|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
Cytat:
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
my się dziś "pokłociliśmy" o worek na śmieci
pierwszy raz w życiu! Powiedziałam lubemu, że wkurza mnie, że jak wynosi śmieci, to wkłada worek do kosza dopiero po powrocie, ale szybko przestało mnie to wkurzać i zaczęliśmy się śmiać - bo P. wygarnął, że ja jestem gorsza, bo często nie chce mi się wkładać worka na śmieci i czekam, aż on to zrobi, a do tego czasu papierki i woreczki po herbacie sobie leżą na talerzyku cóóż było robić poza śmianiem się i utuleniem My to mamy ostre kłótnie, nie ma co Ale w sumie to my się nie kłócimy, tylko dyskutujemy chyba. To znaczy zdarza nam się podnieść głos, ale zawsze mamy jakieś argumenty, uciszamy się i staramy rozmawiać, dojść do konkluzji. Fajne to jest nie wyobrażam sobie np. rzucać wyzwiskami, talerzami ani cichych dni albo osobno spać, bo się przerwało kłótnię czy nie doszło do żadnych wniosków. Oby nas to nie spotkało
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
buu zmienili mi godziny zajęć i w czwartek od 15 do 18 buuu i potem wykład.
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Łaaaa dostałam Biotherm Skin-erengic z wizażu! Pełnowymiarowe opakowanie
Nawet nie wiedziałam, że coś wygrałam
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Tak się cieszyłam, że mam mało do nadrobienia, a tu nowa częśc
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Życzę nam w tej części pierścionków, pożytku z Tż-tów, pracy, dobrego seksiku i tym co się odchudzają - zadowalających wyników, tym co się nie odchudzają - pysznego żarełka, tym co szukają kiecek - znalezienia tej jedynej i Capri odkrycia tajemnicy zniknięcia Tego, O Czym Każda Marzy, Ale Nie Może Głośno Tego Powiedzieć Przy Tż-cieAment! ![]() Byou dzięki za dopisanie mnie do wątku i gratuluję pierwszego zakładania ![]() Pony powodzenia na rozmowie, wiemy że marzyłaś o tej pracy od dawna ![]() Carmi owocnego mierzenia, mam nadzieję że się w czymś zakochasz ![]() Stygmatku życzę, aby szybko napatoczył się jakiś obiekt do wykorzystania, rosnąca frustracja jest okropna ![]() Kasia nie irytuj się Zawsze tak jest, że jak rodzeństwo ma związek to się porównuje - my jesteśmy 'ci fajniejsi' czy oni? i to jest podświadome. Nie czuj się gorsza, staraj się to olać. Działacie własnym trybem i tyle. Wiem, że to wiesz, ale czasem jak to ktoś głośno powie, to tak lepiej się robi Zatem całusek![]() Najka strasznie Wam fajnie, ja pamiętam masę kłotni z rzucaniem talerzy, ze spaniem osobno, z krzykiem. A to dziwne, bo jak już nam się uda zacząć normalnie rozmawiać, to naprawdę potrafimy. Tych kłótni już teraz praktycznie nie ma. Może to była tylko taka próba charakteru? Podświadome określanie terytorium? Mam nadzieję ![]() Byłam rano u kumpeli ze studiów, zrobiłyśmy prezentację na wtorek, poplotkowałyśmy, wypiłyśmy kawę i dostałam od niej starą lampę, która mi się bardzo podoba, a za którą TŻ ,mnie wyrzuci pewnie z domu. Dostałam @ i dalej mnie mdli i jest mi słabo. Idę zjeść tosta - to pomaga na wszystko ![]() aaa i łaskawe grono pedagogiczne przyjęło mi drugą bajkę do druku. I nawet facet napisał, że jak tylko wyślę im rachunek to od razu dostanę kasę, a nie jak poprzednio po miesiącu
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-11-04 o 14:16 |
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny orientujecie się może jaką trzeba mieć kartę, żeby można było płacić przez internet?? Bo czytam czytam i nie łapię...
|
|
#98 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Ooo i będziesz puszczała w tle "amazing horse", by umilić czas klientom
Cytat:
Jest nas już dwie Najgorsze, że jak TŻ chce koniecznie jechać w góry, to ja już mam zamiast oczu 2 pierścionki a tu zawsze nic
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#101 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Carmi jak to zrobiłaś Ty... żałoszczę!
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Rem, dziś czytałam o zamówieniach z Asosa i tam pisało, że trzeba mieć kredytową (czyli z wypukłymi napisami
). Podobno taka bankomatowa nie przejdzie...
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
albo kredytową albo płatniczą wypukłą, chodzi o taki numerek ktory jest z tylu na karcie na pasku magnetycznym to jakby IP karty i jest ono wymagane przy płatnosciach w necie
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/Babskie-sprawy/Konk...y/%28page%29/3 |
||
|
|
|
#106 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Super! Czekam na relację.
Cytat:
No ale skoro ona taka młoda to może rodzice chcą dokładnie wiedzieć z kim się zadaje
|
|
|
|
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia a może to jej rodzice nalegali na spotkanie>? Skoro ona ma 19, a on 26, to spora różnica, może się troszczą?
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Carmi, super!!! Dobry dzien dzisiaj masz ![]() Najka, patologia... zeby sie o smieci kłócic ale lepiej o pierdoły niz o powazne rzeczy ![]() napisałam zale w klubie. tylko dla tych, co maja czas, zeby czytac takie longery
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Oni go znają. Ciągle gdzieś chodzą na imprezy rodzinne do niej. Na Wszystkich Świętych razem z jej rodzica chodził po grobach naszej rodziny.
Zazwyczaj rodzice spotykają się po zaręczynach właśnie żeby ustalać szczegóły, a tu nawet siebie dobrze nie znają, a już zapoznanie rodzin. No nie wiem.
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kawa, a co to jest "płatnicza wypukła"? Znaczy skąd ją wziąć/na jakich zasadach? Bo ja pierwsze słyszę...
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna, nie chodzi czasem, ze literki sa wypukle? np litery z danymi
|
#114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) oprocz tego ta karta ma paypala
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
||
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
idę z psem
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
No ja rozumiem, ale co to za karta? Czym się różni od debetowej?
---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja nei wiem nigdy nie miałam debetowej :d tzn mam debet na koncie w PKO SA ale karte mam zwykla i nie moge nia w sieci placic
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna u nas w Banku można wziąć wypukłą do obojętnie którego konta,ale ona więcej kosztuje i mamy tylko jeden rodzaj-Visę Classic.
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam mastercard
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.

pierwszy raz w życiu!
Powiedziałam lubemu, że wkurza mnie, że jak wynosi śmieci, to wkłada worek do kosza dopiero po powrocie, ale szybko przestało mnie to wkurzać i zaczęliśmy się śmiać - bo P. wygarnął, że ja jestem gorsza, bo często nie chce mi się wkładać worka na śmieci i czekam, aż on to zrobi, a do tego czasu papierki i woreczki po herbacie sobie leżą na talerzyku
nie wyobrażam sobie np. rzucać wyzwiskami, talerzami 

). Podobno taka bankomatowa nie przejdzie...