chciała taki obacas jak na tej fotce: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1157042287

P.S> no i sprawdx sobie poczte
ładne sa

Cytat:
smutno mi i to bardzo
madralcia pamietaj mi tez zawsze mozesz sie wygadac na gg

Cytat:
Napisane przez *jamajka* Pokaż wiadomość
muszę się zebrać szybko i Wam na tym gg napisać o co chodzi, bo tylko Wam się przyznam bo mam obawy, że wieś okropna wyszła ale co tam.. raz się żyje

no to ja czekam bo narazie na gygy to nic nie dostałam
Cytat:
Napisane przez kasiakasienka Pokaż wiadomość
WITAM!

dzis tylko marudze,

oj biedulko co ty robiłas ze dziure masz w palcu
Stary 2006-11-05, 21:44   #17653
agulla
Zakorzenienie

acha madralka piesni doszło mnóstwo dziekuje ci bardzo

jamajka ty do swiąt wroże ci ze jubus bedzie cały twoj
Stary 2006-11-05, 23:50   #17654
*jamajka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulla Pokaż wiadomość
acha madralka piesni doszło mnóstwo dziekuje ci bardzo

jamajka ty do swiąt wroże ci ze jubus bedzie cały twoj
dopiero na Święta

nie no.. sprawa taka, że tyle co mogłam to pokazałam.. on już wie, żem chętna.. i teraz jest jego ruch.. ja niestety nie należę do tych co same poderwą bo ja wiecie - ambicja, duma, księżniczka.. prosić się nie będę ani wypuszczać, żeby np. dostać kosza w życiu! jestem milutka i jak najbardziej wie, że się ślinię na niego flirt itp - jak najbardziej

ale z mojej strony nic więcej już nie będzie - teraz on.... i tu się boję najbardziej - że on nic nie zrobi.. rozmawia ze mną, odrazu do mnie podchodzi itp.. uśmiecha, patrzy taaak /swoją drogą jak go zobaczycie to każda tak reaguje / ale jakoś tak.. nic więcej.. nie wiem czy to kwestia, że jest jeszcze wcześnie (całe 3 czy 4 spotkania), czy że nieśmiały.. ale ja to bym chciała, żeby już mi się prosił o nr tel eh eh eh... no dam mu czas i szansę.. kurcze mam nadzieję, że mnie nie wyrobi jejuuu..

a wiecie jak mi Was brakuje.. bo te koleżanki są super i w ogóle, ale kurcze.. nie potrafię wytłumaczyć.. są bardzo za mną i chcą by mi z jubusiem wyszło, ale no kurde.. nie wytłumaczę, coś mi nie pasi z nimi... a te z ktorymi bym chciała, to już pisałam Wam, czemu nie mogą iść.. eh eh eh..

ja chcę iść z Wami Wy byście mi pomogły tak fajnie

jest jeszcze nadzieja, że to co zrobiłam i o czym Wam napiszę niebawem na gg mi pomoże.. nam pomoże I hope... ehhhh

niu lajf.. va bene?
Stary 2006-11-06, 00:00   #17655
*jamajka*
Zakorzenienie

chcę Jubuuuusia

i naprawdę jakiegoś doła mam w tej kwestii teraz.. wiem, że nie miał czasu wczoraj i taki biedny był zagoniony koszmarnie, ale kurcze no.. choć w pt było dobrze.. ehh

ale jest jedna dobra rzecz-mam taki kop do odchudzania, ze szok i chcę być szczuplejsza do Świąt i do Sylwka, no i dla Jubusia

niu lajf.. va bene?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-11-06, 00:03   #17656
*jamajka*
Zakorzenienie

jezu ale zajawionam na niego 4 spotkania a ja już tak! matko.. muszę wyluzować chyba, bo Was tu zanudzę i wszystkich wkoło... ehh

niu lajf.. va bene?
Stary 2006-11-06, 00:06   #17657
*jamajka*
Zakorzenienie

mówiłam Wam, że drinki miałam tańsze

niu lajf.. va bene?
Stary 2006-11-06, 00:10   #17658
*jamajka*
Zakorzenienie

idę spać, bo moje myśli są tak Jubusiowe, że aż strach.. po tym weekendzie zwłaszcza.. ajj tak nam fajnie w tych momentach co z nim jestem i na samą myśl, że nie wyjdzie jestem przerażona!

dobranoc dziewczynki i przepraszam, że o takich głupotach piszę, jak Wy większe problemy macie, przynajmniej ostatnio Mądralcia i kasieńka.. przepraszam!

buzi i do jutra

niu lajf.. va bene?
Stary 2006-11-06, 10:02   #17659
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Już jestem, Dzień dobry

Wiem że sie wczoraj nie odzywałam ale nie miałam za bardzo czasu Ale kupiłam sobie kozaki No w sumie nie do końcatakie jak chciałam, bo są ciemno brązowe a ja chciałam czarne, no bo i kurtke mam czarną Ale kupię sobie brązową torebke, szapil i czapke i powiino być OK A najwazniejsze że są wygodne
Aha, no i byłam w GC zapytać co w końcu z ta moją sukienką i...oddali mi kase Tzn.nie zupełnie mi tylko mamie,ale w sumie i tak ją zaraz wydałysmy na moje buty(dała mi połowe bo inaczej to bym ich nie miała)
Myślicie ze pasują brązowe buty do czernej kurtki Kurcze sama już nie wiem i mam schiza że kupiłam takie drogie buty i coś w nich bedzie nie tak! Zawsze tak mam!

A no i co do mojego złego nastroju to póki co wszystko sie już wyjaśniło i jest dobrze Tylko kurcze no,ja nie moge robić fochów i wielkiego halo i błachostki, o pierdołki, albo o rzeczy powiedziane w żartach!!! Jak przestane to robić to życie moje i wszystkich na około stanie sie prostsze

Co wiecej,od dziś mam mega kopa do ćwiczeń i dietki! Rano jak weszłam do kuchni to patrze, sernik stoi(rany,uwielbiam serniki), ale mówie sobie: "Nie Renia,nie zjesz go bo chcesz być do Świąt zgrabniejsza i piękniejsza!" no i schowałam dziada do lodówki póki co siedzi sobie tam i mnie nie kusi,a ja sobie zjadałm na śniadanie musli (żeby nie jeść jasnego pieczywa). No mam ochote ćwiczyć (musze sobie mate wyczyścić) i ogóle mam powera A wczoraj byłam w sklepie sportowym no i...widziałam taką cuuuuudoooownąąąąąą bierznie no ale...po 1.była przeokropnie droga, a po 2.i tak jej nie mam gdzie dać ale pomarzyć zawsze można, nie?

Stary 2006-11-06, 10:03   #17660
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Tak, no i znowu mi wyszedł longer...Ucze sie od Jamajki

A teraz odp.na wasze posty

Stary 2006-11-06, 10:11   #17661
*jamajka*
Zakorzenienie

dzień dobry!

Mądralcia
tu odpisywac będzie, więc zamilknę chwilowo, co by nie mieszać postów i jej nie dodawać następnych

ale tylko powiem, że tez mam powera i dziś robię sobie ten tydzień bez słodyczy i kolacji właśnie jem śniadanko

dobra Mądralcia odpisuj sobie spokojnie, a ja będę odświeżać

niu lajf.. va bene?
Stary 2006-11-06, 10:12   #17662
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

No wiec w skrócie:

Jamajka ma całkowitą i zaawansowaną Jubusiomanie ale git, damy rade Ale wiesz kochana moja, fajnie że sie coś posuwa do przodu no i w ogóle...ja wiem że ty byś chciała już i szybko,ale może on nie chce być natrętny i nachalny,nie? Ja tez mysle ze was do seibie ciągnie i ze bedziecie razem- życze Ci tego z całego serduszka bo widze jak bardzo Ci zależy No i nie smutkaj ze nie wyjdzie, po co sie dołowac na zapas,co? Przeciez to bez sensu, póki co myśl sobie o tym jak jest, co sie już zdażyło, ale też nie wymyślaj sobie jakiś fantazji i sytuacji z Jubusiem w roli głównej,bo te fantazje sa zawsze tak nierealne ze potem jest tylko rozczarowanie Tulam mocno i bądź dzielną dziewczynką No i ja baaaardzo chętnie poszłabym z Tobą do Jubusia Oj,myśle ze jakbyśmy tam z Agulla wkroczyły do akcji to Jubuś były Twój jeszcze tego samego wieczoru

Agullka ciesze sie że piosenki doszły Napisz mi tytuły które masz,to wyśle Ci reszte i bedziesz miała całą płytę Aha, no i czekamy na zdjęcie Ja ide zaraz zrobić i wyśle

Kasienka co ty zrobiłaś z tym paluchem????Odciełaś opuszek???Rany,powiedz że już wszystko OK,bo martwimy sie

I tak ogólnie to bardzo chciałam wam podziekować za to że jesteście takie kochane że moge na was liczyc,wyżalić sie i że zawsze potraficie mnie podnieść na duchu No kofam was,no!

Stary 2006-11-06, 10:14   #17663
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez *jamajka* Pokaż wiadomość
dzień dobry!

Mądralcia
tu odpisywac będzie, więc zamilknę chwilowo, co by nie mieszać postów i jej nie dodawać następnych

ale tylko powiem, że tez mam powera i dziś robię sobie ten tydzień bez słodyczy i kolacji właśnie jem śniadanko

dobra Mądralcia odpisuj sobie spokojnie, a ja będę odświeżać
Cześc Jamajeczka

Ja własnie skończyłam odpisywać, wysły mi 2 longery A wiesz co,ja tez bym chciala sobie zrobić teraz ten tydzień,ale kurcze boje sie głośno o tym mówić żeby znowu nie zapeszyć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-11-06, 10:16   #17664
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Jamajka mozesz pisać,ja ide robić fotki kurtki i butków i powiecie mi co i jak,czy pasują

Stary 2006-11-06, 10:29   #17665
*jamajka*
Zakorzenienie

Cytat:
No wiec w skrócie:

Jamajka ma całkowitą i zaawansowaną Jubusiomanie ale git, damy rade Ale wiesz kochana moja, fajnie że sie coś posuwa do przodu no i w ogóle...ja wiem że ty byś chciała już i szybko,ale może on nie chce być natrętny i nachalny,nie? Ja tez mysle ze was do seibie ciągnie i ze bedziecie razem- życze Ci tego z całego serduszka bo widze jak bardzo Ci zależy No i nie smutkaj ze nie wyjdzie, po co sie dołowac na zapas,co? Przeciez to bez sensu, póki co myśl sobie o tym jak jest, co sie już zdażyło, ale też nie wymyślaj sobie jakiś fantazji i sytuacji z Jubusiem w roli głównej,bo te fantazje sa zawsze tak nierealne ze potem jest tylko rozczarowanie Tulam mocno i bądź dzielną dziewczynką
dobrze, dostosuję się do Twoich rad i postaram się choć trochę opanować swoje żądze w stosunku do Jubusia ale ciężko będzie.....

ta "miłość" z mej strony to trochę irracjonalna, bo z charakteru go nie znam wcale.. tylko wygląd i zachowanie, ale kurcze - no pasuje mi

ok, koniec na chwilę o nim, bo sama się do obsesji doprowadzę do obsesji...

niu lajf.. va bene?
Stary 2006-11-06, 10:33   #17666
*jamajka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mądrala
No i ja baaaardzo chętnie poszłabym z Tobą do Jubusia Oj,myśle ze jakbyśmy tam z Agulla wkroczyły do akcji to Jubuś były Twój jeszcze tego samego wieczoru
wiem właśnie! no to przyjedźcie kiedyś, co? ehh..

Cytat:
Napisane przez mądrala
I tak ogólnie to bardzo chciałam wam podziekować za to że jesteście takie kochane że moge na was liczyc,wyżalić sie i że zawsze potraficie mnie podnieść na duchu No kofam was,no!
to naturalne, że się martwiłyśmy też Cię bardzo bardzo kochamy i dobrze, że widzisz jakieś tam swoje błędy i chcesz nad sobą pracować - napewno Ci wyjdzie i będzie już tylko lepiej ale pamiętaj też, że nie zawsze można brać winę na siebie no, trzymaj się dzielni

niu lajf.. va bene?
Stary 2006-11-06, 10:35   #17667
*jamajka*
Zakorzenienie

Cytat:
Jamajka mozesz pisać,ja ide robić fotki kurtki i butków i powiecie mi co i jak,czy pasują
rób fotki i ślij jak fajnie dobierzesz dodatki, to w ogóle nie widzę problemu w tym, że by były na brązowo poza tym czarne buty i wszystko czarne by wyglądało za smutno

ja właśnie dziś idę na obczajkę za butami... za tym moim kolorem w obrębie rynku póki co, miasto jakoś.. no zobaczymy co w ogóle w sklepach

niu lajf.. va bene?
Stary 2006-11-06, 10:36   #17668
*jamajka*
Zakorzenienie

a wiecie co?? już dziś mam rehabilitację!! ale minęło szybko... o 19 wieczór będę chodzić kurcze mam nadzieję, że już się wszystko doleczy ładnie

niu lajf.. va bene?
Stary 2006-11-06, 10:38   #17669
*jamajka*
Zakorzenienie

Cytat:
Cześc Jamajeczka

Ja własnie skończyłam odpisywać, wysły mi 2 longery A wiesz co,ja tez bym chciala sobie zrobić teraz ten tydzień,ale kurcze boje sie głośno o tym mówić żeby znowu nie zapeszyć
no to nie mówmy glośno i zbyt wiele (tyle że Ty już masz w podpisie), a się starajmy ile się da!

ja mam takiego powera, że słodyczy nei chcę tknąć do Świąt wczoraj się ocknęłam że do nich i do Sylwestra jest już naprawdę mało czasu i bardzo chcę go przeznaczyć na ostre odchudzanie oby wyszło choć trochę.....

niu lajf.. va bene?
Stary 2006-11-06, 10:40   #17670
*jamajka*
Zakorzenienie

dobra, skończyłam pisać.. muszę się zbierać, bo w południe umówionam z koleżanką na te zakupy.. no i dzień pewnie będę mieć crazy, bo łażenie w tej pogodzie (ciapa) wkurza mnie na samą myśl a wieczór te zabiegi, seriale.. ehh, pewnie odezwę się po tym wszystkim ale obiecuję, że Wam napiszę już na gg o tym tajemniczym moim wybryku

niu lajf.. va bene?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości