|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻtów wychowują i coraz więcej kupują część 7
to mozę ja boję się na zapas... bo chyba przy Batyckiej też tak jakoś było.. najpierw k1 i k2 liczyli x2 do AC a potem Batyckiej zdobycie uzależnili od tej sprzedaży - tak że opłacało się polecić kogoś na kk niż wyrabiać po 7tys sprzedaży w 3 katalogi
oni to tak przeliczą aby im pasowało |
|
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
dla zalogowanych na strefie link:
http://www.pl.avon.com/REPSuite/presidentsClub.page |
|
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-a "może dostać" ?- to też mega niewiadoma bo ich tylko 20 a klubowiczek mnóstwo w sumie... bez sensu -nie widze ani sensu ścigania się o tego króliczka, ani nawet nie widzę samego króliczka w tym |
|
|
|
|
#2765 | |
|
Zakorzenienie
|
Czy Wy tez po zalogowaniu na strefie macie wyskakujace okienko z "wymagana platnosc ... zl"? Jak wchodze w dane finanswoe to mam podane saldo i wymagana platnosc, gdzie wymagana platnosc jest duuuzo nizsza od salda. Co to raty zrobili czy co?!
---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wkurza mnie tez z tymi prezentami, dokładnie z tymi dosyłaniami ich w następnym katalogu- codziennie dostaje od dziewczyn telefony i maile z narzekaniami |
|
|
|
|
#2768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- zobaczcie na all.... ofertę nr 1909955715 ... normalnie boskie... to chińskie, czy jakie?? |
||
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pod ta aukcja na all mam far away? Edytowane przez malutka84 Czas edycji: 2011-11-04 o 18:41 |
|
|
|
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2772 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2773 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2774 |
|
w krainie snu i marzeń
|
tak i właśnie o to chodzi, bo w opisie jest że to chyba nie avon
---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- właśnie właśnie
|
|
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero teraz sie przyjarzalam!Kartonik identyczny chyba nie?! "[FONT='Times New Roman', Times, serif]produkt prawdopodobnie nie jest oryginalny i nie pochodzi z AVON"
[/FONT] |
|
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre, nie?? ale tak napisane że myślę że nie każdy doczyta a widać że już kupują aby szybko kupić i aby nikt nie przegonił ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- No to jeszcze oferta nr 1909607407 na all... Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-11-04 o 18:59 |
|
|
|
|
#2777 |
|
Raczkowanie
|
Witam wieczorkiem
Czytałam Was rano i neyra pisała o stronce ze stanikami- malinez. Możesz porównać te cyckowe wgody do jakichś innych? Do Kingi może? Ceny są w porządku, tylko kupowanie stanika bez przymierzania to trochę ryzyk-fizyk... |
|
|
|
#2778 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2780 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2781 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- dawaj może pomożemy |
|
|
|
|
#2782 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm..skoro tak to może warto zaryzykować. Jak nie będzie pasowało to odeślę. A strasznym nietaktem będzie jak zapytam jaki rozmiar kupujesz? Mi potrzebny coś w okolicach 65F i tak bym była ciekawa jak się nosi i czy na duży biust pasuje...?
|
|
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2784 | ||
|
Zadomowienie
|
?Hej laski!
dopiero mam chwilke żeby z Wami posiedzieć, nadrobiłam już, a wcześniej byłam u sąsiadki z kat z better sąsiadka się mnie pyta podejrzliwie "a co oni tam mają w tym katalogu? " i jak zaczęłam jej pokazywać , że" o to jest fajna rzecz bo robi to i to, o i to jest fajne bo to i to i to też każdemu się przyda, ooo a to to juz w ogóle świetna sprawa nawet sama dla siebie zamawiam i teściowa moja też....że owszem niektóre ceny powalaja ale można znaleźć dużo fajnych rzeczy w przystępnej cenie i bla bla bla Oczy jej się zaświeciły i mówi, że musi przejrzeć ten katalog i sobie coś zamówić... i tak se myślę, że przez te moje gadulstwo chyba jestem stworzona do takiej pracyA w ogóle to wcześniej była u mnie kumpela i przywiozła mi wieeeelką jukę do postawienia na podłodze i kilka doniczek fiołków i mam teraz kwiatki w każdym pokoju na parapecie a nie miałam ani jednego kwiatka bo każdy jeden niechcąco wykończyłam...albo za sucho, albo poparzyłam zbyt dużą ilością odżywek a ostatnia moja juka złamała się od... nadmiaru wody nie mam coś ręki do kwiatów zobaczymy jak z tymi będzie... No i przywiozła Małej, po swoich dzieciach taką tablicę na sztalugach do rysowania kredą ale mała ma radochęCytat:
a mi dziś doszła reszta kat z better., kurier o 7.40 zadzwonił z pytaniem o drogę Cytat:
Suuuuper! gratki! to teraz musicie grać bo widać szczęście Was nie opuszcza
|
|
#2785 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2786 |
|
Raczkowanie
|
Nigdzie się nie natknęłam na tę firmę. Mieszkam w małym mieście, tutaj na palcach jednej ręki można policzyć sklepy gdzie dostanę taki rozmiar. Przeważnie jest tak, że jak wchodzę i pytam o takie cudo to mówią, że nie ma albo jest biały albo czarny. A na tej stronie co podałaś to są to są takie że oczy grają
|
|
|
|
#2787 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2788 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2789 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2790 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- wiekopomna
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.

I wkurza mnie tez z tymi prezentami, dokładnie z tymi dosyłaniami ich w następnym katalogu- codziennie dostaje od dziewczyn telefony i maile z narzekaniami

sąsiadka się mnie pyta podejrzliwie "a co oni tam mają w tym katalogu?
" i jak zaczęłam jej pokazywać , że" o to jest fajna rzecz bo robi to i to, o i to jest fajne bo to i to i to też każdemu się przyda, ooo a to to juz w ogóle świetna sprawa nawet sama dla siebie zamawiam i teściowa moja też....że owszem niektóre ceny powalaja ale można znaleźć dużo fajnych rzeczy w przystępnej cenie i bla bla bla Oczy jej się zaświeciły i mówi, że musi przejrzeć ten katalog i sobie coś zamówić... i tak se myślę, że przez te moje gadulstwo chyba jestem stworzona do takiej pracy
nie mam coś ręki do kwiatów
zobaczymy jak z tymi będzie... No i przywiozła Małej, po swoich dzieciach taką tablicę na sztalugach do rysowania kredą
Ale nastepnym razem bede madrzejsza!