|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mimozami jesień się zaczyna a zimą ruszy ślubna lawina- PM 2012 cz. XIII
|
|
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
ja próbowałam tabulatorem
|
|
|
|
#3723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodzi ci o zrobienie takiej?? : http://artesanka.blogspot.com/2010/04/maa-czarna.html Edytowane przez zubi89 Czas edycji: 2011-11-03 o 16:31 |
|
|
|
|
#3724 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej obrzarlam sie pizza i leze teraz jak klops ogolnie duzo jem ostatnio Cytat:
oj moj tez uciekal przed wojskiem i udalo sie![]() Cytat:
Cytat:
pewnie, ze z osobami! przeciez to nie musi byc chlopak, a kolega, przyjaciel.. dziwnie jakby wszyscy mieli osobe tow. a jakas singielka sama jak kołek bo nie ma chlopaka
|
|||
|
|
|
#3725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym bardziej ze sie raczej z parą tańczy.... |
|
|
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hoł Lachoniki
Troszkę mnie nie było, ale duchem nieustannie z wizażem ![]() Jutro już cudowny piąteczek. Idealny tydzień, jak się w środę do pracy idzie ![]() Poczytałam Was troszkę u mnie nic nowego się nie wydarzyło, więc Was żadną ciekawą historyją nie uraczę ![]() I też jestem za osobami towarzyszącymi i tak też będziemy już zapraszać tą wyrośniętą młodzież. Przecież nie będą siedzieć i bawić się z kotletem
Edytowane przez Gorska_Kozica Czas edycji: 2011-11-03 o 17:37 |
|
|
|
#3727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajnie, że tak uważasz Mi nowa wpadła w oko
|
|
#3728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaproszenia robiłam sama, tzn inspirowałam się różnymi technikami scrapbookingu - jest tego masa w necie, są blogi poświęcone na ten temat, możesz wpisać np. "zaproszenia scrapbooking" świetnie, ja jestem z Zamościa. Jest tu też monikazmc, ale raczej rzadko udziela się na wątku. Nasza okolica rośnie w siłę. Gdzie robicie wesele? a gdzie będzie ślub? Cytat:
---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- kolejny raz przekonuję się, że rozpuszczone włosy do sukni ślubnej są taaaaakie romantyczne |
||
|
|
|
#3729 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
No jeżeli chodzi o singli to ja też myślę że z osobami towarzyszącymi... Jak byłam kiedyś sama na weselu (właśnie jako 17latka zaproszona z rodzicami) to siedziałam jak ten mops i odliczałam czas żeby iść do domu hehe Także jeżeli chodzi o znajomych to wolę zaprosić mniej, takich naprawdę bliskich, ale w parach żeby się dobrze wybawili. A jeżeli chodzi o młodzież z rodziny to na szczęście u mnie nie ma takiego problemu, najmłodsza jest 20letnia kuzynka, która ma stałego chłopaka więc na pewno zaprosimy ich razem, a tak to potem dzieciaczki do lat 12 Ale jeśli u Was takowi są ja bym najzwyczajniej w świecie poprosiła mamę, żeby wybadała sytuację, porozmawiała z ich rodzicami... Bo może być tak że Wy zaprosicie osobno kuzynkę 16 letnią z chłopakiem, a jej rodzice się oburzą, że to jeszcze dzieciak... Różnie bywa przecież
|
#3730 |
|
Wtajemniczenie
|
Mierzyłam ją
ale nie mam z niej zdjęć
|
|
#3731 |
|
Raczkowanie
|
Jak miałam 16 lat, to byłam zaproszona na wesele cioci - sama, po prostu dostałam zaproszenie, na którym byłam wymieniona tylko ja. Ależ byłam wtedy dumna
Na weselu nie miałam problemu z zabawą, tańczyłam z bratem, kuzynostwem i sympatycznie było.My nie zamierzamy zapraszać nastolatków z osobami towarzyszącymi. U nas będzie chyba tylko mój kuzyn takim nastolatkiem. Na dzień dzisiejszy wiem, że ma pstro w głowie i nie widzę sensu zapraszać dzieci z osobą towarzyszącą. Co innego, gdybyśmy wiedzieli, że pomimo swojego młodego wieku ma już od dłuższego czasu jakąś sympatię.Moją koleżankę z liceum(singielkę) oczywiście zapraszamy z osobą towarzyszącą, nie wyobrażam sobie inaczej. Na wesele naszej wspólnej koleżanki przyszła sama (chociaż miała zaproszenie z osobą towarzyszącą). Fajnie byłoby jakby znalazła sobie do czasu naszego ślubu jakiegoś miłego chłopaka ![]() W ogóle to przypomniało mi się jak Tż dostał zawiadomienie od (swoją drogą dobrego) kolegi. Nie byłam w nim wymieniona, chociaż byliśmy razem rok i ten kolega znał mnie. Trochę przykre to było. Z kolei inny kolega Tż ze szkoły średniej, na zaproszeniu wpisał mnie z imienia i nazwiska, miłe to było Niby małe rzeczy, a jakie mają znaczenie.Jutro idę poprzymierzać suknie ślubne I teraz mam pytanie: jak to jest, pani daje mi sukienkę i sama muszę się w nią ubrać, czy pomaga mi przy tym ? Pytanie głupie, ale idę pierwszy raz i nie wiem jak to wygląda.
Edytowane przez Dancing_Lady Czas edycji: 2011-11-03 o 18:04 |
|
|
|
#3732 |
|
Raczkowanie
|
Tam gdzie ja byłam to pomagały
|
#3733 | |
|
Zakorzenienie
|
ja sie tylko witam.. mam nadzieje że po weekendzie będę miała troche więcej czasu. Bo w końcu pasuje coś załatwić a na razie to planuje za tydzień:
- pojechać na sale zobaczyć jak wygląda przed weselem(to chyba będzie ostatnie wesele tego roku na tej sali wiec tym bardziej pasuje nam ją zobaczyć) - zarezerwować termin u fryzjerki -zarezerwować termin u kosmetyczki *chociaż jeszcze nie wiem jakiej ![]() -posmakować ciasta z cukierni w której chcemy zamawiać ![]() i to chyba na tyle na razie. A jak tego nie załatwię to BŁAGAM WAS O kopniaka bo zabieram sie za to już od miesiąca chyba ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
My też mieliśmy wśród znajomych takie pewne pary, a tu nagle jedna dziewczyna zerwała zaręczyny z byle powodu nie mówiąc że już mieli termin na sali, zamówiony alkohol itp... Sama nie wiem..
|
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
My zapraszamy z os tow od 18lat bo tyle ma najmłodsza osoba z nastolatków potem to już 13ście lat i w dol. Jak miałam 17 lat jedna kuzynka wysłała zaproszenie moim rodzicom i napisali że z dziećmi było to śmieszne bo moja siostra miała wtedy 24lata. Porażka. A ja już ponad rok byłam z TŻ i moja mama dzwoniła i się pytała czy możemy przyjść razem no bo to głupio żebym szła na wesele sama będąc w poniekąd stałym związku bo ponad rok to już jest kawałek.
Ja rodzicom nie daje zaproszenia bo to by było głupie skoro oni za nie płacą. Ale siostrze daje. A propo siostry to mi dziś powiedziała że znalazła sobie ładna białą sukienkę na moje wesele. Nie skomentuje koloru. Co do top model uważam że pomimo że Viera złamała regulamin powinny odpaść obie. Wiele reality show oglądałam i przeważnie jak ktoś złamał regulamin odpadał natychmiast a pomimo tego eliminacje były. A do finału dojdą 3z pewnym bagażem żeby nie było nudno. Bez sensu
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-11-03 o 18:51 |
|
|
|
#3735 |
|
Zakorzenienie
|
u nas będziemy glównie zapraszać z osobami towarzyszącymi młodzież, ale jak nie znamy osobiście partnerów to będziemy wpisywać osoba towarzysząca...lepiej tak anonimowo , bo gdy młodzież wziełaby inną osobę towarzyszącą, a my robimy winietki na X a przychodzi Y to chyba gorzej wygląda ...
dziewczyny a ja mam pytanie ( od razu mówię, że nie jestem na bieżąco - za dużo piszecie ) czy jest tu ktoś kto ciągle twierdzi, że sam zrobi dekoracje na salę ?? My z tż ciągle to rozważamy, ale boję się, że zostaniemy z tym sami i będę się tylko złościć ... już sama nie wiem co o tym myśleć ? niby mamy już wazony i świeczniki , ale potrzeba jeszcze kwiatów, świeczek, i tkanin i tych wszystkich innych pierdułek ...
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
ech mam dołka. Obżeram się jak świniuch... czekolada .... kurde co z moją motywacją??:P jutro na szczęście przyjeżdza skarb i idziemy na kawke z fotografami
|
|
|
|
#3737 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() My będziemy zapraszać 2 siostrzenice T 17 letnie z osobami towarzyszącymi. A te młodsze bez. Z fajnych rzeczy, to wybraliśmy dziś wreszcie zaproszenia i będziemy zamawiać w niedługim czasie. I pudełka na ciasto też. Z mniej fajnych - byłam u dermatologa i jednak - łysienie plackowate. Z tego wszystkiego mam humor do bani i idę zaraz do koleżanki na piwko. Mam nadzieję, że nie zgubię się w tej mgle.
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez mam doła odp mi z all ze butow nie wyslali bo sa uszkodzone, oddadza kase. Ale ja nie mam butow;/ w trapkach skorzanych latam teraz nic nie moge znalesc w moim zadupiastym olsztynie ;/
|
|
#3740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio serwuje sobie takie drineczki
|
#3742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamawialam tacie TZ płyty 800MB CD ktore ciezko kupic w normalnym sklepie. zalezalo nam na czasie a ci po kilku dniach nam pisza ze nie sprzedaja juz tych plyt... to ja sie pytam po co mieli aktualna aukcję
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
Mój ulubiony drink ;D Niestety w moich okolicach rzadko podawany,
No i TZ zrobil mi niespodziankę na urodzinki, kupił potrzebny alkohol i teraz sobie wieczorkami popijamy :P (albo ja popijam )Chyba dzisiaj poproszę go o małe co nieco ![]() Tobie tez polejemy ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
No i z tymi parami.. niby są a jeśli nagle coś się stanie :P chyba że zaprosze ich miesiącprzed to mniejsze prawdopodobieństwo rozstania
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewuszki
ja tez właśnie wypisuje zaproszenia i mam już tego dosyć! chodzi mi głównie o odmianę nazwisk to jest istny maraton! rzuciłam to w cholere bo trafia mnie! a w niedziele jedziemy do wawy zaprosić tż chrzestną z mężem i sie zacznie zapraszanieco tam u was słychac wogóle?
|
#3747 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
jeny ale bym się napiła
|
|
|
|
#3749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
debile ![]() ![]() ![]() ![]() mam dosc maratonow po sklepach, i tak nic nie znajde ;/
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj dzień na marudzenie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

<3
ogolnie duzo jem ostatnio

Mi nowa wpadła w oko 

)