|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#872 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do roboty to ja też idę, zawsze możesz pogadać ze mną jak wrócę :P
![]() |
#873 |
Zakorzenienie
|
ja mam 171 i w szpilkach czuję sie bosko
![]() ![]() ![]() tez jestem antyserialowa. Nic mnie nie wciagnęło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Zakorzenienie
|
Dołączam do nieserialowych i ogólnie do niefilmowych - TŻ mógłby oglądać 3 filmy dziennie, mnie to nie kręci za bardzo, no chyba, że pojawi się coś, co chcę zobaczyć.
#875 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Co do tego na biało to ja tak samo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#876 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() Mnie jakoś żaden serial nie wciągnął, jedynie Supernatual oglądam.
![]() |
#878 |
Zadomowienie
|
A są tu jakieś fanki The Body Shop? W ogóle mamy jakiś wątek na wizażu? Bo albo nie mogę znaleźć, nie pamiętam takiego a wyszukiwarka mnie nie kocha i już nie wiem :p
#879 |
Zakorzenienie
|
ja z tz ogladalam i ogladalm tryliony seriali w wolnej chwili
![]() niedawno ogladalismy Trawke, a w tej chwili Mad Men - widzialyscie? ![]() a na blogu moim usta siostry mej ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Damaris -nie ma chyba, ale ja jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#880 |
Zadomowienie
|
irsin - a miałaś może tą bananową serię do włosów? bo teraz jest jakaś promocja i chciałabym skorzystać, no ale nie wiem czy się nadaje do moich włosów.
#881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#882 |
Zakorzenienie
|
pojawiło mi się w dzisiajszych statach: "jak przeczytac po angielsku be very quiet"
![]()
#883 |
Zadomowienie
|
Hehe, spoko, to jak ktoś coś ma ochotę napisać, to dajcie znać, chętnie przyjmę też PW. Niby nie kosztuje to fortuny, ale nie wiem czy jest sens robić skok w bok od Lusha.
![]()
#884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#886 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() miałam wannę całe życie, po ślubie gdy się przeprowadziłam mam prysznic którego nie lubię |
|
![]() ![]() |
![]() |
#887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Rozeznanie
|
Z serialów to uwielbiam Skinsów i Housa. Ale oglądam na internecie jak znajdę chwilę, a nie tak, że czekam albo gdzieś nie idę "Bo leci mój serial", bo to dla mnie jest paranoja.
Nowa kolekcja Make Up Factory u mnie, chyba się zakochałam w rozświetlaczu <3 ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Ja jakoś cenie obie szybkie mycie się. Pożądnie spienić żel pod prysznic, szybko opłukać, a po całej ceremoni nasmarować się balsamem. |
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Wtajemniczenie
|
Hosenka* grałam swego czasu w farmeramę. Chyba z rok nawet. Na szczęście odzwyczaiłam się bo dużo czasu mi zabierała. Rano przed zajęciami wszystko zbierałam i sadziłam i po zajęciach to samo. Nie wspomnę już o czasie gdy były eventy... Dużo czasu Ci to pożera?
![]() Witam się ![]() Widzę, że mam wspólne zainteresowania z niektórymi babeczkami ![]()
Edytowane przez Takajakaya Czas edycji: 2011-11-02 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiesz, ze zastanawialam sie którą jesteś z Wizażanek ![]() Co do pakowania to dzisiaj zwątpiłam i na pewno będę kuriera zamawiać... Widzę, że temat seriali na tapecie.Mnie ostatnio uwiódł Lost Girl bo lubie takie klimaty i z niecierpliwoscia czekalam na 2 sezon, poza tym obowiązkowo The Good Wife-rewelacja, rola Julianny Margulies jest niesamowita!!! Jezeli chodzi o CSI to się wylamie bo ...bardzo lubie rudzielca i spolke ![]() Reszta z doskoku ![]()
![]() |
#891 |
Wtajemniczenie
|
Co do spamerek, u mnie już jedna trafiła na czarną listę... No bez przesady pisać w każdym komentarzu dwa słowa plus link do bloga. wrrrrrrrrr
Nie publikuję ich nawet.
#892 |
po prostu Em :)
|
Ja też nigdy nie publikuję spamu. Nie będę pozwalać ludziom robienia sobie darmowej reklamy w moich komentarzach.
![]() |
#893 |
Konto usunięte
|
Ja też zawsze usuwam.. chociaż jeśli jest parę słów o notce i np tylko link pod spodem to ok, ale jak coś w stylu 'zapraszam' albo 'obserwujemy?' to usuwam
![]() Jakby co to u mnie nowość: http://subiektywnie-w-obiektywie.blo...oche-wody.html ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#894 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Greatdee a zabójcze umysły oglądałaś? ![]() Albo Lie to me? Ten drugi ekstra. ![]() Cytat:
![]() Ja uwielbiam filmy, seriale, książki. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Zakorzenienie
|
A moje ulubione seriale, które polecam, to:
desperate housewives gossip girl californication i seks w wielkim mieście ;p jakoś mnie nie ciągnie do CSI, House'a czy tych o wampirach. |
![]() ![]() |
![]() |
#896 | ||||
Moderator
|
Cytat:
![]() ja mam wannę i nic mi po niej bo mam za małą termę - zamiast zanurzyć się w wannie pełnej wody i bąbelków mogę co najwyżej tyłeczek zamoczyć ![]() ![]() Cytat:
mhmmm śródziemnomorska ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mam ją. W duecie sensowna, pachnie obłędnie. Ale sam szampon niestety może splątać włosy, na mokro są po nim takie matowe.. ja nie umiem tego opisać. Po wielu szamponach włosy są mięciutkie i fajnie się rozczesują a po tym są takie właśnie dziwne. Odżywka rozwiązuje oczywiście problem dla mnie. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
uwielbiam Lie To Me
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#898 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak samo jak Rudy, denerwuje mnie też Gibbs z NCIS. Tzn może nie sama postać, ale jakie tam bożyszcze z niego robią, on wszystko wie najlepiej, on wszystko robi najlepiej, jest nieśmiertelny i ogólnie to ludzi chyba ma od tego, żeby go podziwiali a nie od rozwiązywania zagadek. ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
On tak sie zjawia, nic nie mowi a jak cos powie to juz niby tekst typu "okaze sie" , "udowodnimy mu to" albo inni taki "zabojczy" i krotki, odwraca sie bokiem, naklada jeszcze okulary i odchodzi ![]() ja ogladnelam dzisiaj jeszcze 6 odcinkow nowego serialu- revenge ![]() w wyszukiwaniach u mnie dzisiaj: kody do stardoll na darmowe czerwone pomadki z natural fa
![]() Edytowane przez dimiti Czas edycji: 2011-11-02 o 17:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Zadomowienie
|
dzięki Kasiu za opinię
![]() Chyba i tak skorzystam z tej promocji, bo mam jakiś fajny kupon na pieczątki itd, może na coś uzbieram. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.