|
|
#4951 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki M.A.C. cz. 5
jadę do MACa
ciekawe czy poddam się kuszeniu, czy kupię tylko to co planuję
|
#4952 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4953 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Czekam na relację w takim razie
|
|
#4954 |
|
Raczkowanie
|
ja zakupiła z limitowanki GLITTER &ICE lakier unconditionally fabulous i cień mineralny fresh ice narazie jestem zadowolona
a golnie co do tej limitowanki to właśnie święta kojarzą mi się z duuużą ilością wszystkiego co świeci;d O i właśnie że tak powiem prawie wszystko ma dużo brokatu ale mi to nie przeszkadza trochę denerwują mnie srebrne opakowania bo zdjęcia normalnie nie można zrobić;p
|
|
|
|
#4955 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#4956 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam właśnie z macanka G&I, jakkolwiek to nie zabrzmi
Kupiłam W&T, tak ładnie jak na Kasi na mnie niestety nie wygląda ![]() No a reszta... Skunksy jakieś takie... no nie wiem, na tym blending brush najbadziej mi zależało, jakoś włosia mało... No w każdym razie nie tego szukam. I pewnie kupię, jako zastępstwo dla 224 już upatrzony pędzel z innej marki. Zestawu białych nawet nie macałam, bo były pozamykane w kulach i trzeba było za każdym razem, dla każdej kilentki z osobna otwierać, ale nie powiem, że duże powodzenie miały... Beauty powder: maziałam się Snow Globe i maziałam i nic nie było widać, a bladzioszkiem jestem, choć dziś trochę przybrązowionym Lightscapade to przy tym kula dyskotekowaTen ciemniejszy BP- to nie moja bajka. Cienie: Oczo*** bardzo, Winterized nie było i nie będzie. Czyli mój Mac to zadu***e Nawet wszystkiego nie przywożąBłyszczyki: fajne, ale wolę szminki, chyba wrócę po tą jasno-różową, przemyśleć muszę, bo trochę tych nudziaków mam. Kanga Rouge ![]() Cień Blue Spruce boski- ale podobinie jak wyżej- czy ja potrzebuję całego zestawu dla jednego cienia? Chyba nie ![]() PP: kupiłam Let's Skate, tak na pociesznie, po odrobinę zawiedzionych nadziejach po skunksach i W&T. Trochę na siłę- na razie nie będę otwierać, może pójdzie na prezent, jeszcze nie wiem. A jaka kolekcja wchodzi w styczniu? Bo Pani powiedziała, że jakieś cudne MFS będą, jak jej marudziłam że Beauty Powdera nie widać. O! I właśnie sobie uświadomiłam, że nie było/nie widziałam szóstek cieni. Hmm... Ale się naprodukowałam
Edytowane przez tiniaczek Czas edycji: 2011-11-03 o 17:35 Powód: dopisek |
|
|
|
#4957 |
|
Wtajemniczenie
|
napisałam pw
![]() haha twarda jestem kupiłam tylko zestaw skunksików i omdlałam prawie przy kasie jak Pani mi cenę krzyknęła skąd oni biorą te przeliczniki ![]() nie miałam możliwości zmacania wszystkiego.. dziewczyny ciągle wypakowywały kolekcję wszystko co w kulach i w zestawach powystawiane tylko na półkach do obejrzenia, ale nie testowania paletek 6 też nie było.. nie wiem czy w ogóle czy nie zdążyły wyjąć.. nie pytałam, bo nie byłam i tak nimi zainteresowana.. a po co kusić los
|
#4958 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Tylko skunksy, no no ![]() A ceny ... mi w MAC-u powiedziano, jak się skrzywiłam na cenę, ze LE w specjalnych opakowaniach zawsze tak winduja cenowo
|
|
#4959 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4960 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No zdzierają z ludzi i tyle
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
ja też po zakupach, ograniczyłam się i wyszłam tylko z zestawem Pearl
275se wydaje mi się miększy niż drapak z regularnej kolekcji, a może ten regularny był źle uprany, sama nie wiem.....ale pewnie będę miała na zbyciu cienie z dwójki, jak odważę się je zdepotować
|
|
|
|
#4962 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#4964 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A wiesz, że nie demolowałam jeszcze żadnych dwójek ani czwórek?
![]() A nie szukałaś jakiś filmików na YT jak się do tego zabrać?
|
#4965 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
essential.
i teraz zastanawiam sie czy dobrze zrobilam :/ |
|
|
|
#4967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4968 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A czemu się zastanawiasz? Coś Ci nie pasuje?
|
#4969 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4970 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam dzisiaj w MAcu na przeszpiegać i spodobal mi się z nowej kolekcji tylko puder Snowglobe
Pięęęęękny ![]() Testowałam pomadki pro longwear lip creme ale nie umiałam znaleźć sobie odcienia w różach i czerwieniach wyglądam jakbym mamie ukradła szminke i sie wymalowała.... Jedynie Till tomorrow jako tako podpasowała i poszłam w niej do pracy, wytrzymała pare ładnych godzin ![]() Jakie byście mi poleciły do spróbowania kolorki? Chciałabym prawdziwą szminke z kolorem kupić ale niewiem w co celować, jestem farbowana blondi (taki złoty blond), podkład mam 2.0 Matchmaster, raczej ciepły odcień cery, niewiem jakie kolory testować a tak mi się marzy jakiś kolor na ustach, zawsze używałam tylko błyszczyków jasno beżo-różowych ![]() Jeszcze mam taka manię że mam wrażenie że przy co niektórych kolorach zęby wyglądają na żółte.... Oglądam swatche na Temptalii ale tej dziewczynie chyba wszystkie kolory pasują! |
|
|
|
#4971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem, czy dobrze zrozumiałam bo z tego, co kojarzę, to przy depotowaniu czwórek i na pewno dwójek wierzchni plastik się ściąga..... |
|
|
|
|
#4972 |
|
Kici kici miau miau
|
ja depotowalam czworki. wierzchni plastik sie sciaga - fakt. a potem pilnikiem albo cienkim nozykiem podwazasz wklady.
|
|
|
|
#4973 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny!mam do Was ogromną prośbe ,możecie mi powiedzieć ile kosztuje podkład pro longwear?z góry dziękuje!
|
|
|
|
#4974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Co do Krysi z Temptalii - zgadzam się, że na jej ustach prawie wszystko ładnie wygląda, u mnie niestety efekt prawie zawsze jest całkiem inny i nie tak ładny . Wg mnie akurat Love Forever "na żywo" jest trochę ciemniejszy niż na swatchach z Temptalii i u mnie na ustach nie jest aż tak jaskrawy.
|
|
|
|
|
#4975 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#4976 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem sama, wygladaja tak tandetnie
chcoiaz oczywiscie to ma drugorzedne znaczenie, ale zastanawiam sie czy nie lepiej bylo sobie kupic z normalnej oferty z 2 pedzle
|
|
|
|
#4977 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Swatche Miss Piggy http://www.makeupandbeautyblog.com/m...-product-pics/
|
|
#4978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaz ja brokat ubostwiam! |
|
|
|
|
#4979 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Bo mnie i ze zdjęć i na żywo się podobają
|
|
#4980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
racja ale na pocieszenie mam How Beautiful! PP For Effect i pomade Double Spin! ![]() a pedzle oddaje do sklepu, ciekawe czy mi przyjma
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.

ciekawe czy poddam się kuszeniu, czy kupię tylko to co planuję

. Ja też mam interes w tym, żeby były udane
a golnie co do tej limitowanki to właśnie święta kojarzą mi się z duuużą ilością wszystkiego co świeci;d O i właśnie że tak powiem prawie wszystko ma dużo brokatu ale mi to nie przeszkadza
Nawet wszystkiego nie przywożą

Tylko skunksy, no no

chcoiaz oczywiscie to ma drugorzedne znaczenie, ale zastanawiam sie czy nie lepiej bylo sobie kupic z normalnej oferty z 2 pedzle