|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#17641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pół żartem pół serio -czyli jak chudniemy na wesoło!!!
smutno mi
i to bardzo
|
#17642 |
|
Zakorzenienie
|
|
#17643 |
|
Zakorzenienie
|
ojjj smutno mi, że Ci smutno.. kurcze a ja wychodzę do Jubusia.... ale Mądralcia możesz zawsze do mnie pisać!! pamiętaj!!
![]() ![]() kurcze stres mam przed tym Jubusiem.. o boże boże.. aaaaa... trzymajcie kciuki, już sama nie wiem za co
|
#17644 |
|
Zakorzenienie
|
jestem!
ale puuusto tu
|
#17645 |
|
Zakorzenienie
|
tzn. nie pusto, bo znów 9 gości mamy
|
#17646 |
|
Zakorzenienie
|
no więc już zdaję relację.. bęzie longer
![]() byłyśmy (4 dziewczyny-babski wieczór od bardzo dawna ) w knajpie Jubusiowej ogólnie niestety nic się do przodu w naszych relacjach nie posunęło, bo Jubuś miał koszmarny ruch w barze i zupełnie nie mógł mi czasu poświęcić, poza obsługiwaniem mnie.. więc lipa.. ![]() ale trochę dzieje się w knajpie bo.. drugi barman i ochroniarz chyba czają sprawę.. bardzo dziwnie na mnie patrzą, uśmiechają się, zagadują - choć ich nie znam.. poza tym full ludzi, a oni akurat do mnie muszą? taa jak przyszłam zagadał mnie ochroniarz.. poszłam usiąść (siadłyśmy na takiej antresoli, więc widziałam z góry wszystko) i zaraz po tym ten ochroniarz chodził wte i wewte tak jakby kogoś szukał zaraz się okazało (moje koleżanki poszły do baru i słyszały rozmowę), że szukał mnie no i przyszedł do tego drugiego barmana i powiedział mu, że "przyszła, siedzi tam na górze!" a ten drugi "gdzie gdzie?pokaż!" no tak mi to koleżanki zrelacjonowały a dzień wcześniej jak byłam cyknięta to się umawiałam z J.że przyjdę, więc pewnie się spodziewali.. tylko kurcze nie sądziłam, że tam już większość osób wie o tym potem do baru poszłam ja sama i zrobiłam tak --> a jak ubrany..ehh przywitał się ładnie odrazu (zresztą on zawsze do mnie podbiega) no i coś tam kupiłam kurcze tak na trzeźwo to mam stres mega i chcę uciekać generalnie ludzi było tak dużo, że kosmos i smutno nam było z Jubusiem z tegoż powodu, bo zero kontaktu prawie.. aczkolwiek jak się widzimy, to nam się oczka świecą, a on taką ma buzię ładną, że jezus maria nie mogę na to patrzeć wręcz raz obsłużyć mnie musiał ten drugi barman, bo Jubuś obsługiwał kogo innego, no i nie mógł mnie heh to taka dziwna sytuacja wyszła, bo ten drugi wiedział, że jam dla Jubusia zarezerwowana, no ale musiał mi sprzedać on.. tośmy tak lali, bo kurcze nikt nic nie mówi, a wszystko wiadomo cóż jeszcze dodać mogę.. no bylam parę razy u niego, ale no wiecie, ruch okropny był! ![]() trza tam iść kiedyś w tygodniu, ale nie żeby było pusto, tylko tak średnio.. chyba w czw. pójdziemy aha.. no i jest jeszcze jedna sprawa dot. Jubusia, ale to Mądralce i Agusi napiszę na gg, bo tu się obawiam! ale to potem Wam napiszę wszystko ![]() teraz jestem w domu już.. zwlokłam się rano na zajęcia i miałam mieć do 14, ale facet nie przyszedł na 1 wykład, więc już wróciłam ![]() kończę longera, bo nawet jak na longera jest koszmarnie długi
|
#17647 |
|
Zakorzenienie
|
Mądralcia, jak w ogóle u Ciebie?? myślę o Tobie dużo
|
|
#17648 |
|
Zakorzenienie
|
muszę się zebrać szybko i Wam na tym gg napisać o co chodzi, bo tylko Wam się przyznam
|
#17649 |
|
Wtajemniczenie
|
WITAM!
dzis tylko marudze, po pierwsze rycze od rana po drugie zaraz sie wykrwawie bo ucielam sobie opuszek palca i to baaaaaaaaaardzo boli. nie wiem jak zatamowac, nie dosc ze serce placze, dusza krwawi, to jeszcze powaznie mam super dziure w palcu ktora sie nie chce zatamowac.shit
|
|
|
|
#17650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może poszukaj w goglach tamowanie krwotoku albo co.. kurcze, nie trzeba tego palca zawiązać? żeby kre nie dopływała??o mamo mamo, sama nie wiem może to trza zszyć albo co? jeju pomyśl nad lekarzem
|
|
#17651 |
|
Zakorzenienie
|
jestem i zaraz wszystko nadrobie
|
|
|
|
#17652 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
madralcia pamietaj mi tez zawsze mozesz sie wygadac na gg ![]() Cytat:
no to ja czekam bo narazie na gygy to nic nie dostałam ![]() Cytat:
oj biedulko co ty robiłas ze dziure masz w palcu
|
|||
|
|
|
#17653 |
|
Zakorzenienie
|
acha madralka piesni doszło mnóstwo
jamajka ty
|
|
|
|
#17654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no.. sprawa taka, że tyle co mogłam to pokazałam.. on już wie, żem chętna.. i teraz jest jego ruch.. ja niestety nie należę do tych co same poderwą ale z mojej strony nic więcej już nie będzie - teraz on.... i tu się boję najbardziej - że on nic nie zrobi.. rozmawia ze mną, odrazu do mnie podchodzi itp.. uśmiecha, patrzy taaak /swoją drogą jak go zobaczycie to / ale jakoś tak.. nic więcej.. nie wiem czy to kwestia, że jest jeszcze wcześnie (całe 3 czy 4 spotkaniaa wiecie jak mi Was brakuje.. bo te koleżanki są super i w ogóle, ale kurcze.. nie potrafię wytłumaczyć.. są bardzo za mną i chcą by mi z jubusiem wyszło, ale no kurde.. nie wytłumaczę, coś mi nie pasi z nimi... a te z ktorymi bym chciała, to już pisałam Wam, czemu nie mogą iść.. eh eh eh..ja chcę iść z Wami ![]() jest jeszcze nadzieja, że to co zrobiłam i o czym Wam napiszę niebawem na gg mi pomoże.. nam pomoże I hope... ehhhh
|
|
#17655 | ||
|
Zakorzenienie
|
i naprawdę jakiegoś doła mam w tej kwestii teraz.. wiem, że nie miał czasu wczoraj i taki biedny był zagoniony koszmarnie, ale kurcze no.. choć w pt było dobrze.. ehh ![]() ale jest jedna dobra rzecz-mam taki kop do odchudzania, ze szok
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#17656 |
|
Zakorzenienie
|
jezu ale zajawionam na niego
4 spotkania a ja już tak! matko.. muszę wyluzować chyba, bo Was tu zanudzę i wszystkich wkoło... ehh
|
#17657 |
|
Zakorzenienie
|
mówiłam Wam, że drinki miałam tańsze
|
#17658 |
|
Zakorzenienie
|
idę spać, bo moje myśli są tak Jubusiowe, że aż strach.. po tym weekendzie zwłaszcza.. ajj
tak nam fajnie w tych momentach co z nim jestem i na samą myśl, że nie wyjdzie jestem przerażona! dobranoc dziewczynki i przepraszam, że o takich głupotach piszę, jak Wy większe problemy macie, przynajmniej ostatnio Mądralcia i kasieńka.. przepraszam! buzi i do jutra
|
#17659 |
|
Zakorzenienie
|
Już jestem, Dzień dobry
Wiem że sie wczoraj nie odzywałam ale nie miałam za bardzo czasu Ale kupiłam sobie kozaki Ale kupię sobie brązową torebke, szapil i czapke i powiino być OK A najwazniejsze że są wygodne Aha, no i byłam w GC zapytać co w końcu z ta moją sukienką i...oddali mi kase )Myślicie ze pasują brązowe buty do czernej kurtki Kurcze sama już nie wiem i mam schiza że kupiłam takie drogie buty i coś w nich bedzie nie tak! A no i co do mojego złego nastroju to póki co wszystko sie już wyjaśniło i jest dobrze Tylko kurcze no,ja nie moge robić fochów i wielkiego halo i błachostki, o pierdołki, albo o rzeczy powiedziane w żartach!!! Co wiecej,od dziś mam mega kopa do ćwiczeń i dietki! ), ale mówie sobie: "Nie Renia,nie zjesz go bo chcesz być do Świąt zgrabniejsza i piękniejsza!" no i schowałam dziada do lodówki ) i ogóle mam powera
|
|
#17660 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, no i znowu mi wyszedł longer...Ucze sie od Jamajki
![]() A teraz odp.na wasze posty
|
#17661 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
![]() ![]() Mądralcia tu odpisywac będzie, więc zamilknę chwilowo, co by nie mieszać postów ale tylko powiem, że tez mam powera i dziś robię sobie ten tydzień bez słodyczy i kolacji ![]() dobra Mądralcia odpisuj sobie spokojnie, a ja będę odświeżać
|
#17662 |
|
Zakorzenienie
|
No wiec w skrócie:
Jamajka ma całkowitą i zaawansowaną Jubusiomanie ale git, damy rade Ja tez mysle ze was do seibie ciągnie i ze bedziecie razem- życze Ci tego z całego serduszka bo widze jak bardzo Ci zależy Przeciez to bez sensu, póki co myśl sobie o tym jak jest, co sie już zdażyło, ale też nie wymyślaj sobie jakiś fantazji i sytuacji z Jubusiem w roli głównej,bo te fantazje sa zawsze tak nierealne ze potem jest tylko rozczarowanie Tulam mocno i bądź dzielną dziewczynką No i ja baaaardzo chętnie poszłabym z Tobą do Jubusia Agullka ciesze sie że piosenki doszły Aha, no i czekamy na zdjęcie Ja ide zaraz zrobić i wyśle Kasienka co ty zrobiłaś z tym paluchem????Odciełaś opuszek???Rany,powiedz że już wszystko OK,bo martwimy sie ![]() I tak ogólnie to bardzo chciałam wam podziekować za to że jesteście takie kochane że moge na was liczyc,wyżalić sie i że zawsze potraficie mnie podnieść na duchu No kofam was,no!
|
#17663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja własnie skończyłam odpisywać, wysły mi 2 longery
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#17664 | ||
|
Zakorzenienie
|
|
|
#17665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ciężko będzie..... ta "miłość" z mej strony to trochę irracjonalna, bo z charakteru go nie znam wcale.. tylko wygląd i zachowanie, ale kurcze - no pasuje mi ok, koniec na chwilę o nim, bo sama się do obsesji doprowadzę do obsesji...
|
|
#17666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehh.. ![]() Cytat:
też Cię bardzo bardzo kochamy i dobrze, że widzisz jakieś tam swoje błędy i chcesz nad sobą pracować - napewno Ci wyjdzie i będzie już tylko lepiej no, trzymaj się dzielni
|
|
#17667 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym czarne buty i wszystko czarne by wyglądało za smutno ja właśnie dziś idę na obczajkę za butami... za tym moim kolorem
|
|
#17668 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie co?? już dziś mam rehabilitację!! ale minęło szybko... o 19 wieczór będę chodzić
|
#17669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam takiego powera, że słodyczy nei chcę tknąć do Świąt oby wyszło
|
|
#17670 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, skończyłam pisać.. muszę się zbierać, bo w południe umówionam z koleżanką na te zakupy.. no i dzień pewnie będę mieć crazy, bo łażenie w tej pogodzie (ciapa) wkurza mnie na samą myśl
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

i to bardzo 

va bene?
ale puuusto tu
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
nie mogę na to patrzeć wręcz

i wszystkich wkoło... ehh