|
Notka |
|
Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Mother of Cats
|
Etro Patchouly 2,60 zł/ml
ROZBIÓRKA ZAKOŃCZONA
niepomyślnie, bo zanim się na dobre rozpoczęła :/ Powód: brak towaru u sprzedawcy Dzięki Renie63 ![]() ![]() ![]() Flakon został dziś (29 X 2011) kliknięty i opłacony. 1. Nazwa zapachu i pojemność: Etro: Patchouly EDT 100 ml 2. Miejsce zakupu: Allegro, sprzedający www_perfumki_biz, aukcja TA 3. Linki do opisu nut: KWC Per Fumum Pracownia alchemiczna Sabbath of Senses 4. Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 242 zł + 18 zł = 260 zł 5. Kwota za 1 ml zapachu: 2,60 zł 6. Termin zbierania wpłat: tydzień od rozesłania danych do wpłaty; dane roześlę, gdy flakon szczęśliwie do mnie dotrze 7. Posiadane atomizery i ich ceny: * 19 ml (1 szt) – 2,02 zł * 5 ml (7 szt.) – 1,77 zł * samplerki 2,5 ml (sporo) – 0,55 zł (do sampli nalewam minimum 2 ml) 8. Sposób robienia odlewek: strzykawka, ale nie wykluczam odpsikania bezpośrednio do atomizera 9. Koszt wysyłki do współkupujących: (wysyłka poleconym priorytetem, jeśli ktoś chciałby polecony ekonomiczny, proszę o wiadomość) * 19 ml i 2 x 5 ml– 6,50 zł * 5 ml – 6,00 zł * samplerki – 5,00 zł lub odbiór osobisty w Krakowie 10. Planowany termin wysyłki do współkupujących: do 2 dni po otrzymaniu wpłaty i adresu od uczestnika rozbiórki 11. Lista udziałowców (kupujących) / lista rozliczeń: aileenn 60 ml + F Trzy_Ryby 15 ml (w at. 19 ml) Asiuuuuula 10 ml (w Asiuuulowym atomku 10 ml) VI4 2,5 ml motacilla 10 ml (2 x at. 5 ml) LouLou25 2,5 ml KONIEC Uwaga: od niedzieli 30 X do środy 2 XI będę mieć utrudniony dostęp do internetu. Z góry przepraszam za prawdopodobną nieobecność na łączach w tym terminie. Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-10-29 o 20:26 Powód: uaktualnienie |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Etro Patchouly 2,60 zł/ml
![]() Gdyby nie dojmujący deficyt atomizerowy pewnie sama kombinowałabym nad zakupem i rozbiorką. Wspaniale, że chcesz się tym zapachem podzielić. Poproszę 15ml w atomizerze 19, dziękuję ![]()
#3 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Deficyt atomizerowy, niestety, też nie jest mi obcy, co widać w pierwszym poście - po tej rozbiórce będzie chyba równie dojmujący jak Twój ![]() ![]() Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-10-29 o 14:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja dyszkę poproszę
![]() Dopiero doczytałam jakie masz atomki, może ja Ci prześlę swój atomek 10 ml jak będę wysyłała Labdanum, co? Edytowane przez Asiuuuuula Czas edycji: 2011-10-29 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Mother of Cats
|
Zapisuję
![]() Cytat:
![]() A jeżeli może być w dwóch piątkach, to proponuję policzyć je oba w cenie jednej dziesiątki - ostatnio miałam dziesiątki po 2,02 zł. Jak wolisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
bardzo proszę o samplerek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Mother of Cats
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja bym chciała prosić 10 ml
![]() Tylko nie wiem czy w 19ml atomie, czy w dwóch piątkach? |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Atomek 19 ml już jest zajęty, więc, niestety, mogę zaproponować jedynie dwie piątki (w cenie atomka 10 ml, czyli 2,02 zł). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Wolę w jednym kawałku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Poprosze ostatniego sampla
![]()
![]() |
#12 |
Mother of Cats
|
![]() Zapisuję ![]() Nie przypuszczałam, że ta paczula rozejdzie się aż tak szybko ![]() Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-10-29 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Mother of Cats
|
W✂✂✂✂, że tak brzydko powiem. Właśnie dostałam mejla od sprzedawcy:
--------------- Dzien dobry Dziękuję za udział w aukcji, Mieliśmy do sprzedaży jedną sztukę perfum marki ETRO zapach Patchouly, z racji tego że jest to unisex, perfumy były oferowane w obu kategoriach zapachach damskich i męskich jednocześnie. Prszykro mi, ale perfumy zostaly już sprzedane a jak pisałem wcześniej w ofercie posiadaliśmy tę jedną sztukę, oferty z kateorii sąsiedniej nie zdążyłem wycofać, jak widać perfumy są bardzo poszukiwane i proszę być pewną że w przyszłości będą również dostępne. Proszę o numer konta na krtóry odesłać mamy Pani pieniądze w kwocie 260zł. Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację. Gdybym mógł udzielić dodatkowcyh informacji sluże pomocą xxxxxx --------------- Co z tym zrobić u licha? Mam ochotę na pierwszego w życiu negatywa. |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
uff, wkurza mnie niemożebnie wystawanie towaru, którego nie ma...
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]() Casus wskazujący na wyjątkowy brak profesjonalizmu sprzedającego. Aileenn, nie wystawiaj może negatywa... na razie, przynajmniej póki nie odzyskasz pieniędzy ![]()
#17 |
Raczkowanie
|
A ja już się tak napaliłam na tę paczulę...
![]() Swoją drogą to ręce opadają od takich praktyk na allegro ![]() EDIT: ale skoro zainteresowanie było tak duże, to trzeba polować na kolejną butelkę. Dam znać jakby mi gdzieś wpadła w oko. Edytowane przez motacilla Czas edycji: 2011-10-29 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | ||
Mother of Cats
|
Przepraszam wszystkie uczestniczki rozbiórki za takie jej zakończenie. Mam nadzieję, że jednak dopadnę tę paczulę w niższej cenie niż w Quality, i będę mogła tu z nią wrócić. A na razie pozostaje tylko poprosić Bellę/Gold o zamknięcie wątku
![]() Cytat:
Złość już mi przeszła, ale pozostał niesmak. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Eh, cycki opadaja
![]() Moze Cie chociaz laskawca powiadomi jesli wstawi nowa ![]() W Q sie nie bardzo oplaca, wypada czekac na kolejna okazje. Bede sie rozgladac, a Ty pamietaj prosze o moim skromnym samplerku w razie ew rozbiorki ![]()
![]() |
#20 | ||
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś jak często czytałam forum na all to często czytałam o tym, że sklep/firma może wystawić towar nawet jak go fizycznie nie ma bo wg prawa firma ma miesiąc na dostarczenie czy wysłanie (nie pamiętam dokładnie) towaru
![]() Chociaż w tym przypadku to w ogóle dziwinie, wystawia w dwóch kategoriach licząc, że w ten sposób towar szybciej znajdzie odbiorcę, strasznie dziwne... i żeby nie było, ja uważam za bezsensowne i nie fair wystawiać coś czego się fizycznie nie ma... Edytowane przez Asiuuuuula Czas edycji: 2011-10-29 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
No to wstawiłam "perełkę " niech to szlag
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Mother of Cats
|
Nie przejmuj się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#25 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Jeszcze krótka informacja, jak się sprawy paczulowe potoczyły dalej: zwrot pieniędzy nastąpił tak szybko, jak tylko pozwoliły na to mechanizmy bankowe, sprzedawca przeprosił po raz kolejny, zapewnił, że jeszcze będzie sprzedawał zapachy Etro i gdy pojawi się paczula, powiadomi mnie o tym. Czyli generalnie in plus. W moim odczuciu allegrowicz jest uczciwy, tylko przekombinował z wielością kanałów docierania do klienta, o ile tak można nazwać wystawianie jednego flakonu jednocześnie w dwóch kategoriach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.