Vampire Diaries część 4 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-11-04, 15:34   #4291
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Dot.: Vampire Diaries część 4

Mnie all player pobrał już napisy, ale obejrzę pewnie rano
Stary 2011-11-04, 15:49   #4292
Maqda
Zakorzenienie

GG do Maqda Send a message via Skype™ to Maqda

I się skończyło

- o kurcze, nie spodziewałam się że Mikael jest ojcem... Gdzieś po poprzednim odcinku mi to przemknęło ale ten pomysł wydał mi się skrajne idiotyczny. No ale jak widać
- swoją drogą w/w w retrospekcjach niesamowicie kojarzył mi się z Ralphem Finnes'em Za to Klausowi strasznie zazdroszczę włosów, zawsze takie chciałam Elijah - bez komentarza, bo żywy zawsze jest lepszy niż martwy. Nawet z tak za✂✂✂iaszczą szopą na głowie
- no i przestałam się dziwić nastawieniu Klausa i temu że trzyma swoją rodzinę zasztyletowaną w trumnach. Z takim tatusiem to też bym nie ryzykowała, zwłaszcza po tym co sam zrobił. A prawda jak widać zawsze wyjdzie na wierzch.
- muzyka w ostatniej scenie była świetna. Elena ma ekstra pościel. I gościa w łóżku też

Serialowo:
Obsesyjnie powtarzając: Sherlock
Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted.
Nadrabiając: The Hour, The Prisoner
Maqda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-04, 17:49   #4293
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez nesskaa Pokaż wiadomość
Delena się pojawiła i to już na samym początku!
zaczęłam się śmiać na scenie gdy Elena "trenowała" na Damonie, a bardziej mnie rozśmieszyło to że ona się wysila, pręży i sapie a on nie patrząc na nią odpiera jej ciosy i swobodnie gada z Alaric'iem
Cytat:

Zastanawia mnie jeszcze jedna kwestia.. co z Kat? Mikael się pojawił, a gdzie K? Mam nadzieję, że żyje! Może ją po prostu zamknął ją w lochach albo nooo nie wieeeem... ale to nie może być jej koniec
mnie się wydaje że pokażą ją w tym lochu Mikela jak się budzi i rozmasowuje sobie szyję jak Kat będzie miała zginąć to będzie to efektywna i zapierająca dech śmierć
Cytat:
Napisane przez vouge13 Pokaż wiadomość
o, wiem co mnie zawsze drażni. jak jest jakaś scena wieczorem jak Elena się kładzie do łóżka, czy jest już w piżamie to zawsze, ale to zawsze ma pełny makijaż. maluje się na dość ciemno, więc to się strasznie rzuca w oczy - kto kładzie się normalnie do łóżka w zaszpachlowanej twarzy? ja wiem, że to serial i aktorzy muszą nosić make up w każdej scenie, ale w takich powinni zrobić jej jakiś lżejszy, żeby to wyglądało bardziej realistycznie. o!
straszne to jest! i Elenę taką wymalowaną pokazują i w dzisiejszym odcinku Rebekah w retrosepkcjach też była wymalowana, nie słyszałam o tym żeby wikingowie używali kredki do oczu
Cytat:
Napisane przez Maqda Pokaż wiadomość

- o kurcze, nie spodziewałam się że Mikael jest ojcem...
serio? my już w poprzedniej części wątku takie wizje snułyśmy, a odkąd zaczęto mówić w serialu o Mkaelu to już byłam prawie pewna że tak się właśnie okaże
Cytat:
- no i przestałam się dziwić nastawieniu Klausa i temu że trzyma swoją rodzinę zasztyletowaną w trumnach. Z takim tatusiem to też bym nie ryzykowała, zwłaszcza po tym co sam zrobił.
a co zrobił? wymyślił aby przemienić dzieci w wampiry, by je chronić. nic dziwnego że nie pasował mu Klaus - ani to jego syn, a na dodatek mutant. żony swojej przecież nie zabił, zrobił to Klaus.
Stary 2011-11-04, 17:55   #4294
HotterThanFire
BAN stały

