![]() |
#4711 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
Cytat:
![]()
![]() |
#4712 |
Wtajemniczenie
|
Capri może Najka ma rację? Też bym chyba chciała porozmawiać? Może coś w jego mniemaniu jest nie tak?
A może to był jakiś pierścionek kumpla Tż-ta Capri? Nie chciał trzymać w domu, dał na przechowanie? Capri ktoś się ostatnio zaręczał? Ilsa podziwiam Cię za NPR ja bym nie mogła. Jestem okropnym panikarzem. Nawet przy hormonach się strasznie boję ciąży i tak teraz mam tydzień odstawienia i nie mam 'okresu', a mam mdłości i zaczynam panikować ![]() Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-11-03 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
a co to za rodzaj?
ale dzięki za info, bo nikt mi nie wierzy, że mnie kiedyś biedronka ugryzła i sama się zaczęłam już nad tym zastanawiać ![]() te z domu jeszcze mnie nie pogryzły nigdy (a co roku są, zwłaszcza na jesień/zimę), ale teraz się już oficjalnie boję o siebie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- http://www.fakt.pl/Biedronki-mutanty...y,55852,1.html gdyby nie to, że to Fakt, nie weszłabym już dziś do kuchni ze strachu (tam są biedrony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
wytrzymać wytrzymałam . Ważne by TŻ czuł się dobrze ja już przetrwam wszystko
![]() Kurcze TŻ czuję się tak dobrze, takie dobre wyniki ma, taki szczęśliwy jest i mam nadzieję, że to nie przeminie tylko . |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
ooo nie wiedziałam, że nie było pierścionka już
![]() ![]() Naj biedronki mutanty ![]() ![]()
#4716 |
Zakorzenienie
|
heja
![]() Po całym dniu ganiania z Mrówką znalazłam chwilkę, by wpaść z wizytą do komputera ![]() ![]() ![]()
#4717 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Jestem zdrowa ![]() Badanie przeżyłam, nic przyjemnego, trochę jestem zmęczona - chyba psychicznie bardziej niż fizycznie. I chyba przez to bez humoru. Ale się cieszę, że nic nie wykazało. |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
Gwizdak, a mrówa się już zmieniła od poprzednich zdjęć?
![]() ![]() Naj, jeśli twoje biedrony mają między 5-8mm, to znaczy, że to są te, które chlają ludzi, jedzą mszyce i siebie nawzajem ![]() Stefcia, nie wymiotowałaś? Nie bolało Cię nic? Dobrze Cię znieczulili? ![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-11-03 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | ||
Zakorzenienie
|
no bo mnie zszokowałaś że tak ryzykujesz
![]() Cytat:
![]() 2: że zepsułam ewentualną niespodziankę. Poza tym nie chciałabym żeby on się w ogóle kiedykolwiek dowiedział że go znalazłam, nie wiem, jakoś byłoby mi głupio, on zna moje potrzeby i marzenia na ten temat i zakładam że jak się zdecyduje oświadczyć to wymyśli coś wyjątkowego... poza tym, myslę że to jeszcze za wcześnie na taką rozmowę...będę się męczyć, ale poczekam do końca roku...potem może do rocznicy...walentynek...i tp...itd...i tak pewnie do czerwca ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
Capri, gorzej, jesli oświadczy się w dniu wprowadzki i świętowania pierwszej nocy w waszym mieszkanku
![]() ![]()
![]() |
#4722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak chwilę znajdę, to wrzucę świeże fotki ![]()
![]() |
#4723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak byłam ostatnio to chciałam zajrzeć czy jest ale nie było więc pół dnia przewalałam całe mieszkanie, najmniejszą szparkę w takich miejscach szukałam że szok ![]() ![]()
![]() |
#4724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() głupi żart, przepraszam ![]()
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
Ale ale! Ostatnio chciałam go podpuścić trochę i jak wrócił z imprezy to ja do niego słodkim głosikiem:
Kochanie zrobiłam coś złego ![]() TŻ: W której konkretnie? ja: no niezupełnie w szufladzie, w takim pudełku gdzie trzymasz różne drobiazgi( tam był pierścionek wcześniej) TŻ: Dlaczego grzebiesz w moich prywatnych rzeczach?! Nie wolno tak... Ale miał taką minę która mówiła: " O K***a! Wiedziałem że TAM zajrzy, dobrze że zdążyłem go schować! Ufff..." ![]() Dziękuję za uwagę ![]()
![]() |
#4726 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() poza tym nie szperałaś mu po szafkach, bo to był przypadek, nie? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
Nie taki głupi, to samo powiedziały moje kumpele
![]() Ale najgorsze jest to że naprawdę zaczynam myśleć że zwariowałam i coś ze mną nie tak i że wcale GO tam wcześniej nie było tylko sobie wymyśliłam to... ![]()
#4729 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Psiknęli mi znieczulaczem w gardło. Zaczęło sztywnieć. Położyłam się na boku, no i doktor zaczął mi wkładać ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4730 |
Zakorzenienie
|
jak to super się czyta jak najpierw Stefka piszesz że doktor Ci zaczął wkładać i taki zaciesz a dopiero w następnej linijce że rurkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do pogrubionego - ![]() Cytat:
![]() ja przez pierwsze 2 tygodnie miałam mętlik, potem trochę przeszło. nie myślę o tym w ogóle jak jesteśmy osobno, ale jak się zbliża kolejne spotkanie to mnie ciśnie już ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4732 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4734 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() stefka, zacytowałam i nie odpisałam ![]() ![]() P. powiedział, że gorsze od morderczych biedronek są tylko mordercze muszki owocówki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
no nie
![]() Stef, jesteś bardzo dzielna! ![]()
#4736 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej, ja to chyba się już wydepresjonowałam za wszystkie czasy i coś kurcze teraz lajta mam. Ma ten pierścionek, to niech ma. Mam nadzieję, że trafi do mnie, bo jak potem sobie inną laskę znajdzie i ona go dostanie, to jej wyrwę razem z palcem. O, a przypomniało mi się, jak moja mama znowu zaczęła wieszczyc, że skoro on ten pierścionek ma, kończy studia, to na pewno go nie dostanę ja, tylko ktoś inny i że w ogóle mam się nie cieszyć, że on się ze mną ożeni, bo się nie ożeni. Powiedziałam jej tylko, że tak mi mówi od kiedy on szedł na studia, że teraz to sobie inną znajdzie i minęło 5 lat, a my nadal jesteśmy razem. Nic się czlowiek z dlugiego związku nacieszyć nie może ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4737 |
Zakorzenienie
|
Hej,
byłam dziś na siłowni i kupiłam sobie karnet, to musi mnie zmusić do ćwiczeń ![]()
#4738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Capri, ja wierzę, mocno wierzę, ze ten dzień nastąpi. Ale trochę ciśnienie może zejśc o tyle, że skoro kupił pierścionek, to krok ku decyzji jest większy, niż gdyby omijał jubilerów z daleka.
![]() |
#4739 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do pogrubionego to sobie pomyślałam, że on go nosi, a zdejmuje tylko jak się z Tobą widuje, no i nie umie się z nim chłopak rozstać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
Czołeeeeem
![]() ![]() nadrobiłam was, ale to co miałam odpisać mi skasowało ;/ W każdym razie: Med, ja ![]() Naj, te biedrony naprawdę gryzą i to nie jest żart. Przywędrowały do nas z dojczlandu. i do tego zjadają nasze ładniutkie lokalne biedronki. Anioł, z TŻ będzie dobrze zobaczysz. Tyle dał radę to później też będzie lepiej! Frezi, szkoda że tym razem nie wyszło... Jósia, o co lata z Francją?;> ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Aaaa, i witam nowe Żałoszczące ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.