|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Zuzylam serum Avon Anew liftingująco-ujędrniające. Nie podeszlo mi jako krem, wiec robilam sobie z niego maseczki
Starczylo na 5 razy. Nie polecam, poniewaz jest bardzo lepkie, nawet na noc nie bardzo sie nadaje, bardzo wolno sie wchlania, czlowiek sie lepi do poduszki, blee...
|
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bolało w ogóle? Będziesz teraz gładziutka jak aksamit ![]() Jak będziecie mogły to życzcie ode mnie dla Orlicy dużo zdrowia |
|
|
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pierwsze zużycie listopadowe
![]() krem do ciała dove 75 ml teraz troche miniaturek balsamów pozużywam a jak mi się znudzi to znów coś większego. Mam ochotę na zakupy i w sobotę idę, mam nadzieję że nic kosmetycznego nie kupię bo mam absolutnie wszystko
|
|
|
|
#664 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nusia a pracujesz na cały etat? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Porzeczka powiem Ci ze u mnie najlepszym napedem aby nic kosmetycznego nie kupowac jest brak kasy
|
|||
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiliśmy wczoraj trochę sprzętu do mieszkania: wanna, syfon do wanny, kibelek, umywalka do łazienki, umywalka do WC, bateria do wanny, bateria do umywalki, zaworek do małej umywalki do WC (będzie tam tylko zimna woda).
Wypatrzyliśmy lodówkę i zmywarkę
|
#666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#668 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś myślałam, że to na zawsze, ale to byłoby zbyt piękne (i zbyt tanie) ![]() Cytat:
![]() Pracuję teoretycznie na etat, bo praktycznie mam umowę-zlecenie, 7 zł/h, pracuję pon.-pt. po 6h i niektóre soboty (8h). Teraz mam umowę do końca roku i jakoś na dniach chcę zacząć szukać czegoś na etat najlepiej z umową o pracę - też w biurze. Od lutego idę do szkoły wiazażu ![]() Cytat:
Zawsze chciałam pojechać nad morze w zimie (bardziej grudzień/styczeń), zobaczyć jak to jest Były jakieś tam plany wyjazdu na Sylwestra, ale jednak nie wypalą.
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2011-11-03 o 10:48 |
|||
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
Musimy
Mamy kurs szybkiego dokonywania wyboru, a przy tym w miarę trafnego.
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#673 | |
|
Zakorzenienie
|
To zależy od salonu. Ja akurat miałam kupon
https://www.groupon.pl/oferty/krakow...-krakow/214238 (bikini niepełne - niestety). Ale w tym momencie w tym salonie jest po 99 zł każda część ciała (jeden zabieg oczywiście).Cytat:
Zdecydowałam się tu pracować tylko dlatego, że 3 czy 4 miesiące nie mogłam niczego znaleźć, a wiadomo - 1000 zł ulicą nie chodzi. No ale jednak jakieś wymagania mam, bo w planach zamieszkanie z TŻ-em, więc 1400-500 zł by się przydało...
|
|
|
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, duże zakupy już poczyniliście
gratuluję! My też posuwamy się powoli do przodu- ocieplamy poddasze wełną mineralną i chcemy jeszcze w tym roku wymurować ścianki działowe na górze.Dziś byłam w Rossmannie, chciałam odebrać zdjęcia, ale niestety nie ma jeszcze. Kupiłam tylko żel do mycia twarzy dla TŻta i dla siebie 2 spinki wsuwki z takimi kwadratami z kolorowych kryształków Coś mnie dziś wzięło na te kryształki, ale we wszystkich rzeczach są naprawdę subtelne...Męczę teraz smarowidło- mleczko do opalania Eveline spf 6. Używam jak zwykły balsam nawilżający, bo nie chcę go już zostawiać na następny sezon letni. Poza tym też wpadłam w bloga Kasi Tusk- podoba mi się jej styl. Dziś nawet mierzyłam cieliste open toe na małej platformie i szpilce- były w zasadzie super, ale nie były jakieś mega wygodne i odpuściłam, bo raczej za dużo w nich by się nie dało przejść, bolały by mnie nogi.
|
#675 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Hosenko fajne zakupy
prawda, że cieszą tak samo jak kosmetyki? albo nawet bardziej? ![]() ja muszę kupić do salonu jeszcze jedną małą komodę i półki...i materac do łóżka, bo swój poprzedni oddałam rodzicom Zrobiłam porządki w perfumach, wreszcie wiem co zostaje a co jednak nie końca jest moje, czekam właśnie na kilka zapachów z wymian, nie mogę się doczekać.
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
Luskap: też Wam pięknie idzie
Kiedy planujecie, że dom będzie gotowy?Nosku: hmmm cieszy mnie raczej dlatego, że już te rzeczy mamy z głowy i na kilka lat będzie spokój i dlatego, że każdy zakup przybliża nas do wyprowadzki. Szperanie w internecie, jeżdżenie z wydrukami po sklepach, wypytywanie rodziny i znajomych jest dosyć męczące i chcę już sobie siąść z TŻ w naszym mieszkanku, nawet nie do końca gotowym (salonu i trzeciego pokoju nie planujemy na razie robić, tylko pomalowac i podłogi ułożyć)
|
#677 |
|
|
tak wiem, że to męczące ale zobaczysz, że pierwsza noc na swoim wszystkie te nerwy wynagrodzi
|
|
#678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mieszkanie już "ochrzczone":diabelek :
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-11-03 o 20:23 |
|
|
|
|
#679 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
edit: zapomniałam dodać, że jako bonus moja facjata w ciemnych wlosach
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2011-11-03 o 21:30 |
|
|
|
|
#680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wolę o tym nie myśleć. Dachówkę mają nam zasponsorować rodzice TZta.![]() i dla mnie też... kocham morze, jak tam pięknie, nawet zimą
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2011-11-03 o 20:44 |
|
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomosc w klubie, dziewczyny
|
|
|
|
#682 | ||||
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Hehe super! ![]() Cytat:
Ja nie mam FB i dobrze mi z tym. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pięknie! Też kocham morze.
|
|
#683 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie wyglądasz ![]() Cytat:
), w CCC kupiłam wprawdzie buty i torebkę, no ale tam są normalne ceny, więc mogłam je kupić gdziekolwiek. W Futurze nie ma w ogóle przejść "na skróty", można jedynie obejść wszystkie sklepy po kolei jedną drogą, poza tym jest taka klima, że jest po prostu zimno. Generalnie jestem zawiedziona, oczekiwałam czegoś więcej. No i mam tam kawał drogi, a bliżej mam kilka krakowskich galerii.Zazdroszczę Byłam dziś w SP i kupiłam potrzebne rzeczy: melonowy żel pod prysznic Nivei masło Eveline Spa mango + masło orzeszki makadamii za 14,99 zł.Zrobiłam sobie kolczyka w chrząstce ucha
|
|||
|
|
|
#684 |
|
|
Nusia pokaż kolczyka
Też mam ten zestaw maseł.. właśnie go zużywam.
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie takie fajne przeceny wyhaczyłaś? ![]() Też mam balsam do opalania SPF 10 i chyba też go muszę zużyć jako balsam do ciała bo ma chyba z 5 lat Cytat:
![]() Macie fantazje dziewczyny Zbereźnice jedne no! ![]() Ja wczoraj odwiedziłam Yves Rocher, kupiłam balsam 3 w 1 ujędrniająco- brązujący z przeceny za 19,90 i dostałam 2 próbki żelu do mycia twarzy. Ale nikt mi żadnej oferty świątecznej ani niczego innego nie zaproponował
|
||
|
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te złote sandałki są z Gold boot ![]() Brat dziś dzwonił, że odebrał mi zdjęcia w Rossmannie
|
|
#688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Melduję się po przerwie.
Muszę szybko wyzdrowieć, bo mam trochę planów i nie chciałabym nic odwoływać czy przekładać. Coś chyba w powietrzu lata, bo mama też zawinięta w kołdrę w łóżku, a babcia walczy z zapaleniem płuc. ![]() Wow, świetna stylizacja! ![]() Cytat:
Cytat:
Z chłopakiem już 5 razy z takich kuponów korzystaliśmy (w tym 1 za granicę) i wszędzie było w porządku. Chętnie znów byśmy się gdzieś wybrali. Nusia, rzeczywiście super cena do tego Poronina. I do tego jedzenie plus inne dodatki. Oby pogoda Wam dopisała. Ooo, ciekawe! Ja wszystkie oferty z depilacją omijam, może kiedyś się im bliżej przyjrzę. Za to znów zaczęłam serię japońskiego manicure, w poniedziałek idę drugi raz. ![]() Hosenko, jak tak wypisujesz co kolejnego kupiliście, to w głowie układa mi się widok Waszego gniazdka.
|
|
#689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A niestety kort nie jest kryty, więc jak będzie śnieg, to z nauki nic nie wyjdzie... Poza tym możemy na 3h wziąć rowery, więc gdzieś byśmy się przejechali Ja się właśnie strasznie cieszę z depilacji, bo wreszcie będę mieć spokój na jakiś czas Jeszcze chcę na całe nogi, ale takie oferty pojawiają się niezwykle rzadko... Teraz mam na pachy i niepełne bikini, więc pewnie za niedługo skuszę się też na bikini brazylijskie (wolałabym hollywood, ale taka opcja to chyba nigdy się nie pojawi ).Dużo zdrowia!
|
||
|
|
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wolę zdjęcia na papierze niż na kompie i już się nie mogę ich doczekać!Ja też bym chciała depilację laserową, bo przyznam, że owłosienie mam bujne niestety i już mnie dobija to ciągłe golenie (zwłaszcza jak mam gęsią skórkę pod prysznicem, bo mi teraz zimno ciągle)i plastry na twarz ale niestety to za drogi interes jak dla mnie na razie.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.

Starczylo na 5 razy. Nie polecam, poniewaz jest bardzo lepkie, nawet na noc nie bardzo sie nadaje, bardzo wolno sie wchlania, czlowiek sie lepi do poduszki, blee...

Będziesz teraz gładziutka jak aksamit 

Kiedyś myślałam, że to na zawsze, ale to byłoby zbyt piękne (i zbyt tanie) 

Mamy kurs szybkiego dokonywania wyboru, a przy tym w miarę trafnego.

Coś mnie dziś wzięło na te kryształki, ale we wszystkich rzeczach są naprawdę subtelne...

wolę o tym nie myśleć. Dachówkę mają nam zasponsorować rodzice TZta.
Też mam ten zestaw maseł.. właśnie go zużywam.
Muszę szybko wyzdrowieć, bo mam trochę planów i nie chciałabym nic odwoływać czy przekładać.
).
ale niestety to za drogi interes jak dla mnie na razie.