Top Model - część II - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-02, 22:36   #2641
_Remember
Rozeznanie

Dot.: Top Model - część II

Cytat:
Napisane przez ta_iwona Pokaż wiadomość
Ja też, tym bardziej, że były te przecieki z pokazów z udziałem Ani
no fakt, o tym nie pomyślałam

24.10.2019
_Remember jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 22:37   #2642
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Swoją drogą, moim zdaniem, Viera miała najgorsze zdjęcie...

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 22:39   #2643
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez layla_lbn Pokaż wiadomość
Swoją drogą, moim zdaniem, Viera miała najgorsze zdjęcie...
W tym odcinku zdecydowanie...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 22:40   #2644
ta_iwona
Rozeznanie

http://topmodel.tvn.pl/wideo,23053,a...scy-dosyc.html :S
ta_iwona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 22:41   #2645
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też, tym bardziej, że były te przecieki z pokazów z udziałem Ani
Może faktycznie finał będzie Ania, Olga, Michalina
już nawet ignorując te przecieki-powiedzieli, że jury się zastanowi co z nią zrobić, nic na panelu nie powiedzieli o tym, więc musieli jakoś dobitnie pokazać dziewczynom, co oznacza łamanie regulaminu. Magda nie zapozowała-poleciała, a teraz ta Dzieny ten sezon, oj dziwny...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
Stary 2011-11-02, 22:43   #2646
ta_iwona
Rozeznanie

Swoją drogą, spodobał mi się jeszcze tekst Wolińskiego do Joanny o tych rajstopach Może i miał rację ale strasznie mnie tym rozbawił

Ten wątek obecnie przeglądają: 133 (89 użytkowników i 44 gości)
wow
Stary 2011-11-02, 22:43   #2647
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a ja jestem zła, regulamin regulaminem ale to takie dołujące, że już było blisko już lisek witał się z gąską (czy jak to się tam mówi) i znowu "O boże" "dlaczego"... i ta jej reklama, mogła coś improwizować a ona ciągle eeee i jeszcze do Doroty się rzucała jak pitbull jakiś.
Stary 2011-11-02, 22:47   #2648
maria_anna
Raczkowanie

GG do maria_anna

no kręcenie reklamy z Dorotą, to dziś Ani nie wyszło
ale miałam z niej ubaw!!!
i jeszcze zła na Dorotę - nie pomagaj mi, nooooo

i jestem ciekawa, czy będzie jakiś odcinek bez łez Ani
maria_anna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 22:49   #2649
regretsareuseless
Zadomowienie

Dołączę do Was jeśli mogę
Tak się już cieszyłam, że Anka wreszcie odpadnie, a tu jednak nic z tego...
regretsareuseless jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 22:49   #2650
arquettewska
Rozeznanie

Michalina i Aśka miały naprawdę dobre zdjęcie
Viktorii dzisiaj nie wyszło, chyba pierwsze zdjęcie, na którym mi się nie podoba. VIERA- w życiu bym się nie spodziewała, że odpadnie w tym odcinku.
Nie wiem jak Anka to robi, ale zawsze jakimś fartem się przeciśnie i z tego co widać mimo wielu, wielu wpadek nawet do finału. No i oczywiście byłam w szoku, bo w scenie na planie serialu potrafiła powiedzieć zdanie bez pieszczenia się.
arquettewska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 22:49   #2651
maria_anna
Raczkowanie

GG do maria_anna

Cytat:
tak najbardziej to irytuje mnie w niej jej głos - słodziutki jak pudełko czekoladek, mdły aż do porzygu
energii w sobie nic nie ma. sierota życiowa - nie wiem za co ją tak chwalą
maria_anna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 22:51   #2652
kaja2301
Zakorzenienie

nie ogladalam i chyba wiecej nie obejrze...
kaja2301 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 22:52   #2653
ta_iwona
Rozeznanie

Własnie, niby A. ma taki dziecinny ten głosik, ale jak przyszło co do czego, to na planie potrafiła mówić normalnie
Stary 2011-11-02, 22:54   #2654
Cherry Blossom Girl
nyan nyan ^^

Cytat:
Własnie, niby A. ma taki dziecinny ten głosik, ale jak przyszło co do czego, to na planie potrafiła mówić normalnie
Przecież mówiła, że trzeba być dobrym aktorem
Cherry Blossom Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 22:54   #2655
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

najwidoczniej taką ma rolę, nie wiem na ile narzuconą przez tvn ale może to była cena dojścia do finału? coś w stylu udawaj idiotkę a będziesz w 3ce... kij wie
Stary 2011-11-02, 22:58   #2656
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość
Viera po co ona dzwoniła? no po co? nie byłoby Anki. A tak to wrrr...
Pomyślałam to samo , ale potem stwierdziłam, że i tak by ją zostawili Jednak swoimi tekstami przyciąga widzów, a o tym w tym programie chodzi

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 22:58   #2657
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Pomyślałam to samo , ale potem stwierdziłam, że i tak by ją zostawili Jednak swoimi tekstami przyciąga widzów, a o tym w tym programie chodzi
Ale i tak Viery szkoda, bo naprawdę się nadawała. No ale mamy przynajmniej z kogo się pośmiać

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 23:00   #2658
valercia
Rozeznanie

przesr**ła i tyle.
valercia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 23:03   #2659
ta_iwona
Rozeznanie

Noo, jakby mieli zostawić Vierę, to kogoś innego by wywalili. Na pewno nie Ankę
Stary 2011-11-02, 23:03   #2660
vouge13
Zadomowienie

Wiera była super
Ale z drugiej strony to dalej będzie zabawnie
Czasami w trakcie programu mnie najdzie "Dżizas, dlaczego ja to oglądam?!"
Stary 2011-11-02, 23:07   #2661
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

też kibicowałam Vierze dlatego jestem taka zła :/
Stary 2011-11-02, 23:10   #2662
izunia1982
Raczkowanie

No własnie na jakis komentarz wpadłam na kozaku i ktos napsiał - czemu Ania nie została ukarana za złamanie zasad kiedy potajemnie sie pomalowała do zadania a miały byc no make up..moze nie az taki kaliber jak Viera ale no - zero konsekwencji..
izunia1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 23:13   #2663
ta_iwona
Rozeznanie

Nie porównywałabym czegoś takiego do złamania umowy...
Stary 2011-11-02, 23:20   #2664
Sondrina
BAN stały

Szczerze mówiąc, obawiałam się, ze dziś program opuści Olga, jak jej Tyszka pojechał z oversize, Piotrowskiej nie podpasowała już na sesji, a fotograf musiał z nią dość sporo popracować nad wyrazem zdjęcia. Szkoda by mi było Olgi, bo moim zdaniem powinna być w top 3. Podobało mi się, że dzisiaj wzięli profesjonalistę do sesji. Ten fotograf potrafił współpracować z modelką, a nie tylko napstrykać zdjęć, a potem narzekać, że jest nudna albo ma ręką zakryte pół twarzy. Widać było, że zależy mu na tym, by zdjęcia dobrze wyszły.
Moim zdaniem Dorota miała jedno z lepszych zdjęć razem z Michaliną i Wiktorią, jeszcze Joasia miała całkiem dobre. Naprawdę jej spojrzenie wyrażało gniew. Zresztą Dorota świetnie umie przekazać emocje, widać, że ma jakiś bagaż doświadczeń i te negatywne emocje najlepiej jej wychodzą. Coraz bardziej się do niej przekonuję i nie zgadzam się z Tyszką, że musi schudnąć, wg mnie nadaje się do sesji i reklam telewizyjnych, bo aktorsko jest całkiem niezła, a na sesjach umie zagrać twarzą. Na wybieg inny niż bielizna może niekoniecznie się nadaje. Też uważam, że reklama poszła jej najlepiej ze wszystkich, jeszcze Olga całkiem przyzwoicie wypadła, reszta to tragedia. Miała fatalną parę, bo Anka była nastawiona anty i żadna współpraca nie wchodziła w grę, a Dorota wcale nie była chamska wobec niej. Anka po prostu przesadza, co jej słusznie wytknęła Michalina.

Viktoria i Olga świetnie poradziły sobie "Na Wspólnej", były bardzo przekonywujące w swoim gniewie i tym, jak się rzucały na biednego Kazika. ;P Z kolei Dorocie tutaj nie poszło z przekonywaniem swojego męża o niewinności syna, dziwnie akcentowała słowa. Oliwia z kolei mnie zaskoczyła, bo umiała być twardsza, przekonywująca. A Anka jak się kłóciła z Kazikiem, to odniosłam wrażenie, że przez cały program udaje tylko taką trzpiotkę, bo w rzeczywistości umie pokazać pazury, potrafi nawet nie sylabizować.

Generalnie dzisiejszy odcinek uważam za najlepszy, jak do tej pory. Działo się wiele ciekawych rzeczy, uczono dziewczyny pokazywać emocje. A to bardzo ważne w ich przyszłej pracy.

Gdy Karolina przed sesją powiedziała, że za złamanie podpisanego regulaminu ponosi się konsekwencje, to wiedziałam, że Vera odpadnie. Faktycznie, dzisiaj miała najgorsze zdjęcie ze wszystkich sesji. Ale Anka mnie osobiście też nie zachwycała. Obydwu poszło kiepsko. Ale dla mnie było jasne, że poleci Vera za złamanie regulaminu, nawet jak Aśka dała jej zdjęcie, to wiedziałam, że i tak zostawią Ankę, bo takiej płaczki wkurzającej ludzi, by sobie nie odpuścili. Toż to kura znosząca złote jaja.
Oliwia wyszła dzisiaj tak dostojnie na zdjęciu, podobała mi się, ale nie widzę w niej potencjału. Kiedy w sesji nie trzeba będzie pokazywać opanowania i koncentracji, to będzie gorzej, ona nie umie wyrażać zbyt wielu emocji.
Joasia świetnie zagrała oczami.
Honorata mnie dzisiaj nie przekonała mimo wszystko, może to efekt koszmarnej stylizacji.
Michalina wyszła na tym zdjęciu niczym Milla Jovovich, mogłaby reklamować filmy akcji, wyszła genialnie.
Wiktoria też była cudowna, miała w oczach wypisaną taką złość. Wiedziałam, że sobie poradzi, bo to rockowa duszyczka
Swoją drogą poza Residentem nie znałam żadnego z tych filmów nawet z tytułu.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 23:32   #2665
wykrasana
Szara Eminencja

Nie zdziwie się jak Ania wygra ten program...
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 23:38   #2666
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

Mogli dać Vierze za karę np tylko 1 klatkę na sesji czy coś, ale odpadnięcie z programu? :O
To była jedyna oprócz Magdy kandydatka na prawdziwą topmodel. Myślę, że oni z premedytacją pozbędą się dziewczyn, które coś sobą przedstawiają, a wygra jakaś kukiełka, którą TVN będzie manipulował i robił z niej medialne pośmiewisko, żeby powiększyć sobie oglądalność - tak jak było z Papierską kiedy to wygrało najsłabsze ogniwo. Innymi słowy: Aniu, szykuj się na kontrakt...

Zdjęcie Wiktorii było okropne (faktycznie jak troll), wg mnie z sesją poradziły sobie tylko Asia, Oliwia i Dorota (w takiej kolejności). Reszta - zupełnie bez wyrazu.

Granie w serialu czy reklama uważam za niepotrzebne konkurencje i nie warte oceny.

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 23:39   #2667
valercia
Rozeznanie

zastanowilam sie wgl po co robili całą szopkę z tymi zdjeciami, pojedynkiem dziewczyn ktora lepsza i zostawianiu Wiery i Ani na koniec a przede wszystkim pokazywaniu Wierze zdjecia skoro OD POCZĄTKU wiedzieli że ją wywalą za ten telefon...
valercia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 23:46   #2668
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

Cytat:
Napisane przez valercia Pokaż wiadomość
zastanowilam sie wgl po co robili całą szopkę z tymi zdjeciami, pojedynkiem dziewczyn ktora lepsza i zostawianiu Wiery i Ani na koniec a przede wszystkim pokazywaniu Wierze zdjecia skoro OD POCZĄTKU wiedzieli że ją wywalą za ten telefon...
Dokładnie. Jak dla mnie to było zwykłe chamstwo z ich strony. Wiedzieli od początku i pogrywali sobie z nią. Jeszcze ten werdykt. Nieładnie.
Wg mnie "występek" Viery był mniej szkodliwy niż brak grania fair-play przez Ankę, ale dobra. >.<

Poza tym co to za regulamin jak w Big Brotherze? Nie mogą wychodzić, dzwonić z tego domu. Jaki to ma związek z byciem topmodelką? Rozumiem że Anję Rubik też zamykają przed pokazem w jakimś domu i zabierają jej telefon?

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 23:56   #2669
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez valercia Pokaż wiadomość
W ogóle zrobili to po to, by nadać dramaturgii i by każdy myślał, że Anka jest następna do odlotu, a za tydzień nas zaskoczą i będzie miała pewnie najlepsze ze zdjęć... Pokażą, jak to dziewczyny co tydzień się zmieniają etc.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 23:57   #2670
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
Dokładnie. Jak dla mnie to było zwykłe chamstwo z ich strony. Wiedzieli od początku i pogrywali sobie z nią. Jeszcze ten werdykt. Nieładnie.
Wg mnie "występek" Viery był mniej szkodliwy niż brak grania fair-play przez Ankę, ale dobra. >.<

Poza tym co to za regulamin jak w Big Brotherze? Nie mogą wychodzić, dzwonić z tego domu. Jaki to ma związek z byciem topmodelką? Rozumiem że Anję Rubik też zamykają przed pokazem w jakimś domu i zabierają jej telefon?
Tylko że ten program, w przeciwieństwie do życia przykładowej Anji Rubik ma więcej wspólnego z Big Brotherem niż z modelingiem, przynajmniej od strony organizacyjnej. Podpisała umowę?-podpisała. Jakby tam było napisane, że przed kazdym zadaniem musi przebiec dookoła domu modelek 10 razy, a miałaby to w nosie-to też by mogli ją pociągnąć do odpowiedzialności za złamanie umowy-mimo, że Rubik przed pokazem nie biega.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości