|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Tallu jednak życie lekarza jest ciężkie. Nie martw sie u mnie też bałagan. Pranie wyłazi z kosza, gary ze zlewu
![]() Z moja noga troche lepiej, opuchlizna zeszła, ale jeszcze boli i kuleje. Mam ściagacz, ale on to tak ściaga, że chyba mi krew nawet nie dochodzi. Zaraz walnę sobie jakieś dobre śniadano przed nową pracą i idę się szykować. Trochę się stresuje, ale nie o pracę tylko o te dojazdy. Muszę kogoś poszukać z kim mogła bym się zabierać. Miłego dnia i trzymajcie kciuki za mój pierwszy dzień ![]() ![]()
#3272 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że to zapierniczanie zostanie Ci wynagrodzone ![]() Cytat:
![]() Ja mam na dzisiaj sporo rzeczy do zrobienia ale chyba przełożę je na jutro ![]() Koleżanka ostatnio stwierdziła, że faktycznie działa Bodymax plus, daje kopa. Jak mnie takie samopoczucie potrzyma dłużej niż dzień to może spróbuję. Nie chcę narzekać całą jesień na wszystko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3273 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Ale szybko mi minęły cztery dni wolnego. Ciężko mi dziś było zebrać się do pracy. ![]() Wczoraj byliśmy rano na grobach. Musieliśmy oblecieć cztery cmentarze, a potem obiad, spacer i lenistwo do wieczora. ![]() Dziś wracam do rzeczywistości. Na obiad mam barszcz z ziemniakami i fasolkę po bretońsku, do wyboru. Teraz kawa bo padam ![]() Miłego dnia ![]()
#3274 |
Zakorzenienie
|
ja tez wracam do rzeczywistosci po wczorajszym wolnym
budze sie ide zrobic sniadania i co jakis obcy dzieciak mi sie paleta po domu ( tzn wiem czyj ale niewiedzialam ze na noc byla ) i mowie do tz-a widzisz .. oni moga . jejku mam nadzieje ze w ciagu najblizszych dni rozwiAze sie cos z mieszkaniem bo zwariuje |
![]() ![]() |
![]() |
#3275 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Muszę Was doczytać, bo nie byłam na wątku- byliśmy w większości poza domem. Wiecie jak u mnie ciepło ![]() ![]() Jem spaghetti ![]()
![]() |
#3276 |
Zakorzenienie
|
Effie kciuki za nowa prace zeby Ci sie spodobalo
![]() dzień dobry ![]() ja juz na zajeciach ale chyba sobie darue wykłady bo nie wiem czy jakas grypa mnie nie bierze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3277 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
A ja miałam przymusowe kąpanie bestii
![]() Ale spida dostała co by się wysuszyć, teraz taka puchata urocza jest ![]() Idę coś wszamać ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3278 |
Zakorzenienie
|
Ale mi się dzis nudzi
![]() czuje się już lepie bo łyknełam witaminki i gripex max ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3279 |
Wtajemniczenie
|
Witam, podobało mi się, chociaż całe 8 godzin słuchałam jak inni dzwonią, ale jutro już zaczynam sama. Właśnie skończyłam papiery wypisywać. Mam tez już z kim jeździć bo taka dziewczyna zabiera kilka osób z mojej miejscowości i mnie też.
Ogólnie atmosfera bardzo dobra, trochę dziwnie na mnie patrzyli dzisiaj, bo nowa byłam, ale sie przedstawiłam i zagadałam do paru osób. Jak się wdrożę to dostanę swoich przedstawicieli w całej Polsce i służbowy telefon. Jutro na 9. Noga lepiej chociaż trochę pobolewa. Właśnie weszłam na konto i wypłata Tzta już jest tzn podstawa bo do ręki będzie później. Tż jutro jedzie na pogrzeb kuzyna. łeb mi pęka od słuchania jak te wszystkie laski powtarzają w kółko to samo, ale idzie im ta robota bo ludzie decydują się na pokazy. Nie jestem przyzwyczajona do 8 godzin siedzenia i wszystko mnie boli. Może jutro wskoczę po leginsy, jak mnie na rynku wysadzą. Miłego wieczorku
#3280 |
zawsze mam racje
|
Ześwirowałabym od mówienia przez 8 godz dziennie tego samego
![]() Także podziwiam ![]() Nie zna się może któraś z was na bonsai?
#3281 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3282 | |
zawsze mam racje
|
tzn ja też przez telefon powtarzam dość podobne rzeczy, ale nie non stop przez ileś godzin, powiem wam, że tak przy ósmym danego dnia już mi się klepać nie chce
![]() Ale zauważyłam, że im mniej zachęcam tym ludzie są bardziej zainteresowani ![]() Ale inaczej się rozmawia jak dzwoni ktoś zainteresowany niż jak samemu się dzwoni do kogoś i coś wciska. ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3283 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Oj nieeee, nie mam talentu do roślin a bonsai to już wyższa szkoła jazdy ![]() Ja wczoraj leniłam na maksa. Babski wieczór wyszedł z chwili na chwilę, zrobiłam fajne foty biżu i zwierzaków, poeksperymentowałam ze sprzętem ![]() A dziś pójdę do sklepu i pysznego coś ugotuję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3284 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3285 |
Wtajemniczenie
|
jessssstem i ja
![]() prawie zdrowa. z już posprzątanym apartamentem ![]() z planami zakupowymi na popołudnie ( i jednym obowiązkiem ![]() z listą - co chciałabym teraz zrobić natychmiast teraz już ![]() i tak sobie siedzę i podziwiam ![]() przypominam się z listami i przepisami świątecznymi ![]() Kobieta - z bonsai nie pomogę, musisz w necie forum jakiegoś poszukać, bo to nie jest takie proste ![]() ![]()
#3286 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Dziś muszę jakieś większe zakupy zrobić ( z listą, którą muszę dopracować) pod wieczór. Mam nadzieję, że tyle kupię, by na tydzień mieć z głowy. Byłam na szybkim spacerze dziś, nadal wiosna w pełni ![]() ![]()
![]() |
#3287 |
zawsze mam racje
|
Mnie to bardzo cieszy
![]() Szkoda, że nie mam chuśtawki ogrodowej aktualnie bo by się nadała na teraz, ale kto by kupował jak szła jesień, a nawet i zima jak się myślało ![]() Może spełniło się moje marzenie, bo zawsze jak oglądałam 90210 i widziałam jak cały rok mają ciepło to tak samo chciałam mieć, może nie ma pogody plażowej, ale i tą zaakceptuje ![]()
#3288 | |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Ja zrobiłam sobie przerwę na kawkę ![]() Na obiad u mnie dziś spaghetti i zupa pieczarkowa. Moj apartament też posprzątany ![]() ![]() Za raz muszę wyjść i kupić sobie buty do pracy, bo w moich już fleki się całkiem przetarły. Cytat:
![]() U mnie też wiosna ![]() ![]()
![]() |
#3289 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
No, dobra informacja
![]() U mnie chłodnawo ale w sumie przyjemnie. Listopad a ja w przejściowej kurteczce ![]() Dzisiaj znowu miałam intensywny dzień. Muszę jeszcze pranie zrobić i coś na obiad na jutro wykukać. Jutro idę zmienić sieć i już niedługo będę miała nowiutką komóreczkę ![]()
![]() |
#3290 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3291 |
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczyny, umieram na ból gardła. Lubie dużo gadać, ale dzisiaj to chyba przeszłam sama siebie. Dostałam juz służbowy telefon- sony ericsson xperia, ale przedstawicieli jeszcze nie. Póki co umawiam dla przedstawicieli innych dziewczyn, ale idzie to na moja konto. Dzisiaj umówiłam na jutro dwa spotkania, jak przedstawiciel coś sprzeda będzie premia.
Tż dzisiaj miał dola, bo dostał od szefa zaświadczenie o zarobkach, na dwa lata, a i tak żadnej pozyczki mu dac nie chcieli, bo 4 lata temu 2 tygodnie spóźnił się z ratą. Ale był zły, o mało co się nie pożarliśmy o to. Ale nie dziwie mu się, jego wuja nadal trzyma to punto i juz zjechał z ceny, ale skąd wziąc ta kase. Taka okazja przejdzie koło du*Y. Też liczyłam, że dostanie tą pozyczke Ide powiesić pranie i pod prysznic i spać. Musze jutro odwiedzić biedro bo lodówka pustoszeje. Może kupię sobie pania walewską gold. A w weekend do szkoły, nie wspomne o tym, że w domu mam mega burdel,a jeszcze mam 12 artykułów do napisania. Dodam, że jeszcze mam robić nadgodziny w salonie to nie wiem czy ja się ogarnę. Masakra
#3292 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() My z TŻ byliśmy dziś na zakupach w realu, jest teraz promocja urodzinowa w której oczywiście wzieliśmy udział i tak : zrobiliśmy zakupy za 80 zł, a 35 zł wygraliśmy w promocji urodzinowej ... co razem z wczesniejszymi bonami daje nam aż 100 zł na zakupy ![]() ![]() W weekend byliśmy na weselichu , wybawiłam się ( nie tak jak ze swoją rodziną, bo to u rodziny TŻ było - a ja wstydzioch jestem straszny ) ale i tak było fajnie, pożegnaliśmy się już do "naszego wesela " i w ogóle baardzo się wzruszałam, jak pomyślałam, że za pół roku to ja będę najważniejsza ![]() Potem spotkali się moi rodzice z rodzicami TŻ ..dyskutowaliśmy na temat menu na weselu - bo mamy tydzień na jego ustalenie . Przygotowania do ślubu tak nabrały tempa, że troszkę zaczyna mnie to przerażać ( już tak mam, że wszystkim się za bardzo stresują ) a tak to jest mi baardzo zimno ![]() jutro czeka mnie wizyta u dermatologa, ciekawe co mi powie i co dalej przepisze ( i na twarz i na włosy ) Miłej nocki ![]()
#3293 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Nie mam ostatnio nastroju do pisania ale cały czas podczytuje ![]() Problemy w pracy coraz bardziej narastają co mnie strasznie denerwuje, mam ochotę już tam nie wracać ![]() Mój 'umierający' ząb oczywiście już nie boli bo po co, kiedy chce to on się czuje w pełni sil witalnych ale cóż poczekam. Dzisiaj przyszła mi paczuszka z moimi ampułkami vichy hamujących wypadanie włosów, właśnie użyłam pierwszą i zobaczymy jak zadziałają. Póki co mam wielką objętość włosów, takich to nawet nie mam nigdy po płynie zwiekszającym objętość. Ale nie ma co się cieszyć za szybko, zobaczymy za 6 tyg. ![]() Tż ma od jutra urlop a ja dopiero od wt ale dam radę ![]()
![]() |
#3294 |
Zakorzenienie
|
Bry wieczór.
Wczoraj wróciłam z domu i zaraz do pracy. Smutno mi jakoś było jak z domu wyjeżdżałam. Jak mnie tam długo nie było to jakoś...a jak tam w końcu zawitałam, spotkałam się ze znajomymi to zaczęło mi tego brakować. Koleżankom kupiłam w upominku po książce...ale się cieszyły ![]() Byłam dowiadywać się w banku o kartę kredytową. I mam takie pytanie...Bo konto zakładałam w moim rodzinnym mieście i tam byłam dowiadywać się o kartę. A mogę iść do siedziby banku w innym mieście i założyć? Bo ta babka kręciła nosem jak mówiłam, że załatwię w mieście, w którym obecnie mieszkam. Oczywiście jak miałam trochę wolnego to mnie zaraz choroba wzięła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3295 |
Zakorzenienie
|
effie- super, że Ci dobrze idzie w pracy. Z tą pożyczką to masakra. 2 tygodnie spóźnienia i to tyle lat temu i nie chcę dać pożyczki ehh
![]() Witam z rana ![]() Kelpie- ja np. zakładałam konto w jakiejś placówce w mieście, a kredyt brałam kiedyś w innej placówce, ale to było to samo województwo tylko inna miejscowość (wiocha pod miastem), bank wbk. Nie wiem jak jest u Ciebie w banku ..... Caroline- nigdzie nie mogę Twoich cudownych tabletek z Bio Garden zdobyć. Co do zęba to ja mam wizytę 8.11 - przegląd, że tak powiem ![]() Zapytam się przy okazji ile aparat kosztuje, bo ona podobno też zakłada aparaty ![]() Sikoreczka- fajnie, że się wybawiłaś na weselu. Co do wesela to ja sobie w ogóle swojego nie wyobrażam, ale też nie planuję, może starą panną zostanę ![]() Czym jestem starsza tym mam mniejsze parcie na białą suknię ![]() ![]() W ogóle to wczoraj padłam, tak mnie łeb bolał, masakra ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-11-04 o 06:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znowu ciepły dzień się zapowiada ![]() ![]() Po 10 wyjdę, bo muszę kilka spraw załatwić i zrobię jesienny spacer, a co ![]() W ogóle to w ten weekend szkołę mam tylko w niedzielę i chyba do 14, także się nie przemęczę ![]() ![]() Nie mam pomysłu co na obiad zrobić ![]() Chyba Tż'owi zrobię placki ziemniaczane lub naleśniki z takim puddingiem waniliowym z Aldika w wiaderku ![]() Małej może rosół bym ugotowała, bo dawno nie było ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-11-04 o 07:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3298 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Fajnie że miałaś okazję wybawić się na weselu ![]() ![]() Chyba jutro zajedziemy do reala bo lodówka świeci pustkami ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cieszę się że wyjąscia na zajęcia poprawiają Ci humor, zasze to jakaś odskocznia od codziennej rutyny ![]() Wczoraj w końcu zaliczyłam solarium ![]() Dziś trzeba wyjeść lodówkę i jutro na zakupy. Za dużo jedzenia się marnuje, trzeba nad tym zapanować - koniecznie ![]() Dziś mam prasowanie ale chyba popołudniu się za to zabiorę. Póki co siedzę z maską na włosach, wybalsamowana. Później muszę wyjść zapłacić za prąd bo termin płatności był do 31 października ![]() U mnie też słonecznie ![]() Napaliłam się na kubki w biedronce, ale po dłuższym zastanowieniu stwierdziłam że mam ich za dużo. A no i przypomnijcie mi następnym razem że mam nie kupować granatowych rajstop bo już mam 3 pary w tym kolorze ![]() ![]()
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-11-04 o 08:08 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3299 |
Zakorzenienie
|
nadia- u mnie się już jedzenie nie marnuje
![]() ![]() Jednak zrobię rosół + placki ziemniaczane, zrobiłam listę i naleśniki w inny dzień ![]() Nie idę dziś na duże zakupy, tylko z listą i kupię to co na dziś potrzebuję na obiad. Też muszę rachunki iść zapłacić ![]() Mnie też zawsze kubki korcą, ale nie kupuję, bo mam dużo ![]() Zresztą ja ostatnio nic nie kupuję nadprogramowo(prócz lumpków ![]() ![]() ![]() Jak zliczam nasze wszystkie wydatki- czynsz, szkołę, ratę za kompa, rachunki za tel, dojazdy, jedzenie, mleko małej to niestety wiele nie zostaje ![]() W styczniu będzie pewnie lepiej ![]() Póki co się za głowę łapię jak wszystko zsumowałam ![]() ![]() Mi by się granatowe rajstopy z Biedro przydały ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-11-04 o 08:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle te tabletki to cudo, prawie kończę opakowanie czyli 3 miesiące powoli mijają i muszę powiedzieć że jestem zaskoczona, mam łojotokowe zapalenie skóry i żadne maści ze sterydami mi nie pomagały a po tych tabletkach plamy prawie całkowicie zeszły ![]() ja też nie mam parcia na ślub ![]() ![]() witam ![]() ale piękna jesień u mnie ![]() ![]() siedzę u rodziców jak zwykle od rana, czas mi mija niesamowicie szybko ![]() na obiad dzisiaj planuję rybę, frytki i surówkę z kapuchy kiszonej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.