|
|
#391 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: "Pierwsza miłość" część V
Cytat:
Biedna Renata... co to za frajda takie wymuszone oświadczyny...
|
|
|
|
#392 |
|
Rozeznanie
|
Mam takie samo zdanie jak Wy. Nie dziwie się ,że Renata nie przyjęła zaręczyn.
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ślub i tak się odbędzie, nie?
![]() Gdzieś o tym czytałam .
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
Na biało spoilery ![]() Nie każdy chce wiedzieć co będzie w przyszłości... Ale tak, ślub się odbędzie
|
|
#396 |
|
Zadomowienie
|
Patryk przegina. Tzn. ma powody po stracie Mirka by nie czuc się najlepiej i jakoś odreagować ale co Emilka temu winna, przez nią Mirka nie stracił i na niej się wyżywać nie powinien. Mam nadzieję, że albo się ogarnie i wszystko wóci do normy albo rzeczywiście niech go Emilka pogoni.
Grzegorz pewnie chce ślubu z Renatą ale wyszło tak, że to wymuszone i nie ma się co dziwić Renacie, że taka była jej reakcja. Mamuśka Reni przegina i to mocno. W ogole mam wrażenie, coś mi świta, że matka Renaty kiedyś już grała w PM w innej roli, w roli lekarki - pediatry. Leczyła Tomka czy Danusię, chyba Tomka. Tak mi się zdaje ale może się mylę. Zachowanie Artura to chyba już wstęp do tego co ma nastąpić ( jego romans (?) ). On chce podróżowac, bawić się, latac to tu to tam, pełen luz a Berenika marzy o spokojniejszym życiu więc niedługo się okaże pewnie, że niewiele ich już łączy. Edytowane przez Ralphkaa Czas edycji: 2011-11-03 o 20:32 |
|
|
|
|
#397 |
|
Rozeznanie
|
Chyba jednak między Emilką a Kamilem coś będzie. Baardzo fajnie by było
![]() Jak to powiedziała Aurelia "aż iskrzy"
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do Patryka racja, zachowuje się bardzo nie fair wobec Emilki, jak on ją wogóle traktuje, nie okazuje jej żadnego szcunku denerwuje mnie takie zachowanie i bardzo przeżywam przed telewizorem jak tak się do niej odnosi i wogole Gdybym była na miejscu Emilki to bym mu powiedziała ... aż by mu w pięty poszło0 Ralphkaa - a czy czytałaś gdzieś za ma zacząć zdradzać Berenikę czy tak tylko przypuszczasz ? Oni są taką fajną zgraną parą, szkoda by było żeby zów między nimi zaczęło się psuć, ale Artur ciągle jest dzieckiem ... nigdy nie dorośnie chyba ?? .
Edytowane przez redroses Czas edycji: 2011-11-04 o 10:01 |
|
|
|
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpowiedź na biało: Czytałam, że niestety ją zdradzi .... Chyba nie jest mu dane założyć normalną rodzinkę
|
|
|
#400 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#401 |
|
Zadomowienie
|
Też mi się wydaje, że matka Renaty już grała w serialu. Nie wiem, czy dobrze coś mi świta, ale może była jakąś opiekunką lub kandydatką na opiekunkę któregoś z dzieciaków... Hmm.
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
Bogumiła, matka Renaty -grana przez aktorkę Teresę Sawicką, pojawiła się już wcześniej w serialu.
źródło: http://pl.wikipedia.org/wiki/Teresa_Sawicka
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ oni lubią wrzucać jednego aktora do kilku ról ![]() Jestem ciekawa dzisiejszej akcji z chłopakami, ciekawe co nawywijali
|
|
|
#404 |
|
Zadomowienie
|
Czyli dobrze kojarzyłam z ta matką Renaty.
Ja wam powiem, że jeśli ktoś tam pojawi się w jakimś nieznaczącym epizodzie, gdzie nawet może widz nie zwróci na niego uwagi bo mignie gdzieś w tle to ok, może i później w jakiejś większej roli grać. No ale jak ktos jest jakąś postacią, która się pojawia konkretnie (jak np. lekarka - pediatra, może w niezbyt wielu odcinkach ale jednak pokazana była konkretnie, sceny z nią) i po jakims czasie wraca w innej roli to tak dziwnie jakos. Jakby mieli widza za niezbyt mądrego i myśleli, że się nie skapnie Zwłaszcza, że to nie pierwszy tego typu przykład tylko co jakis czas taki numer robią.Nie przeszkadza mi to jakoś szczególnie ale jednak by mogli się powysilać bardziej. No ale to w końcu Pierwsza miłość to wiadomo jak jest Edytowane przez Ralphkaa Czas edycji: 2011-11-04 o 15:07 |
|
|
|
|
#405 |
|
Rozeznanie
|
A mnie jak ta Kinga denerwuje to ja nie wiem ...
![]() Ciagle ma te swoje himerki i problemy chyba ze samą sobą... Wczoraj zachowała się egoistycznie. Kiedy Robert jej wyznał ,że się w niej zakochał i nie moga mieć kontaktu , ponieważ cierpi , stwierdziła : " ale jesteś mi potrzebny"....
|
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje się być taki całkiem odmienny od tego całego Adama, który jest narcystyczny aż do bólu. Sam sposób jego mówienia mnie irytuje. Mogłaby być z Robciem, byliby ładną parą Nudno ostatnimi czasy w PM, znów Maryska z problemami, Hubercik odstawiający fochy, kiedy chcą mu pomóc I ta nagła swawolka chłopaków, porażka. Ciekawe gdzie oni w końcu wylądowali, bo tego Azjaty za nic nie zrozumiałam
|
|
|
#407 |
|
Konto usunięte
|
Czyli nie wiadomo gdzie Artur i reszta sie znajduja bo nie widziałam dzisiejszego odcinka, a ciekawa jestem
![]() Wogóle było cos ciekawego dziasiaj ?? |
|
|
|
|
#408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie czujesz tego?!
|
|
|
#409 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Się dobrali idealnie
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3032428 9]Czyli nie wiadomo gdzie Artur i reszta sie znajduja bo nie widziałam dzisiejszego odcinka, a ciekawa jestem
![]() Wogóle było cos ciekawego dziasiaj ??[/QUOTE] są w jakimś magazynie u chińczyków w zapowiedzi coś było o handlu narządami ![]() Hubert odstawiał fochy -jak zawsze ostatnio, Jowita się w coś wplątała-Daga pożyczyła jej kasę (w następnym odcinku będzie, że Ci gangsterzy przyjdą do studia mody ), a no i chłopacy i ich impreza.
|
|
|
|
|
#412 |
|
Rozeznanie
|
Ten ich wypad to mi przypomina Kac Vegas, budzą się i nie wiedzą gdzie są
|
|
|
#413 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
|
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
Ale najlepszy był podryw chłopaków- każdy opowiadał o swojej kobiecie :-D i w tym wszystkim Kaska podsluchujacy- bezcenne;-)
ale już ten wątek z chińczykiem (?) jak dla mnie beznadziejny. A i wkurzyło mnie to że Sabina przez Jowite i Dage będzie mieć problemy, coś o dziwo nie było dziś Wadlewa
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
ja się jej dziwię, że w ogóle Daga ma ochotę jej pomóc. po akcji ze zniszczeniem kolekcji to bym się słowem do niej nie odezwała, a ta z nią jeszcze po doprowadzeniu nochala do normalnego stanu rozmawia.
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Taka kpia hehe.jeżeli będzie wątek z handlem organami, to uważam, że może być ciekawie Szkoda Sabiny, Radka że przez Jowitę będą mieć problemy. Heh. |
|
|
|
|
|
#417 |
|
Wtajemniczenie
|
Jesli Patryk ma odejsc od Emilki, to widze ja tylko z Bartkiem. Pasuja do siebie
Edytowane przez Koan Czas edycji: 2011-11-04 o 22:18 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#418 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Żukowski to niezwykle uzdolniony lekarz, nieważne jaka dziedzina medycyny, on zawsze służy radą, a i znajomości ma rozległe i zawsze w temacie ![]() Majeczka wreszcie przypomniała sobie, że studiowała medycynę. Hubert beznadzieja, kolejna maruda. Najlepsza jest Majka sama potrafi tylko siedzieć i użalać się nad sobą, a tu nagle jaka wojowniczka Zwiastun na kolejny tydzień. Duże zmiany się szykują
Edytowane przez daktylek1987 Czas edycji: 2011-11-05 o 01:18 |
||
|
|
|
|
#419 |
|
Rozeznanie
|
Żukowski to niezwykle uzdolniony lekarz, nieważne jaka dziedzina medycyny, on zawsze służy radą, a i znajomości ma rozległe i zawsze w temacie
Dokładnie ![]() Majeczka wreszcie przypomniała sobie, że studiowała medycynę. Hubert beznadzieja, kolejna maruda. Najlepsza jest Majka sama potrafi tylko siedzieć i użalać się nad sobą, a tu nagle jaka wojowniczka
|
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

denerwuje mnie takie zachowanie i bardzo przeżywam przed telewizorem jak tak się do niej odnosi i wogole 

Zwłaszcza, że to nie pierwszy tego typu przykład tylko co jakis czas taki numer robią.