|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XXXVI - Liście we włosach potargał wiatr.
Cytat:
Daj znać jak już użyjesz.Jaką masz cerę? Od siebie mogę polecić Under 20 ![]() Wyciągnęłam ale tylko odrobinę. Jak na pierwszy raz to nie wyszło źle
|
|
|
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Rano wyszłam i zimno było a po południu takkk cieplutko Oczywiście cóż mam robić jak nie siedzieć i się uczyć
|
|
#2283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie Seria Under 20 coś na mnie nie działa... Chyba zdecyduję się na Garniera bo mam peeling z tej serii i jestem zadowolona. Tylko cena odstrasza
|
|
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba złożę papiery do KFC gdzieś w Poznaniu...Już nie wiem co mam robić a święta idą
|
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
O jaaaaa
Moja sąsiadka, która jest w moim wieku już urodziła... Dzisiaj widziałam jak się z wózkiem prowadzała po ulicy
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę jutro rano na dostawę do lumpka
![]() A Ty Miki w końcu dzisiaj nie poszłaś?
|
#2288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie poszłam w końcu, nie chciało mi się. Nastawiłam budzik na 6.50 ale wyłączyłam i poszłam dalej spać Nie byłam pewna czy jest dziś dostawa. Za tydzień już obowiązkowo idę
|
||
|
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
Coś a propos swetra z warkoczem: http://almaanies.blogspot.com/2011/10/041011.html
|
#2290 | |
|
Raczkowanie
|
Też chciałam iść na lumpy ale u mnie ceny straszą coraz bardziej
![]() Cytat:
-> Pracuję nad sobą... pod każdym względem ![]() -> Zapuszczam włosy Edytowane przez Martyna0666 Czas edycji: 2011-11-02 o 19:30 |
|
|
|
|
#2291 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Dziś pojechałam do Gliwic niby oglądać samochód ... ale nie znaleźliśmy komisu (taaa też mi pomocne uwagi właściciela), więc zrobiliśmy tylko zakupy w Auchanie Lorysów spory wybór więc wzięłam jeden, no i..GLORIA! Dawno na nią nie wpadłam Chciałam wziąć wszystkie z półki (11 sztuk), ale TŻ mnie spacyfikował i wzięłam tylko dwa... ![]() Cytat:
Ogólnie bardzo ładna z ciebie kobietka! Cytat:
Masz siostrę, mamę i będą ci podcinać, przez dwa lata sama to robiłam (na blogu anwen jest instrukcja bodajże), teraz chce na prosto mieć, więc zaangażowałam mamę. Co prawda nożyczki sa mamy, a nie moje - dała 30 zł i jest zadowolona, chyba zamawiała z jakiegoś sklepu internetowego.
|
||
|
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak chyba będzie najlepiej, mama już mi kiedyś obcinała. Mam nożyczki ale są już stare więc boje się ich używać bo jeszcze sobie zaszkodzę Na jak długo nakładacie maskę Alterry? Bo na opakowaniu jest napisane "na czas odpowiedni dla ich potrzeb" |
|
|
|
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://s3.rantapallo.fi/mungolife/fi...25-570x720.jpg ale bym zjadła pizzę |
|
|
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wszamałam pakę czipsów i teraz mam wyrzuty sumienia.
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2297 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oo moje miasto ![]() Hejka, Dawno mnie nie bylo,więc mam troszke stron do nadrobienia ![]() Kupiłam polecany przez dużo osób podklad Revlon Color stay 150 buff (cera sucha i mieszana)i powiem,że tak średnio jestem zadowolona..Babka mi dobrała kolor,nie powiem,że źle...jednak to nie to. Mam cere suchą,naczynkową więc czesto mam wypieki,rumience..szukala m czegos nie wpadającego w rożowy odcien. Ten w sklepie wydawał się fajny żółty,na ręce babki tym bardziej..Jednak na moim ciele jakoś różowieje..nie wiem..moze to wina mojej cery. Fajnie kryje,cera jest taka gładka po nim,matuje..Stapia sie w sumie z moją cerą ale twarz wydaje mi sie taka jakaś jaśniejsza..wolalabym,żeb y dodawał bardziej koloru,a on jest taki jak moja jasna cera,moze nawet rozjasnia ją jeszcze bardziej..a już szyje mam w takim ciepłym odcieniu,zółtym bardziej..Ehh sama juz nie wiem czego oczekiwałam To moj pierwszy podkład w sumie..ale myslalam,że sie w nim zakocham i bedzie moją perełką jak inne niektóre rzeczy Niestety,70 zł wydane z błędem![]() Sorki ze sie tak rozpisalam ![]() ps. Dzis przy cofaniu a dokladniej zawracaniu na 3 drzewko mi wyroslo z ziemi..grr:P (blondynka) ps.1 Dziś Tap madyl ![]() ps.2 Wyczaiłam dziś przepyszną Mambe Fizz! musująca! ![]()
Edytowane przez lolitka888 Czas edycji: 2011-11-02 o 20:20 |
|
|
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj raz na jakiś czas można sobie pozwolić
![]() Ja zjadłabym z kurczakiem, pieczarkami, ananasem i sosem czosnkowym Ja jem cebularza ![]() Pamiętacie o dzisiejszym Top Model? Tydzień temu zapomniałam Teraz ustawiłam przypomnienie.---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
Mogłaś zamówić na allegro, wychodzi dużoo taniej. |
|
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
Krasko: tak chce kupić samochód razem z TŻ - szukamy odpowiedniego już od chyba trzech miesięcy
Miki: narobiłaś mi smaka! Uwielbiam cebularze, kocham dosłownie. Pączki, drożdżówki - nie smakują mi wogóle, a cebularze ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- A z pizz akceptuje tylko serowe z brokułami. Chodź ostatnio chłopaki (klienci) mnie zaskoczyli pizzą z tuńczykiem. Brzmi ohydnie, smakuje całkiem całkiem
|
|
|
|
#2301 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale napaliłam się,że to będzie takie cudeńko jak niektóre moje ulubione kosmetyki,których bym za nic nie zamienila![]() Wiem,że na allegro taniej ale jestem w gorącej wodzie kąpana i nie mogłam się powstrzymać by mieć go teraz i już ![]() A co do tematu kresek,ja wole grubsze
|
|
|
|
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo znany na Lubelszczyźnie ale nie tylko
http://www.piekarnia-halina.pl/_p/_product/109.jpgCytat:
![]() Jadłam kiedyś z łososiem, świetna była |
|
|
|
|
#2303 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć już trzeba tłumik wymienić bo hałasuje strasznie, ale taki już jest urok samochodów używanych![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
Miki tak patrzyłam przed chwilą na twój album z włosami i tam miałaś takie zdjęcie z pokręconymi włosami, czym je robiłaś a raczej jak? ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Ładnie Ci wychodzą Czym te robiłaś? Ja robię zawsze zwykle cieńsze
|
||
|
|
|
#2304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A tu się zdziwisz bo to moje naturalne. Po myciu ugniatałam je i tak się skręciły Później utrwaliłam na piankę. Moje włosy to niezła zagadka. Kiedyś od połowy długości miałam kręcioły. Później zrobiłam pasemka blond i włosy wyprostowały się niemal całkowicie. Miałam wtedy okropne je, tak zniszczone. Teraz mam całkowicie naturalne. Czasami mam lekkie fale a czasami zupełnie proste. Zależy jakiej odżywki użyję. Pewnie gdybym zmieniła pielęgnację na taką dla zakręconych mogłabym wydobyć z nich skręt.
|
||
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
haha Krasko fajny zbieg okoliczności, bo dosłownie pół roku temu moi rodzice kupili ten sam samochód i są zachwyceni wręcz
Ps. W sumie mój ojciec miał małe szczęście w wielkim nieszczęściu. Na kopalni na jednokierunkowej ktoś potrącił skuterzystę no i korek, wiadomo policja itd. Nagle autobus przed nim zaczyna..COFAĆ! Dosłownie zmiażdzył mu całą maskę, klakson ojca zwrócił uwagę policji, w końcu koleś się zatrzymał. Cały silnik nówkę mu wsadzili, wszystko pod maską ma nówkę. Ironia losu, bo dosłownie dwa dni wcześniej wyciągnął do od elektryka, który mu wgrał polskie menu w nawigacji. Lolitka też wolę takie krechy jakieś te ciemne nie zmieniają nic w moich oczach jakieś takie nie dość że niewidoczne, to jeszcze żadnego wrażenia większego oka.
|
|
|
|
#2306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak je układasz np. w loki to bez problemu Ci się trzymają?
|
|
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
haha włączam rysunek cebularza od jednej z was, a TŻ: oglądacie cebularze? Serio? a zdjęcia ugryzonego pączka też?! Ech oni nic nie rozumieją...
|
|
|
|
#2308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2309 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też jesteśmy zadowoleni ale powiem Ci, że ja zostanę jednak wierną fanką Hondy AccordO to nieźle...Dobrze, że nic mu się nie stało... Tj tak myślę, że nic? Mój brat zobaczył mnie w masce na włosach i powiedział, że on też chce ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
wyglądają właśnie na gładkie i dobrze nawilżone![]() A ja mam to samo co ty, krótki włoski stojące na baczność i na dodatek one mi się kręcą Szczególnie to widać jak są wilgotne, no ale najwyraźniej tak musi być
|
|||
|
|
|
#2310 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakiego auta szukacie? ![]() w Auchanie byłaś w Żorach? Jak byłam niedawno były tylko 2 rodzaje Lorysów, ale skoro teraz są to może się wybiorę ![]() Cytat:
a ja wcinam frytasy ![]() Cytat:
![]() Właśnie załączam TM ![]() Wtarłam rzepkę mimo iż była już niezbyt świeża to piekła mocniej niż świeże vatika na długość i do rana![]() jutro mam zajęcia do 18:50... i to ostatnie ćwiczenia
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

Jestem ciekawa jak moje włosy na to wszystko zareagują

Nie byłam pewna czy jest dziś dostawa. Za tydzień już obowiązkowo idę 

Szczególnie to widać jak są wilgotne, no ale najwyraźniej tak musi być