Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-03, 15:03   #901
monyczkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI

Ja chyba skuszę się na jakąś kawę, zaparzacz do herbaty i któreś z tych maseł (pewnie kokosowe będzie moje ). Reszta mnie nie zachwyciła

Kochane, jeżeli tak zachwycacie się zielonymi herbatami z B., proponuję wybrać się na zakupy do prawdziwej herbaciarni, zapłacicie ciut więcej ę ale poczujecie ogromną różnicę pijąc prawdziwą herbatę a nie jej resztki w papierowych torebkach sklejanych bóg wie czym.
Stary 2011-11-03, 15:19   #902
partytura
Zadomowienie

Która/e to tak zachwalała/y cukierki truflowe? I te opinie, który michaś smaczniejszy Normalnie chłostaOczywiście łasuch Pratyturka nie mogła się powstrzymać i wzięła.. wzięła zaledwie po parę sztuk, nawet całej tej ich papierkowej torebeczki nie zapełniła! No może 3/4.. Wyszło z 14-15 stuk (nie jestem pewna ile w drodze do domku pożarłam ).. i dupcia rośnie.. I poszło blisko 5zł.. eh eh, o ja niedobra!
Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
(...)Jadlam wczoraj pierwszy raz Kaki i bardzo dobre. (...)
Też kupiłam kaki, ale musi poleżeć Nawet jeśli kolor miały ładny to nie całe i twarde w sumie, ale póki są i póki w tej cenie to co mi tam jedną szt. capnąć. Mam nadzieję, że i moje będzie jami
Wypatrzyłam jeszcze za 6,99 te szampony niemieckiego fryzjera (z pompką), ale były 2 rodzaje regenerujący i do farbowanych rozjaśnianych, a mi się zdaje, że był jeszcze 1 rodzaj w ofercie i uznałam, że przejdę się jeszcze to tej większej nowej biedy, może się uda, bo coś mi mówi, że chgyba był jakiś co jeszcze bardziej mnie kusił niż ten regenerujący. Muszę poszperać za tamtą gazetką
Dziewczyny, jak oceniacie ten szampon? Silikonu nie ma co jest plusem niewątpliwym, a jak się spisuje? Kontempluję czy jest sens, bo mam b. słabe włosy przez leki, takie słabe i cienkie, a jeśli szampon obciąża kłaki to moje cebulki tego nie uniosą

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Emocja20 Pokaż wiadomość
W smaku nie jest cierpka - większość zielonych herbat, które piłam, miały taki dziwny posmak, i szczerze mówiąc wątpiłam, że kiedyś polubię zieloną herbatę, a tu taka niespodzianka
Emocja, zielonej nie zalewa się wrzątkiem i znika ten problem cierpkości Znam to z autopsji i to naprawdę zmienia jakość herbaty
partytura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 15:19   #903
monika2409
Raczkowanie

Z oferty kawowej polecam Cappuccino Mokate One Cup !
Wczoraj wieczorkiem własnie piłam (zakupione kiedyś w jakimś sklepie) i było przepyszne. Miałam smak z Guaraną

No i oczywiście przepyyyszne migdały w czekoladzie mlecznej z cynamonem
monika2409 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 15:21   #904
partytura
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika2409 Pokaż wiadomość
Z oferty kawowej polecam Cappuccino Mokate One Cup !
Wczoraj wieczorkiem własnie piłam (zakupione kiedyś w jakimś sklepie) i było przepyszne. Miałam smak z Guaraną

No i oczywiście przepyyyszne migdały w czekoladzie mlecznej z cynamonem
Monicha wie co dobre Ba, i zdrowe.
Migdały pyszniaste są nawet same w sobie. Gorzej, że facet mojej mamy przywiózł kupione gdzieś paki z krótką datą i teraz to już nie wiem czy jeść, bo zrobiło się po terminie
Stary 2011-11-03, 15:31   #905
Emocja20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez partytura Pokaż wiadomość
Emocja, zielonej nie zalewa się wrzątkiem i znika ten problem cierpkości Znam to z autopsji i to naprawdę zmienia jakość herbaty
Hihi, ja zawsze piłam u kogoś zieloną i się zastanawiałam, dlaczego ona jest taka wstrętna, a każdy się nią zachwyca Może właśnie dlatego, że była zalewana wrzątkiem

Ja swojej nie zalewam wrzątkiem - taki ze mnie leń, że zawsze najpierw wyłączę wodę, szukam kubka, jak już znajdę to przychodzi pora na zastanawianie się co by tu wypić i dopiero przechodzę do czynności przygotowywania herbaty

Ale tak, czy tak dzięki za uwagę - nigdy bym nie pomyślała, że to może jakoś wpłynąć na jej smak
Emocja20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 15:54   #906
partytura
Zadomowienie

Cytat:
Hihi, ja zawsze piłam u kogoś zieloną i się zastanawiałam, dlaczego ona jest taka wstrętna, a każdy się nią zachwyca Może właśnie dlatego, że była zalewana wrzątkiem

Ja swojej nie zalewam wrzątkiem - taki ze mnie leń, że zawsze najpierw wyłączę wodę, szukam kubka, jak już znajdę to przychodzi pora na zastanawianie się co by tu wypić i dopiero przechodzę do czynności przygotowywania herbaty

Ale tak, czy tak dzięki za uwagę - nigdy bym nie pomyślała, że to może jakoś wpłynąć na jej smak
Nie ma sprawy , lubię pomóc gdy mam okazję ;-)
I powiem Ci, że moja mama kupiła jakąś zieloną z cytrnką i na opakowaniu tej konkretniej nie wspomnieli by zalewać wodą około 80 stopni... Sami pewno niedouczeni, albo wiedzą, że ich herbata ma tyle z zieloną wspólnego, że.. że to nie ma znaczenia... w każdym bądź razie przy większości herbatek powinnaś czuć różnicę zalewając wrzątkiem, a wystudzoną zdziebko wodą Ja gdy mi się śpieszy dolewam do kubka zimnej przegotowanej i dopiero zalewam jeśli czajnik nie postał na kuchence dostatecznie długo wg mej oceny
Po oglądnięciu nowej gazetki z kawami i herbatami mam zagwozdkę - który zaparzacz do kaw lepszy Cena jednakowa, pojemność różna, a ciekawe jak się spisuję w codziennym życiu tj. mycie i zaparzanie A one cup tak tanio nigdy nie widziałam!
Stary 2011-11-03, 15:54   #907
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Która/e to tak zachwalała/y cukierki truflowe? I te opinie, który michaś smaczniejszy Normalnie chłostaOczywiście łasuch Pratyturka nie mogła się powstrzymać i wzięła.. wzięła zaledwie po parę sztuk, nawet całej tej ich papierkowej torebeczki nie zapełniła! No może 3/4.. Wyszło z 14-15 stuk (nie jestem pewna ile w drodze do domku pożarłam ).. i dupcia rośnie.. I poszło blisko 5zł.. eh eh, o ja niedobra!

Też kupiłam kaki, ale musi poleżeć Nawet jeśli kolor miały ładny to nie całe i twarde w sumie, ale póki są i póki w tej cenie to co mi tam jedną szt. capnąć. Mam nadzieję, że i moje będzie jami
Wypatrzyłam jeszcze za 6,99 te szampony niemieckiego fryzjera (z pompką), ale były 2 rodzaje regenerujący i do farbowanych rozjaśnianych, a mi się zdaje, że był jeszcze 1 rodzaj w ofercie i uznałam, że przejdę się jeszcze to tej większej nowej biedy, może się uda, bo coś mi mówi, że chgyba był jakiś co jeszcze bardziej mnie kusił niż ten regenerujący. Muszę poszperać za tamtą gazetką
Dziewczyny, jak oceniacie ten szampon? Silikonu nie ma co jest plusem niewątpliwym, a jak się spisuje? Kontempluję czy jest sens, bo mam b. słabe włosy przez leki, takie słabe i cienkie, a jeśli szampon obciąża kłaki to moje cebulki tego nie uniosą

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Witaj w klubie ja tez kupilam kilkanascie cukiereczkow i nie wiem ile zjadlam w drodze do domu maz prowadzil auto i sie tylko dziwnie patrzyl jak jadlam jeden za drugim
W sumie to nie wiedzialam, ze to Kaki musi byc calkiem miekkie moje bylo tak u gory przy tych listkach troche twarde ale reszta juz miekka
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 15:59   #908
partytura
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
Witaj w klubie ja tez kupilam kilkanascie cukiereczkow i nie wiem ile zjadlam w drodze do domu maz prowadzil auto i sie tylko dziwnie patrzyl jak jadlam jeden za drugim
W sumie to nie wiedzialam, ze to Kaki musi byc calkiem miekkie moje bylo tak u gory przy tych listkach troche twarde ale reszta juz miekka
Moje niestety ogólnie twardawe po całości, ale co tam, są inne owoce, a ten na dniach dojdzie do siebie i też wpałaszuję ze smakiem Co do cukiereczków to zostało mi 6 i chyba muszę je ukryć jeśli mają dożyć jutra
Stary 2011-11-03, 16:17   #909
BeeAnn
Zakorzenienie

no wreszcie nowa gazetka!
kupię na pewno: czekoladę mleczną z orzechami (ciekawe czy smakuje tak dobrze jak nussbeisser ), migdały w czekoladzie, herbatki Intensitea czarną porzeczkę i śliwkę, zieloną o smaku czarnej porzeczki i mango, czekoladę do picia magnetic no i na pewno te kremy do smarowania pewnie też wezmę 3 smaki, bo uwielbiam takie rzeczy no i te praliny grand palais też kuszą

no to teraz czekam z niecierpliwością na gazetkę kulinarną świąteczną

BeeAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 16:18   #910
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 22nika27 Pokaż wiadomość
Jest już na serwerze biedronki: http://gazetka.biedronka.pl/g12,nasze_dzieci.html
Tylko nazwy nie zmienili, ale gazetka nowa . Czekoladka 12 saszetek za 3,99 będzie
dzienkować dzienkować po nogach calawać

napewno zakupie czekolade kawe dougwe pyszna jest ciekawi mnie krem czkoladowy i kubek termiczny dla tesciowej lavaze, bedzie na prezent na swieta herbat tyle że do przyszlego roku nie zuzyje także juz nie patrze a i tak najlepiej smakuje zwykla z cytryna
Stary 2011-11-03, 16:33   #911
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
ja kupiłam ten szampon do farbowanych włosów i się nim zachwyciłam... tak bardzo, że do kompletu kupiłam odżywkę ale niestety już ona mnie nie zachwyciła... strasznie ciężko ją spłukać (a biorę niecałą pompkę na włosy-mam takie do karku), strasznie obciąża włosy i już zaledwie po kilku godzinach są przetłuszczone i wyglądają jakbym je na patelni trzymała.... odstawiłam teraz odżywkę, wróciłam do poprzedniej i sam szampon jest ok wydajny, fajnie się pieni, slicznie pachni i generalnie nie mam zastrzeżen do niego nie wymagam cudow bo to tylko szampon ale jak już mi sie włosy nie przetłuszczają po nim to juz jest ok

z gazetki herbaciano-kawowej bankowo wypróbuję zielone herbaty.... porzeczka i żurawina i melon mnie korci i może zaparzacz do kawy zestaw sagi też mnie korci i korci mnie herbata śliwkowa z wanilią i cynamonem... rok temu mi strasznie smakowała
w ogóle czuję że mój portfel "ucierpi" przy tez gazetce.....

"kadłub przywiędły ale dusza młoda... "
johambina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 16:38   #912
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
Monicha wie co dobre Ba, i zdrowe.
Migdały pyszniaste są nawet same w sobie. Gorzej, że facet mojej mamy przywiózł kupione gdzieś paki z krótką datą i teraz to już nie wiem czy jeść, bo zrobiło się po terminie
a długo po tym terminie? do tygodnia to chyba spokojnie pozniej no to najwyżej spróbuj czy w smaku dobre.... a jak nie to wywalic..
Stary 2011-11-03, 16:40   #913
jofka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dorota_128 Pokaż wiadomość
Na jakie ksiązki będziesz polować?

Też mam ten żel, to mój pierwszy z tej serii i bardzo go lubię Chociaż czasami mam problemy ze zmyciem kredki
Upolowałam "Stokrotki w śniegu", ostatnią wzięłam Jakoś książki ludzie u mnie w mieście kupują
Kupiłam także maty bambusowe i owoce kaki

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
może nie magiczne ale porządne żele za śmieszną kasę dla porównania dokladnie te same produkty pod marką tołpa sa do kupienia w cenach 15-25 zł. Aktualnie mam nawilżający z drobinkami masującymi i spisuje się bardzo dobrze, nie wysusza, oczyszcza, nawilża, a zaplacilam 4,99!

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

!
Przeanalizuję jego skład i może się skuszę jak będzie ok, chociaż u mnie chyba nie jest w stałej ofercie

25.08 Codzienny makijaż na lato.
28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem!
07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem.
08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej.

Loving & be loved by U
jofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 16:41   #914
aprilrain
Rozeznanie

Oto biedronkowe kwiatki. Przepraszam za jakość, ale zdjęcia z komórki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (69,2 KB, 222 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (81,7 KB, 175 załadowań)
aprilrain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 16:43   #915
jofka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olaaaa199111 Pokaż wiadomość
aprilrain A masz możliwość wstawienia zdjęcia na żywo tych kwiatków?? Bo nie wiem czy opłaca mi się jechać
Mi się te kwiatki nie podobają

Loving & be loved by U
Stary 2011-11-03, 16:44   #916
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Moje niestety ogólnie twardawe po całości, ale co tam, są inne owoce, a ten na dniach dojdzie do siebie i też wpałaszuję ze smakiem Co do cukiereczków to zostało mi 6 i chyba muszę je ukryć jeśli mają dożyć jutra
To jestes lepsza bo ja juz wszystkie zjadlam
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 16:46   #917
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
Po oglądnięciu nowej gazetki z kawami i herbatami mam zagwozdkę - który zaparzacz do kaw lepszy Cena jednakowa, pojemność różna, a ciekawe jak się spisuję w codziennym życiu tj. mycie i zaparzanie A one cup tak tanio nigdy nie widziałam!
heh ten cały srebrny zaparzacz kafeterka, czy jak ja zwal, no to jak ci sie trafi, ja kupiłam ze dwa lata temu, bo u teściowej jest taki, tylko że z Włoch i jej super kawa wychodzi, jak expresso, a u mnie dziurki odprowadzajace pare były za małe i mój hany bany ztuningowal. Ale dalej nic z tego. Także ja bym poszukala jak ktos ma taki nieuzywany w rodzinie, bo terazniejsze nie są już takie dobre.

Co do tych okrągłych no to ta siatka do zaparzania jest bardzo słaba i trzeba uważać przy myciu, żeby nie pogiąć czy urwać. Kupiłam tacie, bo on herbaciarz, a fusy z herbaty strasznie zapychają mi kran... Ale kiepski byl ten zapacz i pekł od gorąca... a poza tym do kawy sie nie nadaje. luknelam w gazetke.

Co do trzeciego nie mam zdania, bo nie mialam takiego. Chociaż mnie kusi...ale sądząc po opisach robi zwyklą fusiare tyle że fusy na dnie zostają, a te całe srebrne takie niby expresso

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia77177 Pokaż wiadomość
Miałam dziś kupić prostownicę, ale nie kupiłam, bo wyglądały jakoś tak tandetnie.... u mnie dużo ich było, ludzie się nie rzucili
Dzięki za gazetkę "kawową"
Ona dośc słaba jest 33 kw, także mocą nie powala...

Edytowane przez whenee
Czas edycji: 2011-11-03 o 16:51
whenee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 16:47   #918
vanadis
Wtajemniczenie

Cytat:

I moje i moje I czekolaaaaada
taaak czekolada dużo dużo dużo trzeba kupić

vanadis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 17:09   #919
201607110949
Konto usunięte

Mnie za to zachwyciła w gazetce obecność... Paryskich które uwielbiam. Spróbuję też tej czekolady w saszetkach.

Cytat:
Napisane przez monyczkaaa Pokaż wiadomość
Kochane, jeżeli tak zachwycacie się zielonymi herbatami z B., proponuję wybrać się na zakupy do prawdziwej herbaciarni, zapłacicie ciut więcej ę ale poczujecie ogromną różnicę pijąc prawdziwą herbatę a nie jej resztki w papierowych torebkach sklejanych bóg wie czym.
Ja odstawiłam prawie wszystkie herbaty torebkowe, którymi się do tej pory zachwycałam (a były dobrych firm) na rzecz sypanych. I wcale nie musi wyjść wcale tak dużo drożej - zwróćcie uwagę na gramaturę, w opakowaniach herbat torebkowych jest jej tam naprawdę niewiele i płaci się właśnie za wygodę pijąc... najgorszy rodzaj herbaty bo tzw. pył herbaciany, czyli odpady z produkcji herbaty liściastej. Uważam, że kto raz spróbuje dobrej herbaty kupowanej na wagę, nie zachwyci się więcej torebkowymi - różnica jest kolosalna Zwłaszcza w zielonych!
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 17:10   #920
jofka
Zadomowienie

Łaaaaaaaaaa zaparzacz do herbaty i kawy jest mój!!!!!!!!!!
Tak się ciesze,że będzie!!

Loving & be loved by U
Stary 2011-11-03, 17:11   #921
anatolka
Raczkowanie

Byłam dzisiaj w biedronce i kupiłam pestki słonecznika,orzeszki ziemne,banany bo mam zamiar od jutra jadać na śniadanko własne musli. Wzięłam też jogobelle truskawkową bo za 0,65 zł to szkoda było nie kupić i perfumy Alice Love,które tutaj były zachwalane,wzięłam w ciemno bo nie było testera i mi się podobają Nie zasmakowała mi natomiast mieszanka płatków w saszetce o smaku truskawkowym,jakiś sztuczny smak.Dużo było wycieraczek,świecących kwiatów i podkładek bambusowych,ale jakoś mnie nie urzekły.
Ta nowa gazetka w sam raz na coraz krótsze dni,bo od samego patrzenia robi się przyjemniej. Zaciekawił mnie dżem jeżynowy,bo chyba nigdzie nie widziałam tego smaku,zaparzacz do herbaty i migdały w czekoladzie. Trzeba będzie się wybrać.
anatolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 17:14   #922
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jofka Pokaż wiadomość
Łaaaaaaaaaa zaparzacz do herbaty i kawy jest mój!!!!!!!!!!
Tak się ciesze,że będzie!!
Właśnie nad nim myślę, w sumie muszę wziąć w rękę i jak będzie solidnie wyglądał to się skuszę

A już na pewno zapoluję na zestaw 2xLIPTON + puszka
Stary 2011-11-03, 17:32   #924
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anatolka Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj w biedronce i kupiłam pestki słonecznika,orzeszki ziemne,banany bo mam zamiar od jutra jadać na śniadanko własne musli. Wzięłam też jogobelle truskawkową bo za 0,65 zł to szkoda było nie kupić i perfumy Alice Love,które tutaj były zachwalane,wzięłam w ciemno bo nie było testera i mi się podobają Nie zasmakowała mi natomiast mieszanka płatków w saszetce o smaku truskawkowym,jakiś sztuczny smak.Dużo było wycieraczek,świecących kwiatów i podkładek bambusowych,ale jakoś mnie nie urzekły.
Ta nowa gazetka w sam raz na coraz krótsze dni,bo od samego patrzenia robi się przyjemniej. Zaciekawił mnie dżem jeżynowy,bo chyba nigdzie nie widziałam tego smaku,zaparzacz do herbaty i migdały w czekoladzie. Trzeba będzie się wybrać.
A w jakije cenie sa u siebie orzeszki ziemne??? U mnie ich nie ma

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Cytat:
Napisane przez miss kitsch Pokaż wiadomość
Właśnie nad nim myślę, w sumie muszę wziąć w rękę i jak będzie solidnie wyglądał to się skuszę

A już na pewno zapoluję na zestaw 2xLIPTON + puszka
A ten zestaw w jakiej cenie

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

I o jakije czekoladzie mówicie ? Jest w jakiejs gazetce ?

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 17:48   #925
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

dzięki za ofertę
chyba zapoluję na butki http://www.biedronka.pl/cms/img/u/No...14/01/01_b.jpg bo wyglądają calkiem nieźle.....
a i rajstopy tez się "przykleją" do mnie

"kadłub przywiędły ale dusza młoda... "

Edytowane przez johambina
Czas edycji: 2011-11-03 o 18:01
johambina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 17:49   #926
ladylukier
Wtajemniczenie

Zbankrutuję przez tą gazetkę i jeszcze w przemysłówce szablony do dekoracji cappuccino...
I potwierdzam co pisałam wcześniej, Biedronka koło jeziorka Słonecznego w Szczecinie jest wyprzedażową, mnóstwo artykułów przemysłowych i sezam za 99gr.
ladylukier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 17:51   #927
atatoja
Rozeznanie

dziękować na pewno zapoluję na rajstopy. Może też na baleriny ale w sumie raczej będę wypatrywać mega ciepłych bamboszy, bo ze mnie mega zmarźluch jest

jeżeli chodzi o gazetkę kawową to poległam.. stracę zbyt dużo kasy na bank kupię migdały w czekoladzie z cynamonem, czekoladę do picia w saszetkach, herbaty zielone (z melonem i z czarna porzeczką), herbatę czarna porzeczka z jagodą i jeżyną, pewnie cuppucino one cup do posmakowania (można je zalewać mlekiem...? ), pewnie nie oprę się czekoladkom belgijskim mimo zę trochę za słodkie wg mnie :P, może też kupię kawę rozpuszczalną colombia albo ecuador, może któryś krem masakra jednym słowem. BTW jadłąm już czkoladę z migdałami z biedronki (u mnie jest ona od paru tygodni) według mnie jest bardzo smaczna i ma mnóstwo migdałów

oglądałam dzisiaj pojemniczki na przyprawy. chciałąm kupić te kolorowe, ale zrezygnowałam bo wg mnie były nieszczelne i przyprawy szybko by wietrzały.. a szkoda bo bardzo mi się podobały i akurat poszukuję takich pojemniczków

aaaa i jeszcze jedno. Doznałam dzisiaj szoku gdy spojrzałąm na paragon z poniedziałkowych zakupów w biedrze. Zobaczyłam, że cena michałków wg paragonu wynosiłą 9.99zł za kilogram szkoda, że kupiłam tylko 30dkg dzisiaj szłam z myślą żeby dokupić (nawet za normalną cenę) ale zostały tylko białe michałki, a dla mnie sa one za słodkie

kupiłam pycholandie truskawkową- pyyyycha , kindziuka (uwielbiam go na ciepłych kanapkach z serem pleśniowym- mniam mniam)

nie pamiętam opinii na temat balsamu do ciała z serii be nature.. używała go któraś? z serum do rąk z tej serii jestem bardzo zadowolona, więc jestem ciekawa tego balsamu.. za 4.99 chyba jest na przecenia.. moze warto się skusić

ale się rozpisałam wybaczcie
Stary 2011-11-03, 17:55   #928
hejYou
Zakorzenienie

Ja dzisiaj zakupiłam na obiad kociołek do syta Orientalny. Miałam nadzieję, że będzie łagodny a okazał się ostry ( tzn ja nie lubię ostrych potraw, nie był jakiś piekielnie ostry, ale do łagodnych też nie należał) więc średnio przypadł mi do gustu

Czekam na belgijskie czekoladki
Stary 2011-11-03, 17:56   #929
nobodygirl91
Zadomowienie

wiedziałam, że nowa gazetka się pojawiła, tyle postów nagrzmociłyście
srebrna kawiarka będzie moja! uwielbiam kawę parzoną pod ciśnieniem, jest cudoooowna

kupiłam ostatnio zachwalaną przez was zieloną herbatę z ananasem - dla mnie jest niezbyt torebki śmierdzą strasznie, po zaparzeniu da się wypić, ale szału nie ma. zawiodłam się totalnie.
Stary 2011-11-03, 17:58   #930
Ervisha
Zakorzenienie

wrzuccie skany gazetki kawowej

I jest już czekolada ? w Jakiej cenie ?

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości