|
|
#3961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXX
u mnie byly takie budki ze slodyczami jak na odpuscie jak dla mnie-
Cytat:
|
|
|
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
Marta a Ty jakie masz to krzesełko?
Jednak kupimy takie nierozkładane na stolik+krzesło ze względu na miejsce. Takie jest bardziej mobilne i lepiej się składa. Rosi jak to co będzie to samo co u nas :
|
|
|
|
#3963 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcie się niezaładowało
|
|
|
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na zadupiu tylko obwarzanki, ale na cmentarzu w Radomiu rozwaliła mnie rodzina chodząca między grobami z balonem dmuchanym helem
|
|
|
|
#3966 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
szkoda slow ..
![]() hhehehe dobre ![]() Cytat:
![]() :roll eyes:
|
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
Czeszko laseczki
![]() W k. zamiescilam linka do zdjec z budowy takze jak macie ochote to zapraszam ![]() Mam nadzieje ze niedlugo uda mi sie przysiasc z wami na dluzej bo mam juz chyba z 20 stron zaleglosci jak nie wiecej... no ale zeszly tydzien caly meza wyprawialam, wczoraj wieczor wrocilam dopiero, a dzisiaj to wcale jakos nie odpoczywalam...wszystko na wariackich papierach!!! a w ogole to wlasnie sie dowiedzialam ze kolejni nasi znajomi sa w ciazy i poczulam uklucie zazdrosci :P mam nadzieje ze my niedlugo tez bedziemy hehe W ogole to sie jakos dziwnie czuje ostatnio bo piersi mnie bola juz chyba 3 tydzien non stop i tak czasami mi jakos dziwnie na zoladku no ale pewnie cos sobie wkrecam no co do Niemiec to mojemu tz na razie baaaardzo sie podoba, dzis byl pierwszy raz w pracy i wszyscy super mili, fajna miedzynarodowa atmosfera, od razu z miejsca dali mu karnet na silownie itd... w sobote idzie do jednej kolezanki a w niedziele do drugiej... nie wiem czy mam byc zazdrosna czy jak juz dzis po pracy byl na silowni z kolegami... masakros... w ogole to powiedzieli mu ze jak bedzie chcial to moze pracowac dluzej w tygodniu i piatki miec wolne zeby do mnie latac... baaardzo sie przejmuja ze nie jestesmy razem i nawet mowia ze jesli przyjade to mnie tam przyjma do pracy... no ale zobaczymy... w ogole to jego ksiegowa jak sie dowiedziala ile zarabiam (bylo to potrzebne do naliczenia podatku) to o malo nie spadla z krzesla i spytala czy pracuje na 1/4 etatu ![]() :brzyda l: a tz jej ze nie, na caly ![]() kobita nie mogla uwierzyc ale dzieki temu bedziemy placic nizsze podatki... smieje sie ze to co na mnie zarobil jest na moje wydatki mnie sie wydaje ze wcale nie tak najgorzej zarabiam a taka niemra nie moze w to uwierzyc ![]() buziole
|
|
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
zdania podzielone
może bym i nawet zobaczyła co to i z czym to się je, ale jak zacznę to obawiam się wciągnięcia, w stylu jak dojść do tego i tamtego... szkoda mi trochę czasu ![]() ehhh u nas też... Cytat:
oczywiście z rodzicami.... |
|
|
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
rosi - odbierz swoje wyprasowane pranie bo mi przeszkadza na kanapie
|
|
|
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ale piekna ozdoba choinkowa Cytat:
szkoda tylko, ze tak daleko, ale widze , ze pracodawca zrobi wszystko abyscie tego nie odczuli - zyc nie umierac. a zdjecia obejrze pozniej, bo yteraz musze wychodzic.miłego dnia |
|
|
|
|
#3972 | |||
|
Zakorzenienie
|
przeraża mnie ta opowieść o cukierkach na cmentarzach... z roku na rok będzie gorzej ale jak mówi india jakby nie kupywali to by nikt nie sprzedał... ale można by spojrzeć inaczej jakby nie postawili kramu to ludzie by nie kupili
![]() mnie irytuje Halloween, rozumiem że w niektórych krajach to tradycja ale w polsce bez sensu, siedzimy w przedszkolu i każda laska z którą nie rozmawiam jak pytała dzieci co będzie za święto to dzieci na to Halloween.. no sorryy.. Cytat:
polecam bardzo, mi się wprawdzie w pracy nie przydaje ale tobie jak znalazł!Cytat:
http://allegro.pl/hauck-alpha-drewni...899553241.html kolor ciemny, pałąk można ściągnąć no i przesuwać siedzisko i podnóżek, więc wystarcza na bardzo długo, można jeszcze dokupić dokręcaną tacke jak jest awaria stołu ;D czy też nie chcesz przy stole karmić o taką http://allegro.pl/krzeselko-drewnian...896561783.html (foto tacki mniej więcej w połowie strony) ale mi się ono podoba bo nie dość że je to rysuje przy stole ogląda książeczki itd no i siedzi z nami, wspólnie spożywamy posiłki a nie że on obok stołu ;0no i jakie cudowne święta ![]() Cytat:
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-11-03 o 07:29 |
|||
|
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
rosiu nas nie bylo slodyczy i innych atrakcji porzed cmentarzem, stanradodowo to co sie na groby zanosi tylko
|
|
|
|
#3974 | ||||
|
Zakorzenienie
|
u mnie nie było ale pokazywali w ddtvn co sprzedają lizaki w kształcie czaszek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak na festynieCytat:
Cytat:
to jak u nas tylko ze zniczami
|
|
#3975 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3976 |
|
Wtajemniczenie
|
Bry
![]() A mi coś chyba hormony szaleją bo wysypało mnie pryszczami że szok ![]() Byłam wczoraj w biedronce i widziałam że są na promocji 3-pak za 7,99 zl te mokre chusteczki z huggies tylko nie wiem czy one są dobre? |
|
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
mi polecają wszyscy cleanic albo dada ale to chyba mamusie muszą się wypowiedzieć
|
#3978 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Daj potem koniecznie znać jak dzieciaki odebrały taka wycieczke! Fajnie, gdyby trafił sie taki szewc, który lubi dzieci i umie ciekawie opowiedzieć o swojej pracy
![]() U mnie w mieście to nie, ale w męża rodzinnym tradycyjnie pod cmentarzami sprzedaje się andruty, bo to nasz wyrób regionalny a pod jednym cmentarzem były też oscypki ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3980 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
To nie zginie
Nawet jak Ci nie podpasują to i tak je zużyjesz, tyle tego towaru idzie
|
|
|
|
#3982 | |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie sądzę, bo się nie pomieścimy. Bo jeszcze jest moja sis i nie wiem czy będzie ze swoją drugą połówką czy nie... generalnie na razie próbuje o tym nie myśleć. Najwyżej zjemy 2 wigilie bo ja nie odpuszczę
A przede wszystkim mój tato nie odpuści![]() Sprytnie to wymyśliłaś naszej choinka nie przeszkadza. Chodzi, czasami jak w o bombkę zahaczy to się krzywo na nią popatrzy, ale na szczęście jej nie rusza ![]() u nas nie było oplułam monitor! Czad! ![]() Cytat:
No i trzymam kciuki za 2 krechy! ![]() Witaj Witajcie! ![]() co można ugotować na kiełbasie? Bo zmagazynowałam jej strasznie dużo i najwyższy czas coś z tym zrobić, a nie chcę zupy, tylko coś innego ![]() Dziewczynki, wiem, że Martucha pytała ostatnio, ale oczywiście sobie nie spisałam Waszych odpowiedzi. Chodzi mi o stół. Gdzie kupowałyście i czy macie może w kolorze wenge? Bo wczoraj byliśmy w BRW i nic nie było. Dzisiaj kolejny sklep, ale mąż szukał w internecie i nic mi się nie podoba. A przede wszystkim wszystko jest w kolorze, który nam nie pasuje... ech... dylematy...
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
ANIA ja hugisowych nigdy nie uzywalam, ale za to uzywalam pampers zielonych, pampers bialych, J&J z woda i bez i biedornkowych zielonych - i najbardziej delikatne jak dotad okazaly sie J&J - ktore kupilam na promocji w piotrze i pawle i w netto. naprawde jakby nasaczone woda.
Generalnie bylo by super jakby mozna kupic takie chustki suche i sobie moczyc samemu w wodzie z mydelkiem swoim albo tylko w wodzie. Po kazdej z tych chustek i tak wycieram papierowa chustka do sucha - bo inaczej krem sie nie trzyma tylka. |
|
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
Ania musisz sama popróbowaćz tymi chusteczkami. Mnie najbardziej pasują rosmanowskie babydream, a dużo dziewczyn mówią, że za suche. Po pampersowych moja Agata miała czerwony tyłek, Dady dla nas za mokre i tez czerwony tyłek. Hipp są fajne, ale drogie, wiec zostałąm przy tych po są tanie, wszytsko elegancko zbierają i Agu nie ma po nich czerwonego tyłka. Dlatego tezniema co przed porodem robić zapasów, zobaczysz co podpasuje Tobie i dzidziulkowi.
Cieszę się, ze moja Niutka poprawiła Wam humor. ![]() Dziękuje za odpowedzi w sprawie krzesełka. Zaraz wyruszamy na szczepienie
|
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z kiełbasy... hmmm może leczo? Albo fasolkę po bretońsku? A jak chodzi o stół to my mamy z brw w kolorze wenge o taki http://brw.com.pl/pl/produkt/13387/12 |
|
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
gucia z kielbasa mozesz tez zorbic łazanki
![]() albo sama z cebulka usmazyc w koncentracie ![]() obejrzalam top model szkoda ze viera odpadla za ten telefon, no ale taki regulamin. a tak to by ania odpadla eeh i byloby super. bo ona sie nie nadaje. Ze tez na castingach nie widza tego ze laska nie nadajae sie, mimo ze ma twqrz i nogi, no ale sory charakter tez trzeba miec. a nie flaki z olejem.
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-11-03 o 10:03 |
|
|
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest beznadziejna! Słowa nie moze powiedzieć, bo już jej się broda trzęsie. A na tym pseudo castingu prowadzonym przez Anję Rubik w którymś odcinku pokazała jaka jest naprawdę, dziecinada i już.
|
|
|
|
|
#3988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
DziękujęStół super, teraz przejrzałam jeszcze raz to brw i znalazłam bardzo ładny, ale co z tego jak jest za duży... Ja potrzebuje maks na 110cm i chciałabym rozkładany i coś czuję, że będzie z tym problem... Kochana a jak tam Twoja praca? Pisze się? ![]() Cytat:
Albo zrobię domowe prażone i też będzie![]() Dzięki co do top model, to jestem nie w temacie. Nie oglądam.
|
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
Ania ne odpadnie prędko, bo ją zatrudnili we Francji na Fashion weeku chyba
ale mne to sie wydaje, ze ona gra troche taką idiotkę, bo jak grała z Kazikiem to zupełnie inna dziewucha.Bosh co ja za głupoty oglądam |
|
|
|
#3990 |
|
Zakorzenienie
|
My aktualnie używamy hugisowych chusteczek i jak za tą cenę są ok. Po pampersach zielonych Lilka miała podrażnienia, białe mi śmierdziały, Cleanic są ok, TiP z reala też są dobre. Te mogłyby być lepsze, ale nie są złe
ja kupiłam 2 paczki na zapas bo tego idzie w cholerę dużo.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.

wiec trzymajcie kciuki aby jednak został zorganizowany

W ogole to sie jakos dziwnie czuje ostatnio bo piersi mnie bola juz chyba 3 tydzien non stop i tak czasami mi jakos dziwnie na zoladku