|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
MARYWILSKA - przeniesiony stadion X-lecia
Hej dziewczyny,
Byłyście już może na Marywilskiej gdzie przenieśli się kupcy ze stadionu? Warto tam jechać? ceny porónywalne jak na stadionie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: MARYWILSKA - przeniesiony stadion X-lecia
Ja jeszcze nie byłam, ale bardzo chętnie się dowiem.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Byłam na otwarciu, wtedy własciwie większość stoisk była zupełenie pusta.
A jeśli chodzi o ceny, to oczywiście wszytsko zależy od kogo kupujemy ![]() U "naszych" ceny wiadomo wyższe ![]() Ale zdarzylo mi się też pytać o ten sam fason bluzki w dwóch stoiskach na przeciwko siebie i różnica wyniosła 20 zł ![]() Więc warto dokładnie pochodzić ![]() Myślę, że jak już wszytsko zostanie tam "urządzone" to zrobi nam się prawie drugi maxiums ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam dziś.
Dużo jeszcze jest nadal pustych boxów. Ceny - różnie. Teraz przynajmniej jest ciepło, czysto i przyjemnie ![]() Np znalazłam buty, które ostatnio robiłyśmy z dziewczynami na zamówieniowym po 80zł więc wychodzi tyle co cena hurt + 10 zł. ![]() Myślę, że czasami warto tam zajrzeć. ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Byłam w tygodniu, jeszcze niewiele stoisk jest otwartych, ale nie jest tak źle, przynajmniej bardziej kulturalnie można teraz zakupy zrobić.
Co do cen, to z moich obserwacji ceny porównywalne, ale jak na razie mało towarów, pewnie to kwestia tego, że nie byli pewni jak ten rok będzie wyglądał to i nie zamawiali, ale można coś kupić. Z moich zakupów to: piżamy 20-30 zł, swetry 30-40 zl, kalosze ![]() Jak się ma blisko to warto zajrzeć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Kurcze muszę zajrzeć. Co do Maximusa niestety już nie te ceny co kiedyś. Dżinsy za 80 zł to ja sobie mogę w CH kupić ( ale fakt jakościowo dobre)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
A są już na Marywilskiej zimowe rzeczy (kurtki puchowe, buty itp?)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
a ja mam pytanie z innej beczki - znajdę tam takie czarne koturny typu wedges, których pełno na allegro (sznurowane)?
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj jadę się przejechać więc zdan recenzję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
czy teraz więcej mają już ciuszków do zaoferowania? jesienne/zimowe płaszczyki?
aha - a byłyście już na Bakalarskiej? w tv też reklamują to targowisko - ciekawa jestem jak jest i tam
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Jak dla mnie ogólnie marnizna... alejki tak poukłądane, że nawet trasy nie można sobie obrać... jak się wchodzi w większość pawilonów to ma się wrażenie że nic nie ma... jeśli chodzi o płaszcze/kurtki trochę ich jest, ale zdecydowanie mało stoisk z butami. Gorsze warunki jak brzydka pogoda, ale wolę Bakalarską.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Butów jest multum, są kozaki, botki, balerinki... Kopytka (ktoś się pytał parę postów wcześniej) też widziałam. Ceny są jak na stadionie, więc generalnie mi się podoba ![]() Można się przejechać ![]() Ale faktycznie - cięzko się połapać w układzie tej hali - ja się w pewnym momencie zaczęlam kręcić w kółko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Cześć, też byłam wielką fanką Stadionu i uwielbiałam tam jeździć. Ostatnio gdzieś przeczytałam że wiele osób przeniosło się stamtąd na ul. Bakalarską. Byłam tam ostatnio sprawdzić to. Faktycznie spory rynek, może nie jest to to samo co Stadion, ale można znaleźć wiele niedrogich rzeczy. Kurtek nie wiedziałam (ale pewnie dlatego że nie szukałam) za to butów było sporo. No a teraz jeszcze musz e sprawdzić Marywilską
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Powiedzcie jeszcze, do której to to czynne jest?Nie trzeba sie tak z rana zrywać jak na stadion?
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
http://www.marywilska44.waw.pl/ na tej stronie są informacje o CH
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
a moze ktos tam dzinsy kupował?na stadionie to po 30 nawet były jestem ciekawa ile na marywilskiej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Byłam na Marywilskiej- wszystko droższe niż na stadionie, jeśli ktoś lubi klimat targowiska to polecam Bakalarską- tłoczno, dużo wszystkiego i ceny stadionowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
czy ma ktoś jakieś newsy na temat Marywilskiej ?
![]() Edytowane przez Eironeia Czas edycji: 2010-11-28 o 23:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy na Marywilskie albo Bakalarskiej albo jeszcze gdzieś są jakieś fajne płaszczyki? Była może któraś z Was ostatnio?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Ja jutro po raz pierwszy wybieram się na zakupki na Marywilską, zobaczymy co z tego wyniknie ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Byłam ... i jestem zawiedziona. Najgorszy był "zapach" roznoszący się w halach. Szybko odechciało mi się zakupów. Wybór - owszem spory, przy czym u większości to samo - ale różnice w cenie w każdym butiku spore. Trzeba sporego rozeznania w układzie hali, żeby nie przepłacić. Ale był też jeden pozytyw - otóż niektórzy mają ceny na produktach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
mi się ta hala podoba, teraz jest ładnie elegancko i ciepło, a nie taki burdel jak na stadionie, jest gdzie przymierzyć ubrania
widziałam tam 2 kosmetyczne stoiska z kolorówką i mam pytanie, czy te kosmetyki są oryginalne?? wyglądały na oryginały ...
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Natomiast mam pytanie jak to jest z tymi perfumami u tych rumunów. Typu Armani za 50 zł itp. Podróbka to jest, ale zapach się utrzymuje choć trochę dłużej, czy to ściema jedna wielka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy mówimy o tych samych podróbkach, ale ja kiedyś dostałam taką podróbę jadore diora i wszystko było skopiowane włącznie z pudełkiem, wiadomo jakość wykonania była kiepska i widać było, że to nie oryginały, ale zapach był piękny, trwały i intensywny, utrzymywał się ok 7h gdzie tam można dostać te podróby? ostatnim razem jak byłam to nie widziałam ich nigdzie
![]() |
![]() |
#25 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
a wiecie moze dziewczyny jak tam stoi na marywilskiej bielizna??? czy sa jakies gorsety??widzialyscie moze..ja mam tam troszke daleko dlatego sie pytam zeby nie jechac na darmo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tu jest rosyjska ruletka, nawet w godzinach otwarcia ponad połowa stoisk jest pozamykana, w tygodniu w godzinach popołudniowych i w sobotę już koło 17 połowa była zamknięta - no tak chyba nie powinni być ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
dżinsy są po ok 70zł (przynajmniej za tyle kupiła moja znajoma) u chińczyka, a na stadionie mieli po ok 40zł jeśli chodzi o kurtki zimowe tj płaszczyki, to w zeszłym roku od polaków było po ok 400zł, płaszcze filcowe 700zł !!! no ludzie to ja wolę iść do marketu i za taką cenę to ja mam firmową
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." 2014 ![]() ![]() ![]() nic mnie bardziej nie drażni jak brak składów w KWC oraz na blogach kosmetycznych ![]() Edytowane przez Paulinka675 Czas edycji: 2011-12-11 o 12:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Witam!
Czy warto uderzyć tam aby załatwić np świadectwo szkolne, dyplom lub inne tego typu rzeczy ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.