![]() |
#4501 |
Polka Ogarniaczka
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
Frezi
![]() ![]() ale Stefka jest mrrrrrrrrrr w tych nowych włosach ![]()
#4502 |
Zakorzenienie
|
Carmi, a właściwie czemu ją wzięłaś na świadkową? I czy to już takie oficjalne? Nie masz żadnej bliższej przyjaciółki która Cię nie zawiedzie?
![]() ![]() Myślę że jak teraz odwala takie numery to z ważniejszymi sprawami będzie jeszcze gorzej... ![]() Weź którąś z nas! ![]() ![]()
#4503 |
MBZ♥
|
Skimos WIera odpadła bo złamała regulamin i zadzwoniła do chłopaka. miala odpaść Anka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Zakorzenienie
|
Skimos, med, BYou dzieki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Capri poprosiłam ją o świadkowanie, bo ona zawsze była taka właśnie pozytywnie zakręcona i świetnie zorganizowana. W dodatku jest "miejscowa" co ułatwia wiele spraw - kwestia wcześniejszego przyjazdu itp. |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
Dzięki BYou, w sumie ani tej ani tej jakoś nie lubię. Jeszcze tej w różowych włosach. I tej blondyny z końską twarzą (Asia?). A chciałabym żeby wygrała Dorota albo Michalina.
Carmi jedź i mierz. Może się dziewczyna zreflektuje. I tak będzie musiała iść obejrzeć jak Cię ubierać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym zmieniła ![]()
![]() |
#4507 |
MBZ♥
|
Carmi porozmawiaj z Nią
![]() ![]() Skimos ja jestem za Dorką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Zadomowienie
|
Carmi może faktycznie tak jak radzi Byou, porozmawiaj z nią?? Może ona nie zdaje sobie sprawy, że już trzeba się tym wszystkim zająć?
![]() |
#4509 |
Wtajemniczenie
|
Carmi słuchaj zadzwoń do niej i powiedz, że chciałaś potwierdzić termin oglądania tych sukien, zobaczymy czy powie, że 'zapomniała' i zmieniła swoje plany. Jeśli tak, to nie zastanawiałabym się i grzecznie jej podziękowała, na zasadzie ' kurczę, taka jesteś ostatnio zapracowana, nie chcę Ci się zwalać na głowę z moimi sprawami, może poproszę kogoś innego...'. Byłam świadkową mojej przyjaciółki w sierpniu i powiem Ci, że jej mąż miał wybranego świadka na początku totalnie do tyłka i ja ich sama we wszystkim wspierałam i pomagałam. I on też się tak gryzł czy zmienić, czy nie. W końcu przed samym ślubem zmienił i dobrze, bo miał spokojną głowę na samym ślubie o to, że świadek podejdzie do księdza z kasą, że przypilnuje czy nie trzeba dostawić wódki i takie pierdoły... Może to są głupoty, ale wierzę że para młoda nie chce sobie tym głowy zaprzątać podczas takiego święta
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i chcę równo ściąć tak czy siak - zawsze to lepiej niż nierówne i cieniowane ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Nie mogę się doczekać kupowania prezentów ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4512 |
Wtajemniczenie
|
Tak, kocham Was za te zachwyty
![]() ![]() Carmelku, pogadaj szczerze, wyczuj ją i ewentualnie zmień, jak wyczujesz że jej na tym za bardzo nie zależy. Frezi, mocne kciuki jutro ![]() I nie wiem, co jeszcze miałam. Trudno mi jakoś się wbić. Ale mam nadzieję, że to chwilowe. Obejrzę sobie jeszcze TAPa. Zobaczymy czym się bulwersowałyście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
Miałam iść jutro pobrać krew, ale nie pójdę. Tak się stresuje, że nie dam rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym chyba tak powiedziała. Oczywiście spokojnie i bez ataku. frezi, ja już kciukam!!! ![]() A ja oglądałam dziś Tap madl i wiem już, o co chodzi wam z Anią ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
Nic, idę spać. Do jutra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wiecie co zrobiłam? ![]() Napisałam maila do Very bo bardzo ją lubię już od pierwszego odcinka i strasznie jej kibicowałam. Odpisała mi jest strasznie miła i fajna ![]()
![]() |
#4517 |
Wtajemniczenie
|
Brej nocy laseczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dzięki Kochane za wszystkie porady. Muszę to przemyśleć. Byłoby mi łatwiej, gdyby ona była tylko moją znajomą a nie dziewczyną brata i córką przyjaciółki mamy. Cytat:
![]() Lecę do lekarza po receptę, ale mi się nie chce... Do zobaczenia z pracy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4520 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Carmi po prostu z nią porozmawiaj - wytłumacz swoje obawy ![]() ![]() ![]() mamy już czwartek ![]() ![]()
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
Bry.
Frezi ![]() ![]() Carmi ![]() Udręki ciąg dalszy. Chciałabym Wam już przestać jęczeć ![]()
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam od lekarza i jestem już w pracy. Ostatnio chodzę do gin. na NFZ i wolę to niż prywatną opiekę którą "sponsoruje" mi moja firma. Nie muszę się umawiać z 2 tygodniowym wyprzedzeniem ani jechać kilka kilometrów do przychodni, bo publiczną mam pod nosem. Poza tym wydaje mi się, że tutaj lekarze mnei nie olewają tak jak tam. Dbają o regularność badań, cytologii, nie przepisują najdroższych lekarstw i patrzą bardziej "długofalowo". Dzisiaj byłam u takiego starszego pana, ok. 70tki
![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Jusia może dzisiaj wreszcie Twoje męki się skończa po wizycie u dentysty? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | |
Zakorzenienie
|
Bajdełej - dużo rzeczy mi się śniło, ale najważniejsza: śnił mi się mąż Motylka, który z jakąś babcią i jakimś chłopcem zrobił pankejki. I to był moment, w którym oni przestali się liczyć, bo pankejki były PYSZNE!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2011-11-03 o 07:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
Booooooooooooooooziu, jaka jestem glupia
![]() ![]() ![]() Wlasnie sie zabralam za pakowanie tych szpilek co sprzedalam i co? One nie sa 38 a 39!!! ![]() ![]() ![]()
#4528 |
Wtajemniczenie
|
Ahoj!
![]() Jesteście niemożliwe ![]() Tż jest mistrzem... Od 7 dzwoni nam budzik... On po kolei rezygnuje ze śniadania, z kawy, ze zrobienia kanapek do pracy na rzecz kilku złudych minut snu. Wstałam, ogarnęłam się... 8.30 - Tż 'wiesz co, przypomniało mi się, że mogę jechać godzinę póóźniej do pracy' i poszedł spać. Musze na niego czekać bo mnie odwiezie autkiem na praktykę, ale przez ten budzik od 7 jestem niewyspana i będę marudzić. ble:P Simply o kurcze ![]() ![]() Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-11-03 o 07:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gotujesz dużego, pokrojonego ziemniaka, na patelni trzeba zeszklić cebulę i ząbek czosnku, jak ziemniaki się ugotują dorzucamy cebulę i czosnek i kiszoną kapustę. Jakieś pięć minut dogotowujemy, przyprawiamy większą ilością pieprzu i chilli - ma być OSTRE i trzeba jeść gorące. Mnie parę razy taka zupka na wieczór postawiła na nogi najdalej na następny dzień po południu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.