Nasze blogi kosmetyczne - cz. II - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-04, 17:41   #1081
9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b
Konto usunięte

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
ja juz bylam i jak zobaczylam to ciastko to ucieklam! ja dietuje a ty mi takiego smaka robisz!

no wlasnie emu malo nie kosztuja ja planowalam pierw kupic te tanie, podrabiane emu, zeby sprawdzic czy wogole bede w nich chodzic ale tak schodzi, ze nawet zadnych nie przymierzylam

heh i jak dlugo chodzisz w tych emu juz?

ja mam stope tak 39-40,5 i wydaje mi sie, ze wyglada gigantycznie w takich butach a w sumie nie mam takich typowo cieplych na zime

dziewczyny macie moze kubki termiczne?? chce sobie jakis kupic, ale nie wiem gdzie
pierwsze kupiłam rok temu i do dziś mogę w nich chodzić, chociaż fiterko w środku trochę się wydeptało A teraz kupiłam nowe. W sumie nie wiem ile mi posłużą, ale nie liczyłam na więcej niż rok, a jednak jeszcze są dobre

Co do wzrostu to chciałabym mieć 170 albo chociaż te głupie 160 ale co do butów to rzeczywiście nie mogę narzekać 36 wyglądają dość zgrabnie, a jak założyłam takie letnie, które wyglądają wizualnie na mniejsze to parę osób nawet się zainteresowało

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
Napisane przez MaryTheBloodiest Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Widzę, że przy Was jestem wielkoludem bo mam 179-180cm! No a rozmiar buta to 42, więc nie narzekajcie że wam stopy na duże wyglądają . Ja mam problem, żeby w ogóle znaleść sobie jakieś ładne kobice buciki....chyba tylko w Deichmannie mam czasami jakiś wybór.
Pamiętam, że największy problem był przed studniówką. Nigdzie, ale to nigdzie nie było ładnych eleganckich butów w moim rozmiarze, oj wtedy to łapałam przez to doła. Ostatecznie zamówiłam na allegro, ale również okazały się za małe i tak oto przecierpiałam całą studniówkę. Cieszę się, że to już za mną!
Sięgałabym Ci gdzieś do ramienia
Mi zza to buty często się rozchodzą i spadają
9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 17:44   #1082
innalajna
Raczkowanie

Cześć!

em mogłabyś dopisać mnie do listy? mój blog - klik

Nadrobiłam wasz wątek i co do związków etc.

Nigdy nie chciałam brać ślubu, co prawda w bodajże przedszkolu kochałam się wydaje mi się w 6 chłopcach :P wydaje mi się, że jeden chłopak też się we mnie kochał :P. Gimnazjum przeszło bez miłości, ale chyba w 3 klasie miałam chłopaka :P W liceum byłam jedną z kilku(nastu) dziewczyn, które nie zamierzały się z nikim wiązać Na drugim roku studiów poznałam mojego teraźniejszego ex. byliśmy razem ok. 3,5 roku, rozstaliśmy się przełom lipca i sierpnia br. We wrześniu związałam się z A. - po półtorej miesiąca bycia parą A. oświadczył mi się, teraz A. jest moim narzeczonym, a o ślubie na razie nie myślimy chociaż rodzina A. naciska.

co do emu, ja mam oryginalne od około pół miesiąca i jestem bardzo zadowolona nie wiem jak będą wyglądały po kilku latach, ale na chwilę obecną jestem bardzo zadowolona.
innalajna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 17:49   #1083
Candy Killer
Zakorzenienie

dzieki Agus

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 17:49   #1084
greatdee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
doberek

rozklada mnie chorobsko :/
No ejjj, nie rozkładaj się :P

[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;30321547]
ja mam 2 pary emu z biedrony Więc wydatek nie był duży mam 1 cieliste i 1 ciemne brązowe [/QUOTE]

Dzisiaj miałam takie z Lidla w ręce, ale wydały mi się strasznie twarde w środku, tzn podeszwa. Mi się one nie podobają, ale myślałam o nich w roli ciepłych kapci do domu. Tylko, że wtedy nadal muszą być wygodne... W klapkach jest mi trochę zimno, chyba serio sobie coś takiego muszę sobie sprawić.
FanPage na Facebooku
greatdee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 17:53   #1085
dimiti
Zakorzenienie

przyjechal kurier z jakas przesylka dla ojca i mowi, ze mial przyjechac po 16 albo tu albo do ojca do pracy i ze trzeba zaplacic za przesylke 160zl

ciekawe skad mialam mu je wytrzasnac
mowie, ze ojca nie ma w domu
a on do mnie, ze sie umowil, ze mial przyjechac albo tu albo tu (super sie umowili...) i trzeba za to teraz zaplacic! i sie tak drze pod domem

wkurzylam sie troche...powiedzialam mu, ze ja za ojca nie odpowiadam i to nie ja sie z nim umawialam!
to sie przymknal i odjechal- pewnie pojechal do biura do ojca
no bo przeciez sie umowily po 16 tu lub tu
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 17:54   #1086
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pilar1899 Pokaż wiadomość
A nie rozchodzą wam sie emu? Bo ja chciałam kupić sobie w pepco ostatnio, tanie były,ale nie chciałam potem iść a za mną po chodniku pięta
Nie ... nie rozchodzą .. - zawsze zastanawiałam się jaką trzeba mieć koślawą noge żeby tak się z tymi butami robiło. XD

Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile
Kid Cudi
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 18:00   #1087
Yasinisi
Zakorzenienie

Ja też jestem malutka. 160 cm wzrostu, rozmiar buta 36-37

NIE PRZESYŁAM TŁUMACZEŃ KSIĄŻEK!!!
Yasinisi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 18:08   #1088
h2o0
Zakorzenienie

Jeśli któraś z Was szuka fajnego lusterka, to w lidlu od 7 listopada będzie na prawdę świetne za 29,99zł, ja mam kilka lat właśnie z lidla i bardzo sobie chwalę jedna strona normalna, druga z powiększeniem 5x, okrągłe, stabilne, można odkręcać podstawkę, więc jest wygodne podczas wyjazdów.
h2o0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 18:16   #1089
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;30321547]i wracałam w nich czasem pieszo do domu jakieś 2,2 km
Tylko, że ja takich typowych cieniutkich szpilek też nie mam, może źle się wyraziłam, bardziej są to obcasy, grubsze
A emu lubię, są ciepłe i wygodne jak kapcie Z tym, że obcasy noszę rozm 36 A zimowe, czy adidasy trampy to 37-38 w zależności od rozmiarówki, emu też mam 37 także spoko

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

ja mam 2 pary emu z biedrony Więc wydatek nie był duży mam 1 cieliste i 1 ciemne brązowe [/QUOTE]

Ja tez mam z biedry. W zeszłym roku pamiętam że były, ja miałam wolne od szkoły, a moja mama ma przychodnie koło biedronki i przed pracą pojechała, dzwoni do mnie o 7 rano, budzi mnie że są emu ale jakie chcę, bo są czarne, biszkoptowe i brązowe. Za chwilę dzwoni drugi raz, czy mi wziąć 39 czy 40, bo wiadomo zimowe buty to skarpetę ubiorę, a ja mam tak pomiędzy. Za chwilę dzwoni trzeci raz, ja już , a ona mi mówi "A wiesz co? W sumie to ci wezmę i czarne i biszkoptowe, bo takie tanie"... Przynajmniej wiem po kim mam zakupoholizm.

Cytat:
ja juz bylam i jak zobaczylam to ciastko to ucieklam! ja dietuje a ty mi takiego smaka robisz!

no wlasnie emu malo nie kosztuja ja planowalam pierw kupic te tanie, podrabiane emu, zeby sprawdzic czy wogole bede w nich chodzic ale tak schodzi, ze nawet zadnych nie przymierzylam

heh i jak dlugo chodzisz w tych emu juz?

ja mam stope tak 39-40,5 i wydaje mi sie, ze wyglada gigantycznie w takich butach a w sumie nie mam takich typowo cieplych na zime

dziewczyny macie moze kubki termiczne?? chce sobie jakis kupic, ale nie wiem gdzie
Ja moje emu mam już rok. (a może to już dwa?), co prawda bardzo rzadko w nich chodzę, bo mam sporo butów, ale absolutnie nic się z nimi nie dzieje. Fakt, na śnieg i deszcz się nie nadają, ale czego ty wymagasz od zimowych butów za 20zł.

Na bloga wstawiłam trochę kolorówki Inglota na wymianę.
Drozja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 18:24   #1090
kasiaj85
Moderator

Cytat:
ja lubie tworzyc, ale slodkosci teraz musze wlasnie kupic taka blache na muffinki
ja lubię słodkości jeść... nie za dobrze mi idzie ich tworzenie ja za to "specjalizuję" się w rzeczach wytrawnych tarty, makarony, zapiekanki, sałatki, mięska itepe moja brocha
wczoraj np ugotowałam moją ulubioną zupkę - najzwyklejsza na świecie do miękkości gotuje się marchewki, seler, pietruchę , teraz dodałam jeszcze cukinię (wszystko pokrojone na kawałeczki) trochę magi, wszystko razem miksuję na papkę i wlaśnie dodałam tym razem spory kawałek przeciśniętego przez praskę imbiru. coś mnie na imbir bierze
Cytat:
oj ja uwielbiam kurczaka w krakersach i frytki! pizze, kebaba itd
no i kocham czekolade~!
na kebaba to zapraszam jakby Cię kiedyś z jakichś niewiadomych przyczyn przywiało do mojej dziury
a na czekoladę mam nieustającą fazę ciągle... moja ulubiona to milka truskawkowo-jogurtowa...
Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
doberek

rozklada mnie chorobsko :/
dwa plasterki imbiru + plasterek cytryny + wrzątek i jak przestygnie trochę miodu! na rozkładanie genialna mieszanka ) zdrowiej!!
Cytat:
Napisane przez Pilar1899 Pokaż wiadomość
A nie rozchodzą wam sie emu? Bo ja chciałam kupić sobie w pepco ostatnio, tanie były,ale nie chciałam potem iść a za mną po chodniku pięta
z emu trzeba zamawiać/kupować rozmiar mniejsze i nie rozejdą się ja mam normalne buty w rozmiarze 37 i kupiłam już dwie pary emu 35/36 i są super mhmmm odkąd je mam na jesień/zimę nie noszę nic innego

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Drozja Pokaż wiadomość
Ja moje emu mam już rok. (a może to już dwa?), co prawda bardzo rzadko w nich chodzę, bo mam sporo butów, ale absolutnie nic się z nimi nie dzieje. Fakt, na śnieg i deszcz się nie nadają, ale czego ty wymagasz od zimowych butów za 20zł.

Na bloga wstawiłam trochę kolorówki Inglota na wymianę.
a z kolei te oryginalne jak najbardziej i na deszcz i na śnieg. i noga się w nich nie poci... teraz w zasadzie póki jeszcze nie jest za zimno biegam w nich na bosą nogę

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 18:27   #1091
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Dziewczyny ja dziś dodałam rano notkę i się nie zaktualizowała do tej pory, dodałam ją jeszcze raz i dalej nic wkurza mnie ten blogger=/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-04, 18:38   #1092
Yasinisi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja dziś dodałam rano notkę i się nie zaktualizowała do tej pory, dodałam ją jeszcze raz i dalej nic wkurza mnie ten blogger=/
Ja nie wiem jak to jest ale mi tylko raz opóźniła się notka o kilka godzin a tak to wskakują mega szybko

NIE PRZESYŁAM TŁUMACZEŃ KSIĄŻEK!!!
Yasinisi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 18:41   #1093
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
ja lubię słodkości jeść... nie za dobrze mi idzie ich tworzenie ja za to "specjalizuję" się w rzeczach wytrawnych tarty, makarony, zapiekanki, sałatki, mięska itepe moja brocha
wczoraj np ugotowałam moją ulubioną zupkę - najzwyklejsza na świecie do miękkości gotuje się marchewki, seler, pietruchę , teraz dodałam jeszcze cukinię (wszystko pokrojone na kawałeczki) trochę magi, wszystko razem miksuję na papkę i wlaśnie dodałam tym razem spory kawałek przeciśniętego przez praskę imbiru. coś mnie na imbir bierze

na kebaba to zapraszam jakby Cię kiedyś z jakichś niewiadomych przyczyn przywiało do mojej dziury
a na czekoladę mam nieustającą fazę ciągle... moja ulubiona to milka truskawkowo-jogurtowa...

dwa plasterki imbiru + plasterek cytryny + wrzątek i jak przestygnie trochę miodu! na rozkładanie genialna mieszanka ) zdrowiej!!

z emu trzeba zamawiać/kupować rozmiar mniejsze i nie rozejdą się ja mam normalne buty w rozmiarze 37 i kupiłam już dwie pary emu 35/36 i są super mhmmm odkąd je mam na jesień/zimę nie noszę nic innego

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

a z kolei te oryginalne jak najbardziej i na deszcz i na śnieg. i noga się w nich nie poci... teraz w zasadzie póki jeszcze nie jest za zimno biegam w nich na bosą nogę
Ty nie kus bo ja specjalnie przyjade na kebaba i milke bo tez ta uwielbiam!
lubie tez te duuuuze milki- jedna taka z trojkacikow a druga karmelowa, ale juz chyba bedzie za slodka dla mnie bo im bardziej ograniczam slodycze tym slodsze mi sie wydaja

w liceum potrafilam zjesc 2 czekolady dziennie a teraz jak zjem pol to juz mam przeslodzone
Stary 2011-11-04, 18:41   #1094
maffash
Zakorzenienie

Witam dziewczyny
Drozja mam takie pytanko, bo pisalas, ze czasem prcujesz jako hostessa Czy szukasz pracy na jakis stronkach? Jesli tak to podzielilabys sie nimi ? Szukam czegos na weekendy, ale znam tylko gumtree
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 19:21   #1095
201604250941
Konto usunięte

Czesc wszystkim. Uwielbiam blogi kosmetyczne, choc produkuja chcieje, zwlaszcza wtedy gdy nie mam kasy.
Tez mam bloga, aczkolwiek wiecej na nim pazurow i recenzji lakierow niz innych rzeczy, ale moze ktoras to tez lubi. Kosmetyki bede wrzucac raczej jak cos mi sie bardzo spodoba albo bedzie kompletnym bublem ku przestrodze.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 19:33   #1096
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny
Drozja mam takie pytanko, bo pisalas, ze czasem prcujesz jako hostessa Czy szukasz pracy na jakis stronkach? Jesli tak to podzielilabys sie nimi ? Szukam czegos na weekendy, ale znam tylko gumtree
Oj ja dawno szukałam, ale wpisywałam wtedy w google "hostessa miejscowość", albo "agencja hostess miejscowość" i logowałam się na stronach wszystkich agencji jakie mi wyskoczyły.:brzy dal: Teraz już dzwonią do mnie, w większości nawet nie wiem skąd mają mój nr. I zawsze się zgłaszałam bezpośrednio do agencji, oni mają swoje formularze na stronach.

Polecam agencję DNA. Zarejestruj się tam. co prawda akcje dosyć rzadko, ale za to jak już się zdarzają to porządne. Umowa jest, wszystko cacy, babka idzie na rękę jak masz jakiś problem. Co prawda w umowie jest zapis, że jak coś ci się stanie to masz obowiązek załatwić zastępstwo, a jak nie przyjdziesz to płacisz 350zł kary/dzień (mimo, że twoja dniówka wynosi 50zł ), a także że jeśli nie dotrzymasz któregokolwiek z warunków umowy, to ci nie zapłacą w ogóle. Ale raczej problemów nie ma i chyba lepiej mieć umowę, nawet taką a nie zostać oszukanym tak jak ja w przypadku Glamorous.
Stary 2011-11-04, 19:53   #1097
Linusiaczek
Wtajemniczenie

Dzień doberek Dziewczyny!

Prawdę mówiąc to ja też myślałam, że ja tu najmniejsza jestem ze swoim 160 cm, ale mnie żeście pobiły no! Co prawda ja tam swoje 160 cm lubię, ale jednak zbyt wiele to to nie jest

Drozja pooglądałam sobie Twoje OOFD. Kurde, ale Ty masz figurę, normalnie popatrzyłam na Twoje zdjęcia i odstawiłam śmieciowe żarcie, które właśnie miałam w łapach Także odpowiadasz za moje głodowanie do nocy!
Linusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 19:58   #1098
201604250941
Konto usunięte

Az musialam spjrzec na Drozje. Uuuh, no normalnie, jak patrze w lustro to mam cicha nadzieje ze tak jak mowia- widze siebie grubsza niz jestem XD Wrocilam ze stancji, na ktorej schudlam, do domu na dlugi weekend i sobie odkulam
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 19:59   #1099
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linusiaczek Pokaż wiadomość

Prawdę mówiąc to ja też myślałam, że ja tu najmniejsza jestem ze swoim 160 cm, ale mnie żeście pobiły no! Co prawda ja tam swoje 160 cm lubię, ale jednak zbyt wiele to to nie jest
Ja też mam 160cm, więc nie jesteś sama

P.S. Zerknijcie na mojego bloga i powiedźcie, czy dokonałam dobrego zakupu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-04, 20:00   #1100
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

Cytat:

Drozja pooglądałam sobie Twoje OOFD. Kurde, ale Ty masz figurę, normalnie popatrzyłam na Twoje zdjęcia i odstawiłam śmieciowe żarcie, które właśnie miałam w łapach Także odpowiadasz za moje głodowanie do nocy!
Dzień dobry. Haha, no bez przesady! Ale dziękuję.
Stary 2011-11-04, 20:05   #1101
hoe
Zakorzenienie

cześć dziewczyny czy moge do Was dołączyć z moim skromnym blogiem?

http://sprightly-woman.blogspot.com/

hoe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 20:12   #1102
Linusiaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry. Haha, no bez przesady! Ale dziękuję.
Cha cha, to stresować figurą możesz, ale odpowiedzialności za glodowanie już na siebie nie weźmiesz?

Nie ma za co Drozja

I witamy nową osobę w gronie blogujących
Stary 2011-11-04, 20:17   #1103
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

Cytat:
Cha cha, to stresować figurą możesz, ale odpowiedzialności za glodowanie już na siebie nie weźmiesz?

Nie ma za co Drozja

I witamy nową osobę w gronie blogujących
Co ty, wszystko na klatę biorę, w razie czego wyślę ci pocztą jakieś super kaloryczne danko.

Statystyki na blogu mi podbiłaś tym komplementem.
Stary 2011-11-04, 20:21   #1104
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hoe Pokaż wiadomość

witamy
Stary 2011-11-04, 20:21   #1105
ouuGlamour
Wtajemniczenie

Cytat:

peeewnie )
Witaj!
ouuGlamour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 20:24   #1106
Linusiaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Co ty, wszystko na klatę biorę, w razie czego wyślę ci pocztą jakieś super kaloryczne danko.

Statystyki na blogu mi podbiłaś tym komplementem.
Polecam się na przyszłość!
Stary 2011-11-04, 20:28   #1107
hoe
Zakorzenienie

Cytat:
witamy
Cytat:
Napisane przez ouuGlamour Pokaż wiadomość
peeewnie )
Witaj!
dzięki to ja na wstępie się podliżę i postawię na wkupne

images.jpg

Edytowane przez hoe
Czas edycji: 2011-11-04 o 20:29
hoe jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-04, 20:34   #1108
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki to ja na wstępie się podliżę i postawię na wkupne

Załącznik 4319666
hehe wiadomo czym przekupic

przypomnialo mi sie jak kolezanka sie mnie pytala czy jest jeszcze inna whiskey cos jak jack daniels

Powiedzialam jej ,ze jest jeszcze Chuck Norris i Jackie Chan
dopiero po dobrej chwili zrozumiala, ze zartuje
Stary 2011-11-04, 20:35   #1109
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
przypomnialo mi sie jak kolezanka sie mnie pytala czy jest jeszcze inna whiskey cos jak jack daniels

: hahaha:
Stary 2011-11-04, 20:46   #1110
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
hehe wiadomo czym przekupic

nie lubię whiskey

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości