|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
ja miałam z Biosilka i na początku byłam megazadowolona, a potem coraz mniej, aż w końcu rzuciłam to w diabły. Poszłam za radą dziewczyn i nie używam chemikaliów do włosów. Ale ta oliwka naprawdę działa jak jedwab (taki delikatniejszy) i jest super póki co
![]() W ogóle zapomniałam napisać, że nie wiem, czy to śmieszne, czy słodkie, ale zawsze na początku kolejnej części wątku ktoś mnie obstawia do "zaręczonych w tej części"
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Muffinki się pieką
Byłam dzielna u dentysty to mi się teraz należy coś dobrego. Naj straszną ochotę mi robisz na ten olejek z rossmana. No ale muszę być dzielna i najpierw zużyć zapasy które mam. |
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Was na chwile zostawic to sie potem ma 16 stron do nadrabiania
![]() frezyjko dziekuje Ci pieknie ) to stawiam Ci piwko/winko/szampana/zelki Claris magda zdrowiej ![]() Bylam dzis na pierwszym z 10 wykladow kursu HR i mi sie podoba Tylko strasznie zmeczona jestem ![]() Zaraz zmywam makijaz, naloze maseczke, olej na wlosy i sie bede relaksowac ![]() Aaaa... I kolejny zestaw bielizny dzis doszedl no i TZ doszedl i ja 2 razy... ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Simply zazdraszczam
![]() A ja właśnie siedzę z naftą i olejem rycynowym na głowie, ide zmyć
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
BYou tak też zrobię, tzn. biorę leki i lecę do łóżka, ale nie mogę się oderwać od wizażu
![]() Na dodatek TŻ idzie na pępkowe, więc wróci późno i zostaję sama No ale niech idzie, może jak posłucha jak powinno wyglądać życie w Jego wieku to da mu to coś do myślenia
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Pamięta mnie ktoś jeszcze? ![]() Nadrobiłam klub, widziałam, że sporo się działo... Tą część postaram się nadrobić, ale może ktoś mi streści ostatnie wydarzenia poprzedniej części?
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
nie wkurzam się
tylko martwię sobą
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa właśnie gdzie byłaś jak Cię nie było? Jak się czujesz? Jak dzieciątko?
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
Cytat:
co u Ciebie się działo, jak Cię nie było?
|
|
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie dziś o Tobie myślałam i chciałam pytać gdzie jesteś ![]() więc tradycyjnie - jak się czujesz?
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem i ja
![]() Ale był nowy odcinek AHS
|
|
|
|
#256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie musisz mi nic stawiać - najpiękniejszym podziękowaniem będzie to, że będziesz na zlocie capri - a do ciebie doszło??? ![]() i dla mnie to number łan i widziałam ten pierścień co naj wrzucała - okropny! |
|
|
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma co żałować ale też się nie załamuj; zimą możesz smarować końcówki Biosilkiem dlatego że silikon ochroni Twoje włosy przed zimnem i wiatrem
|
|
|
|
|
#258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jakieś 2 tygodnie ![]() A u mnie w zasadzie niewiele się działo. Jakoś potrzebowałam odpocząć i mniej siedziałam przy komputerze, w weekendy nocowaliśmy u teściowej, w tygodniu zajęcia, więc jakoś się czas skurczył. Czuję się dobrze, dzidzia chyba w porządku, następną wizytę mam 14 listopada, a dziś byłam na pobieraniu krwi i rzadko mi się to zdarza, ale nie mogli znaleźć żył i ostatecznie dopiero z nadgarstka się udało
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Mayą
cały dzień nie mogę sobie wybić z głowy tej piosenki http://www.youtube.com/watch?v=iEPTlhBmwRg ![]() wpada w ucho, cholera, więc katujcie się i wy
|
|
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu wy jesteście takie obrzydliwe i fajne ?
|
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa to dobrze
Odpoczywaj Ale brakowało mi Ciebie
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=gM7Hl...eature=related
|
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Co u mnie, duuużo pracy, nauki, praktycznie zero czasu wolnego, do wesela co najważniejsze już mamy załatwione
Ostatnio na tapecie wybór menu, w styczniu mamy jechać powiedzieć wstępnie co byśmy chcieli i musimy się dowiedzieć co, jak i za ile Tż szuka pracy w Krk, ale jest bardzo ciężko Ogólnie nie mamy czasu na nic, nie mamy kiedy się na nauki wybrać, już nie mówiąc o jakimś wyjściu, żeby się za suknią rozglądnąć![]() A dwa dni temu sprzedałam mój samochód i mimo, że wiem że powinnam była się go pozbyć bo ciągle tylko dokładałam, to taki sentyment pozostał ![]() To tyle po krótce, co u mnie ![]() Carmi super pomysł z wątkiem o odchudzaniu żałośnic ![]() capri bez przesady, jak nie będzie nadużywać tego jedwabiu, tylko raz na jakiś czas rozetrzesz kropelkę w dłoniach, żeby się włosy lepiej rozczesały to nic się im nie stanie
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
no co Ty... pawik Ci się nie podoba?
![]() Cytat:
tego jeszcze nie było ![]() dobrze, że czujesz się dobrze mnie martwi, że nie można przy kompie siedzieć dłużej niż 4 godziny dziennie, jak się jest w ciąży - chrzanić pracę, ale Was będę mieć mało ![]() hm... nie wiem, czy czasowo dobrze, bo mnie to się miesza wszystko Kawka mieszka z psem Lolą, która jest nie tylko koniem, ale też słoniem z dwiema trąbami Carmi wygrała drogi krem na Wizażu ![]() Med wybrała sobie przyszłościowe seminarium i zmieni oblicze świata! Olka miała pogrzeb w bliskiej rodzinie Gothka ma dziś rocznicę (chyba ), więc liczymy na jej mężczyznę Facet Capri przeniósł jej pierścionek w inne miejsce i nie wiemy, gdzie jest! ![]() Frezi prześzła zjawiskowo rozmowę o pracę co prawda nie mają dla niej etatu, ale są nią zachwyceni! ![]() arrakis siedzi w Danii i zmieniłą firmę kwiatkową - teraz ma więcej kasiorki ![]() karola dostała podwyżkę i premię! no i mamy grono nowych żałośnic! i pewnie pominęłam milion superważnych i przełomowych spraw, ale cóż - mam dziurę w pamięci, którą zapełnia "Moves like Jagger" ![]() Aha! Niektóre rzeczy musisz nadrobić w klubie
|
|
|
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro sprawdzę na bank..wstyd mi
|
|
#269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, ze mnie nikt nie obstawia bo by sie gorzko rozczarowal
![]() A za tydzien testujemy nowe lozko ![]() Oj tam, oj tam Jak chcesz zobaczyc cos obrzydliwego to zerknij tu ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Ej no mają być zaręczyny bo lada moment to wszystkie zaręczone będą po ślubie i nie będzie kolejnych... noo
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

Byłam dzielna u dentysty to mi się teraz należy coś dobrego. 
) to stawiam Ci piwko/winko/szampana/zelki 

No ale niech idzie, może jak posłucha jak powinno wyglądać życie w Jego wieku to da mu to coś do myślenia 

13.03.2008
Ogólnie nie mamy czasu na nic, nie mamy kiedy się na nauki wybrać, już nie mówiąc o jakimś wyjściu, żeby się za suknią rozglądnąć
tego jeszcze nie było