a mi sie nie chce sciagac z chomika;( wyswietla mi se ze pozostalo1 4 godzin;/ znacie jakies inne strony niz chomikuj? prosze bardzo, bardzo o pomoc przez pw;*
HotterThanFire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-04, 18:10   #4295
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez HotterThanFire Pokaż wiadomość
a mi sie nie chce sciagac z chomika;( wyswietla mi se ze pozostalo1 4 godzin;/ znacie jakies inne strony niz chomikuj? prosze bardzo, bardzo o pomoc przez pw;*
ło matko, ja bym nie wpadła na to żeby ściągać przez chomika
przecież jest tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle stron z hostingiem seriali
Stary 2011-11-04, 18:12   #4296
sylvi300
Zakorzenienie

odcinek super i w końcu mamy wyjaśnienie jak powstali Pierwotni, dzięki matce czarownicy, nic dziwnego, że Mikael go ściga, skoro zabił jego żonę i własną matkę......

dziewczyny a kogo w końcu Klaus wozi w tych trumnach, ojciec jest, Rebbeca jest, mały brat nie żyje, matkę zabił... no chyba, że ich no i Elijaha.

Zapraszam na bloga!!!!

http://tocosalata.blogspot.com/
sylvi300 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-04, 18:19   #4297
viva91
na przekór do celu

Właśnie, miałam dodać - dla mnie zaskoczeniem było to że ich matka była czarownicą I dobrze że Rebekah wyjaśniła dlaczego ona sama w takim razie nią nie jest No i wiemy dlaczego akurat werbena szkodzi wampirom, a nie bratki

I uwaga uwaga, mamy pierwszą białą czarownicę

Edytowane przez viva91
Czas edycji: 2011-11-04 o 18:21
viva91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-04, 18:20   #4298
HotterThanFire
BAN stały

wyslalam Ci pw
Boze zaraz nie wytrzymam i przeczytam wszystkie spojlery

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
ło matko, ja bym nie wpadła na to żeby ściągać przez chomika
przecież jest tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle stron z hostingiem seriali
HotterThanFire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-04, 18:38   #4299
daggi69
Wtajemniczenie

Cytat:

Elena ma ekstra pościel. I gościa w łóżku też
no takiego gościa też bym chciała

Cytat:

I uwaga uwaga, mamy pierwszą białą czarownicę
no właśnie a ta co się z nimi przyjaźniła też była czarna, mi się coś kojarzy że był kiedyś czarodziej biały, ten co z Klausem przyjechał do miasta, taki mięśniak, chyba że coś mi się pomyliło

mi się odcinek bardzo podobał, historia pierwotnych wyjaśniona, z tego też powodu zrobiło mi się trochę smutno bo wolałam jednak jak po trochu uchylali rąbka tajemnicy a tu Rebeca wyłożyła wszystko, no ale ciekawa jestem co dalej

http://withmaniabaroko.blogspot.com/
daggi69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-04, 18:44   #4300
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Wszystko fajnie, odcinek bdb, jak każdy w tej serii Ale oświećcie mnie proszę, bo nie skumałam jednej rzeczy:
Skoro matka pierwotniaków też była czarownicą to czemu nie uratowała tego pogryzionego dziecka?
Stary 2011-11-04, 18:56   #4301
201606280916
Konto usunięte

Na wszelki wypadek wszystko na biało:

Rebecca jaka wylewna
No, ale wreszcie coś mi się udało przewidzieć, bo byłam na 100% pewna, że Mikael to ojciec. Wcale się nie dziwię, że poluje na Klausa. I jakoś wcale nie jestem zaskoczona, że Klaus zabił własną matkę - takie to w jego stylu . Tylko dalej nie wiemy kim był pierwowzór Eleny. Wszystkie moje przewidywania zostały ucięte w dzisiejszym odcinku .
Elijah Z tymi herami to dopiero mógłby machać grzywką Mogliby go wreszcie obudzić
I mam złe przeczucia co do Mikaela. Łowca wampirów zabije swojego synka i grzecznie pójdzie w swoją stronę
Ostatnia scena . Kiedyś Elena wyrzuciłaby Damona przez okno, a teraz proszę Trochę mu się dziwię, że się opanował i nie rzucił na nią
201606280916 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-04, 19:11   #4302
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez daggi69 Pokaż wiadomość
mi się odcinek bardzo podobał, historia pierwotnych wyjaśniona, z tego też powodu zrobiło mi się trochę smutno bo wolałam jednak jak po trochu uchylali rąbka tajemnicy a tu Rebeca wyłożyła wszystko, no ale ciekawa jestem co dalej
a zwróciłyście uwagę na to że ostatnio "dzielą" te odcinki? tzn. każdy bohater ma swoje zadanie do wykonania i dzieją się tak jakby różne wątki, w odcinku z duchami było to wyraźnie widać: Elena, Stefan i Lexie, Mason plus Damon, Jer i Anna. dziś też tak było: Elena i Rebekah, Damon i Stefan. Alaric i Bonnie byli łącznikiem tych wątków. Rebekah z Eleną to jak dwie przyjaciółki
Cytat:
Napisane przez Sunny Tiger Pokaż wiadomość
Wszystko fajnie, odcinek bdb, jak każdy w tej serii Ale oświećcie mnie proszę, bo nie skumałam jednej rzeczy:
Skoro matka pierwotniaków też była czarownicą to czemu nie uratowała tego pogryzionego dziecka?
może nie była z takiego rodu czarownic, z jakiego jest Bonnie. wątpię żeby każda czarownica mogła przywracać do żywych nieboszczyka.

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Napisane przez kataanna Pokaż wiadomość
Tylko dalej nie wiemy kim był pierwowzór Eleny.
to nawet dobrze, możemy dalej tworzyć swoje teorie
Cytat:
I mam złe przeczucia co do Mikaela. Łowca wampirów zabije swojego synka i grzecznie pójdzie w swoją stronę
też już na ten temat myślałam
Cytat:
Ostatnia scena . Kiedyś Elena wyrzuciłaby Damona przez okno, a teraz proszę Trochę mu się dziwię, że się opanował i nie rzucił na nią
zapomniałam ją skomentować znowu fajne było jak Elena próbowała wytargać spod niego kołdrę i całe szczęście że nie przynudzała przy tym: "Damon, it isn't funny... bla bla bla..." no i w końcu się poddała i położyła przy nim
Stary 2011-11-04, 19:15   #4303
vouge13
Zadomowienie

Cytat:
zaczęłam się śmiać na scenie gdy Elena "trenowała" na Damonie, a bardziej mnie rozśmieszyło to że ona się wysila, pręży i sapie a on nie patrząc na nią odpiera jej ciosy i swobodnie gada z Alaric'iem
słodkie to było
Cytat:
mnie się wydaje że pokażą ją w tym lochu Mikela jak się budzi i rozmasowuje sobie szyję jak Kat będzie miała zginąć to będzie to efektywna i zapierająca dech śmierć
musi tak być! to niegodne zginąć w taki sposób ^^

Cytat:
straszne to jest! i Elenę taką wymalowaną pokazują i w dzisiejszym odcinku Rebekah w retrosepkcjach też była wymalowana, nie słyszałam o tym żeby wikingowie używali kredki do oczu
może malowała się resztką popiołu z tego spalonego drzewa

Cytat:
Napisane przez sylvi300 Pokaż wiadomość
odcinek super i w końcu mamy wyjaśnienie jak powstali Pierwotni, dzięki matce czarownicy, nic dziwnego, że Mikael go ściga, skoro zabił jego żonę i własną matkę......

dziewczyny a kogo w końcu Klaus wozi w tych trumnach, ojciec jest, Rebbeca jest, mały brat nie żyje, matkę zabił... no chyba, że ich no i Elijaha.
to był dla mnie kompletny szok jak okazało się, że to on zabił matkę! tego, że Mikael jest ojcem się spodziewałam, ale np. że matką jest oryginalna czarownica - nigdy w życiu! super odcinek był pod względem szokowania widza :P
właśnie też się zastanawiam kogo on wozi w tych trumnach... został tylko Elijah

edit: właśnie włączam odcinek po raz drugi dzisiaj, tym razem z polskimi napisami, bo nie zrozumiałam tego motywu z werbeną
Stary 2011-11-04, 19:25   #4304
pingwinek=]
Zakorzenienie

Cytat:

zapomniałam ją skomentować znowu fajne było jak Elena próbowała wytargać spod niego kołdrę i całe szczęście że nie przynudzała przy tym: "Damon, it isn't funny... bla bla bla..." no i w końcu się poddała i położyła przy nim
jak byla ta scena to modlilam sie zeby Elena dala sobie spokoj i Damon grzecznie nie wyszedl od razu z pokoju
pingwinek=] jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-04, 19:57   #4305
_dariia
Zakorzenienie

gdzie mogę zobaczyć online z napisami?

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

ok, już mam

STOP obgryzaniu paznokci

_dariia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-04, 20:12   #4306
Maqda
Zakorzenienie

Cytat:
serio? my już w poprzedniej części wątku takie wizje snułyśmy, a odkąd zaczęto mówić w serialu o Mkaelu to już byłam prawie pewna że tak się właśnie okaże

a co zrobił? wymyślił aby przemienić dzieci w wampiry, by je chronić. nic dziwnego że nie pasował mu Klaus - ani to jego syn, a na dodatek mutant. żony swojej przecież nie zabił, zrobił to Klaus.
Serio. Wydawało mi się to nieprawdopodobnie głupie, ale w świetle tych okoliczności nabrało sensu.
"Sam zrobił" w sensie "Klaus zrobił", bo do niego odnosiłam całą wypowiedź

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Sunny Tiger Pokaż wiadomość
Bonnie udało się to tylko dlatego, że miała pomoc tych spalonych czarownic (w sensie duchów). Bez pomocy to by to chyba nie przeszło, jak dla mnie tu był problem.

Serialowo:
Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted.
Stary 2011-11-04, 20:20   #4307
anusiakk_kk
Zadomowienie

a mnie ciekawi właśnie to jak Bonnie kontaktowała sie z czarownicami itp itd na temat różnych rzeczy to nikt nawet jej babcia nie powiedziała że pierwotna czarownica to właśnie matka Klausa.. albo ze ja sama pominelam fakt czy byla rozmowa Bonnie z czarownicami>? ostatnia scenaaa luu luuu luuuuu )

rozpoczne chyba ściaganie muzyki z serialu <3)
anusiakk_kk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-04, 20:23   #4308
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Na tv4 w CSI NY jest Tyler
Stary 2011-11-04, 20:53   #4309
Haylee
Zakorzenienie

a mi się wydaje, że scenarzystom (czy komu tam ) się pomyrdało i zapomnieli o tych trumnach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-04, 20:56   #4310
vouge13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Haylee Pokaż wiadomość
a mi się wydaje, że scenarzystom (czy komu tam ) się pomyrdało i zapomnieli o tych trumnach
straciłabym wiarę w ten serial mam nadzieję, że jakoś z tego wybrną!
btw, co do tego spalonego drzewa - to kto zebrał popiół i dlaczego?
Stary 2011-11-04, 20:56   #4311
Maqda
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzieś było mówione w poprzednim sezonie, że rodzeństwa było siedmioro (zapewne Elijah o tym mówił, ale nie pamiętam dokładnie w jakich okolicznościach). Zakładając że odliczamy troje z nich, to zostają akurat cztery trumny...

Ed. Zgadzałoby się, w 3x04 w ciężarówce były cztery tumny.

Serialowo:

Edytowane przez Maqda
Czas edycji: 2011-11-04 o 20:58
Stary 2011-11-04, 21:02   #4312
anatolka
Raczkowanie

Jak to możliwe,że dopiero teraz znalazłam wątek o VD to ja nie wiem bo fanką jestem od dłuższego czasu.Jestem po obejrzeniu 8 odcinka i co: jakoś mnie śmieszył ten wątek z rysunkami, nie wiem sama dlaczego,tak się głowili i głowili Historia Pierwotnych w niektórych momentach zaskakująca matka( Esther?) czarownicą tego się nie spodziewałam,a i Rebeka jakaś bardziej ludzka się zrobiła.Ostatnia scena szczególnie moment kiedy Elena skończyła opowiadać o Rebece, nagle taka cisza i wzrok Damona no i ta muzyka. Nie wiem czy zauważyłyście,ale prawie zawsze ostatnia scena w każdym odcinku ma świetną piosenkę dodającą atmosfery.
Jaka szkoda że za tydzień ostatni odcinek przed przerwą
anatolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-04, 21:07   #4313
kaja_92
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj, wątpię... już nieraz pokazali, że wydaje nam się, że o czymś zapomnieli a potem wszystko logicznie łączą.

Hmm... jest ok. 5-6 trumien. 2 z nich "należą" do Elijaha i Rebecki. Zostaje 3-4. Tatuś pochowany był gdzie indziej, matka prawdopodobnie nie została przemieniona(chyba, że dzieci o czymś nie wiedzą, bo Reb mówiła, że czarownica nie może być wampirem, a wiemy że był casting na kogoś takiego), młodszy brat też odpada, bo zginął jako człowiek a ludzkich zwłok Klaus raczej by nie woził przez setki lat.

I Elijah powiedział kiedyś, że Klaus zabił jego najbliższych a ich prochy wsypał do morza. Elijah wiedział, że matka nie żyje, ojca raczej nienawidził za rzekomą śmierć matki i wiedział, że matka zmarła jako człowiek(czarownica). Więc albo było jeszcze jakieś rodzeństwo o którym Reb nie powiedziała, albo Klaus z Elijahem uprosili matkę o przemianę pierwowzoru sobowtóra, bo ją kochali. I to byłoby w miarę logiczne, bo pojawiłaby się kolejna bliska Elijahowi osoba w trumnie. Wtedy Klaus wściekłby się, bo dowiedział się, że przez przemianę ukochanej nałożona została na niego klątwa, wyzbył się wszelkich uczuć i człowieczeństwa i obwiniał siebie za własną głupotę i ludzkie uczucia, którymi teraz tak gardzi, a sobowtóry byłoby konsekwencja/przekleństwem przemiany kogoś spoza rodu. I tak sobie myślę... po co mu Stefan? Chce mieć w kimś oparcie, ale też wydaje mi się, że może chcieć go "ochronić" przed własnymi błędami- za wszelką cenę walka o życie ukochanej kobiety, która doprowadziła Klausa do poważnych problemów. Klaus traktował Stefana jak przyjaciela i może na swój pokręcony sposób "naprawiając go" chciał ustrzec przed poważnymi błędami.
Ogarniacie o co mi chodzi?

No i zostają 2-3 trumny tylko dla kogo?

Edytowane przez kaja_92
Czas edycji: 2011-11-04 o 21:59
kaja_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-04, 21:11   #4314
Koan
Wtajemniczenie

Prosze o krotka odp. tak lub nie

Czy to znaczy ze: teraz majkel ma stuknac klausa, a pozniej oni beda chcieli / musieli stuknac majkela bo inaczej on ich powybyja?

Edytowane przez Koan
Czas edycji: 2011-11-04 o 21:13 Powód: dopisek
Koan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-04, 21:16   #4315
nesskaa
Zadomowienie

Cytat:
Gdzieś było mówione w poprzednim sezonie, że rodzeństwa było siedmioro (zapewne Elijah o tym mówił, ale nie pamiętam dokładnie w jakich okolicznościach). Zakładając że odliczamy troje z nich, to zostają akurat cztery trumny...

Ed. Zgadzałoby się, w 3x04 w ciężarówce były cztery tumny.
dokładnie! i mamy w tym momencie trójkę bezimiennego rodzeństwa i Elijah! czyli oni mogą mieś jakąś ważną rolę w całej tej historii
ciekawe w którym momencie i za co Klaus ich unieszkodliwił i zapakował w trumienki
Stary 2011-11-04, 21:20   #4316
Koan
Wtajemniczenie

Cytat:
dokładnie! i mamy w tym momencie trójkę bezimiennego rodzeństwa i Elijah! czyli oni mogą mieś jakąś ważną rolę w całej tej historii
ciekawe w którym momencie i za co Klaus ich unieszkodliwił i zapakował w trumienki
zapewne w tym, w ktorym zaczeli mu przeszkadzac vel zaczeli byc niepotrzebni
Koan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-04, 21:21   #4317
kaja_92
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Koan Pokaż wiadomość

Czy to znaczy ze: teraz majkel ma stuknac klausa, a pozniej oni beda chcieli / musieli stuknac majkela bo inaczej on ich powybyja?
Nie wiem, ale nasuwa mi się jedna myśl: zjawi się pierwotna czarownico-wamp(bo wiemy że czarownic było kilka), która pomoże zabić Mikaela. A potem będzie chciała zabić wszystkie wampiry bo będzie chciała przywrócić równowagę w świecie;p I to ona będzie kolejnym wrogiem na którego Elena rzuci się z pazurami w obronie ukochanych braci Salvatore.

Od 30 minut idę do wykreślnej, ale nie mogę dotrzeć, bo sprawdzam co piszecie. Więc idę rysować a w międzyczasie będę Was czytać.

Kosovitz- czekam na Twój cotygodniowy raport
Stary 2011-11-04, 21:33   #4318
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Na tv4 w CSI NY jest Tyler
to jeszcze brakuje nam Eleny, Salvatorovie byli, Tyler był, jego matka też
Cytat:
Napisane przez kaja_92 Pokaż wiadomość

Reb mówiła, że czarownica nie może być wilkołakiem
wilkołakiem?
Cytat:
I Elijah powiedział kiedyś, że Klaus zabił jego najbliższych a ich prochy wsypał do morza.
nie prochy tylko ciała, pierwotnych nie da się spalić
Cytat:
albo było jeszcze jakieś rodzeństwo o którym Reb nie powiedziała
no było, Rebekah wspominała że było ich więcej przecież.
Cytat:
No i zostają 2-3 trumny tylko dla kogo?
pewnie właśnie dla reszty rodzeństwa.
Cytat:

jak mam na to odpowiedzieć tak lub nie?

takie coś się nasuwa, skoro Mikael to łowca wampirów, to po zabiciu Klausa będzie polował na inne wampiry -> patrz Damon, Stefan, Kat itd. toteż będą musieli się go pozbyć aby przetrwać.

choć osobiście wydaje mi się że inaczej rozwiążą ten wątek

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Nie wiem, ale nasuwa mi się jedna myśl: zjawi się pierwotna czarownico-wamp
ale czemu czarownico-wamp?

hehe, witaj w klubie, do mnie też geometria wykreślna się uśmiecha
Stary 2011-11-04, 21:36   #4319
malagaw
Zakorzenienie

Dla fanek scen z Delena
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7539_7cc0_852.jpg (70,2 KB, 64 załadowań)
Stary 2011-11-04, 21:45   #4320
Maqda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malagaw Pokaż wiadomość
Dla fanek scen z Delena
Cudo

A ja wracam oglądać Czerwonego Smoka. Zawsze kiedy wracam do trylogi z Hannibalem całkowicie rozumiem dlaczego kiedy moje rówieśniczki śliniły się za Cruisem lub Pittem to ja miałam (i mam) straszną słabość do Hopkinsa

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:

Zasadniczo pewnie tak

Serialowo:
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości