|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: HR, SISLEY, ELF, LANCOME, DEBORAH ITP. październik
Podoba mi się róż Sisley i puder HR. Niestety Daisy prawdopodobnie poleci do innej wizażanki
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
przypominam się w sprawie rózu sisleya
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Odnośnie filmów mam kilka pytań. "Matador" jest Almodovara?? Czy sceny są bardzo wulgarne, czy zaowalowane?? Domyślam się, że jest możliwa wersja w oryginale bez lektora??
I napisz mi prosze coś więcej na temat filmu "Ściema" bo nie mogę go w internecie zlokalizować . Z biżterii https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1319581384 podobają mi się najbardziej obie broszki (i na nich najbardziej by mi zależało). Nie pogardzę również "złotymi" kolczykami (prawy dolny róg), bransoletką i czarnymi kolczykami, ale w pierwszej kolejności poproszę broszki . Mogłabym prosić zdjęcie kuferka?? Jeśli chodzi o kosmetyki to mogę przygarnąć olejki (czy olejek??) do aromaterapii i jakiś błyszczyk brązowawy, a w każdym razie nie różowy. Nie potrzebuję tych rzeczy na zabój, więc wszystko zależy od tego co zaproponujesz w zamian . Aha. Masz jakieś zdjęcia lakierów do paznokci??![]() Za wszystkie wymienione przez Ciebie rzeczy mogę się spokojnie wymienić. Wszystko zależy od Twojej propozycji .Czekam na info od Ciebie
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
A czym konkretnie jesteś zainteresowana?
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
to interesowałby mnie tylko Lancome (jest nowy? świeży? jaka data?) i krem Vichy
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czekam na odpowiedź ![]()
|
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Hot, odezwiesz się?
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
Może Helena Rubinstein ILLUMINATION puder sypki ( nr 05 light) ?
|
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
sephora za piankę ,a clarena za tusz z deborah ?jak tak to podaj datę ważności tuszu,
a który lepiej rozdziela i pogrubia?deborah czy nouba? ps.a jak coś to dorzucisz lancome krem? P
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
ha a teraz spojrzalam na clarene i jest wazna 12 m od otwarcia ale data exp jest 08.2011.więc chyba ją sama zużyje nie sądze żeby coś z nią było bo jest w proszku ale wiesz...
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Tak, to jest dokładnie ten żel. Ma tylko jakiś kod. Nie potrafię sprawdzić daty ważności, ale dostałam go pół roku temu więc na pewno data jest w porządku .Serum z witaminą c jest jakaś połowa. Jak nie zapomnę to sprawdzę dzisiaj lub jutro ile jest dokładnie, bo chwilowo nie mam do niego dostępu
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
Sugerując się zdjęciem to ten puder z HR jest dość ciemny,prawda?
|
|
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
W takim razie jestem zainteresowana tym pudrem
Jeszcze bardzo zależałoby mi na SISLEY PHYTO BLUSH.A co do ważności moich kosmetyków to wszystkie są świeże. Bioderma jest ważna do 10/12 Woda termalna do 01/13 Krem L'biotica do 11.2013 Hydrolat i olejek mam u siebie w drugim mieszkaniu więc w tej chwili nie mam jak spr.terminu ważności,ale przyszły do mnie w tym tygodniu z BU więc na pewno są świeże a co do maseczki to kupiłam ją kilka miesięcy temu w aptece (też mam w drugim mieszkaniu). |
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ponieważ nie zarezerwowałaś u mnie żelu The Body Shop postanowiłam wymienić go na puzzle. Ale wszystkie inne rzeczy, którymi jesteś zainteresowana są do Twojej dyspozycji . Napisz tylko jak widzisz naszą wymiankę
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
![]() zainteresowało mnie: SISLEY PHYTO BLUSH - 1 raz uzyty/ kartonik Helena rubinstein ILLUMINATION puder sypki ( nr 05 light) zuzycie ok. 40% czego sobie życzysz?
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Serum jest trochę niewiele więcej niż połowa.
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
hej, czekam na odpowiedź
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
nic nie znalazłam
|
|
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie odpowiadasz na wiadomosci, wiec zamieszcze tutaj. Wyslij mi skan albo zdjecie z potwierdzeniem nadania przesylki. Juz trzy tygodnie minelo od kiedy ja wyslalam Ci swoja przesylke, a dla mnie przesylki nie widac. Co dziwne, na Twojej liscie wymiankowej nadal widnieja przedmioty ktore wymienilas ze mna i te same zdjecia. Zaczyna mi sie to nie podobac...
|
|
#60 |
|
BAN stały
|
przed chwilką wysłalam Ci PW, bez przesady naprawde...sama wiesz, że wymiana nie była do końca jak się umawiałysmy i to niestety z Twojej strony i dlatego tak się przeciągneło....
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.