Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14! - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-03, 19:56   #4621
1988Marlena
Zadomowienie

Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!

Cytat:
Napisane przez eniq Pokaż wiadomość
Hej
Marlena a napiszesz gdzie wywoływałaś zjęcia? wydaje mi się, że pisałaś, ale nie mogę znależć... :/ pytam, bo też muszę wywołać sporo zdjęc i szukam fajnej cenki

jlys, kocie torebusie śliczne i wszystkie jak najbardziej w moim guście

ja jeszcze godzinkę w pracki, później do domku i wieczorek z TŻ
Zdjęcia na fotoprint wywoływałam - polecam, szybko i solidnie moja siostra raz na allegro wywoływała, ale ja jakoś nie ufam temu wysyłaniu, instalowaniu programu itp
Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
No jeszcze 400

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa cza korzystac
boska jesteś
Cytat:
Napisane przez Calipso88 Pokaż wiadomość
HEJ!!

Wpadłam się pochwalić - mój Narzeczony() przeszedł do 3 etapu rekrutacji w firmie, na której mu bardzo zależało - w pon okaże się na 100%, czy ją dostał, czy nie!!
Ale - jest szansa!
Tak się podekscytowałam!

No to uciekam trza na uczelnie coś porobić- miłego wieczorku dziewczęta!!
no gratulacje dla Tża

Adela, ja też bym tyle czasu nie wytrzymała nie dla mnie związki na odległość

1988Marlena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 20:05   #4622
adela50
Wtajemniczenie

mam pracę i dzięki niej jestem w stanie zachować jakąś równowagę.Calipso, on żadko wyjeżdża i zazwyczaj na krótko. Ostatnio wrócił w marcu z USA, po dwumiesięcznym pobycie...od marca do końca lipca, to minęły prawie 5 miesięcy ide oglądać Hotel 53 i boskiego kamila kulę-podobnego do tżta-w sensie fryzurka,kolor włosów, głos..niech tż zapuszcza mi włosy w tej chwili jak kamil kula...zresztą mój też to kamil

Edytowane przez adela50
Czas edycji: 2011-11-03 o 20:08
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 20:05   #4623
jlys
Zakorzenienie

adela masakra tyle sie nie widziec..ja najdluzej tż 2 czy 3 dni nie widzialam...4 miesiace -nie wyobrażam sobie
tak jak pisze santom fru w samolot i do tż
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 20:15   #4624
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

sluchaj sie rad cioć;D

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 20:30   #4625
1988Marlena
Zadomowienie

Gesslerka się zaczyna

Pa

Stary 2011-11-03, 20:53   #4626
adela50
Wtajemniczenie

hehe, moze tż przyjedzie w długi weekend, wiem ze wy zrobilybyscie wszystko dla swoich tż
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 20:55   #4627
santom
Zakorzenienie

no moze nie wszystko ale Kochana, nie robisz tego dla Tz, tylko dla Waszego zwiezku, bo razem pracujecie na swoja miłość

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2011-11-03, 21:29   #4628
sylvi_86
Zakorzenienie

gardlo mnie znowu zaczyna bolec.. w pracy mialam momenty ze tracilam glos... again
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 21:52   #4629
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Hehehe Ja swego czasu z Moim uczyłam się do matury, też to była owocna nauka
hahaha :d nasza nauka do matury zapewne kończyla się podobnie jak Wasza Ojjj Boziu Boziu, kiedy to było

Ja się podłączam do tych, które by nie wytrzymały 4 miesięcy bez TŻ My chyba najdłużej nie widzieliśmy się z tydzień

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
gardlo mnie znowu zaczyna bolec.. w pracy mialam momenty ze tracilam glos... again
Migusiem pod kołderkę, kakałko, rutinoscorbin, grzać sie i nie chorować! Bo baty na pupę będą! Już, już!

Oo, zapomniałam Wam w końcu powiedziec, że jednak wracamy do Polski samolotem... Ale jest jeden szkopuł... Będziemy w Polsce w Wigilie o 23 :/ No cóż, Wigilii nie spędzimy z rodzinami, ale będziemy mieli ponad 2 tygodnie na nadrobienie zaległości. Tylko pojawił się odwieczny problem... co robimy w Sylwestra?

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 22:09   #4630
sylvi_86
Zakorzenienie

sylwester.. i co by tu robic.. nei mam pojecia.. zalezy czy mi umowe przedluza

ale widze ze Ty masz przechlapane, po 23 w Wigilie.niezle
Stary 2011-11-03, 22:38   #4631
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
sylwester.. i co by tu robic.. nei mam pojecia.. zalezy czy mi umowe przedluza

ale widze ze Ty masz przechlapane, po 23 w Wigilie.niezle
Stwierdziliśmy, że to będzie mniejsze zło... przyjechać po Wigilii (bo będzie taniej) i nie będziemy sie kisić ponad 20h w autobusie A przez te 2 tygodnie jeszcze zdążymy mieć dosyć naszych rodzinek

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-03, 22:55   #4632
santom
Zakorzenienie

no ja nie napisze, ze bym nie wytrzymala, bo wytrzymalam pol roku, a w zasadzie 9 miesiecy z przerwa, wiecja wychodze z zalozenia, ze jak sie kocha to sie wytrzyma ale nie powiem, ze bylo lekko... gdybym miala mozliwosci pewnie widywalabym sie czesciej z T.

Mutny, najwazniejsze, ze bedziecie w domu szkoda, ze wigilia Was ominie, ale jakby sie uprzec na pasterke jeszcze zdarzycie;D
mnie dzis T. powiedzial, ze ma zamiar spedzic wigilie we dwoje... hmmmm

Sylviwiiiitaminkiiiiiiiiiiiiii i;D

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2011-11-03, 22:55   #4633
sylvi_86
Zakorzenienie

co racja to racje
Stary 2011-11-03, 23:42   #4634
rudy_moniq
Zadomowienie

hejo, zaraz lecę spać, ale zajrzałam na chwilę
Cytat:
Napisane przez Calipso88 Pokaż wiadomość
Wpadłam się pochwalić - mój Narzeczony() przeszedł do 3 etapu rekrutacji w firmie, na której mu bardzo zależało - w pon okaże się na 100%, czy ją dostał, czy nie!!
siemano daj znać w pon. jak poszło TŻ! trzymam kciuki!
i te 3 etapy rekrutacji... masakra, ja do tej pory brałam udział w rekrutacjach z maks. dwoma etapami niedługo dociągną do pięciu
Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
adela, to podziwiam za cierpliwosc, bo ja juz bym dawno u niego siedziala chociaz na kilka dni tym bardziej, ze mowilas, ze zle nie zarabia, wiec nawet na te 3 dni moglibyscie sie przeniesc do jakiegos b&b. a ze samolotem lubisz jezdzic to juz fruuuuu do niego!!
też jestem za przelotem i chwilowym zamieszkaniu w B&B
Cytat:
Napisane przez Mutny Pokaż wiadomość
Stwierdziliśmy, że to będzie mniejsze zło... przyjechać po Wigilii (bo będzie taniej) i nie będziemy sie kisić ponad 20h w autobusie A przez te 2 tygodnie jeszcze zdążymy mieć dosyć naszych rodzinek
Kochana, jeszcze nacieszycie się wieloma Wigiliami i innymi świętami z rodziną jesteście w wyjątkowej sytuacji i tyle
Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
no ja nie napisze, ze bym nie wytrzymala, bo wytrzymalam pol roku, a w zasadzie 9 miesiecy z przerwa, wiecja wychodze z zalozenia, ze jak sie kocha to sie wytrzyma ale nie powiem, ze bylo lekko... gdybym miala mozliwosci pewnie widywalabym sie czesciej z T.
dzielna Dziewczyna!

adela tyle czasu bez TŻ, podziwiam Cię Dziewczyno ale już bliżej niż dalej do spotkania i wspólnego zamieszkania, więc bądź dobrej myśli i myślę że faktycznie mogłabyś odwiedzić TŻ

byliśmy na fajnej komedii 'Lapońska Odyseja', polecam dużo mówi o kontaktach pomiędzy kobietą a mężczyzną, problematyce bezrobocia i szalonej młodości oraz życiu w trudnych lapońskich warunkach osobiście wiele spraw mogę odnieść do własnej osoby i Naszego związku, może dlatego tak bardzo spodobała mi się ta komedia http://solopan.com.pl/index.php?opti...mid=94&lang=pl

jutro mam zadzwonić i pytać o tanią kwaterę w Krk na długi weekend trzymajcie kciuki żeby były wole miejsca tam gdzie chcemy później załatwimy pociąg najpierw wszystko zależy od noclegu...
niestety na długi weekend wypada mi @ ale TŻ nie przejął się tym, Kochany jest zapytał tylko czy na pewno chcę jechać ze względu na możliwe kiepskie samopoczucie oczywiście że chcę! naszprycuję się prochami i już, pomimo że nienawidzę ładować w siebie chemii... ale jest powód aby sie poświęcić
dobranoc

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 08:26   #4635
jlys
Zakorzenienie

zazdroszcze Wam długiego weekendu
moniq a co już znalazłas coś? my w zeszłym roku byliśmy właśnie na weekend w krakowie, decyzję podjęliśmy w czwartek -szybko załatwiliśmy nocleg, w piątek bo bilety i sobota rano siedzieliśmy już w pociągu do Krk . było cudownie -jeszcze pamiętam padał wtedy pierwszy śnieg.
a czemu miałoby mu to przeszkadzać? no co ty
my byliśmy na Paranormal Activity 3
santom ja Ciebie tez podziwiam...jak ja nie mogę się doczekać aż tż z pracy wróci co dopiero tyle miesięcy się nie widzieć . nawet jak sie raz 2 czy 3 dni nie widzieliśmy to non stop było na telefonach wiszenie i sms
Mutny szkoda z Wigilią w sumie , ale ważne , że będziecie te 2 tyg to zdązycie się rodzinami nacieszyć

ja dzis w stresie cała bo ma ta dyrektorka przyjechaćoczywiscie nie wiem kiedy ani nic, wiec pewnie jak siadłam teraz dopiero ok 18 tyłek podniosę :/

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-11-04 o 08:27
Stary 2011-11-04, 08:52   #4636
santom
Zakorzenienie

moniq 3mam kciukasy za powodzenie akcji az Wam zazdroszcze wizyty w Krk

Jlys a u Ciebie 3 mam kciukasy za wizytacje i wspolczuje siedzenia tyle godzin... fajny byl film?? ja pamietam, ze balam sie na 2och pierwszych czesciach nieco os,rana bylam moj T. tez teraz w takim razie musze... pozyczyc z internetu 3:brzyd al:

a ja dzis chyba sie wezme za pierogi ruskie tzn nie chyba, a na pewno, bo juz twarog rozmrozilam tylko chyba bede musiala pomeczyc T., zeby mi ciasto wyrobil, bo nienawidze sie bawic rekoma w mace

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2011-11-04, 09:05   #4637
jlys
Zakorzenienie

santom film był super ! my ogladalismy 1 częśc- w domu, 2 niestety nie-tez trza pożyczyć . a 3 w kinie-ekstra...jeszcze na sali byliśmy tylko my i jeszcze jedna para . mnie sie podobalo, balam sie jak zawsze -ale porownujac do 1 to 1 była slaba wg mnie - 3 to hardcore w porownaniu-bardzo dużo się dzieje
Stary 2011-11-04, 09:10   #4638
santom
Zakorzenienie

o nieee!! to ja chyba w dzien bede musiala go obejrzec;D bo wiekszosc czasu sama siedze, a jak T. pojedzie do pracy to kiepsko bedzie ze mna ale koniecznie musze skoczyc do tesciow(bo maja szybszy internet)

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2011-11-04, 09:13   #4639
jlys
Zakorzenienie

o mnie to cała noc sie śnił film-jakbym drugi raz oglądała . tż tez się coś z filmem śniło, a jeszcze wieczorem mnie nastraszył, że coś sie na drzwiach odbija - ale na szczęście to tylko cień był od rolet wczorja jak do domu wróciłam i czekałam do 22 zanim on wróci(więc 1,5 hniecałe)to już schizy miałam siedziałam tylko tv właczony i wgapiona w książke i sie nie ruszłam .

w ogole ostatnio jak miał nocki snilo mi się , że mnie coś za nogi ciągnie, i sen był tak jakby na jawie...i sama nie wiem

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-11-04 o 09:14

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-04, 09:14   #4640
sylvi_86
Zakorzenienie

nie chce isc do pracy

szefowa namowila dwoch klientow na karty. sila ich przyciagnela i to w dodatku do mnie i teraz z nimi mam problemy bo nie sa do konca zdecydowani i nie wiem czy nie bede zamykala im kont a to sie rowna z dzwonieniem do regionalnego zeby pozwolil na zamkniecie czyliiiiiiii opierdziel murowany;/
Stary 2011-11-04, 09:32   #4641
santom
Zakorzenienie

o kurcze, mi sie przypomnialo, ze jakis koszmar mialam dzisiaj!! snilo mi sie, ze jacys psychole mielili ludzi i to wszystko wpadalo do takiego jakby szamba, a mnie tam wrzucili cala i normalnie nie moglam oddychac!! bleeeeee...
a co do snow na jawie, to snilo mi sie kiedys, ze poszlam do lazienki i nagle drzwi mi zaczeli trzaskac tak gwaltownie... zerwalam sie z krzykiem pamietam... az mnie Tom musial uspokajac... nigdy w zyciu sie tak nie zrywalam, ze az krzyczalam, a wtedy naprawde bylam przestraszona... no i jeszcze mialam kilka razy tak, ze budzilam sie, bo slyszalam dzwonek do drzwi(dzwonek mnie budzil) no ale oczywiscie nikogo za drzwiami nie bylo... nie wiem co slyszalam... w ogole moja mama miala kilka akcji...

sylvi az mnie boli jak piszesz o swojej pracyod razu mi sie przypomina jak ja chetnie w uk do pracy latalam

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2011-11-04, 09:39   #4642
sylvi_86
Zakorzenienie

sorki ze wam tak marudze o tej mojej pracy ale kurde juz schizy mam jak tam ide

santom widze ze niezle masz czasami hehe
Stary 2011-11-04, 09:50   #4643
jlys
Zakorzenienie

santom omg :/to naprawde nieźle...ja czasami mam takie sny, ale np koszmary to często miewam i to naprawde czasem takie rzeczy , że aż strach jak sobie przypomne. a jakie Twoja mama ma akcje co? też coś strasznego?
mnie często się śni , że nie żyje- i widze moje ciało-tragedia po prostu, a nagminnie mam sen , że dzieje sie cos złego-wypadek etc i dzownie na pogotwie/policje i nie moge sie dodzwonic-ktoś nie odbiera albo zły numer -naprawde z raz, dwa w miesiacu mam taki sen ''z telefonem''a ostatnio mi sie śniło, że moja koleżanka umarła a potem kuzyn-no czasem to aż sie boje zasnąć:/
Sylvi piona za prace, ale głowa do góry zaciśniete zeby i do przodu, w końcu nam sie uda

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-11-04 o 10:00
Stary 2011-11-04, 09:59   #4644
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
santom omg :/to naprawde nieźle...ja czasami mam takie sny, ale np koszmary to często miewam i to naprawde czasem takie rzeczy , że aż strach jak sobie przypomne. a jakie Twoja mama ma akcje co? też coś strasznego?
mnie często się śni , że nie żyje- i widze moje ciało-tragedia po prostu, a nagminnie mam sen , że dzieje sie cos złego-wypadek etc i dzownie na pogotwie/policje i nie moge sie dodzwonic-ktoś nie odbiera albo zły numer tid,-naprawde z raz, dwa w miesiacu mam taki sen ''z telefonem''a ostatnio mi sie śniło, że moja koleżanka umarła a potem kuzyn-no czasem to aż sie boje zasnąć:/
Sylvi piona za prace, ale głowa do góry zaciśniete zeby i do przodu, w końcu nam sie uda
moja ciocia ma tak ze jak jej sie przysni pogrzeb to ktos z rodziny albo bliskich znajomych umiera. serio. miala juz tak pare razy i za kazdym razem sie sprawdzalo

ja z praca staram sie jakos trzymac ale nie powinno byc tak ze czlowiek sie boi isc do pracy:P
Stary 2011-11-04, 10:01   #4645
jlys
Zakorzenienie

no widzisz nie powinno ale niestety tak jest :/
u mnie na szczęscie się nie sprawdza...
Stary 2011-11-04, 10:11   #4646
santom
Zakorzenienie

moja mame kiedys zmora dusila, obudzila sie w nocy cala sparalizowana jakby cos na niej siedzialo, nie mogla sie ruszyc ani oddychac. a raz miala syt, ze byla na spacerze na cmentarzu(mloda byla, jeszcze nawet chyba z moim ojcem nie byla), no i gdzies pod nogami jej sie paletal takie opakowanie po glinianym zniczu. stwierdzila, ze sobie je wezmie na popielniczke(bo palila wtedy). i kiedys siedzi w domu i cos szyka czy wycinala, oparla nozyczki o ta popielniczke, a ta sie zaczela okrecac. przez kilka dni nie spala w domu tylko u sasiadki.
snil jej sie kiedys jej przyjaciel, ktory zmarl kilka tygodni wczesniej i powiedzial: Tereska nie martw sie, juz nie dlugo bede sam. po kilku dniach zmarl jego przyjaciel.
w uk jak pracowalam, mialam taka smieszna kierowniczke... kiedys wpada do mnie, wielkie oczy i mowi, ze ducha widziala(pracowalam w domu starcow, wiec tam smierc na porzadku dziennym). gadala z dziewczyna jakas i stala na przeciwko lustra, ta dziewczyna tylem do lustra. w pewnym momencie zobaczyla faceta w garniturze. i do tej dziewczyny: co ten facet za mna robi? M. wielkie oczy i: jaki facet, przeciez tam nikogo nie ma...

kurde... nie powinnambyla sobie tego wszystkiego przypominac... nie dobra ja, nie dobra!!!!!!

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2011-11-04, 10:17   #4647
1988Marlena
Zadomowienie

Ja ma czasem tak że dłuuuuugo kogoś nie widzę (nawet kilkanaście miesięcy), nawet nie myślę w ogóle o tej osobie, pewnej nocy przyśni mi się a następnego dnia go spotykam Takie dziwne uczucie

Albo mam takie koszmary które często mnie nawiedzają - śnią mi się.... trąby powietrzne że nawiedzają naszą miejscowość, albo ostatnio śniło mi się że pojechałam gdzieś z TZem na weekend, no i oczywiście w czasie spaceru patrzymy a tu dwie olbrzymie trąby powietrzne "idą" w naszą stronę... uciekliśmy do jakiegoś domu, tam była moja siostra (która zawsze się ze mnie śmieje jak jej mówię że mi się tornado śniło), i mówię do niej "a widzisz? teraz to się dzieje NAPRAWDĘ", tam byli tez jacyś ludzie i ja mówię do tych ludzi żeby drzwi zabić deskami, a oni że nie, że oni sobie nie będą niszczyć elewacji i drzwi, no i Tż tam został a ja uciekłam do domku który wynajmowaliśmy, biegnę do tego domku i prawie czuję jak mnie ta trąba porywa, dopadam do drzwi... i się budzę
Ale te sny są tak realne że jak się budzę to jestem zdyszana jakbym naprawdę gdzieś biegła i zaraz po przebudzeniu zastanawiam się gdzie ja jestem i czy już przeszła ta trąba Już nie raz w takim śnie mówiłam do siostry "widzisz, a tak się ze mnie śmiałaś, teraz Ci chyba nie jest do śmiechu" itp.
Takie sny nawiedzają mnie kilka razy w roku i zawsze jest inny scenariusz chyba mam jakiś ukryty lęk przed tornadem

Stary 2011-11-04, 10:19   #4648
jlys
Zakorzenienie

Marlena tez mi sie ostatni trąba powietrzna śniła i to 3 naraz były
santom o ✂✂✂✂a to nieźle ! ja też mam jedną historyjke co spotkała moją znajomą/przyszywana ciocie -nie wiem jak to określic.
Stary 2011-11-04, 10:21   #4649
santom
Zakorzenienie

jaka, jaka??

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2011-11-04, 10:28   #4650
sylvi_86
Zakorzenienie

o masakra....

nic laski. lece do tej glupiej roboty do pozniej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości