|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
hehe no i git
czyli coś podziałało![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Osz wrzuciłam foty na maila
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik, WOW!
no i będę po prostu ucinać temat i tyle - było dobrze, póki mnie nie krytykowała, naprawdę forsa to nie jest dla mnie tabu ani nic, ale póki ktoś nie komentuje tego, co z nią robię. |
|
|
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
naj wspolczuje sytuacji z mama
Tez nie lubie jak mi sie ktos wcina w wydatki Rozmawialysmy w Swieto Zmarlych i bardzo mnie rozczulila (i zasmucila troche tez... ) bo powiedziala mi, ze czesto czuja sie z Tata winni, ze nie pomagaja mi w ogole w dorslym zyciu a mojej siostrze tak... No ale ja jestem dorosla, pracuje, mam wlasny dom i wlasne zycie - moja siostra studiuje dwa kierunki jednoczesnie, w innym miescie i odbywa praktyki, wiec naprawde jej sie pomoc rodzicow przyda. Moja Mama odeszla niedawno z pracy, staraja sie otworzyc z Tata wlasna dzialalnosc wiec wiem, ze im sie nie przelewa i teraz przykro mi, ze im jest przykro, ze nie moga mi pomoc choc wcale tej pomocy nie potrzebuje/oczekuje... Pokrecone to wszystko ![]() frezi gratuluje udanej rozmowy ![]() Zuzik fajnie, ze sie ta sytuacja z ZUSem wyjasnila
|
#4654 |
|
MBZ♥
|
Naj nie dziwię się, że jesteś zła
ja to bym pewnie była wk........a.moja mama zachowywała się kiedyś podobnie i potem była wielce zdziona, ze nie mówię Jej co kupiłam lub za ile. a równocześnie potrafiła kupić sobie kolejne buty czy torebkę i to wcale nie za małe pieniadze. tylko, że ja byłam zakupoholiczką, a jak odbiłam piłeczkę w Jej stronę to był foch. dlaego teraz dowiaduje się grubo po fakcie i nie zwierzam się Jej ze swoich zakupów bo chcę mieć spokojniejsze zycie![]() Glen ja nie wiem niestety ![]() Zuz cieszę się, że brat przeprosił ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Simply może Twoi ROdzice tak za Toba tęsknią i wyrzucają sobie, że wyjechałaś za granicę szukać lepszego życia bo Oni nie mogli Ci pomóc? |
|
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
Najeczko nawet nie wiesz jak doskonale Cie rozumiem
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik i bardzo dobrze, że dostaniesz cała kasę. Ich strata, mogli zadbać o załatwienie formalności na czas. Niech się ucza dorosłości.
Naj też bym się wkurzyła. Generalnie nie mam problemu z mówieniem o pieniądzach, ale nie lubię jak ktoś mnie rozlicza. Jestem rozsądna i jak kupuję, to znaczy, że mnie stać. Twoja mama Was nie sponsoruje, więc to nie jej sprawa jak gospodarujecie WASZYM budżetem. Motyl no co za dziadek |
|
|
|
#4657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co sie z kolei nie podoba mojemu TZtowi, bo przeciez "on ma pieniadze, moze zaplacic". Wtedy moj Tata mu mowi, ze "jestem jego corka a A. jest moim wybrankiem i oboje tak zadko ich odwiedzamy, ze dla niego to by bylo obraza jesli nie pozwolilibysmy sie troche porozpieszczac"
|
|
#4658 |
|
MBZ♥
|
Simply rozumiem
![]() moi Rodzice są podobni do Twoich a mój TŻ reaguje podobnie do Twojego jak rodzice nas dopieszczają bo On jest moim Mężem i Jego zadaniem jest mi nieba przychylić i dbać
|
|
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę się czymś pochwalić? Mogę, mogę?
|
|
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4662 |
|
Wtajemniczenie
|
Carmi dajesz:d
Dokonałam rzeczy niemożliwej posprzątałam nasze szafki z ciuchami i po kryjomu wywaliłam starą bluzę TŻ-ta. Jak chciałam to zrobić ostatnio oficjalnie to mi się dostało. A nie nosi jej od lat i jest okropna. I tak nie zauważy Poza tym jak pomyślę jak jego szafa się zmieniła od kiedy mieszkamy razem to myślę, że medal za zasługi dla kraju mi się należy
|
|
|
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
Zapisałam się na jazdy doszkalające! Jak dobrze pójdzie, to od grudnia będę śmigać po Krakowie samochodem (o ile mój mądry brat znowu nie zrobi awantury w sprawie auta)
Może wreszcie przełamię mój strach
|
|
|
|
#4664 |
|
MBZ♥
|
Zuz też tak robię jak TŻ nie widzi
inaczej wszystko Mu się przyda chomik![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- brawo Karmelek |
|
|
|
#4665 |
|
Wtajemniczenie
|
Carmi super
a gdzie? Bo mnie czeka przyuczenie się do kolejnego egzaminu:P A teraz jak Zus przeleje, to w końcu zapiszę się na termin![]() Simply a Ty jak wyjeżdżałaś, to znałaś już Tż-ta czy tam się poznaliście? Ile miałaś lat? Wybacz, że tak pytam, jakoś mnie to zainteresowało:P Byou co oni by bez nas zrobili? Obrośli w stertę niepotrzebnych rzeczy zwanych dalej wysypiskiem śmieci dobrze, że im się przytrafiłyśmy
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-11-03 o 15:23 |
|
|
|
#4666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkie jej znajome zdawały za 1 razem po jeździe z nim
|
|
|
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
nie wolno płukać buźki żeby nie wypłukać takiego skrzepu który powoduje szybsze gojenie się rany. pić ostrożnie i odczekać uzbroić się w cierpliwość...
|
|
|
|
#4670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
Byou ja nie wiem, jak po wyrwaniu, ale jak mnie bolało dziąsło od rosnącego zęba, to płukałam szałwią - pomagało.
Carmel, jaaaaaaaaaaa! Zuzia, to dla Ciebie: http://static.myvimu.com/photo/08/6160823_m.jpg co prawda to nie medal, ale krzyż walecznych, wg mnie zasłużyłaś
|
|
|
|
#4672 |
|
MBZ♥
|
Mayu tak 2 naraz
na górze jedna i na dole--bo pozostałe nie wyszły jeszcze.ale dentysta powiedział, że zobaczy jak mocno siedzi pierwszy ząb i jak mocne jest krwawienie oraz reakcje na znieczulenie i wtedy zdecyduje co dalej![]() u mnie w grę w chodzi jedna ![]() Naj dzięki szalwię mam w pogotowiu ale zobaczę co doktor powie. chciałam siętylko ubezpieczyć żeby po nie latać po aptekach
|
|
|
|
#4673 |
|
Wtajemniczenie
|
Najka hehe dzieki, boska jesteś, ale czy to przypadkiem nie jest krzyż 'Poległ na polu chwały?"
![]() ![]()
|
|
|
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
aaa.... Carmi gratuluję - chociaż podejrzewam, że bez tych jazd świetnie dałabyś sobie radę
|
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.joemonster.org/art/18506/...ca_panna_mloda
Zuzia, nie!
|
|
|
|
#4676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak się w większości wygoiło płukałam rozcieńczonym Eludrilem - super sprawa i dużo szybciej goją się wszelkie sensacje dziąsłowe. |
|
|
|
|
#4678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4679 |
|
Wtajemniczenie
|
Byou wiem, też to na mnie tak działa
|
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
Ach dziękuję wszystkim, że jesteście ze mnie takie dumne
Teraz trzymajcie kciuki, żebym pod tramwaj nie wjechała
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:33.

Tez nie lubie jak mi sie ktos wcina w wydatki 

ja to bym pewnie była wk........a.moja mama zachowywała się kiedyś podobnie i potem była wielce zdziona, ze nie mówię Jej co kupiłam lub za ile. a równocześnie potrafiła kupić sobie kolejne buty czy torebkę i to wcale nie za małe pieniadze. tylko, że ja byłam zakupoholiczką, a jak odbiłam piłeczkę w Jej stronę to był foch. dlaego teraz dowiaduje się grubo po fakcie i nie zwierzam się Jej ze swoich zakupów bo chcę mieć spokojniejsze zycie

Teraz trzymajcie kciuki, żebym pod tramwaj nie wjechała