![]() |
#4621 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Adela, ja też bym tyle czasu nie wytrzymała ![]() ![]()
![]() |
#4622 |
Wtajemniczenie
|
mam pracę i dzięki niej jestem w stanie zachować jakąś równowagę.Calipso, on żadko wyjeżdża i zazwyczaj na krótko. Ostatnio wrócił w marcu z USA, po dwumiesięcznym pobycie...od marca do końca lipca, to minęły prawie 5 miesięcy ide oglądać Hotel 53 i boskiego kamila kulę-podobnego do tżta-w sensie fryzurka,kolor włosów, głos..niech tż zapuszcza mi włosy w tej chwili jak kamil kula...zresztą mój też to kamil
Edytowane przez adela50 Czas edycji: 2011-11-03 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Zakorzenienie
|
adela masakra tyle sie nie widziec..ja najdluzej tż 2 czy 3 dni nie widzialam...4 miesiace -nie wyobrażam sobie
![]() tak jak pisze santom fru w samolot i do tż ![]()
#4624 |
Zakorzenienie
|
sluchaj sie rad cioć;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Zadomowienie
|
Gesslerka się zaczyna
![]() Pa ![]()
#4626 |
Wtajemniczenie
|
hehe, moze tż przyjedzie w długi weekend, wiem ze wy zrobilybyscie wszystko dla swoich tż
|
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Zakorzenienie
|
no moze nie wszystko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
gardlo mnie znowu zaczyna bolec.. w pracy mialam momenty ze tracilam glos... again
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja się podłączam do tych, które by nie wytrzymały 4 miesięcy bez TŻ ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Oo, zapomniałam Wam w końcu powiedziec, że jednak wracamy do Polski samolotem... Ale jest jeden szkopuł... Będziemy w Polsce w Wigilie o 23 :/ No cóż, Wigilii nie spędzimy z rodzinami, ale będziemy mieli ponad 2 tygodnie na nadrobienie zaległości. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
Zakorzenienie
|
sylwester.. i co by tu robic.. nei mam pojecia.. zalezy czy mi umowe przedluza
ale widze ze Ty masz przechlapane, po 23 w Wigilie.niezle |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4632 |
Zakorzenienie
|
no ja nie napisze, ze bym nie wytrzymala, bo wytrzymalam pol roku, a w zasadzie 9 miesiecy z przerwa, wiecja wychodze z zalozenia, ze jak sie kocha to sie wytrzyma
![]() Mutny, najwazniejsze, ze bedziecie w domu ![]() mnie dzis T. powiedzial, ze ma zamiar spedzic wigilie we dwoje... hmmmm ![]() Sylviwiiiitaminkiiiiiiiiiiiiii i;D |
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Zakorzenienie
|
co racja to racje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | ||||
Zadomowienie
|
hejo, zaraz lecę spać, ale zajrzałam na chwilę
![]() Cytat:
![]() ![]() i te 3 etapy rekrutacji... masakra, ja do tej pory brałam udział w rekrutacjach z maks. dwoma etapami ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() adela tyle czasu bez TŻ, podziwiam Cię Dziewczyno ![]() ![]() ![]() byliśmy na fajnej komedii 'Lapońska Odyseja', polecam ![]() ![]() ![]() jutro mam zadzwonić i pytać o tanią kwaterę w Krk na długi weekend ![]() ![]() ![]() ![]() niestety na długi weekend wypada mi @ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
|
zazdroszcze Wam długiego weekendu
![]() moniq a co już znalazłas coś? my w zeszłym roku byliśmy właśnie na weekend w krakowie, decyzję podjęliśmy w czwartek -szybko załatwiliśmy nocleg, w piątek bo bilety i sobota rano siedzieliśmy już w pociągu do Krk ![]() ![]() a czemu miałoby mu to przeszkadzać? no co ty ![]() my byliśmy na Paranormal Activity 3 ![]() santom ja Ciebie tez podziwiam...jak ja nie mogę się doczekać aż tż z pracy wróci co dopiero tyle miesięcy się nie widzieć ![]() ![]() Mutny szkoda z Wigilią w sumie , ale ważne , że będziecie te 2 tyg to zdązycie się rodzinami nacieszyć ![]() ja dzis w stresie cała bo ma ta dyrektorka przyjechać ![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-11-04 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Zakorzenienie
|
moniq 3mam kciukasy za powodzenie akcji
![]() ![]() Jlys a u Ciebie 3 mam kciukasy za wizytacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja dzis chyba sie wezme za pierogi ruskie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Zakorzenienie
|
santom film był super ! my ogladalismy 1 częśc- w domu, 2 niestety nie-tez trza pożyczyć
![]() ![]() ![]()
#4638 |
Zakorzenienie
|
o nieee!! to ja chyba w dzien bede musiala go obejrzec;D bo wiekszosc czasu sama siedze, a jak T. pojedzie do pracy to kiepsko bedzie ze mna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Zakorzenienie
|
o mnie to cała noc sie śnił film-jakbym drugi raz oglądała
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w ogole ostatnio jak miał nocki snilo mi się , że mnie coś za nogi ciągnie, i sen był tak jakby na jawie...i sama nie wiem ![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-11-04 o 09:14 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4640 |
Zakorzenienie
|
nie chce isc do pracy
![]() szefowa namowila dwoch klientow na karty. sila ich przyciagnela i to w dodatku do mnie i teraz z nimi mam problemy bo nie sa do konca zdecydowani i nie wiem czy nie bede zamykala im kont a to sie rowna z dzwonieniem do regionalnego zeby pozwolil na zamkniecie czyliiiiiiii opierdziel murowany;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zakorzenienie
|
o kurcze, mi sie przypomnialo, ze jakis koszmar mialam dzisiaj!! snilo mi sie, ze jacys psychole mielili ludzi i to wszystko wpadalo do takiego jakby szamba, a mnie tam wrzucili cala i normalnie nie moglam oddychac!! bleeeeee...
