|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
hania - z Lwiątkiem róznie, jak prawdziwy Lew pokazuje kto tu rządzi
![]() jodie- uśmiałam się z butkami. I przypomniało mi się,że tak miałam z "fachowcami" od remontów - jakies fatum nad naszym domem ![]() Pokazałabym Wam moje Lwiątko, ale nie wiem, gdzie klub i kto zarządza. Można się wprosić na krzywy ryjek? |
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia - tfu, tfu
Haniu, lemoorko - no pech ewidentny z tymi butami, ale już trudno - w załaczniku moje nie-moje buty
|
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wow- jakie szpile.
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny.
Na pewno większości z Was wydaje się to dziwne...ale ja traktuję tego psiego gada, jak dziecko Martwię się bardzo o niego, jak coś złego się dzieje!Lemoorko, czemu tak rzadko nas odwiedzasz? Pokaż zdjęcie swojego łobuziaka
|
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Padam na pyszczek... i myślę sobie, co by było, gdybym miała małe dziecko jeszcze... albo dwójkę ![]() Zdecydowanie nie jestem na to gotowa. Widziałam brzuszki, ale wyrażę chyba niepopularny pogląd (ściśle subiektywny) - zawsze ciążowe brzuchy mnie nieco przerażały... ![]() Byłam z mamą na zakupach. Widziałam kilka fajnych sweterków - przy najbliższej okazji muszę coś nabyć. Za to buty nie wpadły mi żadne w oko. Byłam w Wallis pierwszy raz. Fajne ubrania, takie klasyczne acz oryginalne. Moja mama sobie coś tam kupiła, a mi się jak zawsze spodobały sukienki. Podpisałam dziś dwie umowy zlecenie, terminy gonią
Edytowane przez emi_lka Czas edycji: 2011-11-03 o 22:27 |
|
|
|
#396 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sama wariowałam jak mi świnka morska zachorowała. wstawaliśmy w nocy z tż-tem na karmienie. dosłownie jak z dzieckiem. w końcu to też istota zupełnie od ciebie zależna, która cię kocha
|
|
|
|
|
#397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piersiowy ![]() Cytat:
![]() U nas też miała być Hania w przypadku dziewczynki ![]() Od wieczora spałam już 5,5 godz. ależ jestem wyspana
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
twin cóż za pora na wizażowanie
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
hey
nareszcie słońce od rana za oknem Dziewczyny jak przechowujecie takie produkty jak mąki, kasze itp? Bo mi się to wala po szafkach w oryginalnych opakowaniach, często wysypuje. Czas zrobić porządek bo boję się sytuacji jak ostatnio że mysz nam buszowała, wszystko musiałam powyrzucać
Edytowane przez sanetka Czas edycji: 2011-11-04 o 08:46 |
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60149673/
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć..
Sanetko, ja, tak jak Twin, trzymam wszystko albo w pojemnikach w Ikei, w workach strunowych, też z Ikei. W jednym worku np. mieszczą się dwa opakowania np. mąki ... U mnie się to sprawdza
|
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki muszę coś pokombinować. Do tej pory miałam takie plastikowe pojemniki na mąkę i sól .Ale teraz zbiera się tych produktów
|
#403 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Butter super że z Bono już ok ![]() Sanetko ja też trzymam w normalnych opakowaniach jakie ze sklepu przynoszę ale nic się z tym nie dzieje, choć czasem mnie wkurza jak się rozsypie. Mi dzisiaj z samego rana podnieśli ciśnienie i nawet kawa nie była mi potrzebna żeby się obudzić ;p Wysłałam moją sis żeby zamieniła vouchery na bilety i dokupiła Oliwce miejscówkę. Ona ma tam z pracy jedynie 3 przystanki. Więc ta durna pojechała, i zapłaciła za bilet dla Oli 78zł!!! I zamiast stać przy tej kasie i dopytywać się czemu tak dużo i żeby od razu to zmieniać to ona zapłaciła i odeszła. Za te pieniądze to Piotrek z młodą może dojechać z samych Siedlec do Katowic i spowrotem z Oliwką tyle, że nie intercity. Dzisiaj poszła bo na nią nawrzeszczałam, żeby wymienić i się okazało że się nie da :/ Rozwiązania są takie, że może wymienić jedynie Oliwki bilet czyli Oli jedzie w II kl a Piotrek w I (kompletnie odpada) albo Piotrek wsiada do II klasy (zaznaczam że to pociąg z rezerwacją miejsc) i szuka wolnego miejsca dla siebie i młodej, konduktor mu zaznacza, że korzystał z II klasy i wtedy po skończeniu podróży dostaje zwrot kasy. A zapewne druga sytuacja skończy się tym, że będą oboje stali. I teraz ja wyszłam na tą najgorszą bo nawrzeszczałam na Madzię, która specjalnie dla mnie pojechała te 3 przystanki zamiast sama pojechać i wydać prawie 5 dych na podróż. Matka mi nawrzucała, że jak ja mogę mieć do niej pretensje. Oczywiście ja wyszłam na tą najgorszą bo przecież dobra siostra pojechała i mi to załatwiła. Może przesadziłam z reakcją ale myślałam, że jak wysyłam dorosłą osobę i mówię, że ma dokupić jedynie miejscówkę dla Oliwki i za to powinna zapłacić nie więcej niż 20zł to będzie potrafiła to załatwić. Jak widać umiesz liczyć, licz na siebie :/
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#404 | ||||
|
Zakorzenienie
|
cześć,
Jak dobrze, że już piątek dam, na kulinarnym wklepię, nie ma sprawy. Albo mogę ci tam wkleić dwa linki, nimi się sugerowałam, w zasadzie robię kompilację z obu przepisów. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#405 | |||
|
Zakorzenienie
|
heloo
Znowu słonko grzeje w okno, piję kawkę- zajadam najlepsze śniadanie świata- czyli bułę z białym serem i miodem i jest cudnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mimo że mam pojemnik- nigdy mi się nie chce przesypać Cytat:
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dla mnie dziwni są ludzie, którzy w ogóle nie okazują ciepła swoim psiakom szkoda mi takiej jednej labradorki, którą spotykam jak wracam z biegania, zawsze taka smutna i skulona siedzi pod drzwiami domu, a właścicielka jej nie wpuszcza do środka... albo pies sąsiadów mojej babci, mały terrier, który trzymany jest na łańcuchu przy budzie podstawionej na końcu podwórka, gdzie nic się nie dzieje. Na początku piesek żył z rodziną, ale jak urodziło się drugie dziecko, to psa odstawili w najdalszy kąt. |
||
|
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszła do kosza.Smarowałam się balsamami i zwykłą oliwką bambino. Zrobił mi się jeden rozstęp przed samym porodem, i 3 po niestety. Ale małe są na szczęscie
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Ja smarowłam się babydreamem (oliwka + balsam) ,zapach mi nie przeszkadzał,ot,taki "dzieciowy" ,szybko sie ulatniał. Na brzuchu nie wyskoczył mi ani jeden rozstęp,za to piersi..:/ Poorane niezle,mimo,ze smarowane tym samym co brzuch,podtrzymywane dobrze dobranym stanikiem.
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie to też jedno z kryterium wyboru kosmetyku, że ma przyjemnie pachnieć |
|
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Nie wiem, co mi się stało, ale dostałam okres (chyba okres?) w 21 dniu cyklu ![]() W poniedziałek mam zaplanowane usg, bo mam powiększony jajnik. Ciekawe co się dzieje we mnie / ze mną... |
|
|
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak raz miałam, że po 7 dniach dostałam znowu okres, ale potem znowu wszystko było ok. Nie ma co panikować też, skoro idziesz do lekarza tak czy siak |
|
|
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja myślę, ze nie ma się co przejmować, pewnie chwilowo coś się rozregulowało ja podobnie jak miskowa miałam przez kilka miesięcy co 2tyg okres, teraz mam krawienia śródcykliczne (ale to chyba norma, bo cykle i hormony mam ok). |
|
|
|
|
#415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hormony idealne, bo robiłam badania... tylko ten jajnik. Więc trochę mnie zdziwiło to, co się dzieje, ale nie panikuję - czekam na rozwój sytuacji. Może faktycznie stres... Cytat:
Przedwczoraj gdy biegałam pod koniec bardzo rozbolał mnie brzuch - podbrzusze, jajniki do tego kręgosłup i zrobiło mi się niedobrze, myślałam, że nie dojdę do domu... ale po 10 minutach przeszło. Dziś po bieganiu znów mnie zaczął pobolewać brzuch a potem odkryłam "przyczynę"... dziwne ![]() No nic, mam nadzieję, że "się wyjaśni". |
||
|
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
ale dziś piękna pogoda, gdyby nie wiatr byłoby idealnie. Byliśmy całą rodzinką na spacerze ![]() misku dzięki za przepis, na pewno wypróbuję w najbliższym czasie. Cytat:
![]() odnośnie przechowywania produktów to też mam plastikowe pojemniki a kupiłam sobie dziś zabawny gadżet do kuchni - silikonową łapkę do garnków http://sklepgalicja.pl/lapka-silikon...ona-p-816.html
|
|
|
#417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja uziemiona bo na kuriera czekam, jak zwykle przyjeżdzają wieczorem
|
|
#418 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zamierzam pierwszy raz farbować włosy w domu. Ciekawe co mi z tego wyjdzie, niby kupiłam identyczną farbę, którą mi fryzjerka zazwyczaj farbuje więc jest nadzieja, że tragedii nie będzie
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kurier przyjechał...po 19. No ale mam wyczekany piekarnik, jeszcze TZ szafkę zrobi i będzie super
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Sanetko mi sie wszystko wala, tylko klipsami zapinam ![]() Dzis padam... jestem wymęczona. Dopiero z ang wróciłam. Mąz na studiach i mam cały weekend dla siebie. Ale chyba zacznę od tego, że zaraz pójdę spać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

Choć wiesz... mój mąż to marzy o bliźniakach. Nawet teraz jak się go ktos zapyta w jaką płeć celował, to mówi że w bliźniaki.