|
|
#1 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 62
|
W³osy Nicole Scherzinger
Jajku jakie ¶liczne w³osy ma Nicole, jak u³o¿yæ tak± fryzurkê ³adn±..? Tzn nie mam fotki, ale chodiz mi o tak± fryzurkê gdzie Nicole ma lekkie fale
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 385
|
Dot.: W³osy Nicole Scherzinger
pewnie cos takiego ;P
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 854
|
albo takie:
lokowka, albo grube walki, duzo lakieru i brak deszczu
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
jak uzyskac taki kolor wlosow jak ma nicole scherzinger?jest to czarny kolor ale z odcieiem brazu,szarosci..?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 881
|
To chyba co¶ w stylu Gorzka czekolada, palona kawa?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 212
|
Jest to naturalna czern b±dz hebanowa, sama taka nosze.
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 583
|
zeby miec fryzure jak Nicole, trzeba najpierw miec takie wlosy, czyli mocne, lsniace, zadbane, zdrowe, gêste jak diabli i naturalne czarne. a zeby takie miec, trzeba miec inne pochodzenie etniczne...slowianki maja zupelnie inny rodzaj wlosow...woec nawet jesli wydasz krocie na zadbane wlosy, farbowanie itp, to nigdy nie beda one wygladac tak jak u nicole.
moga wygladac co najwyzej jak ladne, zadbane wlosy ufarbowane na czarno. do tego dochodzi jeszcze koloryt cery...takie wlosy wygladaja super jesli sie ma br±zow± (naturalnie, nie z solarium) skóre. a tak poza ty, kazda z nas ma ladne wlosy, trzeba tylko je docenic
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 684
|
Ja mam takie wlosy.. i w przeciwienstwie do tej pani swoje wlasne a nie doczepiane
Mam swietny patent na taka fryzuje heheh to banalnie proste.. po umyciu i wyschnieciu wlosow (jak sa jeszcze delikatnie wilgotne) robie z nich koka..takiego slimaka i trzymam tak przez jakis czas (zazwyczaj pol dnia..bo i mam wlosy do pasa.. i strasznie ciezko z nimi funkcjonowac) Po rozpuszczeniu wlosow przeczesuje je tylko grzebieniem .. ewentualnie leciutko tapiruje od skory glowy Dodam tylko ze moje wlosy sa baaardzo plastyczne i podatne na ukladanie.. osobom o sztywnych, grubych wlosach polecam to samo z zastosowaniem suszarki i ewentualnej pianki do utrwaleniaPS..aaaa.. no i bardzo wazne jest samo ciecie :P ksztalt twojej fryzury! bez cieniowania nie da rady. Mniej wiecej pokaze jak to wyglada.. 1 zdjecie to ten slimaczek :p a drugie to efekt po rozpuszczeniu slimaczka.. (tylko dodam ze padal deszcze to raz.. a dwa ze bylam po dosc ciezkim koncercie i kilkugodzinnym jechaniu busem) Edytowane przez Tyris Czas edycji: 2009-03-12 o 16:52 |
|
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 34
|
Cytat:
taaa...:P ja mam takie wlosy:P uzywam farby granatowa czern lub hebanowa czern...wlosy sa mocne i lsniace,mile w dotyku a taka fryzura jest dosyc prosta w ulozeniu tylko potrzeba na to troszke czasu w zaleznosci jeszcze od ich dlugosci ja na mokre wlosy nakladam timotei lekka pianke, ktora zwiaksza objetosc wlosow. Susze je pozniej normalnie suszarka z glowa w dol, a pozniej biore na gruba lokowke przed tym psikajac pasma zelem w sprayu. Fryzura utrzymuje sie dosyc dlugo buziaki i pozdrawiamps. co do opalenizny to rewelacyjny jest balsam st.tropez znajdz sobie na allegro
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 309
|
Jej-nicole ma boskie w³osy-mój idea³,staram sie doj¶æ co nieco do niego;p
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#12 | |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 9
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#14 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
JA WLASNIE ZAMIERZAM UDAC SIE DO FRYCA MOZESZ MI NAPISAC JAK WYKONALA FRYZJERKA TAKIE CUDO??? SA CIENIOWANE I SKRACALA Z DLUGOSCI CZY NIE BO MI ZALERZY ABY BYLY NIE RUSZANE PO DLUGOSCI BO MAM KRECONE WIADOMO POTEM BARNA JAK NIC ![]() BEDE WDZIECZNA ZA ODPOWIEDZ ,CHYBA ZE MASZ JAKIES FOTO TYLU WYRAZNIEJSZE TO WYDRUKUJE I POKAZE FRYZJERCE ![]() Pozdro |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 202
|
Cytat:
Ja uwielbiam w³osy Nicole w teledysku "baby love". |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 852
|
Cytat:
. Niektóre Polki te¿ maj± podobne... . No chyba, ¿e korzenie wêgierskie to inne pochodzenie etniczne .¯eby zrobiæ takie loczki, jakie ma Nicole wystarczy pobawiæ siê trochê prostownic±... Edytowane przez Anethka Czas edycji: 2010-03-14 o 19:31 |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 655
|
odpowiednia dlugosc wlosow
prostownica/lokowka/walki lakier/pianka dbanie o wlosy gotowe..;]
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 467
|
Rozumiem Wasz zachwyt, jednak nie oszukujmy siê... jej w³osy robi± takie ogromne wr¿enie w po³±czeniu z jej piêknem, egzotyczn± urod± i bosk± figur±.. Osobi¶cie uwa¿am Nicole za najpiêkniejsz± kobietê na ¶wiecie, d³ugo nosi³am czarne w³osy próbuj±c wygl±daæ jak ona.. jednak nie oszukujmy siê.. do takich wlosow trzeba miec urodê.. przy niebieskich oczach i jasnej karnacji niewiele jestesmy w stanie zdzialac, a mocna opalenizna z solarium i mocny ciemny makijaz tylko sprawia ze wyglada sie smiesznie... taka prawda... ubolewam, ale coz
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
W³osy Nicole s± robione i stylizwane przed wyj¶ciem jakie¶ trzy godziny. Dlatego wygl±daj± zawsze l¶ni±co i zdrowo. Do tego dochodzi jej egzotyka. Takie dziewczyny z natury maj± piêkne w³osy a ja sobie o takich mogê tylko pomarzyæ. Niestety :-(
|
|
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 655
|
Dok³adnie, ona ma je specjalnie wystylizowane
Taka jest prawda, ¿e gdyby ka¿da z nas mia³aby swojego fryzjera i pieni±dze to kto wie, mo¿e w³osy Nicole mog³yby siê schowaæ A niestety nie ka¿da z nas umie odpowiednio u³o¿yæ sobie w³oski
|
|
#21 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Droga Caroline, nie ka¿da Polka s³ynie z jasnej karnacji i niebieskich oczu. Ja jestem 100% Polk± a mam ciemn± karnacje, prawie czarne w³osy i ciemne br±zowe oczy
i osobi¶cie powiem, ¿e Nicole tak¿e jest moja idolk± jesli chodzi o wygl±d ![]() PS. Aby uprzedziæ pó¼niejsze domniemania: nie chodzê na solarkê i nigdy nie farbowa³am w³osów ;P
Edytowane przez Adriannax Czas edycji: 2011-08-11 o 19:21 Powód: dodanie paru s³ów |
|
|
|
|
#22 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam takie w³osy jak Nicole, a jestem Polk±. A jesli chodzi o solarium to nie rozumiem o co tyle krzyku, jak sie z nim nie przesadza to efekt jest naprawde bardzo dobry. Dodam tylko, ze z natury mam ciemne w³osy i ciemnobrazowe oczy. Opalam sie szybko na czekoladowy braz. Nicole ma to szczescie, ze mieszka w miejscu gdzie do woli mozna lezec na plazy. W Polskich realiach solarium jest jedynym supstytutem.
|
|
|
|
|
#23 |
|
Przyczajenie
|
Masz piêkne w³osy
zdrad¼ mi proszê sekret jak uzyskaæ takie uczesanie
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 266
|
Cytat:
.Przesadza³am z samoopalaczem i ciemnym, mocny makija¿em, nie wygl±da³am zbyt korzystnie, w dodatku staro.Dobrze, ¿e ju¿ tego nie stosujê ![]() Ale Nicole, prawda jest baaaardzo piêkna. Chocia¿ ju¿ przesz³a mi faza na tak± egzotyczn± urodê, chocia¿ do teraz zazdroszczê jej gêstych i grubych w³osów, ja mam cieniutkie
Edytowane przez Azalia91 Czas edycji: 2011-12-23 o 17:11 |
|
|
|
|
|
#25 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 2 292
|
Dla posiadaczek jasnej karnacji i niebieskich oczu: mo¿e Nicole nie bêdziemy, bo ona to typowa mulatka, ale jest inna piêkno¶æ o ciemnych piêknych w³osach, a niebieskich oczach i jasnej karnacji. Mi siê zawsze podoba³a i zawsze chcia³am wygl±daæ jak ona
Na my¶li mam Megan Fox Te¿ jest boska |
|
|
|
|
#26 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale o takim wygl±dzie mogê sobie pomarzyæ. Co do Megan ona ma duuu¿y seksapil w sobie, tak± drapie¿n± urodê, ja w takim wizerunku dziwnie bym siê czu³a Chocia¿ i jej urody zazdroszczê, ale jak ju¿ napisa³am to nie to samo co Nicole
|
|
|
#27 |
|
BAN sta³y
|
Co¿, ze smutkiem stwierdzam, ¿e jak siê nie ma takich bujnych w³osów jak Nicole, ciemnej karnacji i ³adnej twarzy, to nic nikomu ta fryzura nie da. I na pewno do Nicole nie upodobni. Wystarczy obejrzec filmiki na YouTube. Nieurodziwe dziewczyny nawet w makija¿u i fryzurze Nicole nie wygl±daj± powalaj±co. Za to trafi³am na filmik, gdzie dziewczyna naprawdê wygl±da jak Nicole!!! Ma takie same w³osy, karnacjê...zazdrosciæ tylko. Boska
http://www.youtube.com/watch?v=K5RQVP6gSbs Momentami mam wra¿enie, ¿e to sama Nicole
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jednak typowa Polka nie bêdzie tak wygl±daæ, nawet jak siê przerobi Takiej to mo¿na pozazdro¶ciæ naturalnej, egzotyczniej i piêknej urody
|
|
|
#29 |
|
BAN sta³y
|
No w³a¶nie
Typowa Niemka te¿ tak nie wygl±da |
|
|
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo w Niemczech pe³no Turasów,ona pewnie te¿ cos z Turka ma
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

http://www.suwaczek.pl/%5D%5Bimg%5Dhttp://www.suwaczek.pl/cache/992d45e49e.png%5B/img%5D

i osobi¶cie powiem, ¿e Nicole tak¿e jest moja idolk± jesli chodzi o wygl±d
.Przesadza³am z samoopalaczem i ciemnym, mocny makija¿em, nie wygl±da³am zbyt korzystnie, w dodatku staro.