a co do snow na jawie, to snilo mi sie kiedys, ze poszlam do lazienki i nagle drzwi mi zaczeli trzaskac tak gwaltownie... zerwalam sie z krzykiem pamietam... az mnie Tom musial uspokajac... nigdy w zyciu sie tak nie zrywalam, ze az krzyczalam, a wtedy naprawde bylam przestraszona... no i jeszcze mialam kilka razy tak, ze budzilam sie, bo slyszalam dzwonek do drzwi(dzwonek mnie budzil) no ale oczywiscie nikogo za drzwiami nie bylo... nie wiem co slyszalam... w ogole moja mama miala kilka akcji... sylvi az mnie boli jak piszesz o swojej pracy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Zakorzenienie
|
sorki ze wam tak marudze o tej mojej pracy ale kurde juz schizy mam jak tam ide
![]() santom widze ze niezle masz czasami hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
santom omg :/to naprawde nieźle...ja czasami mam takie sny, ale np koszmary to często miewam i to naprawde czasem takie rzeczy , że aż strach jak sobie przypomne. a jakie Twoja mama ma akcje co? też coś strasznego?
mnie często się śni , że nie żyje- i widze moje ciało ![]() Sylvi piona za prace, ale głowa do góry zaciśniete zeby i do przodu, w końcu nam sie uda ![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-11-04 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z praca staram sie jakos trzymac ale nie powinno byc tak ze czlowiek sie boi isc do pracy:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
no widzisz nie powinno ale niestety tak jest :/
u mnie na szczęscie się nie sprawdza...
#4646 |
Zakorzenienie
|
moja mame kiedys zmora dusila, obudzila sie w nocy cala sparalizowana jakby cos na niej siedzialo, nie mogla sie ruszyc ani oddychac. a raz miala syt, ze byla na spacerze na cmentarzu(mloda byla, jeszcze nawet chyba z moim ojcem nie byla), no i gdzies pod nogami jej sie paletal takie opakowanie po glinianym zniczu. stwierdzila, ze sobie je wezmie na popielniczke(bo palila wtedy). i kiedys siedzi w domu i cos szyka czy wycinala, oparla nozyczki o ta popielniczke, a ta sie zaczela okrecac. przez kilka dni nie spala w domu tylko u sasiadki.
snil jej sie kiedys jej przyjaciel, ktory zmarl kilka tygodni wczesniej i powiedzial: Tereska nie martw sie, juz nie dlugo bede sam. po kilku dniach zmarl jego przyjaciel. w uk jak pracowalam, mialam taka smieszna kierowniczke... kiedys wpada do mnie, wielkie oczy i mowi, ze ducha widziala(pracowalam w domu starcow, wiec tam smierc na porzadku dziennym). gadala z dziewczyna jakas i stala na przeciwko lustra, ta dziewczyna tylem do lustra. w pewnym momencie zobaczyla faceta w garniturze. i do tej dziewczyny: co ten facet za mna robi? M. wielkie oczy i: jaki facet, przeciez tam nikogo nie ma... kurde... nie powinnambyla sobie tego wszystkiego przypominac... nie dobra ja, nie dobra!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Zadomowienie
|
Ja ma czasem tak że dłuuuuugo kogoś nie widzę (nawet kilkanaście miesięcy), nawet nie myślę w ogóle o tej osobie, pewnej nocy przyśni mi się a następnego dnia go spotykam
![]() ![]() Albo mam takie koszmary które często mnie nawiedzają - śnią mi się.... trąby powietrzne ![]() ![]() Ale te sny są tak realne że jak się budzę to jestem zdyszana jakbym naprawdę gdzieś biegła i zaraz po przebudzeniu zastanawiam się gdzie ja jestem i czy już przeszła ta trąba ![]() Takie sny nawiedzają mnie kilka razy w roku i zawsze jest inny scenariusz ![]() ![]()
#4648 |
Zakorzenienie
|
Marlena tez mi sie ostatni trąba powietrzna śniła i to 3 naraz były
![]() santom o ✂✂✂✂a to nieźle ! ja też mam jedną historyjke co spotkała moją znajomą/przyszywana ciocie -nie wiem jak to określic.
#4649 |
Zakorzenienie
|
jaka, jaka??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Zakorzenienie
|
o masakra....
nic laski. lece do tej glupiej roboty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.