|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI
Ja chyba skuszę się na jakąś kawę, zaparzacz do herbaty i któreś z tych maseł (pewnie kokosowe będzie moje
). Reszta mnie nie zachwyciła ![]() Kochane, jeżeli tak zachwycacie się zielonymi herbatami z B., proponuję wybrać się na zakupy do prawdziwej herbaciarni, zapłacicie ciut więcej ę ale poczujecie ogromną różnicę pijąc prawdziwą herbatę a nie jej resztki w papierowych torebkach sklejanych bóg wie czym.
|
#902 | |
|
Zadomowienie
|
Która/e to tak zachwalała/y cukierki truflowe?
I te opinie, który michaś smaczniejszy Normalnie chłostaTeż kupiłam kaki, ale musi poleżeć Nawet jeśli kolor miały ładny to nie całe i twarde w sumie, ale póki są i póki w tej cenie to co mi tam jedną szt. capnąć. Mam nadzieję, że i moje będzie jami![]() Wypatrzyłam jeszcze za 6,99 te szampony niemieckiego fryzjera (z pompką), ale były 2 rodzaje regenerujący i do farbowanych rozjaśnianych, a mi się zdaje, że był jeszcze 1 rodzaj w ofercie i uznałam, że przejdę się jeszcze to tej większej nowej biedy, może się uda, bo coś mi mówi, że chgyba był jakiś co jeszcze bardziej mnie kusił niż ten regenerujący. Muszę poszperać za tamtą gazetką ![]() Dziewczyny, jak oceniacie ten szampon? Silikonu nie ma co jest plusem niewątpliwym, a jak się spisuje? Kontempluję czy jest sens, bo mam b. słabe włosy przez leki, takie słabe i cienkie, a jeśli szampon obciąża kłaki to moje cebulki tego nie uniosą ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#903 |
|
Raczkowanie
|
Z oferty kawowej polecam Cappuccino Mokate One Cup !
Wczoraj wieczorkiem własnie piłam (zakupione kiedyś w jakimś sklepie) i było przepyszne. Miałam smak z Guaraną ![]() No i oczywiście przepyyyszne migdały w czekoladzie mlecznej z cynamonem |
|
|
|
#904 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Migdały pyszniaste są nawet same w sobie. Gorzej, że facet mojej mamy przywiózł kupione gdzieś paki z krótką datą i teraz to już nie wiem czy jeść, bo zrobiło się po terminie
|
|
|
|
|
#905 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może właśnie dlatego, że była zalewana wrzątkiem![]() Ja swojej nie zalewam wrzątkiem - taki ze mnie leń, że zawsze najpierw wyłączę wodę, szukam kubka, jak już znajdę to przychodzi pora na zastanawianie się co by tu wypić i dopiero przechodzę do czynności przygotowywania herbaty ![]() Ale tak, czy tak dzięki za uwagę - nigdy bym nie pomyślała, że to może jakoś wpłynąć na jej smak
|
|
|
|
|
#906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, lubię pomóc gdy mam okazję ;-)I powiem Ci, że moja mama kupiła jakąś zieloną z cytrnką i na opakowaniu tej konkretniej nie wspomnieli by zalewać wodą około 80 stopni... Sami pewno niedouczeni, albo wiedzą, że ich herbata ma tyle z zieloną wspólnego, że.. że to nie ma znaczenia... w każdym bądź razie przy większości herbatek powinnaś czuć różnicę zalewając wrzątkiem, a wystudzoną zdziebko wodą ![]() Po oglądnięciu nowej gazetki z kawami i herbatami mam zagwozdkę - który zaparzacz do kaw lepszy Cena jednakowa, pojemność różna, a ciekawe jak się spisuję w codziennym życiu tj. mycie i zaparzanie A one cup tak tanio nigdy nie widziałam!
|
|
|
|
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie to nie wiedzialam, ze to Kaki musi byc calkiem miekkie moje bylo tak u gory przy tych listkach troche twarde ale reszta juz miekka
|
|
#908 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do cukiereczków to zostało mi 6 i chyba muszę je ukryć jeśli mają dożyć jutra |
|
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
no wreszcie nowa gazetka!
![]() kupię na pewno: czekoladę mleczną z orzechami (ciekawe czy smakuje tak dobrze jak nussbeisser ), migdały w czekoladzie, herbatki Intensitea czarną porzeczkę i śliwkę, zieloną o smaku czarnej porzeczki i mango, czekoladę do picia magnetic no i na pewno te kremy do smarowania pewnie też wezmę 3 smaki, bo uwielbiam takie rzeczy no i te praliny grand palais też kuszą ![]() no to teraz czekam z niecierpliwością na gazetkę kulinarną świąteczną
|
#910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napewno zakupie czekolade kawe dougwe pyszna jest ciekawi mnie krem czkoladowy i kubek termiczny dla tesciowej lavaze, bedzie na prezent na swieta herbat tyle że do przyszlego roku nie zuzyje także juz nie patrze a i tak najlepiej smakuje zwykla z cytryna
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydajny, fajnie się pieni, slicznie pachni i generalnie nie mam zastrzeżen do niego nie wymagam cudow bo to tylko szampon ale jak już mi sie włosy nie przetłuszczają po nim to juz jest ok ![]() z gazetki herbaciano-kawowej bankowo wypróbuję zielone herbaty.... porzeczka i żurawina i melon mnie korci i może zaparzacz do kawy zestaw sagi też mnie korci i korci mnie herbata śliwkowa z wanilią i cynamonem... rok temu mi strasznie smakowała w ogóle czuję że mój portfel "ucierpi" przy tez gazetce.....
|
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozniej no to najwyżej spróbuj czy w smaku dobre.... a jak nie to wywalic..
|
|
#913 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakoś książki ludzie u mnie w mieście kupują ![]() Kupiłam także maty bambusowe i owoce kaki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
||
|
|
|
#914 |
|
Rozeznanie
|
Oto biedronkowe kwiatki.
Przepraszam za jakość, ale zdjęcia z komórki.
|
|
|
|
#915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tych okrągłych no to ta siatka do zaparzania jest bardzo słaba i trzeba uważać przy myciu, żeby nie pogiąć czy urwać. Kupiłam tacie, bo on herbaciarz, a fusy z herbaty strasznie zapychają mi kran... Ale kiepski byl ten zapacz i pekł od gorąca... a poza tym do kawy sie nie nadaje. luknelam w gazetke. Co do trzeciego nie mam zdania, bo nie mialam takiego. Chociaż mnie kusi...ale sądząc po opisach robi zwyklą fusiare tyle że fusy na dnie zostają, a te całe srebrne takie niby expresso ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Ona dośc słaba jest 33 kw, także mocą nie powala...
I AM THE STIG szalona wątróbka jeździ Edytowane przez whenee Czas edycji: 2011-11-03 o 16:51 |
|
|
|
|
#918 |
|
Wtajemniczenie
|
taaak czekolada
dużo dużo dużo trzeba kupić
|
#919 | |
|
Konto usunięte
|
Mnie za to zachwyciła w gazetce obecność... Paryskich
które uwielbiam. Spróbuję też tej czekolady w saszetkach.Cytat:
Zwłaszcza w zielonych!
|
|
|
|
|
#920 |
|
Zadomowienie
|
Łaaaaaaaaaa zaparzacz do herbaty i kawy jest mój!!!!!!!!!!
![]() Tak się ciesze,że będzie!!
|
|
|
#921 |
|
Raczkowanie
|
Byłam dzisiaj w biedronce i kupiłam pestki słonecznika,orzeszki ziemne,banany bo mam zamiar od jutra jadać na śniadanko własne musli. Wzięłam też jogobelle truskawkową bo za 0,65 zł to szkoda było nie kupić i perfumy Alice Love,które tutaj były zachwalane,wzięłam w ciemno bo nie było testera i mi się podobają
Nie zasmakowała mi natomiast mieszanka płatków w saszetce o smaku truskawkowym,jakiś sztuczny smak.Dużo było wycieraczek,świecących kwiatów i podkładek bambusowych,ale jakoś mnie nie urzekły.Ta nowa gazetka w sam raz na coraz krótsze dni,bo od samego patrzenia robi się przyjemniej. Zaciekawił mnie dżem jeżynowy,bo chyba nigdzie nie widziałam tego smaku,zaparzacz do herbaty i migdały w czekoladzie. Trzeba będzie się wybrać.
|
|
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A już na pewno zapoluję na zestaw 2xLIPTON + puszka
|
|
#924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- I o jakije czekoladzie mówicie ? Jest w jakiejs gazetce ?
|
|
#926 |
|
Wtajemniczenie
|
Zbankrutuję przez tą gazetkę i jeszcze w przemysłówce szablony do dekoracji cappuccino...
I potwierdzam co pisałam wcześniej, Biedronka koło jeziorka Słonecznego w Szczecinie jest wyprzedażową, mnóstwo artykułów przemysłowych i sezam za 99gr. |
|
|
|
#927 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na pewno zapoluję na rajstopy. Może też na baleriny ale w sumie raczej będę wypatrywać mega ciepłych bamboszy, bo ze mnie mega zmarźluch jest ![]() jeżeli chodzi o gazetkę kawową to poległam.. stracę zbyt dużo kasy masakra jednym słowem. BTW jadłąm już czkoladę z migdałami z biedronki (u mnie jest ona od paru tygodni) według mnie jest bardzo smaczna i ma mnóstwo migdałów ![]() oglądałam dzisiaj pojemniczki na przyprawy. chciałąm kupić te kolorowe, ale zrezygnowałam bo wg mnie były nieszczelne i przyprawy szybko by wietrzały.. a szkoda bo bardzo mi się podobały i akurat poszukuję takich pojemniczków ![]() aaaa i jeszcze jedno. Doznałam dzisiaj szoku gdy spojrzałąm na paragon z poniedziałkowych zakupów w biedrze. Zobaczyłam, że cena michałków wg paragonu wynosiłą 9.99zł za kilogram szkoda, że kupiłam tylko 30dkg dzisiaj szłam z myślą żeby dokupić (nawet za normalną cenę) ale zostały tylko białe michałki, a dla mnie sa one za słodkiekupiłam pycholandie truskawkową- pyyyycha , kindziuka (uwielbiam go na ciepłych kanapkach z serem pleśniowym- mniam mniam)nie pamiętam opinii na temat balsamu do ciała z serii be nature.. używała go któraś? z serum do rąk z tej serii jestem bardzo zadowolona, więc jestem ciekawa tego balsamu.. za 4.99 chyba jest na przecenia.. moze warto się skusić ale się rozpisałam wybaczcie
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj zakupiłam na obiad kociołek do syta Orientalny. Miałam nadzieję, że będzie łagodny a okazał się ostry ( tzn ja nie lubię ostrych potraw, nie był jakiś piekielnie ostry, ale do łagodnych też nie należał) więc średnio przypadł mi do gustu
![]() Czekam na belgijskie czekoladki
|
#929 |
|
Zadomowienie
|
wiedziałam, że nowa gazetka się pojawiła, tyle postów nagrzmociłyście
![]() srebrna kawiarka będzie moja! uwielbiam kawę parzoną pod ciśnieniem, jest cudoooowna kupiłam ostatnio zachwalaną przez was zieloną herbatę z ananasem - dla mnie jest niezbyt torebki śmierdzą strasznie, po zaparzeniu da się wypić, ale szału nie ma. zawiodłam się totalnie.
|
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
wrzuccie skany gazetki kawowej
I jest już czekolada ? w Jakiej cenie ?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.

). Reszta mnie nie zachwyciła 

I te opinie, który michaś smaczniejszy
Normalnie chłosta
Nawet jeśli kolor miały ładny to nie całe i twarde w sumie, ale póki są i póki w tej cenie to co mi tam jedną szt. capnąć. Mam nadzieję, że i moje będzie jami
i uznałam, że przejdę się jeszcze to tej większej nowej biedy, może się uda, bo coś mi mówi, że chgyba był jakiś co jeszcze bardziej mnie kusił niż ten regenerujący. Muszę poszperać za tamtą gazetką 

Jakoś książki ludzie u mnie w mieście kupują