Żonki 2009 cz. XXX - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-04, 10:51   #4081
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXX

ktosia jestem dopiero co po @ nic mi sie juz nie moglo zatrzymac
ale utylam wlasnie od slodkiego codzienie i smakowych chrupkow kukurydzianych do filmow wieczorem - i co i to wsztrsko wina mojego meza
ale wczoraj nie bylam glodna do obiadu, wiec nie jadlam - bo i nie bylo co. i troche glodna bylam jak szlam spac ale lekko po smazeniu dzemu nawdychalam sie i mi tak starsznie nie bylo

ej no wezcie! zaraz ubuore zuzke i pojde dobie kupic w biedornce mleczna kanapke!

chyba zuzuce musze obciac grzywke. spinke sobie sciagac zaczela oszolomka, a grzywka jej pieknie whcodzi do oczu :/

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2011-11-04 o 10:53
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 11:00   #4082
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Rozumiem. Z drugiej strony istnieje ryzyko, że jak kiedyś przemalujesz mieszkanie, zmienisz dodatki to krzesła nie będą pasować
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
super a ja chce tapicerke niebieską ale myślę cy aby nie wenge tudzież brąz, bo jak byśmy kiedyś zmienili lokum (wiesz wygrana w totka itd) albo mieniali salon na inne kolory to może już wtedy nie pasowac
Martuś, Ktosia no właśnie wiem, że jest ryzyko z kolorem... no ale zobaczymy co jeszcze mąż powie no i jaka cena tych krzeseł...
Mam nadzieje, że ten stół (ten wzór) też będzie w tak pięknej cenie jak cioci Bo coraz bardziej chcę go u siebie w salonie!

Martuś ja właśnie nie chcę brązu, bo już same meble są bardzo ciemne i wypoczynek.

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
chyba zuzuce musze obciac grzywke. spinke sobie sciagac zaczela oszolomka, a grzywka jej pieknie whcodzi do oczu :/
i za to właśnie Cię uwielbiam!!!!

Bzyczko ja też jestem za czerwienią

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 11:06   #4083
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
ty cholero!!!!!!!!!! uwielbiam ptasie mleczko
ja się raczę ciastkami i rafaello ale pasie mleczko bym wciągnęła
No to na co czekasz, zakładaj buty, kurtkę , odpalaj helikopter i wpadaj do mnie na ptasie mleczko

Cytat:
ktosia jestem dopiero co po @ nic mi sie juz nie moglo zatrzymac
ale utylam wlasnie od slodkiego codzienie i smakowych chrupkow kukurydzianych do filmow wieczorem - i co i to wsztrsko wina mojego meza
ale wczoraj nie bylam glodna do obiadu, wiec nie jadlam - bo i nie bylo co. i troche glodna bylam jak szlam spac ale lekko po smazeniu dzemu nawdychalam sie i mi tak starsznie nie bylo

ej no wezcie! zaraz ubuore zuzke i pojde dobie kupic w biedornce mleczna kanapke!

No tak, słodkie to złooooo Mnie też szybko w boki wchodzi

Guciu masz trochę do myślenia. Wiesz, w razie WU możesz zawsze zmienić tapicerkę
Stary 2011-11-04, 11:11   #4084
kliwia
Zakorzenienie

gucia a moze krzesla wez jednak cale brazowe? w sensie wkolorze stolu. a dodatkiem na sole poczarujesz. bo po co sie pakowac w kolorowe krzesla? jak ci sie za 3 lata odmieni ta zielen?

ktosia no zlo zlo - ale gdyby nie maz to bym sie tak nie uzaleznila

zuzka sie bawi ze swoiim cieniem
Stary 2011-11-04, 11:18   #4085
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
gucia a moze krzesla wez jednak cale brazowe? w sensie wkolorze stolu. a dodatkiem na sole poczarujesz. bo po co sie pakowac w kolorowe krzesla? jak ci sie za 3 lata odmieni ta zielen?

ktosia no zlo zlo - ale gdyby nie maz to bym sie tak nie uzaleznila

zuzka sie bawi ze swoiim cieniem
Stary 2011-11-04, 11:20   #4086
kliwia
Zakorzenienie

rosi ale wypadek tramwajowy u Ciebie byl - 3 tramwaje sie zderzyly - zawinil brak bradu i jeden rozpedzony tramwaj wjechal w 2 ktore staly - masakra. ale nikt nie zginal. zderzyla sie na pewno 10 i 33.
Stary 2011-11-04, 11:23   #4087
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Martuś, Ktosia no właśnie wiem, że jest ryzyko z kolorem... no ale zobaczymy co jeszcze mąż powie no i jaka cena tych krzeseł...
Mam nadzieje, że ten stół (ten wzór) też będzie w tak pięknej cenie jak cioci Bo coraz bardziej chcę go u siebie w salonie!
dam znać

Cytat:
No to na co czekasz, zakładaj buty, kurtkę , odpalaj helikopter i wpadaj do mnie na ptasie mleczko
pukam OTWÓRZ TE DRZWI

laski awaria, dzwoniła przyjaciółka że przyjdzie na 19 do nas ze swym mężczyzną a ja mam pustki w lodówce, wojtek pojedzie na zakupy ale potrzebuje czegoś na szybko do jedzenia, na ciepło zrobie makaron z pesto z czerwonych pomidorów (pesto to lidlowe) bo jest mega szybkie i mega tanie i pyszne - plus ser i bazylia
jakieś słodkości mam,
ale potrzebuje zakąskę coś na szybko, bo serki i wedlinkę dam,
ale co jeszcze? zaznaczam ze będę po 17 w domu dopiero więc czasu mam mało

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-11-04 o 11:24
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 11:27   #4088
kliwia
Zakorzenienie

martucha - ee nie mam weny na jakas podpowiedz

ja chyba dzis machne lazanki. bo tez nie ma mpomyslu. tylko kapuste musze kupic. i slaska kieblkaske
Stary 2011-11-04, 11:57   #4089
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
gold oddychaj. ale powiem szczerze, ze tez bym sie wkurzyla. moze jednak sie wyrobia, trzymam kciuki
Cytat:
Gold chyba bym ich ubiła... jak ja tego nie znoszę!
próbuję oddychać normalnie ale po kolejnej info od sprzedawcy to graniczy z cudem

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
A ja dziś robię pizzę U nas święto bo 10 rocznicę mamy z mężem
życzenia kolejnych szczęściliwie spędzonych razem lat

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ja absolutne nie twierdze, ze mleko matki ma jakies cudwne własciwości uodparniające, ochronne itd. Ja karmiona byłam kilka dni, mama nie mogła brała leki i co? Nie mam alergii na nic, nie choruje ani nie chorowałam nagminne, na nteligencje nie narzekam, studia skonczyłam
d obre

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny stłukłam sobie rękę biegłam do telefonu i uderzyłam zewnętrzną stroną dłoni o klamkę, myślałam że złamałam coś, ale chyba nie. Napuchła mi troszkę i boli cały czas, a uderzyłam sie rano. aż do łokcia mnie bolała ręka. Nie wiem co bym zrobiła jakbym coś złamała w tej ręce. Lewa ręka niby nie potrzebna mi ale jak przy dziecku coś zrobić jedną ręką.
biedna obserwuj czy nic się gorszego nie dzieje i najlepiej to nie używaj tej ręki

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
A mój mąż miał dzisiaj wypadek nic mu nie jest... ale auto do kasacji... ehhh nie jego wina...
ale pech najważniejsze że mąż cały i zdrowy

Cytat:
A co do koloru, to stół stoi w salonie. Gdzie dodatki są zielone. I nie chciałam dodawać kolejnego koloru. Ale znając mojego męża nie podzieli mojego entuzjazmu i zostaną jasne
Cytat:
myślę tak samo jak Kliwia. Teraz Ci się podoba zielony a za 2 lata nie bedziesz mogła na nie patrzeć a ewentualne sprzedanie ,,kolorowych" mebli jest dużo trudniejsze niż takich ,,neutralnych" . Akurat mi się nie podobają takie przedłużane oparcia, bo odbieram to jako typową ,,modę" która niedługo przeminie

A teraz dalszy ciąg z moją sofą dostałam info, że ,, sie wysłać do 9.11 KURIEREM" a sami mi wcześniej pisali, że sami dowożą, wnoszą i montują
CO BYSCIE DZIEWCZYNY NA TO ODPISAŁY?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 12:02   #4090
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 12:26   #4091
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie nie chcę takich ciemnych... bo za ciemno będzie, ale może takie jasne by spasowały... no zobaczymy. Ale chyba mnie przekonałyście, że zielone to nie najlepszy pomysł...

Cytat:
dam znać

pukam OTWÓRZ TE DRZWI

laski awaria, dzwoniła przyjaciółka że przyjdzie na 19 do nas ze swym mężczyzną a ja mam pustki w lodówce, wojtek pojedzie na zakupy ale potrzebuje czegoś na szybko do jedzenia, na ciepło zrobie makaron z pesto z czerwonych pomidorów (pesto to lidlowe) bo jest mega szybkie i mega tanie i pyszne - plus ser i bazylia
jakieś słodkości mam,
może koreczki?
Albo brushette? - kromki chleba z plasterkami sera wkładasz do piekarnika i zapiekasz. Jak się zrobią to wyciągasz i nakładasz pomidora pokrojonego w kostkę z bazylią. (pomidory się sparza, obiera ze skórki i kroi w kostkę sam miąższ, a pestki trzeba wyciągnąć i wyrzucić. Mieszasz pomidora z oliwą i bazylią i schładzasz. Taką zimną mieszankę nakładasz na przygotowane grzanki)

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

myślę tak samo jak Kliwia. Teraz Ci się podoba zielony a za 2 lata nie bedziesz mogła na nie patrzeć a ewentualne sprzedanie ,,kolorowych" mebli jest dużo trudniejsze niż takich ,,neutralnych" . Akurat mi się nie podobają takie przedłużane oparcia, bo odbieram to jako typową ,,modę" która niedługo przeminie

A teraz dalszy ciąg z moją sofą dostałam info, że ,, sie wysłać do 9.11 KURIEREM" a sami mi wcześniej pisali, że sami dowożą, wnoszą i montują
CO BYSCIE DZIEWCZYNY NA TO ODPISAŁY?
ok, chyba mnie przekonałyście. A krzesła z przedłużonym oparciem strasznie mi się podobają I jak nie znajdę żadnych innych kosmicznych, to właśnie takich będę szukać

A sofy, to napisałabym dokładnie to co napisałaś, że umawiałaś się na montaż i transport dlatego nie rozumiesz o co chodzi z kurierem.

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
i całe szczęście!

Stary 2011-11-04, 12:28   #4092
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-11-04, 12:35   #4093
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
dam znać

pukam OTWÓRZ TE DRZWI

jakieś słodkości mam,
Może parówki w cieście? Albo zrób pomidory z mozarellą, chociaż nie bo pesto też pomidorowe
Stary 2011-11-04, 12:37   #4094
india83
Zakorzenienie

Gucia te krzesła sa bardzo fajne i wygodne, tez miałam je kupic ale nie odpowiadały mi oryginalne obicia i chciałam zmienic materiał- niestety wtedy koszt takiego krzesła wyliczono mi na kwote 470zł/szt. biorac pod uwage, ze potrzebowałam 8 krzeseł i kupiłam drogi stół zrezygnowałam. ale to było w Toruniu w sklepie. wiec u nich pewnie ceny wypadaja korzysniej
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 12:41   #4095
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Może parówki w cieście? Albo zrób pomidory z mozarellą, chociaż nie bo pesto też pomidorowe
Ooo, parówki w cieście to jest świetny pomysł
Albo pizze na picie

Cytat:
Gucia te krzesła sa bardzo fajne i wygodne, tez miałam je kupic ale nie odpowiadały mi oryginalne obicia i chciałam zmienic materiał- niestety wtedy koszt takiego krzesła wyliczono mi na kwote 470zł/szt. biorac pod uwage, ze potrzebowałam 8 krzeseł i kupiłam drogi stół zrezygnowałam. ale to było w Toruniu w sklepie. wiec u nich pewnie ceny wypadaja korzysniej
Mam nadzieje, że tak będzie. Zobaczymy. Marta do nich napisała, a ja pewnie też coś skrobnę w domu do nich. Bardzo chciałabym, zeby były w naszym zasięgu

Stary 2011-11-04, 12:48   #4096
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
A sofy, to napisałabym dokładnie to co napisałaś, że umawiałaś się na montaż i transport dlatego nie rozumiesz o co chodzi z kurierem.
Tż oczywiscie już smęci, że teraz to już wiadomo, że daostaniemy jakieś zrobione na odchrzan meble, albo ze przyjada kurierem po terminie i co ja wtedy zrobię kurcze, a tak mi się podobają te meble i jak nie z potłuczonym zlewem miałam przeboje to teraz to mi krzyżuje plany

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2011-11-04, 13:18   #4097
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Co do stołu, to znalazłam coś takiego http://www.nowbol.pl/oferta,stoly,166.html co myślicie? To jest tylko wzór, robią na zamówienie, dokładnie taki jak się chce. Moja ciocia u nich zamówiła i zapłaciła nie całe 800zł za rozkładany i dużo większy niż my potrzebujemy... Zaczyna mi sie bardzo podobać, tylko jeszcze krzesła muszę znaleźć
bardzo fajny

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
hmm nie wiem co jest grane bo ja te strony mam otwarte. spróbuję jeszcze raz

to jest oryginalny do naszej spacerówki http://allegro.pl/oryginalny-fioleto...898113735.html

http://allegro.pl/spiworek-tako-do-w...907022680.html turkusowy

http://allegro.pl/spiwor-kombi-runo-...901029989.html a tu czerwony raczej

spacerówka jest w kolorze pomiędzy 1 a 2 http://allegro.pl/spiworek-do-wozka-...904483237.html
ten z owieczki jest napewno mega cieply

AgatkaL- jeszcze raz wszystkiego najlepszego

A ja w pracy od 7 rano .. jeszcze tylko 10h i weekend

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 13:18   #4098
kliwia
Zakorzenienie

gold napisz im maila ze Twoj zakup dotyczyl montazu i przywozu przez nich, tylko pzrez to zdecydowalas sie na ich oferte ciekawe co odpisza.
Stary 2011-11-04, 13:58   #4099
baja_86
Zakorzenienie

Cześć Ale dziś senny dzień :ziewa:

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
A mój mąż miał dzisiaj wypadek nic mu nie jest... ale auto do kasacji... ehhh nie jego wina...
współczuje, skąd to znam... najważniejsze, że mąż cały
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 14:09   #4100
gold-fish
Zakorzenienie

Kliwia, mówię Ci że nie wiem co zrobię jak nie dostane tych mebli w terminie jak mam robic impreze jak goście nie będa mieli gdzie usiaść

na poprawę nastroju kupiłam sobie perfumy Rihanny REB'L FLEUR zbuntowany kwiat wąchałyscie?

i mam nowe talerze takie na codzień i od święta od razu wzięłam po 12 sztuk z każdego rodzaju takie http://www.agderia.pl/pl/p/Komplet-t...-carine-619/41

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2011-11-04, 14:15   #4101
kliwia
Zakorzenienie

gold nie lam sie - wtedy bedzie prawdziwa parapetowka zarcie na parapecie
a perfum nie wachalam - fajne? moze jutro powacham, jak bedzie ladnie to pojde z mala na spacer i zajde do rosmana o ile tam beda, jak nie to w sephorze moze beda to powacham.
a \mi sie ostatnio spodobalo jimmy cho- w takiej butelce ala skora weza no ale 300zl za butelke
o te:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 272_3.jpg (35,0 KB, 3 załadowań)

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2011-11-04 o 14:18
Stary 2011-11-04, 14:49   #4102
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-11-04, 16:03   #4103
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ależ z Ciebie pracuś
U mnie w chałupie sajgon, tyle że okna mam czyste Wszystko zaniedbane przez pisanie pracy, w przyszłym tygodniu też nie nadrobię, bo mam następną pisaninę Jak uda mi się nie zarosnąć kurzem, to w końcu wezmę i posprzątam
Stary 2011-11-04, 16:22   #4104
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-11-04, 16:32   #4105
india83
Zakorzenienie

w domu jakos przebrnełam przez te piatkowe korki ufff...
Stary 2011-11-04, 16:47   #4106
mona_ja
Wtajemniczenie

czeeeeść
ja dziś miałam pracowity dzień, teraz piję kawę i zajadam karpatkę

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Rosi widzę że ty tak jak ja, co masz zrobić jutro zrób dzisiaj

Gucia stół bardzo fajny ale krzesła mi sie nie podobają

Wogóle to jestem zła na tża, moja szwagierka chce sobie kupic auto i już kilka weekendów jeździ oglądać i żadne jej sie nie podoba, znalazła sobie jedno w Grudziądzu(od nas 300km w jedną str) i chce żeby jutro tż z nią pojechał obejrzeć to auto jakby bliżej nic nie było, pozatym i tak go nie kupi, a tż nie ma nic przeciwko i nie obchodzi go że ja mam.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 17:07   #4107
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
czeeeeść
ja dziś miałam pracowity dzień, teraz piję kawę i zajadam karpatkę

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Rosi widzę że ty tak jak ja, co masz zrobić jutro zrób dzisiaj

Gucia stół bardzo fajny ale krzesła mi sie nie podobają

Wogóle to jestem zła na tża, moja szwagierka chce sobie kupic auto i już kilka weekendów jeździ oglądać i żadne jej sie nie podoba, znalazła sobie jedno w Grudziądzu(od nas 300km w jedną str) i chce żeby jutro tż z nią pojechał obejrzeć to auto jakby bliżej nic nie było, pozatym i tak go nie kupi, a tż nie ma nic przeciwko i nie obchodzi go że ja mam.
300km to kawał drogi, nie szkoda jej ciagle wydawac kasy na tak dalekie podróze? no bo mam nadzieje, ze Twoj Tz sponsorem nie jest?

laski a mówiłam wam o ile obnizyli nam rate?? normalnie az o 1 euro
Stary 2011-11-04, 17:22   #4108
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
300km to kawał drogi, nie szkoda jej ciagle wydawac kasy na tak dalekie podróze? no bo mam nadzieje, ze Twoj Tz sponsorem nie jest?

laski a mówiłam wam o ile obnizyli nam rate?? normalnie az o 1 euro
Kochana problem jest w tym że ostatnio jak bylismy na śląsku to tż mówił że ona tankuje a póżniej sam zapłacił za paliwo bo nie chciał od niej kasy, więc pewnie teraz bedzie podobnie wkur*a mnie to że daje sie tak omamiać, leci na każde zawołanie, a jak ja chcę żebyśmy gdzies w weekend pojechali to mówi że szkoda paliwa

1e wystarczy na waciki

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2011-11-04, 17:49   #4109
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Kochana problem jest w tym że ostatnio jak bylismy na śląsku to tż mówił że ona tankuje a póżniej sam zapłacił za paliwo bo nie chciał od niej kasy, więc pewnie teraz bedzie podobnie wkur*a mnie to że daje sie tak omamiać, leci na każde zawołanie, a jak ja chcę żebyśmy gdzies w weekend pojechali to mówi że szkoda paliwa

1e wystarczy na waciki

mona kurde co on sponsor czy jaka cholercia.....

a nie mozesz mu powiedziec ze ty sie na ten wyjazd nie zgadzasz i nigdzienei pojedzie i ze tez masz cos do powiedzenia bo jestes jego zoną a nie kolezanką?

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 18:20   #4110
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
mona kurde co on sponsor czy jaka cholercia.....

a nie mozesz mu powiedziec ze ty sie na ten wyjazd nie zgadzasz i nigdzienei pojedzie i ze tez masz cos do powiedzenia bo jestes jego zoną a nie kolezanką?
ja już mu to powiedziałam tylko on twierdzi że nie robi nic złego i nie rozumie o co mi chodzi, że ma prawo pomagać siostrze. Ja mu powiedziałam że niech robi co chce tylko beze mnie i niech mi potem nie marudzi że go rodzina wykorzystuje bo tak często robi, potem mi jęczy że musi charowac na wszystkich a nikt go nie szanuje.

Nasz Ślub 30.05.2009
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości